Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdünk?
hát ez az laden azt mondta hogy kb. 1 órája elment otthonról, remélem minél hamarabb lesz megint
mentést próbáld átírni
Én még ennél is durvábbat mondok!
Létrehoztam a csizma elfoglalásával social republic italyt (más zászló mint a sima italy-é), demivel még a sima olaszo is létezett, ezért nem tudtam odadni neki az egész csizmát. Tehát mindkét olaszország létezett. Na és most jön a bug. Mindkettõnek Mussolini volt a vezetõje 😄
Létrehoztam a csizma elfoglalásával social republic italyt (más zászló mint a sima italy-é), demivel még a sima olaszo is létezett, ezért nem tudtam odadni neki az egész csizmát. Tehát mindkét olaszország létezett. Na és most jön a bug. Mindkettõnek Mussolini volt a vezetõje 😄
na itt vagyok már én is! Szóljatok, ha lesz játék! Jó lenne minél elöbb kezdeni, mert nem tudom, hogy meddig leszek.
i do not know.
Tegnap azt írta zsolo, hogy õ csak valamikor este lesz, vagy késõ délután
Tegnap azt írta zsolo, hogy õ csak valamikor este lesz, vagy késõ délután
nothing?
lesz vagy nem lesz?
majd szóljatok icq-n ha jó nektek köszi
jöttem, végre
Ugyanmár az semmi, én mikor létrehoztam a független horvátországot akkor a következõt írta: (illetve most is ezt írja) Croatia is a puppet of Croatia 😄DDDD
Lool milyen bug 😄 mivel kínának a fõvárosában nincs reptér és amikor japóval kötött béke után a repülõim visszakerültek a fõvárosba ahol nincs is reptér.
Igen sztem ennyire egyszerû😄
Asszitek ez olyan egyszerû hogy benyomom a gépet meg elindítom a szereveert........... megpróbálom minél hamarabbra rendezni, majd szólok mit sikerült összehozni
sztem is kezdjük mihamarabb el
a hely egy esetleges win biztonsági másolat átadás miatt volt érdekes...de miskolc elég messze van a IX. ker-tõl 😞
A lényeg, hogy most jó. Esetleg nézz virusírtót spamprogit. Netán körülnézhetsz a biztonságportál.hu-n.
Mára ennyi jó éjt
A lényeg, hogy most jó. Esetleg nézz virusírtót spamprogit. Netán körülnézhetsz a biztonságportál.hu-n.
Mára ennyi jó éjt
Tökéletesen és jól, amilyen hirtelen és elõjel nélkül feltûnt úgy el is tûnt...........elképesztõ
Esküszöm ilyet én még nem pipáltam........5 perce még nem ment elmentem fogat mosni mire visszajöttem már minden úgy mûxik ahogy elõtte
és milyen xp? hun, eng? nekem angol van
hol laksz?
pesten?
pesten?
az a baj hogy nem a billelvan a gond, hanem valami az XPn belül, csak nem tom mi szal új♂4a kell raknom a rendszert, de nem tUdom mikorra tUdok szerezni XP telepítõt
ha tudsz keríts egy új billentyûzetet....
mára ennyi szerintem.
Azt írd be kb. mikor leszel holnap, ha lehet
jó éjt
mára ennyi szerintem.
Azt írd be kb. mikor leszel holnap, ha lehet
jó éjt
áááááááááhhhhhhhhhhh sikerült nagyjáol összeszedni a keyboardot.
ha van még kedvetek folytathatnánk amit elkezdtünk
szóljatok ha ok
ha van még kedvetek folytathatnánk amit elkezdtünk
szóljatok ha ok
csak akkor lehet ha max orgjuk van a repülõknek
Nem tudna vki segíteni abban, hogy mit kéne kifejleszteni ahhoz, hgoy engedélyezze a légi landolást,mert vannak ejtõernyõseim, de sehogysem engedi, hogy transportrepcsivel kidobjam õket ellenséges terület felett. elõre is kösz!
akkor holnap.....remélem
gyere silent hunterezni egész jó fõleg az új része remélhetõleg
király... nem kicsit vagyok ideges, mert emiatt mondtam le egy programomat...
Fasza, hogy már 2. sikerult "átbaszni"
Fasza, hogy már 2. sikerult "átbaszni"
eLvIlEg NeKeM iS