Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idegeskedéstõl? Amúgy van fenn ICQ de a leghaloványabb lilám sincs hogy hogy lehet használni 😊. Regisztráltam magam, de nem tudom hogy tovább hogy kell vele menni.
akkor rajk fel icq-t vagy bármi mást amint eltudunk érni
annak meg mi értelme lenne?
hát lehet hogy paranoia de én nbem bízok semmiben se amin az a felirat van hogy Microsoft........, Windowst is csak azért használok mert linuxon nem lehet gémelni 😊 (bár megjegyzem hogy közel állok hozzá hogy megoldható legyen a linux alatti win futtatás)
Szerintem is érdemes lenne használnod,legalább úgy eltudunk érni.Mellesleg a mostani msn tuti nemteszi tönkre a géped.
Nem használom azt a tetves MSNet mert tele lesz minden szarral a gépem, így is elég ramagy már, csak akkor van bekapcsolva ha akarok valamit. pont.
Na akkor ebbõl már nem lesz játék....
Zsolo olyan nagy dolog lenne használni azt a tetves msn-t, ha egyszer fent van a gépeden?
Zsolo olyan nagy dolog lenne használni azt a tetves msn-t, ha egyszer fent van a gépeden?
bocs most estem gép közelbe.
Mehet nélkülem is...
Ma vendégek vannak, bocs srácok
Mehet nélkülem is...
Ma vendégek vannak, bocs srácok
engine az neked nem jó, hogy ma nélküled nyomjuk? Gondolom USA úgysem tud egy darabig mit csinálni, és remélhetõleg beraktad a gyártásrt jó elõre.
zsolo jösz sh2zni?D
Ma sajnos nem jó 😞
Hétköznap meló után szinte mindíg jó hétvégét kb. csütörtökön megtudom mondani
Hétköznap meló után szinte mindíg jó hétvégét kb. csütörtökön megtudom mondani
Írjátok le mikortól jó nektek 😛 még Párizst bekell vennem .
Zsolo majd átkéne írni a save fájl, úgy hogy szövik legyünk németekkel, és akkor olyan mintha Ribbentrop lett volna.
Küldd át a szévet és megcsinálom. [email protected] címre küldd, légyszi.
Küldd át a szévet és megcsinálom. [email protected] címre küldd, légyszi.
Nem bírta az agresszivitásod 😛
Mi történt?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
hát ja
10 hónapra bevan lõve az ország
majd késöbb esetleg
majd késöbb esetleg
elvileg azzal az indokkal hogy miért nem segítek tesómnak tanulni
mert az apám jött és egy pillanat alatt kinyomta a gépet.
nyomjátok nélkülem
re
melesleg laden amúgy is MOval lenne ami axis ország szal ha vele beszéled meg a taktikát az se gáz szerintem
De mondom ez így nem lesz jó... Lupissal megbeszéltünk valamit, és ha nem kezdi el idõben, akkor lemaradunk 😞
Ez azért nem jó, mert Lupissal megbeszéltünk egy taktikát, amit rögtön az elejétõl alkalmazni kell.
arra hogy mondjuk laden addig igazgatja németországot amíg lupis megjön, mondjuk de ha õ nem akarja akkor addig valaki más, bár nem hiszem hogy olyan sok jelentkezõ van 😊
mire gondolsz?