Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új vagyok a játékba, de elég hamar rájöttem a magjára a játéknak.
több nemzettel is voltam már dél-afrikai közt. szövetségesekkel bedaráltuk a szovjeteket 😊, usa-val is voltam persze velük is érdekes volt.
de most törökökkel kezdtem egyet 1936-ba, 42 körül járok és a tengelyhatalmak mindenkit leigáztak szinte európába angolokat is...
kérdezem én egyenlõre kereskedelmi liberális az államforma rengeteg kereskedelem minden fele békén is hagynak egyenlõre. de mivan ha kell válasszak ki mellé álljak? tengely aki uralja európát?esetleg szövetségesek ahol most szált be az usa? vagy szovjet mert közel van?
kis segítség?
meg amúgy lenne egy két kérdésem még, ha valaki ráérne egy fél órára akkor annak adnék egy msn címet és megköszönném neki az egy két infot 😊
Jó játék lehetett volna ha az a sok bug nem ölte volna meg az egészet.A hoi 2 höz képest csak a zenéje volt jobb(Wagner,és jó pár orosz klaszikus kiváló mûvei).
A techteamek nem léteztek,és egy teach olyan volt mintha egységet gyártanál mert IC-be kerültek.
A kereskedelem volt a legborzalmasabb,cserélni nem lehetett direktbe,csak a világpiacon keresztül fuh....
A másik hogy sokban emlékeztett a hoi 3-ra a történelmi hûsége,csatlakoztak a szövetséghez olyanok is akik semmiképpen sem tették volna.
A crashelés nagyon gyakori volt,plussz amenyire nem volt szerencsém a magyar verzióhoz jutottam csak hozzá,az meg ....................
Idõt simán veheted leggyorsabbra is, uis van pause. Ehhez csak klikkelni kell az idõre. Pause bármit tudsz csinálni, annyi, hogy nem fognak mozogni az egységek.
Fejlesztés: minden fejlesztésnek van történelmi éve, pl basic fighter 1939. Ha a történelmi év elõtt fejlesztesz, idõbüntetést kapsz. Minél elõbb, annál nagyobbat.
A játékban eventek vannak, minden eventnél több lehetõség van, ebbõl egyik a történelmi, a többi alternatív. Angoloknak pl 1936 decemberében feljön, hogy le akarod-e váltani Edvárdot. Itt az igen a történelmi, a nem az alternatív 😊 Ugyan ilyen eventeket kap a német játékos/vagy AI az Anschluss-ra, a csehek felosztására és a háborúra is
ok akkor nagyon alapokkal kezdek...az idöt hogy használjam? gyorsan lassan?...én le vettem leg lasssabra..bár igy elég lassu lett a játék..és ahogy el nézem námely fejlesztés el tart akár egy évig is..ugyhogy..bele kellene huznom?...
jólvan akkor nem harcolok...amugy a játékban minden történelem hüen indul gondolom dátum pontossan tör ki a háboru vagy??..<#fejvakaras>#fejvakaras>öregem tök amatör vagyok....eddig panzer generalsban utaztam csak...
Nagyon sok apró eleme van a játéknak, amit csak szép lassan, hosszú tanulás után lehet elsajátítani. Elõször pl. elkezdhetsz gyártani sereget, repülõt, hajót stb, akár gyárakat is
Pontosan milyen játékkal és verzióval játszol? Mert a sima hoi2 már rengeteg fejlõdésen és névváltozáson átesett.
britekkel kezdtem..látom jó aprólékos a játék..és elképesztöen hiteles..rengeteg fegyverzet van ami valós..találok sok olyan halyót amellikekröl olvastam különbözö beszámolókban...ja és a rengeteg szemály..eeez igen!...folytatom
Bár vigyázni nehogy sok legyen a motorizált és a tank, mert az nagyon ciki tud lenni velük.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
no most..az a helyzet h piszok nehéznek tünik..de szeretném játszani..kellen valami le irás h hogyan kezdjem meg minden..tudtok ilyet?
magayrositottam..csináltam egy tutorialt...de még rengeteg fekete folt** maradt a játékban elöttem...üdw irjatok
Németekkel vagyok, megy a pénz a fejlesztésre, gyártok is, sztem jól elvagyok. A szokásos '36-os Dániát lerohanós stratégiámat alkalmaztam és minden megy mint a karika csapás. A baj csak annyi, hogy még így is kevés a techslot😊
Amúgy meg egy súlyos elméleti kérdés. Ha kipipálom azt, hogy megmaradjon a gyártósor, miután elkészültek az egységek, hogy lehet a 3 IC-t fogyasztó gyártósort újra termelésre bírni? Mert ott van, nem csinál semmit, próbálkoztam minden, hogy, de semmi eredmény.
Amúgy azt, hogy hány IC-re hány techslot legyen nem tart semeddig átírni a megfelelõ fájlban.
én ilyen gyorsítást még csak a gyártásnál próbáltam ott a zöld kis nyílra kattintva gyorsíthatod a gyártást.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
sikerült már vkinek német oldalról lenyomni a ruszkikat vagy fordítva (persze min: norm/agr)?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
21-40 IC 2 TT
stb
stb
De én azt hiszem maradok 1.2 Armánál
A paradoxon jó pár komment érkezett ügyben,tessék kapaszkodni normalon a SZU játékost lenyomta az AI,very easyn meg sikerült stalematet elérni 😄DDDD.....
Másrészrõl,a diktatúrák bónuszt kapnak kémkednésnél,van aki az egész alliest megsemísitette kémekkel,+sztálint és az egész karát legyilkotta(viccesen írják,wunderwaffen)...
Plussz a kis országok már nem tudják kikutatni amit eddig gondolok itt akár a svédekre és a kanadára is...realizmus ugye....
Balance nincs,amúgy fun de ez......
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nekem elég jó gépem van, és AoD pörög, ahogy kell, HOI3 viszont baromi lassú. Várható, hogy az AoD lassabb lesz, mint a HOI2, mert egy csomó új dolgot beraktak ill modolhatóvá tettek.
Nyugodtan lehet játszani az AoD-dal. Már most jobb, mint amilyen a HOI2 (vagy bármelyik paradox játék) valaha is volt. Mondjuk nem fair az összehasonlítás, mivel egyik a másikból nõtt ki 😊
AI Germany:375 base ic/effektive 655 IC....
nagyon el kurtak valamit balance terén,ebbõl nem tom hogy lesz normális játék....
[/img]