Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma este kezdenénk egy többjátékos kampányt akit érdekel írjon
feltételek : sokáig bírj maradni és folytatni is legyen idõd meg kedved
erdos
Na 1952 jún 20-án canada, usa és franciaország után anglia annektálásával a háború végetért... <#violent>
kár hogy nem tudok képet beszúrni... :-(
Már picit meguntam de ha lesz még idegzetem beszürkítek mindent...<#ravasz1>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ne szenvedj vele majd az új patch "megoldja" vagy nem
I.C.ram
Azóta kb. 6millió buba botlottam... törlöm is a francba ezt a szar HSR modot... max egy újabb verzió, remélem különválasztják a grafx es magát a modot, mert nagyon gyán volt ez a szar graf pack... rögtön ki is töröltem a nemtetszõ képeket.
Nem tudjátok mikorra jön ki az 1.2patch? Úgy olvastam kb egy hónap még 😞 De ha vki tud biztosabb infót kérem ossza meg.
Starforce hát azzal eddig csak rossz emlékeim vannak ,de majd csak sikerül beszerezni ellene vmit 😄
SH3 ban dinamik kampány van 😄 remélem nem legsz bugos mert akkor törlöm egybõl.
Zsolo007
Gratu, szép megoldás 😊

I.C.ram
már megoldottam. Átírtam a Bitter Peace eventet úgy, hogy ne adjon semmi területet, sõt ne is változzon semmi, csak béke legyen. 😊

Aztán azóta eltelt 2 év és már enyém Moszkva, Pétervár, és mindjárt Sztalingrád is.
Zsolo007
Bitter peace 😊

I.C.ram
Az 😞 Találtam egy olyan eventet, ami békét köt a ruszkikkal, de az is olyan, hogy odadja az Uraltól nyugatra lévõ területeket nekem 😞
Zsolo007
JAAAA bazz hopppá azt nem írtam hogy minek LOOOOOL, a Silent Hunter 3-ról van szó <#vigyor3>

Zsolo007
Van két nagyon rossz hírem is Lupis:
1. Hivatalos fórumok szerint a megjelenési dátum március 18 <#boxer>
2. és ami még rosszabb starforceos védelme van <#szomoru1>tehát egyhamar nem törik fel...........lehet megveszem <#smile>

Zsolo007
BUG 😄

I.C.ram
Elkezdtem játszani ezzel a moddal, de máris bugos 😞 39-ben volt ugye a molotov dolog, szu el is fogadta a historical változatot. elfoglalom a lengyeleket, erre rögtön hadatüzen nekem szu... Mi a francért?
I.C.ram
Megnéztem ezt a modt. Nem tudom mirõl beszélsz, de nekem ugyanúgy 4-es skillje van, tehát megitn te írtál át valamit 😊
I.C.ram
9 Akkor sem reális. Ez kb azt jelenti, hogy a világ legjobb fegyvergyára, ami nem helytálló. Tényleg jó volt, de voltak nála jobbak is. Szerintem max. 7-es 8-asnak kéne lennie.
Az uj Historical Stony Road 2,0 ban a FÉG 9 es skillt kapott, nem is tudom már ki volt aki kiröhögött mert én 8 asra mertem módositani azon címszó alatt hogy a magyar lõfegyverek vertek bármit.
Innen no comment...
erdos
No akkor egy kis helyetjelentés:
A 44 es ami invázió két hónap után taktikai visszvonulással ért véget emberanyaghiány, valamint egy kínai betörés miatt. kína annektálása után az egyesített angol-amerikai ausztrál erõktõl vettem el egész indiát. jelenleg (1946 szept) partraszállást készítek elõ ausztráliában aztán elharapom az amik torkát... 😄

Zsolo007
Hát nem tudom miért nekem az ICQm fut, be van állítva automata indításra........... a fene se tudja nem ismerem a progit lehet hogy valamit rosszul állítottam be......de mind1 is.

További jó multizást neketek Lupissal!

Zsolo007
Hát én úgy vettem észre hogy a te értelmezõ szótáradban mást jelent mint az egyémben, na de mind1.

Már várom nagyon, igazi ünnep lesz 😄

Hát ha neked ezt jelenti akkor nézd meg az értelmezõ szótárban ott rendesen levan írva. Még 3 nap és kiadják az SH3-t😄
I.C.ram
Zsolo... csak egy dolgot kértünk tõled! Hogy használd azt a tetves ICQ-t, kb használtad 1 napig, azóta sem láttalak rajta.
Zsolo007
Bye Engine, remélem hogy azért singleben még folytatod a világhódítást <#violent> <#vigyor3>.

Zsolo007
Jók vagytok! Faxom egész nap figyeltem olyan 16 körülig a topikot hogy rá fogtok e érni mert úgye még reggel feltettem a kérdést hogy ráértek e......., senki sem válaszolt így elfoglaltam magam mással, sajnálom.

Szerintem függesszük fel egyelõre a multizást, mert nekem egyszerûen nincs hangulatom most HOIzni, de szerintem jó ideig nem is lesz multizni........ hogy miért abba most nem mennék bele.

Azért annak még örülnék Lupis hogy amikor kijön 15-én az SH3 akkor majd kipróbálnánk multiban.

Annyit még hozzátennék hogy Lupis számodra a megbízható játékos fogalma egyenlõ a minden szavadra ugró játékossal??? De mind1 részemrõl a dolog le van zárva.

Mint I.C.ram írta részemrõl befejeztem, EGYÉNI okok miatt, NE Zsolot koncoljátok fel érte.
Remélem lesz aki átveszi a helyem - szerintem lesz 😉

Mindenkinek jó játékot!

engine

I.C.ram
engine kiszállt a partiból 😞 Megértem...
Zsolo helyére keresnék MEGBÍZHATÓBB játékost!!!
I.C.ram
Zsolo azt igérted, hogy ma lehet multi.
I.C.ram
Zsolo gyere már ICQ-ra!!!! Légyszi! Könyörgöm!
I.C.ram
Nekem már most is jó. Jó lenne már kezdeni.
I.C.ram
Lesz! Vagy különben jól megdugatjuk zsolót a kutyákkal 😊
Lesz ma gém?

Zsolo007
Én tudom 😄, rájöttem én is hogy hülyeséget mondtam....<#nezze>
De mind1, most már ezt is tudom <#vigyor5>

I.C.ram
Ahogy láthatod oda van írva, hogy 41-ben állt hadrendbe 😊

Arról nem is beszélve, hogy még csak nem is 34-ben kezdték fejleszteni, hanem 37-ben 😊
Zsolo007
És végül egy link a sokat vitatott T-34 rõl 😊

Zsolo007
Hopp ez lemaradt egy kicsit univerzálisabb link: (bár akkor is elérhetõ ha a Tasnál a backre nyomsz, de mind1)
Magyar Tankok

Zsolo007
Nemtudom mennyire figyelitek a haditechnikai topicot. Nemrég bekerült pár linek, ezeket berakom ide: (korabelo tankjainkról van szó):

44M Tas
zrínyi

Mellesleg ma mikor értek rá?

Zsolo007
Húú, hát most így hirtelen nem is tudom, de összeszedem az emlékezetem..............................................
Asszem úgy csináltam hogy kifejlesztettem a '36-os gyalogságot, 4 hadsereget hoztam létre, mindegyikben 5 vagy 6 hadosztállyal (már nem emlékszem pontosan). Ezenkívül nagyon fejlesztettem a földi doctrínát, ill fejlesztettem a zuhanóbombázókat. Az alapból meglévõ vadászgép és taktikai bombázóhoz hozzácsaptam két zuhanóbombázót. Asszem hogy a gyalogság Orgja 50 körül volt akkor. '38 április környékén támadtam meg Csehszlovákiát, erre egybõl hadat üzent LO is, meg több ország felbontotta a kersekedelmi szerzõdéseket, de semmi más.
LO nem különösebben mozgolódott, úgy haladtam felfele hogy LOval határos területet lehetõleg ne foglaljak el, így berohantam 😄 és elfoglaltam a fõvárost meg a mellette lévõ VPs területet, a maradék 2 hadsereg meg ment a 3. VPs helyre ami már határos LOval. Egy gyors annex. Stratégiai átcsoportosítás és békét ajánlottam a lengyeleknek, persze nem fogadták el szal megindultam. Egy sor vereség után végre sikerült úgy taktikázni hogy katlanbazártam seregei nagyrészét és légierõ, meg gyalogság együttesen szétzúzta õket (kb. 10-15 hadosztály lehetett nem tudom pontosan). Aztán elfoglaltam a képen látható területeket és erre õ felajánlotta a békét, úgy hogy nekemadja azokat a területeket 😄.

Nagyjából ennyi, nem biztos hogy teljesen pontos a leírás (sõt biztosan nem) de már nem nagyon emlékszem rá, volt már vagy 2 napja mikor ez történt (ha nem 3).

erdos
Hogy kezdted a magyarokkal? Mennyi hadosztály, kiket gyaktál, ilyenek...

ma még nem holnap du.-tól rá érek

Zsolo007
Mondjuk ma már ráérek, valószínüleg este 6-7 tõl.

De ez független a singletõl......akár ráérek singleözni akár nem akkor is csak a hétvége jó multira....

Zsolo látom singleben elég sokat nyomod ,multira mikor érnél már rá?
Jah engem is szinte egybõl megtámadtam a hadüzim után.
Zsolo007
Mellesleg meg kihasználtam hogy kevés victory pointos territoryja van, és így nem kellett az egész országot elfoglalni, csak hajtottam mint a hüly a VPs területekre......aztán annex <#hehe>

Zsolo007
Hát nekem csak a lengyelek üzentek hadat......'38 közepe felé, nemsokkal az anchluss után mentem nekik.

A lengyelekkel meg mákom volt mert sokat balfaszkodtak, így sikerült egy elég kedvezõ békét kiharcolnom 😊

I.C.ram
ez eleég érdekes... hogy foglaltad el a cseheket? nekem, ahogy megtámadtam õket a félvilág hadatüzent nekem.
Zsolo007
Íme a kialakulóban lévõ Nagy Magyar Birodalom <#vigyor3>:

Kicsit bugos mert NO elfelejtette lerohanni francikat, de engem nem nagyon zavar, mert így legalább én mehetek ellenük 😄

erdos
Az lesz, muszály leszek, amerikát addig pihentetem...

Zsolo007
próbáld meg én is azért mentem nekik (menpowa mindenek felett!!!! 😊 )