Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel a moddal játszunk csak kevésbé bugos mint az alap.
Töltsétek le a HSR 2.01es modot.
Hát sajnos nem lesz elég baka 😞 Neked viszont sok szerencsét kívánok a mûtéthez, remélem nem lesz semmilyen komplikáció.
Remélem találtok elég bakát és jó meccs lesz 😊
olvasgattam a forumot, csak játszani nem lett volna idõm...sajna most sem merek belekezdeni új partyba, mert szemmûtétem lesz jövõ 7 kedden.
Lattam es itt is koszi! Az erdekelne meg, hogy a vegtelen jatekiodot hol, vagy hogyan lehet beallitani? Valami MOD-rol olvastam!
Sziasztok!
Hogyan lehet magyarorszaggal jatszani? Melyik MOD kell hozza, vagy mit kell csinalni? 1.1-es patch fent van!
Hogyan lehet magyarorszaggal jatszani? Melyik MOD kell hozza, vagy mit kell csinalni? 1.1-es patch fent van!
Engine!!!!!!!!!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Hát téged is látni errefele? Véletlenül nincs kedved holnap 13:00-tól nyomulni egyet a régi csapattal? <#nevetes1>#nevetes1>
Hát téged is látni errefele? Véletlenül nincs kedved holnap 13:00-tól nyomulni egyet a régi csapattal? <#nevetes1>#nevetes1>
Engine te nem érsz rá?😄
csak ne lépj szövire vele, mert beleránt minden háburúba 😊
Elvileg Laden is jön.
Én leszek . UK talán😄
Ugyan már a tapasztalatok alapján úgysem érdemes fastnál gyorsabbra venni mert szétcsúszik az egész 😄
1,2 celeronom van, nem kínoznám egy fanatikus haveromat sem azzal, hogy gyökkettõ sebességre kárhoztassam. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Majdcsak összedobnak vmi használhatót multi viszont jobb mint a single player rész 😄
izé, 42 januárja, na :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szvsz a legnagyobb hibája a játéknak, hogy az egységek egyformák. csak org és morálban térnek el. Na meg az egyben számtalanszor megtorpant 42 nyaran offenzívám suply meg ember hiánytól, összeomlott a gazdaság etc. itt meg 32 januárban jön stalin sírva a békéért, a páncélosaim lesem lassultak az urálig, a birodalomból kifolyik a nyersanyag. :-)
ebben nincs kihívás. :-(
ebben nincs kihívás. :-(
Alapnál talán tényleg jobb. A CORE meg szerintem még legalább 3 hónap mert nemnagyon láttam hogy ügyködnének rajta.A többi mod se áll sokkal jobban :I és az 1.2es patch meg már így is késik egy hónapot.
hát nem tudom, messze játszhatóbb mint az alap. szvsz amig ki nem jön a core (kijön egyáltalán?) addig nincs jobb.
Pöcs készítõk lusták elkészíteni az 1.2est 😞
Stony Road 2.01 es mod van még meg a leader halálozás kiszedése.
MIért milyen modok vannak? Én csak az idõlimiteltüntetsérõl tudok, ha meg nincs kint újabb peccs akkor 1.1
Melyik verziót és modot fogjuk használni?
Jövõhét Pénteken 1-tõl ki érne rá multizni? Lupis meg én bennelennék de még kellene ember, írjatok ide pls ha ráértek!
Akkor mondják föl ha nem tugják tartani a kijelölt mennyiség szállítását, egyszerû a megoldás olyan országokkal kell szerzõdést kötni akiknek nagyon a nyersanyagtartalékaik: Usa, Fro, UK, Szu....már ha nem állsz velük harcban....ha meg harcban vcagy akkor foglaslni kell minél gyorsabban hogy nyersanyagot szerezz....
Az normális dolog, hogy megkötök egy kereskedelmi szerzõdést, és pár óra múlva már sorban mondogatják föl? Egy kicsit kurvára idegesítõ.
mert nehéz a szövege 😄
és sokat beszél a gép 😄
és sokat beszél a gép 😄
helló.tud valaki magyarosítást a hearts of iron 2 höz?ha egyáltalán létezik.
van kedve vkinek multizni?
Szevasztok,
Kérdésem a következõ: hogy tudok partraszállni ellenséges területen? Magyarokat irányitom a játékban, a lehetséges földi területeket elfoglaltam, de a mai napig nem jöttem rá, hogy lehet sereggel athajózni vagy átrepülni a viz felett, hogy aztán lenyomjam a görögök maradék szigeteit. Legyártottam transzport hajókat, transzport repülõket, ejtõernyõsöket, de semmivel sem tudok azokra a területekre támadni. Most én vagyok ennyire hülye vagy valóban nem lehet partraszállni ebben a játékban? Ha valaki mégis tud megoldást, legyen oly kedves ne fogja vissza magát és közölje velem.
Elõre is köszönöm
Kérdésem a következõ: hogy tudok partraszállni ellenséges területen? Magyarokat irányitom a játékban, a lehetséges földi területeket elfoglaltam, de a mai napig nem jöttem rá, hogy lehet sereggel athajózni vagy átrepülni a viz felett, hogy aztán lenyomjam a görögök maradék szigeteit. Legyártottam transzport hajókat, transzport repülõket, ejtõernyõsöket, de semmivel sem tudok azokra a területekre támadni. Most én vagyok ennyire hülye vagy valóban nem lehet partraszállni ebben a játékban? Ha valaki mégis tud megoldást, legyen oly kedves ne fogja vissza magát és közölje velem.
Elõre is köszönöm
Hát végüll elmarad jelentkezõk hiányában