Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
.... én ugyanemiatt a bug miatt szenvedek nagyon sokat......

Nézd meg lehet hogy esetleg tél van, ugyanis ha sok egységed van az attriction elég durva dolgokra képes........
A másik lehetõség az hogy nincs elég szállítóhajód és az lofgja az utánpótlás mértékét, és ez valahogy befolyásolja a menpowát.....

ha visszaolvasol megtalálod azokat a válaszopkat amiket én kaptam ugyanerre a kérdésre

Zsolo007
Na azt nem tudom hogy rossz kapcsolat esetén mennyire érvényes a script, de szrintem pontosan ugyanannyira, nekem spec. mai napig 40-50 körüli kapcsolatom van olasszal 😄. Normális krülmények között legalább 100 fölött kéne lennie ahhoz hogy hozzámálljon......

Zsolo007
Partizánellenes egységeket használok, kis hármas csapatokat, szétszórva az ország területén, itt csak azért nem látod, mert:
1. Nagyon lekicsinyítettem hogy beleférjen Ázsia azon része
2. még nem hoztám át mindn egységet SZU területérõl

Amúgy nem kell sokáig partizánellenkedni, kb. 1 év kell a lakosságnak az annektálás után hogy hozzászokjanak az új vezetõhöz, és akkor már nem fognak lázadni.....

Zsolo007
Van egy MOD ami végteleníti a játékot

erdos
Mindjárt megbolondulok....
basszus 1,62-n van a menpówerem semmi harc, csak szórványos légigyõzelmek, ki is írja hogy a teljes feltöltéshez 0,00% kell. ÉS MÉGIS 1,62 MENPÓWER KELL NAPONTA....<#falbav>
Ha legyalulnám kínát az segítene? Annyi ott az ember... <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ja és én eddig ugy tudtam, hogy a játék 48-ig megy csak...én tudom rosszul vagy valami mod-ot használsz?

De ha enyire elöre meg van irva, hogy mikor mi történik akkor nem mindegy milyen kapcsolatokat ápolok a többiekkel?
Egyébként szép a mentésed 😊
Viszont ugy látom, hogy nincs tul sok egységed szétszorva a bekebelezett területeden, hogy csinálod, hogy nincsenek partizán akciok? (mint az elöbb is tapasztalhattad nem nagyon ismerem még a játékot, de az tudti, hogyha én bekebelezek egy orit akkor garantáltan minden 2-3.ik terültere egységet kell tennem és anti partizánra kell állítanom, hogy ne legyenek hatalmas kiterjedt partizán területek és ez rengeteg erõforrást köt le).

Zsolo007
kegyes voltam japán haverjaimhoz és nekikadtam manchuko körülbelüli területét. Mellesleg nagyon szívtaják õket az amcsik, én foglalom nekik vissza a szigetváligáot ejtõernyõsökkel.....de már nem kell sokáig szenvedniük, hamarosan partraszállok Észak Amerikában.

Zsolo007
Íme egy nagy kép az ázsiai helyzetrõl:

Az angolok igen komoly ellánállást fejtenek ki délen (cirka 170-180 infartryjük van szal utánam a másodikak) de csak hátráltatni tudnak, megállítani nem.......

Zsolo007
olasszal ne nagyon próbálkozz majd mikor itt lesz az ideje be fog lépni, a jó viszony ugyanis kevés, a játék erõsen scriptes (ha még nem tûnt fel), tehát minden csak az elõre megírt idõpontban/helyzetben következik be.....

A félbehagyott parti mentést meg megtalálod ha hostolsz a scenáriók aljára görgetve, ott sorakozik szépen mind.....azt ne kérdezd miért nem raktak be a fejlesztõk külön mentés ablokot oda is......

Ja meg ha már itt vagyok akkor megkérdezném azt is, hogy, hogyan lehet beléptetni valakit a szövetségembe? (az igazság az, hogy tudom, melyik gomb kéri fel a másikat, de nem értem, hogy miért utasítanak vissza mindig).
Pl: az említett LAN-os game-nél a bátyámat beléptettem hozzám, de az olaszokkal +200 a relácioma/vizsonyom, viszont akárhányszor kértem öket mindig vissza lettem utasítva...de miért?
Mi az amit mindig elrotok, amit még ezenkivûl igényelnek, hogy elfogadják az ajánlatomat (ehez már kicsit több angoltudás kéne, hogy rájöhessek). Teszem azt nem probléma az sem, ha nem az én hibámból nem lépnek be (mert nem vagyunk rájuk szorulva, hiszen 40 elött vagyunk és a ruszkikat készüljük lerohanni), de nem volna hátrány tudni.

Hali Fiuk!

Tudnátok segíteni, hogyhogyan lehet visszatölteni a LAN game-t amit félbehagytam, hogyha sem a Host-nál, sem a Join résznél nem nem találok mentést rolla? Az igazság az, hogy Single résznél megvan a mentés (külön ikonnal ellátva), de ha azt töltöm be akkorsem tudok rá join-olni vagy átminösíteni Hostra.

Plz löjjétek le a póén, hogy hol (melyik résznél) voltam vak.
Elöre is köfi.

Biztonsági másolatot az eredeti cdrõl is lehet csinálni
#1507 v. #1504

1 oldalt se kellett volna visszaolvasnod

Peny
lehet hogy már kérdezték, de tudtok címet ahonnan letölthetek egy HoI 2 "biztonsági másolatot"? 😊

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

hát amikkel én találkoztam azok modernebb egységek voltak ,de a bombázóim elég jól szétbombázták õket😄
erdos
Hát kérlek cirka 70-80 hadosztály vesz jelenleg körül. Eléggé mákod volt a japcsikkal, nekem meg itt az egész kurv@ jenki hadsereg, meg az összes kanadai banda. Ezek nem egy utazgatós fajták, itt eszi õket a penész...

Zsolo007
Nem az összeset egyszerre 😄 Na mind1 nem érted..........de én se 😄

Ezt a becslést valamikor suliban csináltam, majd egyszer felülvizsgálom, amúgy is teljesíthetetlen 😄, nincs elég menpowám hozzá 😊. De majd felülvizsgálom.....amúgy már Ázsia fele megvan, Kína az utolsókat nyögi 😊.

Képzeljétek kezdtem egy újat MOval és '38ben annektáltam csehszlovákiát, meg kiharaptam egy kisebb részt LOból 😊

az mindegy sztem egyszerre úgyis felesleges az összeset letámadni
Zsolo007
Nemcsak az USAt

Zsolo007
Ha ezt tõlem kérded akkor azért mert én nem USA-t akarom elfoglalni, hanem az egész kontinenst.....

minek amcsik ellen 150 egység??? Amúgy a nyugati partról hülyeség támadni megmondtam elõre😄 bár én 25 japó gyaloggal sikeresen annektáltam usát, igaz neki se volt sok a kontinensen de sikeült.
aszem nemlehet folytatni mert a mentésben is leírja a game végét
bigfoot
ja és ha felrakom a time limitert akkor a mostani mentett állást is tudom folytatni?

bigfoot
tényleg nektek milyen patch van fennt?
és ami fent van mire jó??

erdos
Hát a szu is nagyon bika. kipróbáltam mit tud és 40 re már annektáltam a németeket, meg a franciákig mindent. Csak nagyon lassan kutatnak. Olyan seregem jött össze a maginot vonalnál hogy nem is nyomtam tovább, esélyük se lett volna, viszont az angolokhoz ugyse tudtam volna átmenni... :-(

I.C.ram
Mi Lupissal nyomunk egy multit 2-en. Õ Japán én meg Kína, már miénk egész ázsia kivéve SZU. Kínáé az összes ázsiai terület, kivéve szingapur és indokína, mert az jánoké, illetve japán-é szinte az egész csendes óceán+indiai óceáni szigetvilág 😊

Kínának 3-mal nõ naponta a manpowerje, és már most van valami 5000-6000 😄

Erõs ez a Kína, csak nagyon rá kell gyúrni az infantry fejelettségére, mert csak infantryból meg lovasságból állhat a kínai sereg. Meg persze nemárt egy japán szövi, ako odadja manchukot, meg az ázsiai nemzeti területeit kínának 😊

Már csak Mongoliát kéne bezúzni, és akkor az összes kínai terület a kezemben lesz, de fosunk az SZUtól 😊
Zsolo007
Én egyetlen megoldást tudok, printscreennel kimentesz képet s azt paintbe beilleszted és elmented 😊

erdos
Sima printszkínnel lehet képet csinálni?
Már betenném én is a III. birodalmamat... 😄

erdos
Nekem nagyon bejött a légierõ a visszavonuló seregek ellen. Ha nincs helyed katlanozni akkor szinte csak így tudod felszámolni az ellenséget. 4-5 hadosztályt szétszednek míg visszavonulnak.

erdos
jelenleg 580 körül, de azért mert muszály voltam a +15 IC-s miniszteremet leváltani egy olyanra aki 25%-kal megtolja a manpowert mert nekem az volt a szûk keresztmetszet. Viszont csak úgy hogy az 1.1 pecs nincs fennt, mert ha felraktam lement 420-ra...

Zsolo007
Tényleg neked mennyi ICd van?

Zsolo007
Mondjuk én abszolút nem használok légierõt, én nem szoktam keverni a gyalogos és tank hadosztályokat, általában a felállás a következõ: 9 hadosztály infartry =1 gyalogos sereg (ez igaz a gépesítettekre is). 12 hadosztály tank =1 sereg. Gyalogosoknál a tank hiányát 2 féle módon oldom meg:
1. Miníg annyi tankseregem van hogy a gyalogosoknak az áttörésnél segíteni tudjon, így nem hiányoznka a seregbõl
2. MIndenféle brigade-del felszerelem a gyalogosokat

Szu nekem '48-ra volt meg, de hozzá kell tennem hogy azért mert szar idõjárási körülmények között nem támadtam: effektíve egy évbõl max. 4-5 hónap harc volt, így húzódott el háború 4 évig. Most ha lesz idõm folytatni befejezem Ázsia elfoglalását és akkor már a teljes kontinens(Eurázsia) a 3. Birodalom irányítása alatt lesz 😊. Aztán kisebb sereg inbdul Afrika elfoglalására.

Míg a Amerikát Keletrõl, Grönlandról indulva támadom le(tehát Canadával kezdem). Én elõzetes számításim szerint a következõ sereggel fogok indulni Amerika elfoglalására (tehát az egész kontinens 😄 ): 3x12 legfejletteb technikájú tank (bár ez még lehet hogy több lesz ezek korábbi becslések, most úgynéz ki hogy kb. 6-7 sereg lesz ott....) ill. 12x9 infartry, motorizedet nem viszek mert a tankok így is túl sok olajat fogyasztanak. Ebben a gyalogsági számban persze már benne vanna a békefenntartók is 😊.

Amúgy az a vicces hogy már nincs mit fejhlesztenem, már minden ki van fejlesztve 😊

erdos
Az oroszok 44-re megvoltak. Onnan indíottam a partraszállást vekúvernél... :-)
Cirka 50 tankhadosztály van odaát, mind 6. szintûek + a fele királytigris. Kb. 10 ejtõernyõshadosztály, meg most viszek 20 gépesített egységet. Talán elég lesz, de az utánpótlást folyamatosan nyomom. A légierõ 18 sugárhajtású fighter, 22 sugárhajtású taktikai bombázó, 6 szuperstuka, 14 navalbomber, meg lassan kész 10 long range fighter. Meg egy igen combos flotta. A repülõk igen kemények, jól lehet õket használni. Elég komoly vérveszteségeket okoztam már, csak ki tudjak törni a nyílt terepre. onnantól simaliba... <#violent>

Zsolo007
Nem lehet az olyan nehéz 😊 Nekem 50%-os supplyval sikerült szarrávernem SZU-t 😊 Mennyi hadosztályt vittél?, amúgy a 200 hajó kevés 😊 én még csak az invázió elõkészítésénél tartok de már most 500 hajóm van 😊(mármint ami a supplyt viszi, csapatszállítóból csak 100 😊

erdos
Jujj de nagyon elszúrtam ezt a partraszállást a németekkel amerikában...
Nem kellett volna a nyugati oldalt erõltetni. Tiszta hegyvidék az egész nem tudok a tankjaimmal manõverezni, kénytelen vagyok szétzilálni õket, ami elég nehéz 56%-os szuplájjal, pedig vagy 200 hajóm hordja a cuccost az amikhoz, van is belõle rogyásig már a nagy szigeten. Megugye a genyák valami 60-70 hadosztályt szedtek össze ellenem. Még szerencse hogy itt Göring nem csak ígérget, tényleg fenemód ütõs a Luftwaffe... 😄

Zsolo007
Nagyon szeretnék szándékozni a multi folytatására, de sajnos nincs idõm...... rengeteg dolgom van nap mint nap a tanuláson kívül is, hát még azzal....... Szóval tudatni fogom veletek ha ráérek.

vki újraírná ezt a hoi2-t hogy ne legyen benne ennyi bug?
Zsolo mikor szándékozol folytatni a legutóbbi multit?
I.C.ram
Csak akkor áll be, miután a franciáknak már nem sok esélyük vak.
bigfoot
ja meg az idõ limit re is rakjatok be egy linket mert a régi nem jön be

bigfoot
miért nem akar italy szöv lenni velem 1940ben?
németekkel vagyok és +107 en állok vele

köszönöm már találtam is kettõt 😄

hi!

nem volt idöm mert ki kellett javitanom a sok egyeseimet 😄

www.isohunt.com talán itt lesz

Zsolo007
Helló Nick! Merre jártál? Jó régen láttalak már a topikban.

sajnos nincsen rá cash hogy boltban vegyem meg de nemtudtok vmi ingyér hejet, mivel mobilon sincsen pénzem 😄
tudom telhetetlen vagyok, de így nemtom letölteni 😄

vedd meg boltban megéri...

wandoo.try.hu - fizetös

Üdv!
Tudom hülyeséget kérdezek, de lusta vagyok visszaolvasni 1500 hozzászólást ezért megkérdezném, hogy honnan lehet letölteni? Mivel bithumenen már nem van fenn akkor merre hogy honnan?
Elõre is köszi

Zsolo007
Ti megkaptátok pizzától a manualt? mert én nem. Ha valaki megkapta az küldje el nekem pls.

[email protected]

I.C.ram
ja és még a játékidõt sem léptem túl... még csak 42-ben vagyok.