Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl nem lettem okosabb😄
lehet ettõl engem még sok midnenben izgat a multi, de ebben nem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mi az a gu?
aki szereti iylesmit az ugyis ismeri aki meg nem ugyse fogja értékelni a reklámod... 😊 (a 3. verzio emg én vok aki szeretni szereti de multi nem izgat..., fõleg mivel elég ctd-s a game... 😛)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kicsit reklámoztam a játékot máshol. Remélem megtetszik pár embernek, és akkor nyáron lehetne egy jót nyomni két bulizás közt 😊.
Én a snagit-et ajánlom ^^
Vagy szedj le Hypersnapot, esetleg frapset, ez utóbbival még mozgógépet is vehetsz fel, igaz hang nélkül.
A játéknak van saját printscreen opciója: F11 ha ezt használod, akkor az a játék fõkönyvtárába menti, de ez is baromi nagy, mert bmp. Paintben File-Save As és itt ki lehet választani, hogy milyen kiterjesztés legyen. Kiválasztod a .JPEG, JPG-t, és elmented, így lesz belõle max 300 kb-os kép. De lehet méretezni is a scretch and skew opcióval.
Nekem csak a paintbrushba sikerult beillesztenem, az meg hatalmas 2-3 megas mentes lett!<#zavart2>#zavart2>
A print screeneles utan hova kell menteni a kepet? Vagy ti valamilyen keplopo programot hasznaltok? Valaki legyszives magyarazza el, mert mar 5 eve erdekelne a dolog azt csak most szantam ra magam, hogy lamersegemnek hangot adjak😄
Most amiett szívok, hogy nem tudok partraszállni angliában 😞 Képtelen vagyok eljuttatni egy TP flottát észak franciához. 😞 Gibraltárhoz ledobtam 3 ejtõernyõst, suez szinten az enyém, de valahogy még mindig vannak a földközi tengeren hajók. :/ 12 naval bomberem járja a földközi, és még mindig nem fogytak el.
Múltkor azt beszéltük, hogy különbékét kötött OMM, és ezért megtarthatta területeinek a részét, mert ugye a lengyelek kiharaptak egy részt. Ezzel is magyarázható, hogy felbomlott a német, omm szövi is.
Azért jobb szvsz az omm mod mint a sima, mert +1 nagyhatalom. Igaz, ezzel a németek elvesztettek kb. 35 IC-t. 😞 Azt majd valahogy kompenzáljuk.
Azért jobb szvsz az omm mod mint a sima, mert +1 nagyhatalom. Igaz, ezzel a németek elvesztettek kb. 35 IC-t. 😞 Azt majd valahogy kompenzáljuk.
Ez igaz! Amúgy meg nem reális a dolog, mivel ha nyernek OMM valószínû nem marad meg. Megtörtént volna az anchluss, MO független lett volna (persze a nagy MO).
De mind1 is a lényeg az hogy OMM moddal kell nyomulni. 😊
UI.: Jó mi? Csapongás egyik véglettõl a másikig 😊. Hogy miért kéne magyarázat? Hmmm, nem is tudom, talán csak azért hogy játszunk a moddal 😊
De mind1 is a lényeg az hogy OMM moddal kell nyomulni. 😊
UI.: Jó mi? Csapongás egyik véglettõl a másikig 😊. Hogy miért kéne magyarázat? Hmmm, nem is tudom, talán csak azért hogy játszunk a moddal 😊
Miért kéne magyarázat? Amúgy ha nyernek akkor meg No-nak nem kellett volna területeket veszetenie.
Ténmy hogy nincs megadva de kell hogy legyen történelmi alapja. OMM csak úgy maradhatott meg ha megnyerte a háborút. Viszont ha nyert erõsebb lesz mint a vesztesek. Valameilyen magyarázat kell arra hogy miért lett erõsebb mint FRo nem? Hát íme.
Honnanveszed hogy elveszette az OMM modnak semmi alapja nincs tudtommal.
Vagy az elején kiírja a történetét?
Vagy az elején kiírja a történetét?
Gazdaságilag valóban erõsebb de katonailag nem az. Csak akkor ha nagy katonai fejlesztések folynak. Amúgy tény hogy nem arányos, de gondolj bele ha FRo elvesztette a háborút, akkor logikus hogy gyengébb mint a gyõztesek, nem?
Erõsebb mint Francia O. :I
thx <#worship>#worship>
Üdv a klubban. Nekem ugyan nincs meg a omm mod ,de egy multiban benne vagyok.
Hello mindenkinek!
Ujonnan fedeztem fel a játékot de nagyon bejön.
Az OMM modot elküldené valaki nekem légyszives?
e-mal: [email protected]
Elõre is köszönöm
Ja és bár kezdõ vok, de mehetek multiba én is 😄
Ujonnan fedeztem fel a játékot de nagyon bejön.
Az OMM modot elküldené valaki nekem légyszives?
e-mal: [email protected]
Elõre is köszönöm
Ja és bár kezdõ vok, de mehetek multiba én is 😄
Azt hittem nem lesz ennyi idõd játéra 😄 akár jatszhatnánk is multit^^
Na én most itt vagyok. Van kb. 12 naval bomberem, azzal szopatom a szöviket 😊 SZUBÓL is sikerült kicsippentenem egy darbot. Németek megtámadtak a szut, de a szu visszaverte õket, erre beléptem axisnak, és küldtem a németeknek kb. 30-40 egységet. Így már könnyebben nyomultak elõre. Én közben Várnából hajóvál partraszálltma Batumnál majd Bakuig nyomultam, és bevártam a németeket, aztán megindult a versenyfutás a legjobb rarelelõ helyekért, amit ény nyertem meg. Aztán elfoglaltam Törököket is, hogy ne hajóval szállítsák a nyersanyagot, hanem rendesen, száraföldön.
Íme a kép:

Íme a kép:
Szovetseget kotottel a 3. Birodalommal? En igen azota nem merek kihajozni a flottammal..<#mf1>#mf1> Viszont az egesz balkant az uralmam ala helyeztem, most jonnek a gorogok.
Elég ha kitörlni az eventet.
Na nyomtam kicsit tovább. Elfoglaltam az egész balkánt. Románokkal olyan békét köttem, hogy szinte csak bukarest maradt meg nekik, meg egy vékony sáv köztem és a ruszkik között. Törököket lerohantam, istanbulért cserében békét kötöttem velük. Hadatüzentem szöviknek, és suez már az enyém, de leírtották a tengó flottámat 😞 Most próbálom majd megszerezni az olajat.
Közben ruszki német háború is kitört, és nagyon rövid német sikerek után a ruszkik mélyen betörtek a lengyel területekre. Közben a románokat is szopatják, már határos vagyok a ruszkikkal is 😞
Közben ruszki német háború is kitört, és nagyon rövid német sikerek után a ruszkik mélyen betörtek a lengyel területekre. Közben a románokat is szopatják, már határos vagyok a ruszkikkal is 😞