Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl nem lettem okosabb😄
lehet ettõl engem még sok midnenben izgat a multi, de ebben nem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JimKirk
global underground<#alien><#szeret><#eljen>
Zsolo007
Jó kérdés, én is kíváncsi vagyok rá

Mi az a gu?
JimKirk
progi, techno, gu?😄
JimKirk
Milyen bulee, milyen zene?😄
Zsolo007
Végre! Gyönyörû! <#worship>

I.C.ram
Kaptuk szép bannert, és linket is 😊
I.C.ram
Pedig a multi a legjobb része a játéknak 😊 Single elég könnyû egy idõ után. 😞
aki szereti iylesmit az ugyis ismeri aki meg nem ugyse fogja értékelni a reklámod... 😊 (a 3. verzio emg én vok aki szeretni szereti de multi nem izgat..., fõleg mivel elég ctd-s a game... 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
Kicsit reklámoztam a játékot máshol. Remélem megtetszik pár embernek, és akkor nyáron lehetne egy jót nyomni két bulizás közt 😊.
Zsolo007
Azt nem ismerem.

Én a snagit-et ajánlom ^^
Zsolo007
Vagy szedj le Hypersnapot, esetleg frapset, ez utóbbival még mozgógépet is vehetsz fel, igaz hang nélkül.

JimKirk
<#worship>
I.C.ram
A játéknak van saját printscreen opciója: F11 ha ezt használod, akkor az a játék fõkönyvtárába menti, de ez is baromi nagy, mert bmp. Paintben File-Save As és itt ki lehet választani, hogy milyen kiterjesztés legyen. Kiválasztod a .JPEG, JPG-t, és elmented, így lesz belõle max 300 kb-os kép. De lehet méretezni is a scretch and skew opcióval.
JimKirk
Nekem csak a paintbrushba sikerult beillesztenem, az meg hatalmas 2-3 megas mentes lett!<#zavart2>
JimKirk
A print screeneles utan hova kell menteni a kepet? Vagy ti valamilyen keplopo programot hasznaltok? Valaki legyszives magyarazza el, mert mar 5 eve erdekelne a dolog azt csak most szantam ra magam, hogy lamersegemnek hangot adjak😄
I.C.ram
Most amiett szívok, hogy nem tudok partraszállni angliában 😞 Képtelen vagyok eljuttatni egy TP flottát észak franciához. 😞 Gibraltárhoz ledobtam 3 ejtõernyõst, suez szinten az enyém, de valahogy még mindig vannak a földközi tengeren hajók. :/ 12 naval bomberem járja a földközi, és még mindig nem fogytak el.
I.C.ram
Múltkor azt beszéltük, hogy különbékét kötött OMM, és ezért megtarthatta területeinek a részét, mert ugye a lengyelek kiharaptak egy részt. Ezzel is magyarázható, hogy felbomlott a német, omm szövi is.

Azért jobb szvsz az omm mod mint a sima, mert +1 nagyhatalom. Igaz, ezzel a németek elvesztettek kb. 35 IC-t. 😞 Azt majd valahogy kompenzáljuk.
Zsolo007
Ez igaz! Amúgy meg nem reális a dolog, mivel ha nyernek OMM valószínû nem marad meg. Megtörtént volna az anchluss, MO független lett volna (persze a nagy MO).

De mind1 is a lényeg az hogy OMM moddal kell nyomulni. 😊

UI.: Jó mi? Csapongás egyik véglettõl a másikig 😊. Hogy miért kéne magyarázat? Hmmm, nem is tudom, talán csak azért hogy játszunk a moddal 😊

Miért kéne magyarázat? Amúgy ha nyernek akkor meg No-nak nem kellett volna területeket veszetenie.
Zsolo007
Amúgymeg FRO úgy nyerte meg a háborút hogy az összeomlás szélén állt....

Zsolo007
Ténmy hogy nincs megadva de kell hogy legyen történelmi alapja. OMM csak úgy maradhatott meg ha megnyerte a háborút. Viszont ha nyert erõsebb lesz mint a vesztesek. Valameilyen magyarázat kell arra hogy miért lett erõsebb mint FRo nem? Hát íme.

Honnanveszed hogy elveszette az OMM modnak semmi alapja nincs tudtommal.
Vagy az elején kiírja a történetét?
Zsolo007
Gazdaságilag valóban erõsebb de katonailag nem az. Csak akkor ha nagy katonai fejlesztések folynak. Amúgy tény hogy nem arányos, de gondolj bele ha FRo elvesztette a háborút, akkor logikus hogy gyengébb mint a gyõztesek, nem?

Erõsebb mint Francia O. :I
Zsolo007
Pedig OMM moddal kéne multizni ha egyszer eljutunk odáig....

JimKirk
<#violent>
thx <#worship>

JimKirk
Elkuldtem a mod-ot!
Üdv a klubban. Nekem ugyan nincs meg a omm mod ,de egy multiban benne vagyok.
Hello mindenkinek!
Ujonnan fedeztem fel a játékot de nagyon bejön.
Az OMM modot elküldené valaki nekem légyszives?
e-mal: [email protected]

Elõre is köszönöm
Ja és bár kezdõ vok, de mehetek multiba én is 😄

JimKirk
Bazze. Kilep magatol a jatek grr...
JimKirk
En is benne lennek!<#alien>
I.C.ram
Pont most hagytam abba egy idõre 😊
Azt hittem nem lesz ennyi idõd játéra 😄 akár jatszhatnánk is multit^^
JimKirk
Komoly vagy!😊
I.C.ram
Na én most itt vagyok. Van kb. 12 naval bomberem, azzal szopatom a szöviket 😊 SZUBÓL is sikerült kicsippentenem egy darbot. Németek megtámadtak a szut, de a szu visszaverte õket, erre beléptem axisnak, és küldtem a németeknek kb. 30-40 egységet. Így már könnyebben nyomultak elõre. Én közben Várnából hajóvál partraszálltma Batumnál majd Bakuig nyomultam, és bevártam a németeket, aztán megindult a versenyfutás a legjobb rarelelõ helyekért, amit ény nyertem meg. Aztán elfoglaltam Törököket is, hogy ne hajóval szállítsák a nyersanyagot, hanem rendesen, száraföldön.

Íme a kép:

JimKirk
Vagyis MEG nem az egeszet😄
JimKirk
Szovetseget kotottel a 3. Birodalommal? En igen azota nem merek kihajozni a flottammal..<#mf1> Viszont az egesz balkant az uralmam ala helyeztem, most jonnek a gorogok.
Zsolo007
Valóban...ez eszembe sem jutot... <#falbav><#eljen>

Elég ha kitörlni az eventet.
Zsolo007
Szal harcolnod kell ellene

Zsolo007
Az a baj hoghya a németek vesztenek és SZU nyer akkor te SZU puppete leszel.....

I.C.ram
Na nyomtam kicsit tovább. Elfoglaltam az egész balkánt. Románokkal olyan békét köttem, hogy szinte csak bukarest maradt meg nekik, meg egy vékony sáv köztem és a ruszkik között. Törököket lerohantam, istanbulért cserében békét kötöttem velük. Hadatüzentem szöviknek, és suez már az enyém, de leírtották a tengó flottámat 😞 Most próbálom majd megszerezni az olajat.

Közben ruszki német háború is kitört, és nagyon rövid német sikerek után a ruszkik mélyen betörtek a lengyel területekre. Közben a románokat is szopatják, már határos vagyok a ruszkikkal is 😞
JimKirk
Vagyis I.C.
JimKirk
Koszi Lupis!<#worship><#worship>
Zsolo007
Ez így van érettségi után akármikor 😊 de talán még a szünetben is 😊