Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MI nem a valkyreneten toljuk, legtöbbször én csinálok szervert és 4-en-5en nyomulnuk, attól függõen hogy jövünk össze. Viszont az erõsen közelgõ érettségi miatt egyelõre pause-on van a multi, úgy beszéltük, hogy ha vége a mizériának csinálunk egy nagy partit 😊
Az interneten hol szoktatok játszani és mikor , szeretnék végre magyarokkal is játszani...Valkyrieneten szoktam nyomulni és eddig egy magyarral sem találkoztam.
Holnap este és pénteken egésznap fent leszek...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
THX a képekért <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
panzerVI: tigris

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
bakter 😄 azt észre se vettem 😊
nah yo de páncélos hadosztályok voltak, mindig kaptak kísérõ tankokat, de nem hiszem hogy gyalogos hadosztályhoz osztották volna be a drága tigriseket... persze lehet hogy én gondolom rosszul 😊
Köszi a segítséget, majd kipróbálom 😊
amúgy a fejlesztéseket nem lehet valahogy gyorsítani? oké hogy megkapják a max pénzt, de többet nem lehet adni? 😄
Kevesebb népjóléti cikkre van szüksége a népnek, annál több mehet exportra-> nagyobb profit. 😊 Ez tök logikus.
Hogy lehet egységeseket egy hadcsoportba rakni? amikor megépítek valamit, akkor ki lehet választani hogy melyik csoportba akarom rakni, de ha csak úgy önmegában rakom le akkor mindig egyesével vannak. Azt tudom hogy lehet szétbontani de összerakni hogy lehet? 😄
némettel kezdtem el még 33-ban iparosítottam, de valami baromi lassú az egész, és marha kevés egységem volt 😄 aztán rájöttem hogy egy kicsit elcsesztem... és az olaszokkal hogy lehet jóban lenni? Már nagyban zajlott az anglia meg finn csata de az olaszokkal se szövetség se semmi. Amúgy jópofa csak kicsit nehézkesnek tûnt elsõre. Meg jól látom hogy a tigrist pl csak a gyalogsághoz lehet hozzáadni önmagában nem lehet hadosztály?
Egy idõ után problémám volt a ritka fémekel, mert fogytak mint állat ha gyártottam. Hogy lehet növelni a termelést? próbáltam kereskedelemmel de az nem valami sok.
Jah és kicsit furcsának találtam a légiharcokat... láttam hogy jönnek az ellenséges bombázók és repülnek vichy franciákhoz... oda küldtem az interceptorokat de összevissza repkedtek és nem is bocsátkoztak harcba. Ez eléggé fura. És üldözni valahogy nem lehet az ellenséges gépeket? Ha harcolnak kb 2 másodpercig lövik egymást, okoznak 5% kárt aztán már külön mezõkre lépnek.
Amúgy jópofa játék 😊
Egyébként meg tököm tele van az érettségi tanulással 😄
A drafted egyetlen elõnye hogy gyorsan áll fel, ezért ez a neve 😊
A standingnek ezzel szemben több elõnye is van:
Kevesebb idõ upgradelni az egyésgeket
Növeli az organizációt a szárazföldi erõknél
ÉS ad menpowr experience-t amirõl halovány foglamam sincs hogy mi 😄
Mar 2 napja nem jatszottam, tegnap egesz nap az asszonnyal kellett setalgatni a varosban majus elseje miatt.😄 De megerte, mert a vursliban nyertem neki 2 macit! (gratula magamnak<#mf2>#mf2>) Holnap delelott meg anyam masinajat kell megcsinalnom, delutan munka... áááhhh miko fogok en jatszani?<#ravasz1>#ravasz1>
Tudtommal földalatti szervezetnek mindíg azokat hívták akik a rendszer ellenségei és annak megdöntését tervezték titokban. Úgymont föld alá bújtak...
Namost hogy ez a zenében mit jalent arról halovány lilám sincs.....
UI.: Tiéd a kétezredik hozzászólás <#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>