Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gameplus elkezdte kb.33%-nál tart - állítása szerint.
kb. 2 hónap múlva lesz kész.
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist_keres
de úgy látom leszedték...:-)
A weblapját elnézve nem lepne meg ha soha nem készítené el...nem túl up to date a srác..:-)
kb. 2 hónap múlva lesz kész.
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist_keres
de úgy látom leszedték...:-)
A weblapját elnézve nem lepne meg ha soha nem készítené el...nem túl up to date a srác..:-)
van magyarosítás????
Holnapra tuti nem😄
😄 nem csak a játék bugos hanem a szerverük is gyakran leáll :I töketlen egy népség,hogy még ezt sem tudják megcsináltatani.
Tud valaki segiteni?
Amikor bejelentkezek a vnetre...és megtalálja a csatornát...kiválasztom a HOI 2 game-t...várok 2 percet és kiirja a program hogy:you were disconnected.
És nem tudok játszani a vneten...miért van ez?...eddig tök jó volt...
Amikor bejelentkezek a vnetre...és megtalálja a csatornát...kiválasztom a HOI 2 game-t...várok 2 percet és kiirja a program hogy:you were disconnected.
És nem tudok játszani a vneten...miért van ez?...eddig tök jó volt...
miért?
😄DD
jah észre vettem, nagyon a tengelyhatalmak ellen vagytok 😛
de jo lesz 1x mindent ki kell probálni 😊
amugy van 1 rossz hirem 😞 lehet hogy 1-2 hétre (talán több v kevesebb) nem lesz net, aztsem tudom pontosan mikortol, talán a kövi honap eleje 😞((
jah észre vettem, nagyon a tengelyhatalmak ellen vagytok 😛
de jo lesz 1x mindent ki kell probálni 😊
amugy van 1 rossz hirem 😞 lehet hogy 1-2 hétre (talán több v kevesebb) nem lesz net, aztsem tudom pontosan mikortol, talán a kövi honap eleje 😞((
ehh, elvböl sem szeretnék uk-val lenni, de ha mégis játszanák, akkor meg ott van az hogy nem szeretnék ilyen szigetországgal lenni, mert nem értek a hajokhoz, túl sok gyarmat, nem látom át stb...
de talán 1x megpróbálhatjuk, addig gyurok rá single-ben 😊
de talán 1x megpróbálhatjuk, addig gyurok rá single-ben 😊
úgysem mûködne azt garantálhatom😄
Hmm, jó lenne, a gondom csak az hogy most dolgoztam ki a legújabb taktikámat UK legyõzésére... 😞 MInd1 majd késõbb lesz tesztelve 😊))
Köv játékra mit szólnátok, ha Zsolo USA-val lenne? Én meg Szu-val. Lupis Franciákkal szeretne lenni. Nicknek meg tök jó lenne mondjuk UK.
Komolyan mondom lefényképezem és berakom hogy TELE VAGYOK OLAJJAL. Egyszerûen csak a tél miatt nem támadtam eddig, mostanra meg jól beásták magukat így nehéz az áttörés, ennyi......Nyresanyag is, MP is van 😊
Olaj fogyhatott el tuti állnak a tankok😄
Hát elég lassan haladsz SZU ellen. 😊 Gondolom szarul állhatsz vagy nyersanyagban vagy MP-ben, az egyikben biztos 😊
Az a baj, hogy múltkoris teljesen felborult az unholyval a dolog, még single playerben is. Nemtom, hogy 1.2ben jobb-e már.
Hát nemtudom, közben már új elméleteket dolgozok ki singleben hogy hol csesztem el most és hogy hogyan lehetne megverni angliát (lupist) 😊)) Úgyhogy az még eldõl hogy melyik népséggel leszek
Köv játékra stipi-stopi SZU 😊
Zsolo gondolom USA, ahogy mondta.
De elötte persze fejezzük be a mostanit.
Zsolo gondolom USA, ahogy mondta.
De elötte persze fejezzük be a mostanit.
MAjd folytatjuk ,hogy ha már rendes sebességgel lehet játszani. Zsolo legközelebb tartalékolhatnál 1-2GB-t a hónap végekig és akkor nem korlátoznak le.
Azért kéne játszani legalább egy rövidet. Kínát már 3 játék óta foglalom, de még mindig nem sikerült bezúzni.
hát max pár órát lehetek
vmi vacak házit megkell csinálni hétfõre
én nem érek rá ma
és jó lenne, ha nem kéne a hülye milliómos miatt megszakítani a játékot. Milliómos nem olyan addiktív, hogy ne lehessen kihagyni egy részt sem.... Egyik legszarabb vetélkedõ, amit valaha láttam.
Kár, pedig jó az ÚJ Star Wars megéri megnézni..... Viszont nem meradok fent ma soká, 11ig leszek csak utána szundi, jól ki kell pihenni magam holnapra!!!!
Na lemondtam az esti mozit, mert úgysem izgat annyira az ÚJ Star Wars. Úgyhogy mostmár illene játszani, hamár ilyen lépéseket teszek 😄
Tanulj csak én is azt teszem😛
Egyenlõre én is a matekozásnál tartok szal, nemtom mikor kéne kezdeni, olyan 18:00 körül belövöm majd az ICQt, ha addig nem lesz megbeszél idõpont itt a fórumon....
ráérsz?
jaja 😄
akkor majd mehet a multi?😄
köszi