Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Massive Attack
Gameplus elkezdte kb.33%-nál tart - állítása szerint.

kb. 2 hónap múlva lesz kész.
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist_keres
de úgy látom leszedték...:-)

A weblapját elnézve nem lepne meg ha soha nem készítené el...nem túl up to date a srác..:-)

I.C.ram
Nem hinném.
I.C.ram
Hétfõn lesz játék?
van magyarosítás????

Holnapra tuti nem😄
Zsolo007
Sajnos még ma sem kaptam sebességet, sza holnapra halasztódik a játék 😞

😄 nem csak a játék bugos hanem a szerverük is gyakran leáll :I töketlen egy népség,hogy még ezt sem tudják megcsináltatani.
Massive Attack
Tud valaki segiteni?

Amikor bejelentkezek a vnetre...és megtalálja a csatornát...kiválasztom a HOI 2 game-t...várok 2 percet és kiirja a program hogy:you were disconnected.
És nem tudok játszani a vneten...miért van ez?...eddig tök jó volt...

Massive Attack
Ha új játékot kezdtek akkor beszálhatok?

miért?
😄DD

jah észre vettem, nagyon a tengelyhatalmak ellen vagytok 😛
de jo lesz 1x mindent ki kell probálni 😊

amugy van 1 rossz hirem 😞 lehet hogy 1-2 hétre (talán több v kevesebb) nem lesz net, aztsem tudom pontosan mikortol, talán a kövi honap eleje 😞((

I.C.ram
Hát más választás nem nagyon van. 😞 Esetleg német, de akkor hamar vége lesz a játéknak 😄
ehh, elvböl sem szeretnék uk-val lenni, de ha mégis játszanák, akkor meg ott van az hogy nem szeretnék ilyen szigetországgal lenni, mert nem értek a hajokhoz, túl sok gyarmat, nem látom át stb...

de talán 1x megpróbálhatjuk, addig gyurok rá single-ben 😊

úgysem mûködne azt garantálhatom😄
Zsolo007
Hmm, jó lenne, a gondom csak az hogy most dolgoztam ki a legújabb taktikámat UK legyõzésére... 😞 MInd1 majd késõbb lesz tesztelve 😊))

I.C.ram
Köv játékra mit szólnátok, ha Zsolo USA-val lenne? Én meg Szu-val. Lupis Franciákkal szeretne lenni. Nicknek meg tök jó lenne mondjuk UK.
I.C.ram
Vasárnap ráérek, ha gondoljátok, ma már sajna nem, de ahogy látom Lupis se nagyon.
Zsolo007
Jah, elég nagy megkönnyebbülés ... 😊

I.C.ram
Na végre túl vagyok ezen a szar érettségi írásbelin.
I.C.ram
Unholynal is felborult singleben, mert a hülye puppetek kavarnak. Szu meg Comintern
Massive Attack
Van valakinek kedve játszani?

le halt a vnet....😞

Zsolo007
Felborult????? 😄DD Az nem az unholytól volt hanem a szokásos hülyeségetektõl lupissal

Zsolo007
Komolyan mondom lefényképezem és berakom hogy TELE VAGYOK OLAJJAL. Egyszerûen csak a tél miatt nem támadtam eddig, mostanra meg jól beásták magukat így nehéz az áttörés, ennyi......Nyresanyag is, MP is van 😊

Olaj fogyhatott el tuti állnak a tankok😄
I.C.ram
Hát elég lassan haladsz SZU ellen. 😊 Gondolom szarul állhatsz vagy nyersanyagban vagy MP-ben, az egyikben biztos 😊
I.C.ram
Az a baj, hogy múltkoris teljesen felborult az unholyval a dolog, még single playerben is. Nemtom, hogy 1.2ben jobb-e már.
Zsolo007
mondjuk ha SZu akkor lehetne unholy alliance 😊)

Zsolo007
Hát nemtudom, közben már új elméleteket dolgozok ki singleben hogy hol csesztem el most és hogy hogyan lehetne megverni angliát (lupist) 😊)) Úgyhogy az még eldõl hogy melyik népséggel leszek

I.C.ram
Köv játékra stipi-stopi SZU 😊

Zsolo gondolom USA, ahogy mondta.

De elötte persze fejezzük be a mostanit.
MAjd folytatjuk ,hogy ha már rendes sebességgel lehet játszani. Zsolo legközelebb tartalékolhatnál 1-2GB-t a hónap végekig és akkor nem korlátoznak le.
I.C.ram
Zsolo gyere fel ICQra!!!!
I.C.ram
Azért kéne játszani legalább egy rövidet. Kínát már 3 játék óta foglalom, de még mindig nem sikerült bezúzni.
hát max pár órát lehetek
I.C.ram
Akkor ennyit a mai játékról? 😞
vmi vacak házit megkell csinálni hétfõre
én nem érek rá ma
I.C.ram
és jó lenne, ha nem kéne a hülye milliómos miatt megszakítani a játékot. Milliómos nem olyan addiktív, hogy ne lehessen kihagyni egy részt sem.... Egyik legszarabb vetélkedõ, amit valaha láttam.
I.C.ram
Akkor kezdjük minél elõbb.
Zsolo007
Kár, pedig jó az ÚJ Star Wars megéri megnézni..... Viszont nem meradok fent ma soká, 11ig leszek csak utána szundi, jól ki kell pihenni magam holnapra!!!!

I.C.ram
Na lemondtam az esti mozit, mert úgysem izgat annyira az ÚJ Star Wars. Úgyhogy mostmár illene játszani, hamár ilyen lépéseket teszek 😄
Tanulj csak én is azt teszem😛
Zsolo007
Egyenlõre én is a matekozásnál tartok szal, nemtom mikor kéne kezdeni, olyan 18:00 körül belövöm majd az ICQt, ha addig nem lesz megbeszél idõpont itt a fórumon....

I.C.ram
Akkor ti ráértek, mert akkor megpróbálom úgy szervezni a dolgaimat.
I.C.ram
Talán ráérek, de még nem biztos. Meg kell még csinálnom 7 matek feladatsort.
Zsolo007
ICvel mi a helyzet?

Azt mondta nem ér rá.

ráérsz?
jaja 😄

akkor majd mehet a multi?😄
köszi

Zsolo007
Gratula Nick a 2es hez 😄DD