Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igazábol nem 😄 de nagyon közel vagyok hozzá 😛 ha nem nagyon köcsög akkor meglesz, ha köcsög akkor még felelnem kell
amugy köszi
amugy köszi
Ja ez a 2es már az évvégi? 😄 gratula
kár 😞
mind1 több idö marad megünnepelni, hogy nem bukok meg <#pias>#pias>
mind1 több idö marad megünnepelni, hogy nem bukok meg <#pias>#pias>
Sztem a többiek nem érnek rá :I
thx 😄
Gratula, egy új Einstein 😛
2-esre feleltem, csoki, kobi nélkül <#idiota>#idiota>
na lesz ma gém? :/
ha csak ennyin múlna 😛
Vigyél neki elötte csokit vagy kolbászt😄
hm, azthittem bevagyok jelentkezve 😄
amugymeg holnap is lesz bioszom, ma nem feleltem (azért köszi mindenkinek aki szoritott :]) ugyhogy holnap biztos önként felelek, ha nem akarok megbukni
amugymeg holnap is lesz bioszom, ma nem feleltem (azért köszi mindenkinek aki szoritott :]) ugyhogy holnap biztos önként felelek, ha nem akarok megbukni
Fertõzõ ez a msn be nem jelentkezés ?
hi persze😄
REmélem nicknek nem akadt különösebb problémája ami keresztûlhúzhatná a mai játékot.
na lesz ma game? mert akkor ugy tanulok stb.
Ma lesz game?
😊 Jó az a supreme csak többi idõ kéne egyszerre ,hogy meglehessen tanulni.
Ez a supreme ruler nagyon ronda 😞(
Ennyire csúnya játékkal nem tudok játszani, mert mindig csak azon akadok fent, hogy jújj de ronda, és nem tudok koncentrálni a játékra. HoI-nak még egész jó a grafikája, de ennek a Supreme Rulernek.... hááát.
Ennyire csúnya játékkal nem tudok játszani, mert mindig csak azon akadok fent, hogy jújj de ronda, és nem tudok koncentrálni a játékra. HoI-nak még egész jó a grafikája, de ennek a Supreme Rulernek.... hááát.
Pontosabban : SUPREME RULER 2010
bocsi Suprem Ruler2010 a helyes cím😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Akkor próbáld ki a suprem Ruler210-et. Ugyan az az alapkoncepció mint itt csak a modern világban játszódik és a gazdasági, technikai, politikai, részei sokkal összetettebbek mint a hoi-nak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Köszi a választ, már ez is segítség, persze szívesen olvasom mások véleményét is. Tegnap láttam egyébként az 576-ban, hogy kapható, eredeti dobozos kiszerelésben, eredeti angol nyelven. Kérdeném, van valami jó betanító rész a játékban? Mivel a kézikönyv is nyilván angol, és azért van egy-két spéci fogalom a játékban, amit érdemes megtanulni (pl. ipari kapacitás, képességek, fegyvernemek stb.)
Szárazföldi erõknél nem árt szerintem a folyamatos egység gyártás - fõleg ha németekkel vagy. Különben az ellenfelek ledarálnak.
NAmost ez egy nagyon jó kérdés 😊
Nemtudom hogy a többiek hogy csinálják, de nekem elég egyszerûnek tûnik a játék.
Mondjuk nekem pont az ilyen "bonyolult" egyszerre sokmindenre figyelõs játékok jönnek be mert van benne kihívás...
A kutatás nem is bonyolult az 1ben sokkal átláthatatlanabb volt, emiatt azt kevésbé szerettem.
Tippek? Hát nem is tudom. Szerintem az elsõ és legfontosabb a gazdaság, megfelelõen beállítani az IC beosztást. Kereskedni ha valamibõl hiány van. Átfutni a politikai lehetõségeket (adott államforma elõnyei, hátrányai), minisztereket nézegetni mi az ami számodra fontos aszerint használni õket.
Aztán jönnek a kutatások, mindent max. egy évvel a történelmi év elõtt szabad elkezdeni mert másképp iszonyatos minuszt kapsz rá.... Kutatásnál ugye figyelmebe kell venni az adott kutatócsoport képességeit(skill), illetve specialitásait, és aszerint kell õket beosztani egy egy munkára.
Katonailag pedig, amilyen egység jól esik olyat gyártasz 😊 érdmees keverni a fegyvernemeket meret csatánál bónuszt ad rá (ezt nem bírtam még megszokni...én utálom keverni a dolgokat nálam csak gyalogság, csak tankok..pedig jobb lenne keverve). Ki kell használni támadás/védekezés a területhatárok adta elõnyöket, használni a támogató támadás/védekezés opciót.
Légierõ terén a naval bomberek iszonyatos dologkat tudnak végigvinni a hajók közt, vadászok közül csak fightert érdemes gyártani. Bombázók terén ízlés kérdése hogy taktikai/stratégia bombázót gyártasz esetleg zuhanóbombázókat.
Haditengerészetben órási etreje van az anyahajóknak, de csak akkor ha megfelelõen védve vannak, mert spec tengeralattjárók elég könnyen elintézik..... 😞. Azok ellen sok DD kell.
Ami kimaradt/rosszul írtam majd a többiek javítják..
Sok szerencsét a játékhoz, megéri "szenvedni" vele <#nyes>#nyes>
Nemtudom hogy a többiek hogy csinálják, de nekem elég egyszerûnek tûnik a játék.
Mondjuk nekem pont az ilyen "bonyolult" egyszerre sokmindenre figyelõs játékok jönnek be mert van benne kihívás...
A kutatás nem is bonyolult az 1ben sokkal átláthatatlanabb volt, emiatt azt kevésbé szerettem.
Tippek? Hát nem is tudom. Szerintem az elsõ és legfontosabb a gazdaság, megfelelõen beállítani az IC beosztást. Kereskedni ha valamibõl hiány van. Átfutni a politikai lehetõségeket (adott államforma elõnyei, hátrányai), minisztereket nézegetni mi az ami számodra fontos aszerint használni õket.
Aztán jönnek a kutatások, mindent max. egy évvel a történelmi év elõtt szabad elkezdeni mert másképp iszonyatos minuszt kapsz rá.... Kutatásnál ugye figyelmebe kell venni az adott kutatócsoport képességeit(skill), illetve specialitásait, és aszerint kell õket beosztani egy egy munkára.
Katonailag pedig, amilyen egység jól esik olyat gyártasz 😊 érdmees keverni a fegyvernemeket meret csatánál bónuszt ad rá (ezt nem bírtam még megszokni...én utálom keverni a dolgokat nálam csak gyalogság, csak tankok..pedig jobb lenne keverve). Ki kell használni támadás/védekezés a területhatárok adta elõnyöket, használni a támogató támadás/védekezés opciót.
Légierõ terén a naval bomberek iszonyatos dologkat tudnak végigvinni a hajók közt, vadászok közül csak fightert érdemes gyártani. Bombázók terén ízlés kérdése hogy taktikai/stratégia bombázót gyártasz esetleg zuhanóbombázókat.
Haditengerészetben órási etreje van az anyahajóknak, de csak akkor ha megfelelõen védve vannak, mert spec tengeralattjárók elég könnyen elintézik..... 😞. Azok ellen sok DD kell.
Ami kimaradt/rosszul írtam majd a többiek javítják..
Sok szerencsét a játékhoz, megéri "szenvedni" vele <#nyes>#nyes>
Nos, tegnap kipróbáltam a demót... ti hogy a jó fenében tudtok ezzel a játékkal ilyen intenzíven és jól játszani? Nekem megvan az elsõ része is, magyarul, már azzal gondjaim voltak, de ez tényleg túltesz rajta. Eszméletelen mennyiségû információ (ráadásul mind angolul), hihetetlen sok lehetõség, apró mütyürök a térképen, rövidítések a szövegekben, iszonyatos kutatási fa, sûrû térkép, szerteágazó rendszer, és mindehhez egy viszonylag gyors tempójú játékmenet párosul. Szóval hogy bírjátok ti ezt? Nem pejoratív a kérdésem, inkább egyfajta csodálat beszél belõlem. És érdekelne néhány tippetek is, mi az igazi trükkje annak, hogy az ember tudjon vele játszani (pl. mire kell odafigyelni, mire kevésbé, hogyan is mûködik a beletanulás - mert nekem egy kicsit soknak tûnik egyelõre ez a játék, jóllehet szimpatizálok vele).
kezdünk????????????????????????????????????????????????????????????????????????
de megjelent. CDgalaxisnál már láttam.
Ez hogy lehet? És mikor láttad? És mennyiért? És magyar vagy angol nyelvû volt? 😊)
Ez hogy lehet? És mikor láttad? És mennyiért? És magyar vagy angol nyelvû volt? 😊)
már vagyok, felölem játszhatunk 4-5tõl
Lol most olvastam, hogy betiltották a játékot Kínában, mert túl gyenge a kommunista Kína a játékban 😄D
Felöllem ,többiek megvannak?