Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hazsnáltok valmai extrát a multihoz vagy csak sima 1.2?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem ma nemigazán jo...
talán 5tõl vagy mégkésöbb 5 elött tuti nem
Nah lehet hogy ma ráérek, nem 100% de van rá esély, nagyjából 1-2 órán belül eldõl a dolog.....
Mussolini tervei közt szerepel hogy 1945 végén teázni hivja szövetségesei vezetõit az új olasz rezidenciába a Fehérházba...😊de mivel AI vezérli a németeket...megelégszik 41 végi Londoni teadélutánnal...:-)
Kelenne egy jó német játékos...mert igy csak a UK meg a Su fog elbukni...😊
Kelenne egy jó német játékos...mert igy csak a UK meg a Su fog elbukni...😊
A nagyágyuk olyan csapatokba tömörültek mint ti- mivel 1 hétig szar volt a vnet....igazából ezért voltak kezdõ játékosok tegnap.
A hivatalos forumon elég jó dolgokat lehet találni:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/forumdisplay.php?f=255
Amint látom nálatok sem zökkenömentes a folytatás...:-)
Ha nem folytatjuk akkor én 16:00-tól a vneten leszek...hátha akad egy két jó játékos ott...😊
A hivatalos forumon elég jó dolgokat lehet találni:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/forumdisplay.php?f=255
Amint látom nálatok sem zökkenömentes a folytatás...:-)
Ha nem folytatjuk akkor én 16:00-tól a vneten leszek...hátha akad egy két jó játékos ott...😊
nekem mindig kilép mikor belépnék a vnetre, de ugylátszik nemis baj 😊
valkyre netet megnéztem egy normális gamét alig lehet összehozni ,mindig kilépnek és alapból is tök bénák😄
Holnap egyáltalán nem fogok ráérni, nem leszek itthon, nemtudom hazajövök e egyáltalán holnap....
na mára én már nem érek rá, elmegyek moziba az este. Holnaptól gyakorlatilag kora délutántól bármeddig jó.
zsolo.no-ip.org ha jól emléxem 😄 ha ez nem menne akkor majd mondok IPt
5 perc és megy a szerver
5 perc és megy a szerver
felölem játszhatunk
de úgy étem, hogy mostmár lehet választan is õket 😄
mondjuk azért olyan ne nagyon legyen, hogy GER+USA, mert az izomtáp lenne. Vagy UK+USA, vagy marad a régi GER+ITA.
mondjuk azért olyan ne nagyon legyen, hogy GER+USA, mert az izomtáp lenne. Vagy UK+USA, vagy marad a régi GER+ITA.
Pontosabban csak haladékot kaptak😄
nekem akkor jo lesz uk, single-ben ugyis gyurtam rá 😊
akkor ki kivel lesz?
akkor ki kivel lesz?
Zsolo amcsival akar lenne asszem. Maradt Japán vagy UK. Mindkettõ kb. 2x erõsebb, mint az olaszok voltak 😊
felölem kezdhrtünk ujat... de nekem valami jo ori maradjon 😊
Egyébként Brazilia sem olyan rossz választás, mert megyezhetne USA-val, hogy megkapja egész dél-amerikát.
Ja igen, akkor mondom, hogy mik özül lehet választani országot: UK, Japán, USA, és a többi kisebb ország. UK-n kívül ne válasszatok európai országot légyszi, mert akkor rövid lesz a játék 😞
Volt olyan party ami végig ment?
Nem kötözködés, csak érdeklõdöm 😊
Nem kötözködés, csak érdeklõdöm 😊
Ha meg így van én biztosítalak hogy nem fogod túlélni azt a napot amikor elárulsz <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
igazat mond 😛
amugy ráérek kb 4-5-töl
amugy ráérek kb 4-5-töl
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>LLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLL
Asszed elhiszem... 😊))
Asszed elhiszem... 😊))
Amúgy én nem bíznék meg az olaszokban ,már folynak a titkos tárgyalások ,hogy esetleg elkerülheti végzetét😄
Na ne mégiscsak a te szövid😄
nickname lesz?
hát ha újatkezdünk akkor igen, de szerintem még elõtte be fogjuk fejezni amit elkezdtünk, de ha a többieket rá tudod beszélni hogy azt hagyjuk a francba, akkor benne lehetsz <#vigyor3>#vigyor3>