Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig tanulj meg😄
kb 6
Mikortól értek rá?
Nickman is arra szavazz hogy igy mégse folytassuk...
MSN-n cseréljünk telefonszámot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSN-n cseréljünk telefonszámot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem lehet nemjo ma, ugyhogy játszatok nélkülem
most alszok, aztán tanulok és utána jo
jah kb 6-tól jó nekem is
miért, nem teccik? 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem semmi bajom nincs veled, csak az tud baromira idegesíteni, hogy eddig 95%-ban rád kellett várni, ráadásul úgy, hogy megígérted, hogy jösz elöbb.
OKé IC értem, nem kedveljük egymást nem fogok neked magyarázkodni....teljesen értelmetlen, nekem amúgy is elegem volt már az állandó multis keverésbõl/kavarásból. Játsszatok jókat, ezt komolyan kívánom! Érezzétek jól magatokat! Mellesleg legtöbbször mondok egy körülbelüli idõt, ami vagy bejön vagy nem, a becslés sosem volt az erõsségem, de tényleg nem magyarázkodok, mind különbözõek vagyunk ez nembaj. További jó multizást mindnekinek! Kívánom hogy találjatok olyanokat akik pontosan megfelelnek az elvárásaitoknak.
Bye
Bye
Nem utál téged senki, egyszerûen totûl megbízhatatlan vagy! általánosak a 3/4 órás késések, és az olyan primitív indokok, hogy inkább bámulod azt a nyûves agyrohasztó TV-t. De ezzel még nem is lenne baj, ha megmondanád elõre, hogy mikortól jó. Mindenki megtudja mondani, csak te nem!
Ic kezd elegem lenni belõled, képzeld hogy vannak dolgok amik fontosabbak mint a szaros multi, és olyanok is amiket elõre nem lehet megmondani hogy meddig fog tartani. Ha meg azthiszed hogy mentegetõzés a vágónézés akkor hidd azt.....legyél vele boldog és utálj, képzeld el hoghy én is szívesen HOIzok és nem tudod hogy milyen viták vannak itthon csak amiatt hogy én HOIzok szal ideje lenne befogni én sem babsztatlak amikor dolgod van és esetleg pont miattad nem tudunk játszani.....
UI.: a szenny meg nézõpont kérdése...
UI.: a szenny meg nézõpont kérdése...
<18:31>18:31> Zsolo007: most megyek el....kb fél óra és vagyok...addig beszéljétek meg hogy érdemes e elkezdeni mert utána 30 perc múlva (19 után) vágó akkor ki kell úgyis lépni, max utána lehetne egy másfél órát...
Ennyit a félóráról 😞 a kb fogalma meg kimerül szerintem a +-5 percben, legfeljebb 10-ben.
Ennyit a félóráról 😞 a kb fogalma meg kimerül szerintem a +-5 percben, legfeljebb 10-ben.
Majd jön a mentegetõzés, gondolom, hogy "anyukám akarja nézni". Mindennap megy az a szennymûsor, egy játékram eg jóha hetente 1-2x összegyûlünk... Ráadásul 4 emberért nem lehet annyi áldozatot sem hozni, hogy egyszer kihagyni a kb 5 éve folyamatosan sugárzott legyen õn is...-t. :/
Fantasztikus... zsolo majd elmegy vágó pestát nézni, mert nem lehet nélküle élni egy napig sem. Mi meg szívunk addig.
Attila? 😄 Attis, bár lehet, hogy ez a keresztneve. 😊
Nem a fagyások vannak a háttérben, hanem mondta, hogy 5-6ig tuti nem jó neki.
Nem a fagyások vannak a háttérben, hanem mondta, hogy 5-6ig tuti nem jó neki.
a tanulás csak egy lehetõség, nem kötelezõ 😛PPP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
fél 6 inkább sztem, vagyis én kb akkortól érek rá, addig tanulnom kell
matekot lemondtam 😊 ugyhogy felölem játszhatunk 5-6tól
még nemtudom, hogy lesz... este biztos meccset nézek(bár függ attól hogy milyen lesz), kell tanulnom, mert holnap doga(ma tudtam meg), külön matekra is elkéne mennem 😊
aham