Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

addig tanulj meg😄
kb 6

Mikortól értek rá?
I.C.ram
Megyet egyet aludni, majd kb. 4kor leszek, ha van valami csörögjetek rám telefonon, vagy sms.
I.C.ram
mikor is folytatjuk, akkor ma?
Massive Attack
Nickman is arra szavazz hogy igy mégse folytassuk...

MSN-n cseréljünk telefonszámot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Massive Attack
Én csak 10 -ig vagyok mert holnap 5 kor kell kelnem...mi légyen ennek fényében?

I.C.ram
Ja. Légyszi jelentkezz Lupisnál 😊
Massive Attack
Vagyok, mégis csak folytatjuk?

I.C.ram
Massive vagy?
I.C.ram
Jajjajj.
nekem lehet nemjo ma, ugyhogy játszatok nélkülem

Massive Attack
Megyek fallabdázni..úgyhogy nekem csak 18:40-tõl jó...

most alszok, aztán tanulok és utána jo

I.C.ram
nekem már most is jó, ha gondoljátok.
jah kb 6-tól jó nekem is

Massive Attack
18:40-tõl folytatjuk?

I.C.ram
Fél 12-ig kb. Jól sikerült, szerintem.
Zsolo007
Szerintem tetszik neki 😊)

Tényleg tegnap meddig játszottatok? Hogy sikerült a parti?

miért, nem teccik? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
hát jó is 😄 Inkább erõszakold magadra a soldiers battle zonest 😄
Lacc
Jó itt a hangulat 😄
I.C.ram
Nekem semmi bajom nincs veled, csak az tud baromira idegesíteni, hogy eddig 95%-ban rád kellett várni, ráadásul úgy, hogy megígérted, hogy jösz elöbb.
Zsolo007
OKé IC értem, nem kedveljük egymást nem fogok neked magyarázkodni....teljesen értelmetlen, nekem amúgy is elegem volt már az állandó multis keverésbõl/kavarásból. Játsszatok jókat, ezt komolyan kívánom! Érezzétek jól magatokat! Mellesleg legtöbbször mondok egy körülbelüli idõt, ami vagy bejön vagy nem, a becslés sosem volt az erõsségem, de tényleg nem magyarázkodok, mind különbözõek vagyunk ez nembaj. További jó multizást mindnekinek! Kívánom hogy találjatok olyanokat akik pontosan megfelelnek az elvárásaitoknak.

Bye

I.C.ram
Nem utál téged senki, egyszerûen totûl megbízhatatlan vagy! általánosak a 3/4 órás késések, és az olyan primitív indokok, hogy inkább bámulod azt a nyûves agyrohasztó TV-t. De ezzel még nem is lenne baj, ha megmondanád elõre, hogy mikortól jó. Mindenki megtudja mondani, csak te nem!
Zsolo007
Ic kezd elegem lenni belõled, képzeld hogy vannak dolgok amik fontosabbak mint a szaros multi, és olyanok is amiket elõre nem lehet megmondani hogy meddig fog tartani. Ha meg azthiszed hogy mentegetõzés a vágónézés akkor hidd azt.....legyél vele boldog és utálj, képzeld el hoghy én is szívesen HOIzok és nem tudod hogy milyen viták vannak itthon csak amiatt hogy én HOIzok szal ideje lenne befogni én sem babsztatlak amikor dolgod van és esetleg pont miattad nem tudunk játszani.....

UI.: a szenny meg nézõpont kérdése...

I.C.ram
<18:31> Zsolo007: most megyek el....kb fél óra és vagyok...addig beszéljétek meg hogy érdemes e elkezdeni mert utána 30 perc múlva (19 után) vágó akkor ki kell úgyis lépni, max utána lehetne egy másfél órát...

Ennyit a félóráról 😞 a kb fogalma meg kimerül szerintem a +-5 percben, legfeljebb 10-ben.
I.C.ram
Majd jön a mentegetõzés, gondolom, hogy "anyukám akarja nézni". Mindennap megy az a szennymûsor, egy játékram eg jóha hetente 1-2x összegyûlünk... Ráadásul 4 emberért nem lehet annyi áldozatot sem hozni, hogy egyszer kihagyni a kb 5 éve folyamatosan sugárzott legyen õn is...-t. :/
I.C.ram
Fantasztikus... zsolo majd elmegy vágó pestát nézni, mert nem lehet nélküle élni egy napig sem. Mi meg szívunk addig.
I.C.ram
Zsolo! megjött Lupis! Kezdhetünk!
I.C.ram
Attila? 😄 Attis, bár lehet, hogy ez a keresztneve. 😊

Nem a fagyások vannak a háttérben, hanem mondta, hogy 5-6ig tuti nem jó neki.
Massive Attack
Lupis = Attila?...mert lehet hogy lehalt a számítogépe...folyamatosan lefagyott délelött..

I.C.ram
Lupis még nincs online 😞 Lehet, hogy csak késõbb lesz.
Massive Attack
Meg van a telefonszámuk?

Zsolo007
nemtudom ittvannak a többiek???

Massive Attack
Akkor kezdünk?

Zsolo007
Okés fél 6ig elfoglalom magam 😊

a tanulás csak egy lehetõség, nem kötelezõ 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram

ja készülj úgy, bár még Lupis nincs online. olyan 5-tõl lesz szerintem.
fél 6 inkább sztem, vagyis én kb akkortól érek rá, addig tanulnom kell

Zsolo007
17tõl nyomulás? úgy készüljek?

I.C.ram
király!
matekot lemondtam 😊 ugyhogy felölem játszhatunk 5-6tól

még nemtudom, hogy lesz... este biztos meccset nézek(bár függ attól hogy milyen lesz), kell tanulnom, mert holnap doga(ma tudtam meg), külön matekra is elkéne mennem 😊

I.C.ram
ja meg nickname 😞
I.C.ram
Akkor Lupistõl függ a dolog. Õ 5-tõl ér rá kb, ugye?
Zsolo007
Én is ráérek..

I.C.ram
elöbb lesz Rómában pufajkás erõszak 😄
I.C.ram
én ráérek, akár már mopst.
aham