Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
wincommanderrel 😊))

HOI könyvtár\scenarios\save games

Láma kérdés de képtelen vagyok rájönni : hogyan lehet törölni a fölöslegessé vált mentéseket ?

<#help>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

I.C.ram
Mi is nyomtunk egy giga party-t tegnap Lupissal 😄 Axis-szal voltunk. Õ német, én digók. Kb 21 órától másnap reggel 6-ig nyomtuk 😄
vagy ic elõl 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tuti menekül a hatóságok elõl😄
a láthatatlan módtol megjelenik a felvettek között max az onlineok között nem de mivel alig ltáni téged icq-n igy tökmind1, vagy lehet te is csak rejtõzködsz? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Annyira nem érdekes a dolog, ugyanis thantosat már nagyon régen vettem fel és ráadásul be van nála állítva ilyen láthatatlan mód, így nem jelenik meg a felvettek között.....szal ezért nem tudtam hogy már felvettem 😊

Amúgy bóknak veszem <#puszi> 😄DDDD

Massive Attack
Zsolo hihetetlen...téged ki kéne találni...:-)

Massive Attack
Srácok eszméletlet jó volt tegnap a vneten....eddigi legjobb multis csatáit vivtam...hihetetlen jól játszottak a szövetségesek...a taktikai részeket nem lõvöm le...:-)...19:00-5:00 -ig játszottunk..a partyt éjfélkor fejeztük volna be, de mindenki annyira bezsongot hogy kicsit tovább játszottunk...:-)

ha majd a vizsgáknak vége és mindenki tutira tud két napot szánni a játékra, akkor szivesen játszok újra veletek...

már rég felvettél icq-dra teee..., ne fárasz 😄

Zsolo007
MIért is? Meg mi az ICQ számod??

hm, errõl még beszélhetnénk majd icq-n 😛

Zsolo007
Éppen harmadszorra olvasom végig az egyik kedvenc mechwarrior könyvem a northwind trilógia második részét és rámjött a mechláz szal már fent figyel az MW4: Mercenaries....

Meg mindeközben rámjött még a Freespace 2 láz is 😊 Szal az is felkerült 😊))

Biztos mechwarrior 4 vmelyik része.
mehc láz? hol mechelsz te? lemaradtam valamirõl? 😄

Zsolo007
Komolyan, most nem vágyom HOIra, most éppen ûrhajó és mechlázban égek szal, kihagyom ezt a lehetõséget arra hogy leigázzak mindenkit (nagyképûség OFF) 😊)

Inkább elõmelegítem a joyt 😊)

I.C.ram
Ipara is 280 jelenleg, és még nõni fog 350re.
I.C.ram
Pedig USA már szövibe is léphet, tök magas az intervence.
I.C.ram
hát lehet.
Zsolo007
LOl ti nagyon nem szeretitek ezt a Vágó bácsit 😊)) De ez nembaj, nem neketek kell nézni...

Nem nem megyek vissaz USÁnak, nem vágyom rá jelenleg, inkább majd az érettségi utáni 24órás partira tuningolom fel magam 😛

UI.: Mert az ugye lesz?

I.C.ram
ekkora barmok játszanak ebben a játékban? 😄
I.C.ram
hehe mondtam...
I.C.ram
mekkora pancser.
I.C.ram
fazs elrontotta tuti.
I.C.ram
kriminológia!
I.C.ram
najó ebbõl nem lesz ma semmi 😞 habár még megy a legyen ön is 😄 anna ka végét még várjuk meg. 1/4 óra asszem még.
I.C.ram
zsolo gyere icq-ra, vagy írjál már vlaamit 😄
nyugi, azt nem haggyuk 😊

I.C.ram
na gyorsan döntsél.
I.C.ram
na 2 órára rér nick is.
I.C.ram
Ha gondolod johetsz vissza usanak. Megkérdezem ,hogy a többiek, még ráérnek-e.
Zsolo007
Úgylátom kezd szétesni a csapat...<#szomoru1><#conf><#ijedt>

I.C.ram
van MSN, ICQ yahoo?
I.C.ram
nincs kedved jönni multizni? Massive attack kiszállt, mert nem bírta tovább a sok kését. Beléphetnél helyette.
miattatok fog szegény gyerek begbukni 😄DD

I.C.ram
akkor kezdj el tanulni, és majd szólunk, ha lesz.
jah csak jo lenne egy konkrét idöpont, ma még nem tanultam, holnap meg irok 😞

I.C.ram
nick azért legyél online, nem lenne jó, ha ma is elmaradna a játék.
I.C.ram
Hát elvielg már kezdhetnénk, csak most meg Lupis ne mválaszol.
nah mikor játszunk? elfelejtettem mit beszéltünk meg tegnap <#idiota>

I.C.ram
Ha nem lenne idõpontozás, akkor mégrosszabb lenne a helyzet 😄
jó sport? rossz duma..., a sport jó csak nem ez 😄DD
amugy emg ezé nem jó idõpontozni mert ugyse tudja senki betartani esetek nagy részében, nem? 😛

I.C.ram
Jójó 😊 A Foci megvan bocsátva, mert mozgás, meg jó sport, de a Vágó Pista nézés nem! 😄
jolvan, de figy 2 hete nem fociztam a haverokkal, és én tegnap sem mondtam biztosra...

hm mégsincs foci 😄

ugyhogy kb fél 7töl ráérek

olyankor focizunk amikor mindenki ráér...

I.C.ram
Remélem ez valami rossz kamu volt 😄 Tegnap akkor minek beszéltünk meg idõponot? :/ Nem értem ezt a mai ifjúságot.
I.C.ram
na neeeee.
focizni ilyen jó idõben ?? :I
kihagytam, hogy: bocsi 😊

öö lemegyek focizni, szal ma nem játszok asszem, de játszhattok nélkülem