Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a multi akkor áll ha:
- akkor játszunk amikor megbeszéljük
- ugy játszunk ahogy megbeszéljük
- és nem hagyjuk félbe, be is fejezzük
Majd szóljatok kb mikorra várható.
Köszi.
- akkor játszunk amikor megbeszéljük
- ugy játszunk ahogy megbeszéljük
- és nem hagyjuk félbe, be is fejezzük
Majd szóljatok kb mikorra várható.
Köszi.
Total Realism Project
Még egy jó hír hogy a TRP mod ugy néz ki berakja az általam javasolt magyar történelmi eventeket, azaz a Huba programokat, és a visszacsatolt területekrõl beáramló magyar önkénteseket + a magyar sugárhajtású fejlesztések is helyet kaptak.<#smile>#smile>
Sziasztok!
Csak pár napja kezdtem játszani, so nem értek még mindent kristály tisztán...
Fõleg az ICvel vannak gondjaim: pl az h miután elfoglaltam albániát (olaszokal) ahol 5 gyár van, az IC mégis csak 1el nõtt (64->65)pedig pl a statban ott a 69. Akkor miért nem használhatom ki????
a nagyobb problémám a partizán hatása az ICre! Mindenhol lecsökkentettem 0ra, illetve Rhodoszt elajándékoztam, so sehol nincs "partizán hatás", mégis folyamatosan csökken a max IC "partisan effect"re hivatkozva!!! Miért ha sehol sincs? PLS valaki segítsen mert ezzel sz/rakszok már egy napja 😞
Csak pár napja kezdtem játszani, so nem értek még mindent kristály tisztán...
Fõleg az ICvel vannak gondjaim: pl az h miután elfoglaltam albániát (olaszokal) ahol 5 gyár van, az IC mégis csak 1el nõtt (64->65)pedig pl a statban ott a 69. Akkor miért nem használhatom ki????
a nagyobb problémám a partizán hatása az ICre! Mindenhol lecsökkentettem 0ra, illetve Rhodoszt elajándékoztam, so sehol nincs "partizán hatás", mégis folyamatosan csökken a max IC "partisan effect"re hivatkozva!!! Miért ha sehol sincs? PLS valaki segítsen mert ezzel sz/rakszok már egy napja 😞
Hát igen, ez így van csak mikor 24 órás partit emlegettem elfelejtettem mondani hogy az egy csöpp túlzás =), valamikor aludni is kell, és az éjszakai sötétség ehhez pont alkalmatos 😊
Laden: Ez nagyon jó hír! Gyûlik a csapat!
Laden: Ez nagyon jó hír! Gyûlik a csapat!
Szeva mindenkinek, itt vok ujra és most már rá is érek gamelni^^
tudod egy nap 24 óra + az éjszaka... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Éjjel nappal?? Jólvagy ember? Aludni is kell 😊), szóval a nappal elég lesz.. 😊
Mondjuk most nem is az idõtartam a legfõbb gond, hanem inkább a létszám!!
Mondjuk most nem is az idõtartam a legfõbb gond, hanem inkább a létszám!!
Jövöhét hétfötöl 1 hónapos szabira megyek..1 hetet rászánok a HOI-ra...de akkor éjjel nappal nyomjuk..😊
Én ma nem érek rá, de jövõ héten bármikor ráérek egy egész napos partyra, csak legyen elég ember....
Jó neked de én is szeretnék multizni...
Könyörgöm 😊 írjatok, ki az akinek kedve lenne multizni és mikor ér rá.
Könyörgöm 😊 írjatok, ki az akinek kedve lenne multizni és mikor ér rá.
ja igen
azok arra vonatkoznak hogy a felhasználhato gyárakbol, melyik mit csináljon
pl. production - a gyártásra vonatkozik, supplies - utánpotlás
azok arra vonatkoznak hogy a felhasználhato gyárakbol, melyik mit csináljon
pl. production - a gyártásra vonatkozik, supplies - utánpotlás
Köszi az oldalt, igaz még nincs fennt magyarítás, de reméljük felkerül.
Nem a fejlesztéseknél, hanem a gyártásnál, majdnem egyszerre írtuk, gondolom már nem láttad a javításom. 😊
Tehát a gyártásnál olyasmik, hogy Supplies, production stb.
Ez hogyan mûködik?
Nem a fejlesztéseknél, hanem a gyártásnál, majdnem egyszerre írtuk, gondolom már nem láttad a javításom. 😊
Tehát a gyártásnál olyasmik, hogy Supplies, production stb.
Ez hogyan mûködik?
http://hoi2.uw.hu/
fejlesztésnél csuszka? elég régen játszhattam 😊
fejlesztésnél csuszka? elég régen játszhattam 😊
Bocs, rosszul írtam, a gyártásban van az a csúszka...
Én nagyon szívesen multiznék, 512/96 -os netem van, korlátlan, azonban kéne egy kis segítség. Egy a magyarítással kapcsolatban, amit már az elõbb kérdeztem, a másik, hogy a fejlesztéseknél lehet állítgatni a csúszkákat. Azok mire jók? És elkezdtem valamit gyártani, azonban az nem indult el. Az miért lehet? Tényleg nagyon kezdõ vagyok, most csinálom a tutorialt, de erre még nem találtam választ.
Sziasztok! Én most kezdtem a játékot, nagyon tetszik, de az angol tudásom nem egetrengetõ, így jó lenne egy magyarítás. Bármilyen kezdetleges verziót is tudnátok adni, én mindennek örülnék!
Köszi szépen elõre is!
Köszi szépen elõre is!
Én holnaptól ráérek egész héten....kár hogy Lupisnak pont az nem jó 😞((
És akkor szóljatok már hogy ki akar játszani és ki hogy ér rá, valami egyeztetést hozzunk má össze..
És akkor szóljatok már hogy ki akar játszani és ki hogy ér rá, valami egyeztetést hozzunk má össze..
mikor értek rá? jövõhét nekem már nem jó szóval addig kéne egy idõpontot találni
Igy van, nem lehet 😊
Javaslom a kézikönyv végigolvasását, nagyon sokat segite megérteni a játék szabályrendszerét.
Ha netán megette volna a kutya a kézikönyvedet, innen beszerezheted:
http://www.replacementdocs.com/download.php?view.1462
Javaslom a kézikönyv végigolvasását, nagyon sokat segite megérteni a játék szabályrendszerét.
Ha netán megette volna a kutya a kézikönyvedet, innen beszerezheted:
http://www.replacementdocs.com/download.php?view.1462
Úgylátom itt valóban lagg party lesz <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#wilting>#wilting><#help>#help><#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Számoljuk csak meg magunkat 😊 Hányan is leszünk?
Számoljuk csak meg magunkat 😊 Hányan is leszünk?
fun? ... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hi skacok !!!
Látom sok itt a HOI2 fun, ez nagyon remek. Most kezdtem csak játszani a game-val (sajna) És naggyon teccik 😊
Nem tud valaki esetleg egy részletes leírást valahol a neten a game-ról ??? Persze magyarul kellene ?
És ha megkérdezhetem (mint kezdõ lama) 4-nél több repulõt nem lehet egy group-ba rakni ?
Látom sok itt a HOI2 fun, ez nagyon remek. Most kezdtem csak játszani a game-val (sajna) És naggyon teccik 😊
Nem tud valaki esetleg egy részletes leírást valahol a neten a game-ról ??? Persze magyarul kellene ?
És ha megkérdezhetem (mint kezdõ lama) 4-nél több repulõt nem lehet egy group-ba rakni ?
HSE = HSR ... sorry
ÜDV!
Szánjon meg egy jótét lélek, és dobjon egy linket, ahonnan így 7vége elõtt leszedhetem a HSE 2.03-at (mivel a paradox behisztizte magát valami .exe file miatt, és amíg ezt nem rakják rendbe, addig a stonyroad-os fiuk nem rakják föl/vissza/ a cuccot).
Elõre is köszönöm!
Szánjon meg egy jótét lélek, és dobjon egy linket, ahonnan így 7vége elõtt leszedhetem a HSE 2.03-at (mivel a paradox behisztizte magát valami .exe file miatt, és amíg ezt nem rakják rendbe, addig a stonyroad-os fiuk nem rakják föl/vissza/ a cuccot).
Elõre is köszönöm!
Alakul a lag party 😛
Bár remélem elbír nyi embert a játék 😊
Bár remélem elbír nyi embert a játék 😊
Lehet én is benne lennék ha hét végén van.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem is jó nagyjából a jövõhét, bár elég instabil a programon, de ha mondtok elõre valamit, akkor megpróbálom úgy alakítani.
Hát jelenleg nálam úgy néz ki a dolog hogy leghamarabb jövõhéten érek rá egy hosszabb multira, de akkor valószínûleg mindennap és egy nap elég sok idõt rá tudok szánni, bár kérdõjeles a dolog...😊
Ti hogy álltok ilyen téren?
UI.: Mostmár nincs Vágó <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ti hogy álltok ilyen téren?
UI.: Mostmár nincs Vágó <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Itt a vége, megvolt az érettségi, meg az afterparty is <#vigyor3>#vigyor3><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>, szal jöhet a HOI2 multi <#eplus2>#eplus2>
No mikortól értek rá egy nagyobb multira?
Gyorsan tölt mi? 😊 És a fájl se kicsi... 😊 (bár tény hogy a mínusz sebesség logikus ha azt nézzük hogy a fájl is mínusz méretû) <#nevetes1>#nevetes1>
még nem 😄
már nem kell, megoldottam.
Valamiért nem tudok, olyan eventet írni, hogy annexolja az egész világot, de majd még próbálkozom vele 😄
Valamiért nem tudok, olyan eventet írni, hogy annexolja az egész világot, de majd még próbálkozom vele 😄
van valakinek egy elmentett állása, ahol annexolta szu-t? Kiakarok probálni valamit, de nincs kedvem most tönkre verni szut, singleben...
Hmm, erre gondoltam én is csak egy kicsit kõbaltásnak tûnt ... <#guluszem1>#guluszem1>
Köszi !
Köszi !
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás