Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja nem, mgésincs még core, valamit elnéztem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most látom tévedtem van már core is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Van HSR 2.04 ami én szerintem nagyon jó, és 2 héten belül kijön a TRP 0.6.
ha jól tévedek még csak stony road van, ha nem igy van valaki ajvitson ki pls 😊

hello
Azt akartam kérdezni van-e már a HOI2-höz Super AI Bundle Mod vagy C.O.R.E mod???
-minden egyes IC mûködéséhez kell 2 energy 1 metal 0,5 rare
-partisan effectként tünteti fel a dissent hatását is
-kell egy bizonyos idõ mire ujra használatba állnak a gyárak miután elfoglaltad azokat
-nehézségifok -20 -40 % ot adhat ICre
PLS vki árulja el h hódítások után miért kevesebb az felhasználható IC mint ahány "gyáram" van, illetve mint amit a stat mutat?
Zsolo007
Bye addig is <#integet2><#integet2>

Akkor majd figyelem a fórumot hátha kiirtok valami idõpontot, én már mindent megbeszéltem itt 😛
Zsolo007
Hát ameddig be nem jelentkezik mindenki és nem tudjuk egyeztetni az idõpontot, addig mást nem tudunk csinálni mint beszélni róla...

Én értem csak jo lenne csinálni is valamit ahelyett hogy beszélünk róla, nem azért mert sokat vártam már , hanem mert visszanéztem a fórumban és tudom mi a dörgés...
Zsolo007
Hát ez szép, de talán nem egymagadban kellene ezt eldönteni hiszen nem egymagad játszol.....Egyenlõre Lupisról nem tudni semmit, IC nem írta hogy hogy ér rá..

Mert ugye jelenleg 5 ember van aki játszana tudtommal: Laden, Lupis, IC, MA és én.

Illetve még 1 hatodikat is tudok hívni, de szerintem az már durva lenne sávszél szempontból, másrészt õ még nem multizott....

Mivel a hallgatás beleegyezés, akkor holnap kezdhetünk is.
Mindenki azzal van amivel akar lenni, hisz a többség elmúlt 18 és saját felelõségére választhat. ^^
Aki Lengyel akar lenni legyen xD
Azt hogy ki mivel van egyébként ráérünk ott helyben is megvitatni, szerintem a fórumon fontosabb téma lenne hogy mikor kezdünk, hogy el is jussunk odáig hogy válasszunk nemzetet.
Zsolo007
Ez minek a sorrendje, mert nekem nem egyértelmû....
Jól sejtem hogy Némettel szeretnél lenni? 😊

Olaszoknak jogos a balkái terjeszkedés a nagy harc elõtt, amúgy is elég gyengék....

Majd megpróbálom kihozni belõlük a legjobbat 😊

Franciákkal nem is lesz senki...Szerintem nincs értelme sem a franciákkal sem a lengyelekkel lenni.....Ha mégis bekövetkezik akkor vagy nagyon rövid lenne ez a VH, vagy 2en sírnának 😊

Massive Attack
Én 2 honapja játszom a vneten a legjobbakkal(majdnem minden nap)...és szerintem egész jó vagyok...és ezt szerénytelenség nélkül állitom....

Sorrend:
1.Ger
2.UK
3.Ita
4.SU
5.Jap

Ne legyen magyar...akkor inkább tanulj meg másik nemzettel játszani...

Kis kiegészítés:
39 sept 1 ahogy a történelemben...max annyi hogy az olaszok lerohanhatják a görögöket vagy a jugokat...
Franciák nem puppetelhetnek egy nemzetet sem..

Nat spain nem csatlakozhat az axishoz mig a franciák el nem buktak...

Japánok nem támadhatnak 1941 jan. ig

Zsolo007
Nekem még a holnap is jó de én sem szombaton sem vasárnap nem érek rá....egyáltalán nem érek rá...

Meg ahogy mondtam én hét közben ráérek, szal akár ma is kezdhetnénk, bár akkor lenne benen egy kis megszakítás... 😊

...
A kérdésre kérek választ 😛
Pluskast
Akkor tanúlj rá😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem lehetne elõbb??? mondjuk holnap vagy Vasárnap.
Hétfõ Kedd körül vizsga lesz vazze.
Zsolo007
Olasszal leszek.

Zsolo007
Én meg nemnagyon tudom, én singleben szinte kizárólagosan némettel nyomultam. Szóval nemtom, asszem végignézem a nagyhatalmakat hátha találok valami jót 😊

I.C.ram
Én Kínával leszek, ez tutkó 😛
Zsolo007
Jókérdés, azon gondolkozom, hogy nem e lenne jobb ha Olasszal lennék? És akkor bekajálhatom az egész Balkánt 😊

I.C.ram
Kína!

Lupissal mi van? Nem láttam már jó ideje.
Zsolo007
Ez így van!

De akkor mindeki aki részt szeretne venni írja le hogy mivel lenne legszívesebben, hogy minden ki legyen találva mire játékhoz jutunk...

Tehát mivel NO-t nagyon sokan szeretnék, és mivel én nem tartom magam olyan jónak, én azt átadom és akkor stipi-stopizom Magyarországot 😊

I.C.ram
Semmit sem mutat 😄

Single Player egy nagy kaki, multihoz képest 😊
Zsolo007
Azt hogy 1948-ig, ameddig a játék eredetileg tart?

Amúgy szerintem az hogy ki hányszor tolta végig nemsokmindent mutat....

Zsolo007
MIt értünk végig alatt?<#confused>

Szerintem eldönthetjük egyszerûen, ki hányszor nyomta végig németekkel?

Én 20 körül
Zsolo007
Hmm, Hétfõ és Kedd elõreláthatólag jó. Sokan akarunk németek lenni 😊. Az az igazság én nem gondolom hogy annyira jó lennék a németekkel, szal ha van jobb (biztosan) én szívesen átadom neki. Akkor viszont Moval szeretnék lenni (lévén ez a másik ország amivel igazán játszottam NO mellett)...Ha nagyon szükséges akkor esetleg bevállalhtom az olaszokat, de bennük nem vagyok igazán jártas, és ez igaz USSR-ra is....

Massive Attack
Akkor legyen jövöhét hétfõ kedd?

Zsolt a host...neki jó gépe is van és a sávszélességgel sincs gond...

Csak akkor érdemes játszani ha nagyon jó a német játékos...és ehhez az is kell hogy jól tudjon a többi nemzettel is játszani...hiszen akkor ismeri a gyengeségeit és az erõségeit..

Én is a németekkel szeretnék játszani...de ha biztosan tudom hogy jó a német játékos...akkor a UK val is szivesen játszok...😊

Zsolo007
Mikor fogunk játszani? Nekem a hétvégék nem jók, csak hét közben érek rá...

I.C.ram
Én Kínával leszek, ez fix 😛
Zsolo007
Ezt mondom én is 😛

ez igy már stimmel 😊

Tehát tartom magam ahhoz, hogy Ger, vagy MO ha valaki nagyon szeretné rátenni a kezét Ger-re.
Az ideológia dolgot nem azért mondtam mert furcsa lenne és kevésbé történelemhû,ha USA kommunista lenne, hanem mert felborulna az egyensúly. (USSR+USA=WTF), ugyanigy a németekkel való szovjet szövetség is WTF al végzõdne.
Szal az ideológiát ebben értem.
Nem véletlenül vannak a nagyhatalmak 3 ideológiai csoportba rakva, megakadályozza hogy összefogjon két igazán nagy, és megverjék az összes többit, és tönkre tegyék a játékot.

Zsolo007
És ki lenne a szerver? 6 jatékos kiszolgálásához már egész kellemes sávszél kell...

Ahogy Laden mondta ne becsüld le a magyarokat, egy megfelelõ játékos kezében igenis jók tudnak lenni, természetesen itt támogatószereprõl van szó...

A másik az hogy jugot románt nem nehéz lerohanni, sõt az egész balkán nem nagy gáz, akkor meglesz minden fejlesztési csapat, csakhát az IC.....

MO is jó ha NO+OL elég erõs és tudja "védeni" akkor tud törökön keresztül az angol gyarmatokra terjeszkedni......

Történelmi hitelességrõl nekem annyi a véleményem, hogy '39 szept 1-ig minden ahogy a nagykönyvben, utána elszabadulhat a pokol 😄

végülis itt akárki lehet nagy tábornok... Ez tetszik! <#nyes>

A véleményem az hogy kötve hiszem, aki igazán nagy "tábornok" az ennél jóval mélyebb stratégiákkal játszik 😊 Szerintem!

És még valami az ideológiák nem számítanak, az erõegyensúly viszont igen! Tehát jó lenne nem olyan dolgokat összahozni mint amit lupis meg IC szokott...(tudjátok mirõl beszélek)

Óhh és még valami, én kevés országban vagyok gyakorlott 😊 számszerint 2-ben ez pedig NO és MO, esetleg SZUt elvállalnám, bár én azt legutóbb túl nagy falatnak éreztem! Semmiképpen sem lennék tengeri hatalom (USA, UK, Japcsi), igaz van benne "tapasztalatom", de ettõúl még nem igazán vágom a dolgot, szárazföldön egy fokkal jobb vagyok 😊

Massive Attack
Szerintem ne te legyél a németekkel..😊

Egy nagyon jó francia és UK simán megállitja a németeket..:-)
Bár az hogy itt puffoktatunk frázisokat nem sokat ér...majd meglátjuk ki hogyan játszik...végülis itt akárki lehet nagy tábornok...

És mit akarsz a magyarokkal?😊 3 helye van max fejlesztésre..tök bénák a tábornokok és max 55 körüli IC -je lehet ha jól játszik 41 ig...persze ha lenyomod a románokat az elején...meg a yugokat akkor esetleg..viszont akkor megnõ a bell-ed és az USA gyorsan csatlakozik a háboruhoz...tehát normális esetben csak védekezni érdemes a magyarokkal..másra nem jók.

Nem egészen...mert elég nehéz leszervezni hogy 6 emberrel hofy jó legyen azonos idõpontban...és minnél többen vagyunk annál nehezebb kooordinálni a dolgokat...

Tehát 6 játékos a legjobb..és csak "nagy" nemzetekkel..😊

szerinted kit érdekelt az ideologia? az csak egy ürüögy a hábrok mindig is csak az üzletrõl szoltak 😊

És a Hitler Stalin szövetség nem jöhetett volna létre mert olyan ideológiai ellentét volt köztük, hogy csak ugyanolyan "kényszerházasság" volt a 39 es paktum mint Stalin késõbbi barátkozása a szövetségesekkel. Nem azért írták alá a paktumot mert nagyon szerették egymást, hanem mert Hitler nyugaton, Stalin meg északon akart tombolni.<#beka2>
Azt hogy a magyarok nem érnek semmit, pár (multi)játékban már megkérdõjeleztem <#violent>.
De a franciákat nem ajánlom senkinek se, egyrészt sírás lesz
(eddig mindig az volt), másrészt eleve
nincs sok esélye.
A listáról olyan nemzeteket kéne kihúzni akik tuti halálra vannak ítélve, egyébként mindenki legyen amivel akar, miután mások már betöltötték a nagyhatalmak szerepét.
Pl: hollandia dánia lengyelo belgium franciao ...stb
És ha még mindig zavaróak a magyarok ajánlom a 38 as multit ott sokan lehetünk és nem zavar ha valaki kis országgal van.

Persze ez csak akkor van ha valaki feltétlenül Ger akar lenni helyettem.
Massive Attack
Magyarok?

Azok nem érnek semmit + a német v. az olasz játékos ugyis irányithatja a szövetségesei katonáit...csak a meghatározó nemzetekkel kéne játszani..

UK , FRA , SU , USA , ITA , JAP , GER

több nem is kéne...

hitler stalin szövetség lehetséges lehetett volna akár 😄DDD

Benne vagyok, nem ragaszkodom olyan szabályhoz hogy minden történelem szerint menjen, de olyan hülyeségek ne legyenek hogy Hitler-Stalin szövetségben,
USA kommunista lesz... és ehhez hasonlók. Tehát józan ésszel, olyat ami lehetséges is lett volna.
Én lefoglalnám a németeket, de ha valaki nagyon szeretné akkor lehetek magyarokkal is.
Idõpontról majd még írjatok.
Kösz
Massive Attack
Mit szolnátok most vasárnap és hétfõhöz?
reggeltõl estig mind a két nap...az egy party lenne.

Addig megbeszéljük a szabályokat..😊

Massive Attack
Lengyeleket nem irányithatja játékos...pláne úgy nem hogy elszállitja az összes egységet a franciákhoz...vagy mindegyiket Varsoba visszi...

Massive Attack
Létszámmal nem lesz gond..ismerek legalább 5 teljesen megbizható embert a vnetrõl..rendszereseb játszok velük...csak hát akkor angolul kell beszélni...

A problémák inkább a csalásokkal szoktak lenni...ki mikor lép be a szövibe...ki kit támogat...ne influlálja a UK az USA-t..mert már láttam olyat , hogy 1939 végén csatlakozott az USA...SU nem támad korán..idióta szövetségek nincsenekNat spain csatlakozik a szövetségesekhez)...minden ország játsza a szerepét...ha jó ajánlatot kap el kell fogadni...stb...

Szóval ezeket jó elõre tisztázni...

de kicsinyes vagyol te 😄DDD

Zsolo007
Hát tudtommal azért terveztük "24 órásra" hogy ne lépjenek fel azok a problémák amik felléptek suliidõben. Ami azt jelenti hogy egész NAP (és a nagyjából világos részére gondolok) HOI2 menne meg másnap is addig amíg be nem fejezzük, ezzel szerintem kizárhatnánk az eddigi problémákat (majd lesznek helyette újak 😊 )