Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt akartam kérdezni van-e már a HOI2-höz Super AI Bundle Mod vagy C.O.R.E mod???
-partisan effectként tünteti fel a dissent hatását is
-kell egy bizonyos idõ mire ujra használatba állnak a gyárak miután elfoglaltad azokat
-nehézségifok -20 -40 % ot adhat ICre
Mert ugye jelenleg 5 ember van aki játszana tudtommal: Laden, Lupis, IC, MA és én.
Illetve még 1 hatodikat is tudok hívni, de szerintem az már durva lenne sávszél szempontból, másrészt õ még nem multizott....
Mindenki azzal van amivel akar lenni, hisz a többség elmúlt 18 és saját felelõségére választhat. ^^
Aki Lengyel akar lenni legyen xD
Azt hogy ki mivel van egyébként ráérünk ott helyben is megvitatni, szerintem a fórumon fontosabb téma lenne hogy mikor kezdünk, hogy el is jussunk odáig hogy válasszunk nemzetet.
Jól sejtem hogy Némettel szeretnél lenni? 😊
Olaszoknak jogos a balkái terjeszkedés a nagy harc elõtt, amúgy is elég gyengék....
Majd megpróbálom kihozni belõlük a legjobbat 😊
Franciákkal nem is lesz senki...Szerintem nincs értelme sem a franciákkal sem a lengyelekkel lenni.....Ha mégis bekövetkezik akkor vagy nagyon rövid lenne ez a VH, vagy 2en sírnának 😊
Sorrend:
1.Ger
2.UK
3.Ita
4.SU
5.Jap
Ne legyen magyar...akkor inkább tanulj meg másik nemzettel játszani...
Kis kiegészítés:
39 sept 1 ahogy a történelemben...max annyi hogy az olaszok lerohanhatják a görögöket vagy a jugokat...
Franciák nem puppetelhetnek egy nemzetet sem..
Nat spain nem csatlakozhat az axishoz mig a franciák el nem buktak...
Japánok nem támadhatnak 1941 jan. ig
Meg ahogy mondtam én hét közben ráérek, szal akár ma is kezdhetnénk, bár akkor lenne benen egy kis megszakítás... 😊
A kérdésre kérek választ 😛
Hétfõ Kedd körül vizsga lesz vazze.
De akkor mindeki aki részt szeretne venni írja le hogy mivel lenne legszívesebben, hogy minden ki legyen találva mire játékhoz jutunk...
Tehát mivel NO-t nagyon sokan szeretnék, és mivel én nem tartom magam olyan jónak, én azt átadom és akkor stipi-stopizom Magyarországot 😊
Amúgy szerintem az hogy ki hányszor tolta végig nemsokmindent mutat....
Én 20 körül
Zsolt a host...neki jó gépe is van és a sávszélességgel sincs gond...
Csak akkor érdemes játszani ha nagyon jó a német játékos...és ehhez az is kell hogy jól tudjon a többi nemzettel is játszani...hiszen akkor ismeri a gyengeségeit és az erõségeit..
Én is a németekkel szeretnék játszani...de ha biztosan tudom hogy jó a német játékos...akkor a UK val is szivesen játszok...😊
Szal az ideológiát ebben értem.
Nem véletlenül vannak a nagyhatalmak 3 ideológiai csoportba rakva, megakadályozza hogy összefogjon két igazán nagy, és megverjék az összes többit, és tönkre tegyék a játékot.
Ahogy Laden mondta ne becsüld le a magyarokat, egy megfelelõ játékos kezében igenis jók tudnak lenni, természetesen itt támogatószereprõl van szó...
A másik az hogy jugot románt nem nehéz lerohanni, sõt az egész balkán nem nagy gáz, akkor meglesz minden fejlesztési csapat, csakhát az IC.....
MO is jó ha NO+OL elég erõs és tudja "védeni" akkor tud törökön keresztül az angol gyarmatokra terjeszkedni......
Történelmi hitelességrõl nekem annyi a véleményem, hogy '39 szept 1-ig minden ahogy a nagykönyvben, utána elszabadulhat a pokol 😄
végülis itt akárki lehet nagy tábornok... Ez tetszik! <#nyes>#nyes>
A véleményem az hogy kötve hiszem, aki igazán nagy "tábornok" az ennél jóval mélyebb stratégiákkal játszik 😊 Szerintem!
És még valami az ideológiák nem számítanak, az erõegyensúly viszont igen! Tehát jó lenne nem olyan dolgokat összahozni mint amit lupis meg IC szokott...(tudjátok mirõl beszélek)
Óhh és még valami, én kevés országban vagyok gyakorlott 😊 számszerint 2-ben ez pedig NO és MO, esetleg SZUt elvállalnám, bár én azt legutóbb túl nagy falatnak éreztem! Semmiképpen sem lennék tengeri hatalom (USA, UK, Japcsi), igaz van benne "tapasztalatom", de ettõúl még nem igazán vágom a dolgot, szárazföldön egy fokkal jobb vagyok 😊
Egy nagyon jó francia és UK simán megállitja a németeket..:-)
Bár az hogy itt puffoktatunk frázisokat nem sokat ér...majd meglátjuk ki hogyan játszik...végülis itt akárki lehet nagy tábornok...
És mit akarsz a magyarokkal?😊 3 helye van max fejlesztésre..tök bénák a tábornokok és max 55 körüli IC -je lehet ha jól játszik 41 ig...persze ha lenyomod a románokat az elején...meg a yugokat akkor esetleg..viszont akkor megnõ a bell-ed és az USA gyorsan csatlakozik a háboruhoz...tehát normális esetben csak védekezni érdemes a magyarokkal..másra nem jók.
Nem egészen...mert elég nehéz leszervezni hogy 6 emberrel hofy jó legyen azonos idõpontban...és minnél többen vagyunk annál nehezebb kooordinálni a dolgokat...
Tehát 6 játékos a legjobb..és csak "nagy" nemzetekkel..😊
De a franciákat nem ajánlom senkinek se, egyrészt sírás lesz
(eddig mindig az volt), másrészt eleve
nincs sok esélye.
A listáról olyan nemzeteket kéne kihúzni akik tuti halálra vannak ítélve, egyébként mindenki legyen amivel akar, miután mások már betöltötték a nagyhatalmak szerepét.
Pl: hollandia dánia lengyelo belgium franciao ...stb
És ha még mindig zavaróak a magyarok ajánlom a 38 as multit ott sokan lehetünk és nem zavar ha valaki kis országgal van.
Persze ez csak akkor van ha valaki feltétlenül Ger akar lenni helyettem.
Azok nem érnek semmit + a német v. az olasz játékos ugyis irányithatja a szövetségesei katonáit...csak a meghatározó nemzetekkel kéne játszani..
UK , FRA , SU , USA , ITA , JAP , GER
több nem is kéne...
USA kommunista lesz... és ehhez hasonlók. Tehát józan ésszel, olyat ami lehetséges is lett volna.
Én lefoglalnám a németeket, de ha valaki nagyon szeretné akkor lehetek magyarokkal is.
Idõpontról majd még írjatok.
Kösz
reggeltõl estig mind a két nap...az egy party lenne.
Addig megbeszéljük a szabályokat..😊
A problémák inkább a csalásokkal szoktak lenni...ki mikor lép be a szövibe...ki kit támogat...ne influlálja a UK az USA-t..mert már láttam olyat , hogy 1939 végén csatlakozott az USA...SU nem támad korán..idióta szövetségek nincsenekNat spain csatlakozik a szövetségesekhez)...minden ország játsza a szerepét...ha jó ajánlatot kap el kell fogadni...stb...
Szóval ezeket jó elõre tisztázni...