Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vneten gyülekezzünk...és ha van valami ismerös arc akkor beveszünk egy idiota külföldit is a játékba...
Na mindenki megvan? Lupis idõközben bejelentkezett,szal gyarapszunk, IC nincs ICQ-n nemtom mi van vele....
Massive vagy?
Massive vagy?
Akkor holnap reggel 10 srácok.
Most vagy soha.
hehe
Most vagy soha.
hehe
Nem, én is örülnék neki ha lenne valami fanatikus csoportom 😄
Próbáld meg PMezni, hátha sikerül megtudni ki is õ.
Próbáld meg PMezni, hátha sikerül megtudni ki is õ.
Hát ha a többiek is bennevannak....
Kár hogy nem kezdtek újat 😞 nem akarok nagy országot, mint SZU....
Japánt nemtudom, nemigazán (pontosabban) nem játszottam vele...
Kár hogy nem kezdtek újat 😞 nem akarok nagy országot, mint SZU....
Japánt nemtudom, nemigazán (pontosabban) nem játszottam vele...
Akkor van egy másik Zsolt...van valami fanatikus csapata...néha látom a vneten...azt hittem te vagy.. de akkor ezek szerint nem..:-)
16:00 órakkor folytatunk egy gamet
Aztán egy másik 19:30 folytatunk itt keresünk egy jó SU vagy Japan játékost...mentett állás...41 jul 22...
Holnap 10:00 óra fele belekezdünk ?
Aztán egy másik 19:30 folytatunk itt keresünk egy jó SU vagy Japan játékost...mentett állás...41 jul 22...
Holnap 10:00 óra fele belekezdünk ?
Ezt nekem írtad? hogy ki van a csapatban? jó kérdés 😄 IC, meg LAden, lupisról nincs hír...
Azt a fórumot amit belinkeltél nem is ismerem..
Viszont kifejezetten érdekes.....
Már hiányzik nagyon a multi, ha meglennénk mindannyian akkor én már ma nyomnám...
Van pár tervem az olaszokkal 😊
Azt a fórumot amit belinkeltél nem is ismerem..
Viszont kifejezetten érdekes.....
Már hiányzik nagyon a multi, ha meglennénk mindannyian akkor én már ma nyomnám...
Van pár tervem az olaszokkal 😊
Zsolo ki van a csapatodban?😊
Látom itt is szoktál irogatni:
http://xsorbit25.com/users5/hoiplayers/index.php?board=45.0
Látom itt is szoktál irogatni:
http://xsorbit25.com/users5/hoiplayers/index.php?board=45.0
Akkor én vagyok a béna...még mindig nem tom miért nem megy...minden progi fent van , ami kell...és mégse jó...
Nekem
😊
Hát az a zászló választás semmit nem jelent..😊Laden pl. német zászló alatt reggelte magát...
És sok magyar él külföldön..
de nekem nem megy a TRP..😞
Van akinek Win 2000-e van és megy?
Hát az a zászló választás semmit nem jelent..😊Laden pl. német zászló alatt reggelte magát...
És sok magyar él külföldön..
de nekem nem megy a TRP..😞
Van akinek Win 2000-e van és megy?
akkor végre egy nem teljesen impotens figyelmetlen fejlesztõbrigád van 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
bocs, nem kell a "www"
www.trp.powerguilds.com
Legalább 2 vagy 3 programot kell telepitened ahhoz hogy menjen, olvasd el alaposan az útmutatót, egyszerû.
Legalább 2 vagy 3 programot kell telepitened ahhoz hogy menjen, olvasd el alaposan az útmutatót, egyszerû.
ezt honnan lehet lekapni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A lengyel menekültek befogadásától kezdve a Huba programig mindent beleraktak ;D.
Még Budapestet is várossá nyílvánították, szerintem valami fõfejes magyar lehet a TRPben.
Még Budapestet is várossá nyílvánították, szerintem valami fõfejes magyar lehet a TRPben.
hopp nem is találom az msn cimed xD
Gyere fel MSNre vagy elküldöm mailbe mert most nem tom felrakni sehova
Kijött a trp 0.6, és ezennel hangot adok hatalmas megdöbbenésemnek! 😄
Nem lövök le semmit se, de azon aztán megakadt a szemem hogy a game over screen háttere egy magyar címeres zászló! ;D (németekkel voltam, nem magyarokkal)
Nem lövök le semmit se, de azon aztán megakadt a szemem hogy a game over screen háttere egy magyar címeres zászló! ;D (németekkel voltam, nem magyarokkal)
Szevasztok !
Létezik valami olyan mod vagy patch amivel a játék hosszabb lesz ? Kéne még vagy tíz év világuralmi terveim megvalósításához ... <#vigyor3>#vigyor3>
Létezik valami olyan mod vagy patch amivel a játék hosszabb lesz ? Kéne még vagy tíz év világuralmi terveim megvalósításához ... <#vigyor3>#vigyor3>
Én szerdán pénteken ráérek. és valszinüleg megyek 15 00 ra.
Szevasz!
Az a vicces hogy én is VNetre gondoltam.
Az a vicces hogy én is VNetre gondoltam.
Üdv Laden!
Szerintem VNET-re gondolt, de lehet hogy tévedek
Szerintem VNET-re gondolt, de lehet hogy tévedek
hát errefelé 2 óra elmúlt :/
Alakul a dolog, holnap megyünk pestre 😊 szal ha minden meglesz holnap akkor lehet mégis ráérek jövõhét elején 😊
hát délelött alszok 😄, du meg kresz v müszakim van (4-8ig) ugyhogy sajna nem mostanában
Ha leszek megyek.
Egy nagyon jó francia(4 es fort minden fontos helyre...+55 troops +10 tank)
És egy nagyon jó UK minden egységét elviszi franciákhoz(70 troopsot legyárt 1939 szept 1.) simán megállitják a német elõretörést...én már többször láttam ..sõt én is megcsináltam..úgy hogy a német játékosnak kell a legjobbnak lenni,máskülönmben el van cseszve a game...
Én szinte mindig a vneten vagyok ezen a néven..holnap 14:00 leszek aki akkar játszani jöjjön...de csak olyan akinek rengeteg idõt rá tud áldozni...
MSN [email protected]
És egy nagyon jó UK minden egységét elviszi franciákhoz(70 troopsot legyárt 1939 szept 1.) simán megállitják a német elõretörést...én már többször láttam ..sõt én is megcsináltam..úgy hogy a német játékosnak kell a legjobbnak lenni,máskülönmben el van cseszve a game...
Én szinte mindig a vneten vagyok ezen a néven..holnap 14:00 leszek aki akkar játszani jöjjön...de csak olyan akinek rengeteg idõt rá tud áldozni...
MSN [email protected]
Nickname te ráérsz multizni? Ha igen mikor?
Áhh fiúk van egy rossz és egy jó hírem 😊
A jó csak nekem jó, a rossz meg mindannyiunknak rossz 😄
Szóval úgynézki hogy a jövõ héten meg lesz véve az új gépem (még nem 100%, gyorsan le is kopogom). Ebbõl egyértlemû hogy mi a jó, a rossz az hogy ez valószínû az ország különbözõ pontjain fog bekövetkezni 😊 ergo a hét elsõ felében nem biztos hogy ráérek multizni...
De lehet hogy a második felében se, mert ha meglesz asszem nem a HOI2vel fogom tesztelni a képességeit 😊 (fõleg mivel 64 bites rendzserrõl van szó, annak kiforratlánsága miatt érdekes dolgok következhetnek be)
Áhh fiúk van egy rossz és egy jó hírem 😊
A jó csak nekem jó, a rossz meg mindannyiunknak rossz 😄
Szóval úgynézki hogy a jövõ héten meg lesz véve az új gépem (még nem 100%, gyorsan le is kopogom). Ebbõl egyértlemû hogy mi a jó, a rossz az hogy ez valószínû az ország különbözõ pontjain fog bekövetkezni 😊 ergo a hét elsõ felében nem biztos hogy ráérek multizni...
De lehet hogy a második felében se, mert ha meglesz asszem nem a HOI2vel fogom tesztelni a képességeit 😊 (fõleg mivel 64 bites rendzserrõl van szó, annak kiforratlánsága miatt érdekes dolgok következhetnek be)
nembaj, itt asszem a legtöbben a biztonsági másolatukkal játszanak 😊
Hogy néz ki egy ilyen multi???
Mer én szivesen multiznék...ja és nem baj hogyha a game......öhhöm nem eredeti.
Mer én szivesen multiznék...ja és nem baj hogyha a game......öhhöm nem eredeti.