Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hivatalosan
Remélem a multis bugokat is kijavitják addigra...
HOI2
Akit érdekel a HOI kötelezõ link...infok stratégiák minden ami HOI és második világháború...😊
aki kiélte magát 1.3b-vel, TRP 0.82-vel, C.O.R.E 0.1-el, vagy egyszerûen csak másra vágyik, azok számára büszkén jelentem hogy megjelent a Modern Day Scenario 2 nyilvános béta verziója.
(a közeljövõben játszódik. Kezdõdik a 2003-as öbölháborúval és 2020-ig tart)
Ha kérdésetek van szóljatok nekem(jelenleg én vagyok eme mod fejlesztés fõnöke).
Szóval a linkek:
Modern Day Scenario 2 weboldal :
www.mdshome.com
Paradox fórum :
http://forum.paradoxplaza.com/forum/forumdisplay.php?f=318
a béta fájl:
http://www.hemweb.se/mds2/setup_beta100.exe
a preinstaller:
http://www.hemweb.se/mds2/preinstaller.exe
érdemes kipróbálni 😊
ha valakinek van kedve esetleg ki is probalhatjuk! 😉
Itt a link hogyan kell telepiteni:
http://xsorbit25.com/users5/hoiplayers/index.php?topic=545.0
Nevetséges....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
orik szinei nemnagyon zavarnak engem, sokkal inkabb az egysegek kepei idegesitenek
42ben jarok, most és csak a nemeteknek vannak pancelos egységei es abbol is csak 2! + azt nem figyeltem, de mintha nem vonna le nekem manpowert, mert 2000+ van 😄 pedig folyamatosan sorozom az embereket, igaz egyszerre max 6 egységet tudok ic hianyaban kép
a tech képek is össze vannak keverve
kesobb talan jatszhato lesz, de ez igy...
Annyian panaszkodnak ctd-re, nekem még nem volt soha.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kezdtem egyet olaszo.-val es nem tudok heavy industriet fejleszteni, meg azt ami az alapban encrypt/decrypt devicek voltak (bocs most nem jut eszembe a neve) miert van ez? a heavy industry miatt nem tudok gyarat epiteni 😞
May the force serve you well!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mondjuk reális a piece time penalty a hadi gyártásokra, mert pl. a németek csak 43-ban tértek át teljes hadi gyártásra. Viszont eddig nem volt benne, a CORE - ban nem tudom, a zsákmány. Pl. Csehországban zsákmányoltak 1000+ páncélost, amivel felszereltek kb. 5 arm div-et. A másik hiteltelen dolog, hogy a picetime penalty vonatkozik mindenre. Szerintem nem kellene egy kalap alá vonni a fegyvergyártást és az ipari kapacitásnövelést, ha van piece time penalty. Másik dolog ha tényleg a korhüség a téma, akkor benne kellene lenni a rekvirálásnak is. Az elsö magyar mot inf-ek úgy jöttek létre, hogy rekvirálták az autókat, vagy pl. a kereskedelmi hajók, amiknek szerintem a gyártásaát szintén ki kellene vonni a PTP alól, nem is beszélve a rengeteg bérletröl, + a fegyverpiacról, említsük meg az Oerlikon, Boforsot, semleges államok ellátták fegyverekkel a harcolókat. Szóval az IC meg PTP érdekes téma.
Majd kifelejtettem az Upgradet. HOI I.-el nem játszottam, de a kettöben nem tetszik az Upgrade. Az nem úgy müködött, hogy a pz. div megkapta az új cumót a régit meg elhagyta. Tényleg a fegyverpiac nagyon hiányzik nekem a játékból.
Igen, az IC csökkenésnek nem kéne mindenre hatnia. Csak a kérdés az, hogy ez moddolható volt-e, szerintem sajnos nem.
A német hadseregben valóban rengeteg zsákmányolt páncélos volt, még a Barbarossa hadmûveletben is sok cseh és francia páncélos vett részt.
Amúgy a Doomsdayben lehet majd fegyverrel kereskedni.
Hadosztályok száma. Sajnos ez is reálisabb a core-ban. Például Távol-Keleten, Malaysiában a valóságban pár hadosztály küzdött csak, a játékokban ennél jóval nagyobb erõk csapnak ott össze. Az angolok ellen legalább 15 hadosztállyal harcoltam.
állítólag rengeteg új event van benne, a HoI1es core-ban volt olyan event, hogy a csehek annektálásakor a németek páncélos hadosztályokat (2-t, azt hiszem) kaptak. Lehet hogy ebben is van ilyesmi.
A core azért eddig egy nagyon jó mod volt, remélem csak az elsõ találkozásom volt ilyen kiábrándító, hétvégén majd újra "rámászok".
Elõször a HoI2 se tetszett túlságosan, visszasírtam az 1et, most meg azt se tudom hol a cdje...
Elkezdtem elõnyöket gyûjteni a PTPnek:
- nem lesznek történelmietlen bazi nagy hadseregek
- az ember jobban megbecsüli a meglévõ egységeit, jobban is kötõdik majd hozzájuk, hiszen nincsenek sokan
- nem lehet olyan bazi nagy és hiteltelen disbandokat csinálni, és egy év múlva újból felállítani a teljes hadsereget
- felértékelõdik a kereskedelem jelentõsége, pénzhez és supplyhoz kell jutni mindenáron (meg olajhoz, rare-hoz 😊 ), hogy legyen IC a termelésre
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
hogyismondjam 😄 eleg gagyinak tunik!
ettol meg a jatek mukodese lehet fasza!
Én régen próbáltam HSR-t,de nem nagyon tetszett. Eleve nagyobb IC-vel indultam, igy több egységet tudtam gyártani, ráadásul a subok ORG-ja 2 volt.
Ti melyik verziót használjátok?
Melyik a legújabb?
Én is kedvet kaptam hozzá, mert a sima HOI2-ben csak a multi a kihívás.
a radar mennyiben segit a repulok ellen? hol jelenk meg az eredmenye?
koszi otletet nem mozgatom partvedelmet este kiprobalom, hatha nem bombazzak oket adarabokra, bar gyakorlatilag ha az orgjukat le0azzak es ott patra szallnak is beszopok!
nem baj ezt a gamet mar vegig szopom! viszek haza vazelint ugy konnyebben fog csuszni!
apropo valakik probaltak mar multizni hsr -el?
vagy ha van kedve valakinek akkor jelezzen 😊))
Ha nem mozgatod az egysegeket akkor a beasott egysegeket nem lehet szetbombazbi csak az orgjukat.Erdemes hagyni egy ket helyet ahol partra tudnk szalni (nallam csak 4es csapatok szoktak) es annyi embert allomasoztatni mellete ami elbir a partraszallokal. Igy egy kicsit lehet csokkenteni az erejuket.
Szerintem kikapcsolódás és szórakozás a lényeg.
Arra meg jó az alap vagy még jobb a multi 😊
szal en nyomtam vele egyet ai aggressiven es kibaszott nagy szopas :-)
eloszor is mikor felosztottam cseheket ugyebar siman odaadtam felvideket magyaroknak, erre franciak beragtak kapasbol haboru veluk... 38 ban
ok gyorsan atvonulok addig fel nemetorszag a francia/brit/ujzeland haderoe.
1 ev kemeny kuzdelem aran visszvarem oket es belgium,francia elesik. ezenkozben az 1560 as manp m lecsokken 1180 ra. osszes repulom elveszik hajoim 40%-at szetbombaztak a kikotokben. sebaj, hollandia hamar megvan aztan dania. Erdekes danianak eleg volt hadat uzennem es kapitulalt.
Lengyelekkel szinten erosen meggyult a bajom de ok is meglettek. Norvegoknal eleg eros szivasok voltak. Hegyvideken 4 divisio vedett en tamadok 18 al es szarra vernek. Ekozben olaszokat kajakra kivertek africabol. Hiaba adtam a ducenak expedicios haderot a lama csak siciliaba vitte oket ahelyett hogy afrikaba...
Ok, mondom semmi gaz jugokat leverem lesz kikotom majd onnan benyomulok afrikaba. Na ja mikor annektalom serb genyakat, a partvidek automatice olaszoke. Sebaj akkor afrika egyellore bukott.
Franciaknal angolok folyamatosan minden ures reszbe partraszallnak ha kikotos 4-5 csapatot kezdesnel atdobnak es megindulnak. Szal allandoan harcolok ott, volt olyan hogy 18 divisioval alig tudtam oket a vizbe szoritani. Szal tenyleg kemeny.
Ekkor ert mgelepetes 42 januar amerika hadat uzen, ra 2 percre szovjetek is. Gondoltam csekkolom statisztikat milyen eselyem van. Hat vazeg army: 420 szovjet hadosztaly, 210 Angol, 170 usa -> Nekem 120, italy 45 (tonkrevertek mint a szart), Magyarok 54, Romanok 58
Van eselyem? :-) 1 honapra szovjet es usa haboruba lepese utan a helyzet, 300 faszomtudja mennyi orosz nyomul keletrol, minden keleti teruleten vedelemben vol t 10-14 sereg + tartalekban egy 9-es pancelos+motorizalt SS sereg. Tervem a kovetkezo volt, ahol betamadnak kapasbol visszavonulok ok benyomulnak es a kiszoglelest bezarom. Tipikus HOI fele bekerites. Aha persze, egyszerre megindul a front teljes hosszaban, a legnagyobb hadero ami tamadott 67 volt, de egyik sem volt kevesebb mint 30. Neztem csatakat a 14 es seregem full 41 pz4-es egysegeket a ruszkik csupa '36, '39 es csapatokkal tamadjak. Remenykedtem hogy esetleg a technikai foleny miatt ki tudom vedekezni. De lofaszt... Ugy jonnek at rajtam mint kes a vajon.
Elvoltam foglalva keleten, aztan egyszercsak jonnek az uzik Disaster ez+az nyugaton. Mi a rak nezem, vazeg a partvonalan allo cspataimat nem viccelek 48 repulo bombazza. Usa/Angol/lengyel/gorog stb...
3 szor bebombaznak egy kiszemelt(antiaires) egyseget es disaster.
Szarrabombaznak minden 1 divisios teruletet. Ha meg osszevonom oket akkor egybol partraszallnak.
Szal...
Kicsit hosszu lett, gondoltam megosztom veletek hatha akar valaki egy ilyen kibaszott nagy szopast :-)
Címem: [email protected]
ikonok
régen volt valahol új ikonok gyûjteménye a HOI2-höz, de sehol nem találom, tud valaki segíteni?
lesz meg egy par, elegge bugosnak nez ki.
erdekes hogy minden orszag 0-1 manpowerrel kezd, mikor alapban nemetek 850, szovjetek 1600al