Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza ez a játék 😊
Keleti fronton magyarokkal ütöm a szovjeteket bár igaz az a teljes magyar hadsereggel 😛
Keleti fronton magyarokkal ütöm a szovjeteket bár igaz az a teljes magyar hadsereggel 😛
Csúszott miatta a Vicky patch, a Crusader Kings patch is laza tempóval jött..én bízom bennük, hogy nem a semmiért ez az óvatosság <#vigyor0>#vigyor0>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Remélem nem fog csúszni...
már csak 1 hónap és 4 nap.
Na még nem látod át
Bezony jó volt, doomsdayre megint vevõ lennék 😊
Bezony jó volt, doomsdayre megint vevõ lennék 😊
512 már úgy ahogy elég, én régen "sokat" nyomultam vele multiban pár topiclakóval 😊, és akkoriban el lehetett vele lenni, de ha beindulnak a csaták akkor csak lassan ehet nyomulni mert másképp elcsúszik az egész...
Igen sajnos kevés a 192 sõt szerintem 256 is.
Olyan 512 kbit vagy talán 384 kbit up elég neki.
Olyan 512 kbit vagy talán 384 kbit up elég neki.
pls.......valaki
Nah a mai fejlemények: 192kbit/s feltöltés kevés neki. Nincs itt valaki akinek nagyobb feltöltésû netje van? MOndjuk chello vagy optika?
ma jó? msn címem: [email protected] vegyél fel és a pontos idõpontot megbeszéljük
en is csatlakoznek 😉
kipróbálhatjuk. még úgyse játszottam Hoi-t multiba (mivel kb csak 2 hete van normál netem.)
szóval mikor, hogy?
szóval mikor, hogy?
nincsen.
Sztem kipróbálhatjuk valamikor, hogy mûködik-e 192 feltöltéssel. Van routered? MErt nem nagyon szereti azt a hoi ha hostolsz.
😞 csak 192-m van.
asszem 256kbit/sec már elég neki
kb. mennyi feltöltés kell neki?
Hi. VAn itt valaki aki szokott neten tolni hoit multiba? Haverral mi sajna csak lanon tudunk játszani, mert a feltöltésünk túl kicsi ahoz, hogy hostoljunk, ismeretlenekhez meg becsatlakozni nem jó mert általában a sebességet normálra teszik és úgy kihullik a halyam mire végzünk egy játékkal. Nah szal van itt valaki aki jó nettel rendelkezik és bennelenne elõre megbeszélt hoi partykban?
felraktam az 1.3-at és jólett, köszi
néha? ...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekünk ez csak MDS 2 készítés közben fordult elõ, vissza-visszatérõen. azért mert valami gebasz keletkezett a minister.csv fájlok egyikében.
Teljesen eredeti, vagy van benn bármi módosítás?
Teljesen eredeti, vagy van benn bármi módosítás?
Sziasztok
A mai napon egy érdekes bug lépett fel a játékban, ami sztem még sose történt korábban: Ha ráklikkelek a Diplomacy fülecskére, kilép a játékból... Van amikor 2x-is rátudok klikkelni a fülre kilépés nélkül, csak ez már kezd elég bosszantó lenni 3-4 kilépés után. Mit javasoltok?
A mai napon egy érdekes bug lépett fel a játékban, ami sztem még sose történt korábban: Ha ráklikkelek a Diplomacy fülecskére, kilép a játékból... Van amikor 2x-is rátudok klikkelni a fülre kilépés nélkül, csak ez már kezd elég bosszantó lenni 3-4 kilépés után. Mit javasoltok?
hogyan tudom megvalósítani a stratégiai átcsoportosítást a játékban azoknál az egységeknél, amelyeknek nagyobb a "sebessége" mint 1?
http://www.europa-universalis.com/forum/attachment.php?attachmentid=686
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
csak a no time limit patch-et honnan tom megszerezni?
már anno kérdeztem itt a fórumban, és próbálgattam ilyen peccseket, de nagyon nem váltak be.
Volt olyan amelyik kiírta a ország összes ic-jét ha ráklikkeltem egy tartományára, de annál meg néha szétesett a kép. Meg ugye volt olyan opció hogy több tartományíból indított hadtestek egyszerre érjenek oda, csak nemtom volt benne pár bug. Remélem azok javítva vannak 😊 Asszem kipróbálom majd a peccset, kösz a tippet 😊
már anno kérdeztem itt a fórumban, és próbálgattam ilyen peccseket, de nagyon nem váltak be.
Volt olyan amelyik kiírta a ország összes ic-jét ha ráklikkeltem egy tartományára, de annál meg néha szétesett a kép. Meg ugye volt olyan opció hogy több tartományíból indított hadtestek egyszerre érjenek oda, csak nemtom volt benne pár bug. Remélem azok javítva vannak 😊 Asszem kipróbálom majd a peccset, kösz a tippet 😊
Baromira nem kell hozzá crack 😄 Felrakod a Hoi2-t rá a legújabb patch, asszem 1.3c és uccú neki.
Crack ? Mihez ? Van rajta másolásvédelem ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Eleve baromság alappal játszani, mert az 1.3 sokkal, de sokkal jobb. Van benne rakás újítás, csomó javítás, stb.
hát én nekem nincs peccselve, alapverzióval játszom... A jugókkal kezdtem, mert ugye azoknak gyenge a hadserege leginkább a szomszédok közül. Aztán bulgária, majd Románia, szal nem szállt be mellém, nem volt alkalma 😊
Próbálkoztam gyorsítani a tempón, hogy szlovákia is meglegyen, viszont eljutottam tök sokáig, pár tartomány kellett az annektáláshoz, erre jön ugye az event, amikor felszabdalnánk csehszlovákiát, erre németország nekem jött, nah mondom akkor ezt hagyjuk 😊
Afrikába nyilván csak az északi területekre mentem, délen úgyis az olaszok szerencsétlenkednek, amúgy csak a szöviknek akartam segíteni azzal hogy pár angolt hadosztályt teljesen megsemmisítek, a szuez meg ugye nem jött rosszul hogy általam volt konktrollálva 😊 volt 12 carrierem is, viszont az amcsi flottákkal nem vették fel a versenyt 😊
Próbálkoztam gyorsítani a tempón, hogy szlovákia is meglegyen, viszont eljutottam tök sokáig, pár tartomány kellett az annektáláshoz, erre jön ugye az event, amikor felszabdalnánk csehszlovákiát, erre németország nekem jött, nah mondom akkor ezt hagyjuk 😊
Afrikába nyilván csak az északi területekre mentem, délen úgyis az olaszok szerencsétlenkednek, amúgy csak a szöviknek akartam segíteni azzal hogy pár angolt hadosztályt teljesen megsemmisítek, a szuez meg ugye nem jött rosszul hogy általam volt konktrollálva 😊 volt 12 carrierem is, viszont az amcsi flottákkal nem vették fel a versenyt 😊
12 orat jatszottam egyhuzamban, asszem ideje menni aludni <#idiota>#idiota>
Igen csak ejtöernyöst lehet.
Nagy távolságra szárazföldön stratégia áthelyezéssel érdemes.
Ha meg tenger is van közben, akkor csak szállitóhajó marad.<#wink>#wink>
Ha az összes egységet kijelölöd, akkor bal oldalon látod öket.
Ha a SHIFT gombot myomva tartva kattintasz valamelyikre, akkor az eltünik, a többi ottmarad. Igy szépen össze tudod rendezni öket.
Ja Észak-Afrikával nem érdemes bajlódni.
Se ipar, se nyersanyag.
Afrikának inkább stratégiai jelentösége van.( pl. Szuez)
Az Angol Birodalmat lehet igy ketté vágni.
Nagy távolságra szárazföldön stratégia áthelyezéssel érdemes.
Ha meg tenger is van közben, akkor csak szállitóhajó marad.<#wink>#wink>
Ha az összes egységet kijelölöd, akkor bal oldalon látod öket.
Ha a SHIFT gombot myomva tartva kattintasz valamelyikre, akkor az eltünik, a többi ottmarad. Igy szépen össze tudod rendezni öket.
Ja Észak-Afrikával nem érdemes bajlódni.
Se ipar, se nyersanyag.
Afrikának inkább stratégiai jelentösége van.( pl. Szuez)
Az Angol Birodalmat lehet igy ketté vágni.
hogyan lehet infantry egységet bepakolni és átvinni gyorsan masik repterrel rendelkezö orszagreszbe szallitogeppel? vagy csak ejtöernyösöket lehet bepakolni?
masik kerdes, hogy lehet kijelölni 2 egységet egyszerre? lehet bena kerdes de csak az összeset tudom vagy 1et <#vigyor2>#vigyor2>
masik kerdes, hogy lehet kijelölni 2 egységet egyszerre? lehet bena kerdes de csak az összeset tudom vagy 1et <#vigyor2>#vigyor2>
románia és bulgária is? amikor megtámadod a románokat a bolgárok beléptnek az oldaladon románok ellen... legalabbis amikor en jatszok mindig ezt csinaljak
Afrika a legszarabb terület az eégsz játékban! Minek az? 😄 Csak délen vannak jó területek, meg Libériában. Elég elfoglalni Suezt, esetleg egyiptomot, aztán annyi. India sokkal jobb. Van ott kb 40-50 IC és Sri Lankán csomó rare, ami nagyon fontos.
Nah igen, magyarokkal nekem is megvolt jugo, románia, bulgária, meg késõbb görögország is, csak az a para, hogy az új területeken lenyomni a partizánokat nem egyszerû, én nekem az alap IC-kkel, kb 20 garrison-pol, és 20-25 infantryt sikerült legyártanom, mire kirobbant a barbarossa, és többet nem is nagyon tudok gyártani, mert a TC már szinte betelt, úgyhogy sok nehéz pillanat van magyarokkal is. Aztán késõbb a törököket is elfoglaltam, és próbáltam anglia ellen menni, egész jól is ment, ráadásul partraszálltam egyiptomban, és így bekerítettem egy csomó angol egységet, szerencsémre a németek jól haladtak orosz földön és a törökök felöl is bevédtek, mert elfoglalták azt a területet, csak ahogy megkezdõdött zseniális hódításom, hogy még afrika is magyar kézre kerüljön, hát sajna vége lett a játéknak 😊
ez a belepkedes meg event atiras nem csít ?😊
egyebkent jó ez igy hogy nekem kell elfoglalni legalabb kellett harcolnom is egy kicsit
azóta lenyomtam románokat és a jugokat is teljes nagymagyarország megvan, sõt kicsit több is (ploesti olaja jól fog jönni <#nyes>#nyes> )
egyebkent jó ez igy hogy nekem kell elfoglalni legalabb kellett harcolnom is egy kicsit
azóta lenyomtam románokat és a jugokat is teljes nagymagyarország megvan, sõt kicsit több is (ploesti olaja jól fog jönni <#nyes>#nyes> )
Ja legegyszerübb, ha az event fileban átirod az ai_chance = 7 értéket 99-re.
Akkor GER mindig nekedadja majd.<#vigyor0>#vigyor0>
Vagy ha nem akarsz editálni, akkor event elõtt 1 nappal elmented, belépsz GER-el, pörgetsz 1 napot, jön az event, odaadod HUN-nak, mentesz és újból belépsz Magyarokkal.<#smile>#smile>
Akkor GER mindig nekedadja majd.<#vigyor0>#vigyor0>
Vagy ha nem akarsz editálni, akkor event elõtt 1 nappal elmented, belépsz GER-el, pörgetsz 1 napot, jön az event, odaadod HUN-nak, mentesz és újból belépsz Magyarokkal.<#smile>#smile>
2. valahogy nem akart jönni, ezert gyorsan lepénzeltem a németeket és szövetségre léptem velük aztán elfoglaltam a felvideket amig a csehekkel bajlodtak, egyetlen problema hogy igy 37ben kirobbantottam a haborut és mire mehettem volna a románok ellen a franciák a németeket lenyomták, Anschluss is elmaradt
Van egy event 39. márciusban GER-nek.
Itt 3 választás van:
1. Feldarabolni Csehszlovákiát: Ekkor Szlovákiát megkapják a Magyarok, Csehország Németé lesz.Ekkor Magyarország automatikusan belép Axisba.
2. Külön Szlovákia. Ez Német bábállam lesz. Ha megtámadod, akkor háborúba kerülsz Axis-al.
3. Betartani a Müncheni egyezményt.
Namost ha GER AI, akkor általában a 2. opciót választja ( 90%).
Ilyenkor nem lehet szétverni a "szövetséget". Valójában Szlovákia nem is szövetségese, hanem bábállama ( puppet).
Ha 39 március elött megtámadod Csehszlovákiát, akkor az egész országot el kell foglalni ( összes VP-os területet), hogy annexálni lehessen, viszont akkor nemcsak Szlovákiát kapod meg, hanem egész Csehszlovákiát.
Másik lehetöség, hogy diplomácia menüben követeled ( Demand).
De ez túl sok pénzbe kerül, ráadásul majdnem 0 az esélye.
Bár sokszor láttam, hogy AI HUN megkapja...
Itt 3 választás van:
1. Feldarabolni Csehszlovákiát: Ekkor Szlovákiát megkapják a Magyarok, Csehország Németé lesz.Ekkor Magyarország automatikusan belép Axisba.
2. Külön Szlovákia. Ez Német bábállam lesz. Ha megtámadod, akkor háborúba kerülsz Axis-al.
3. Betartani a Müncheni egyezményt.
Namost ha GER AI, akkor általában a 2. opciót választja ( 90%).
Ilyenkor nem lehet szétverni a "szövetséget". Valójában Szlovákia nem is szövetségese, hanem bábállama ( puppet).
Ha 39 március elött megtámadod Csehszlovákiát, akkor az egész országot el kell foglalni ( összes VP-os területet), hogy annexálni lehessen, viszont akkor nemcsak Szlovákiát kapod meg, hanem egész Csehszlovákiát.
Másik lehetöség, hogy diplomácia menüben követeled ( Demand).
De ez túl sok pénzbe kerül, ráadásul majdnem 0 az esélye.
Bár sokszor láttam, hogy AI HUN megkapja...
Szlovák-Német szövetséget hogy lehet szétverni 1. bécsi döntés után? Vagy csak csehszlovakiatol van esely egesz felvideket visszafoglalni?
új sprite-ok tudtommal nincsenek (de ha counterrel játszol ahhoz talán van)
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy Hoi 2-höz van-e olyan letöltés ami a térképen lévõ egységek grafikáját változtatja meg?
Az lenne a kérdésem,hogy Hoi 2-höz van-e olyan letöltés ami a térképen lévõ egységek grafikáját változtatja meg?
Akarni akarnék, csak épp nincs rendes netem 😞