Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyépként most szedem a DoomsDay demóját 😊😮😊
Ukrajnát, Azerbajdzsánt és egy rakat országot lehet felszabadítani a kommunizmus rabigájából 😊
bábállam ok de amíg nem annektálom az országot addig nem tudom létrehozni.
amúgy elég érdekesen alakult mert miután csehszlovákiának hadatüzentem, lengyelország üzent nekem hadat így a szövetségesekkel nem léptem háborúba de mind2õt levertem aztán békét kötöttem és a szovjetek is megtámadták lengyelo-t és nekik üzentek hadat a szövetségesek így most a szövikkel együtt támadom a szovjeteket 😊
Rakj a lázadó terülekre garrisont vagy sima infet, és rakd õket Anti-Partisan Dutyra. Ekkor lenyomják a lázadókat, és ez növeli a TC-t is.
Németekkel elfoglalmat nagy nehezen a Szovjetuónió európai részét de kb havonta vannak lázongások és bár nem minden területen de vannak katonák. De mindig 90% felett van a lázadásveszély vagy nemtom miaz.
Tiger20 : nem hiszem hogy valaha is elkészülük a végleges verzióval. (bár elõbb utóbb (sajnos sok más dolgom is van...) talán kihozzuk az új javítást az meg már érdekesebb is lessz)
Bár a MDS2-t még nem próbáltam, inkább megvárom a végleges verziót.
Illetve a Doomsday kiegészítõre vagyok kiváncsi.
Amit eddig olvastam róla, az alapján nagyon jónak igérkezik.
TRP sem túl jó.(ezért is szálltam ki a fejlesztésébõl)
Hoi 2 modokat nem találták valamiért el túl jól...(vagy ilyen jó az alapjáték???)
(bár remélem MDS2-rõl nem ez a véleményetek - eddig még senki sem szólta le nagyon )
TRP-ben simán el lehet érni az 500-at is. És ehhez jönnek még hozzá a hódítások.
USA tényleg nagyon durva. Iparosít kezdéskor pár évet, + Miniszterek + Tech és már 900 IC-je is lehet. Letermel mindenkit...
Ja és az is furcsa, hogy bár megvan a 36-os tank tech, mégsem tudok gyártani tankot kezdéskor...
Az alap ORG is 59 Némettel, a sima játékban 83 azt hiszem.
A kis országok még gyengébbek lettek: POL-nak 24 IC, HUN-nak 15, Románnak is 20.
Az eventeket is átírták. Pl. GER-el kezdéskor megszálltam Rajna vidéket, de sem a 10 % Peacetime penalty nem múlt el, se Hawk Lobbyt nem kaptam.
The only speedometer is in your head.
Elsõre nekem kb. 25 percet kellett várnom,mire bejött a térkép.
De mostmár gyorsan betölti.
Kicsit furcsa a játék a sima HOI2 után.
Pl. GER-el eléggé megnövelték az IC-t: 270 base kezdéskor.
A gond csak az, hogy a nyersanyag maradt ugyanannyi, és hát rare nagyon kevés van. ( 40 Home Produced).
Igy kb. napi 100-at kell kereskedni, amit nem olyan könnyû összehozni.
Pl. SZU-tól sem lehet venni csak kb. 50-et, de a gép mindig felmondja a kereskedelmet...
Hollandiának sincs sok, ugyanis itt úgy van megoldva, hogy a Távol-Keleti gyarmatai külön államként létezik ( puppet vagy allied) és tõle sem tudtam sokat venni.
Pl. USA-nak 645 base IC-je van. Kicsit durva a sima játékbeli 281-hez képest.
ITA-nak meg kevesebb, igy még gyengébb lett...
UK-nek ugyanannyi nagyjából. ( Base:144 IC).
Igy viszont az a gond, hogy nem arányosan módositották az iparokat. Pl. Németország 2-szer annyi Base IC-vel kezd mint UK, holott sima gamében kb. egyenlõ kezdéskor.
A technológiákat is átdolgozták, más az egységek ára, és gyártási ideje.
Ja és Németország is 11 % dissenttel kezd...
Fel is raktam.
Inditom a gamét, bejön a fõmenü, kiválasztom a kampányt.
Elinditom, de a betöltõ képernyõnél megáll, és nem megy tovább.
A telepítési útmutatóban azt írják, hogy elsõ indításkor 10 percet is várni kell, amíg felépit valamilyen fájlt.
Én vártam 20-at, de semmi...
Már csak 3 hét.
Pedig szívesen kipróbáltam volna.
Állítólag valami van a szerverükkel...
http://forum.paradoxplaza.com/forum/forumdisplay.php?f=255
Itt azt hiszem van külön topic a mod-oknak is:
http://xsorbit30.com/users5/hungarianhoi2/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tudtok egy oldalt ahol összevannak gyûjtve modok illetve HoI2-vel foglalkozik?
És az MDS moddal kapcsban. Így tök jó elsõre de elég lassú. Fõleg ha magyarokkal vagyok. A kutatás csak 1 van és az ipar is elég kicsi hadatüzenni senkinek nem lehet és az elején elég nagy utánpótlás kell a katonáknak ami nem nagyon akar csökkenni.
A doomsday kieget várom az majd jó lesz😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és más modra rátéve nem akadnak össze? mert pl core mod nekem teccik azért 1ben is az votl a legjobb mod de a képei nagyon szarok :/
szovjetekkel levertem a németeket és már kelet európa is a puppetem volt de aztán jött az info, hogy új rend európában megrajzolta a térképet és pl elvesztettem az irányítást románia bulgária és csehszlovákia felett és amik seregeim ott voltak európában azok is mind elvesztek. szóval ez elég ratyi megoldás. és a magyaroknak is rosszul rajzolja meg az új határt bár elõnyünkre 😊
Szerintem baromira feldobja a játék hangulatát.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Próbál a realizmusra építeni, majdenem mindent megváltoztattak (vagy fognak - még csak 0.83bétánál jár).
pl. Vanak benn Waffen SS egységek, ruszki gárdaegységek, új eventek. (pl. London Naval Conference - nem lehet carriereket építeni egy darabig, meg eleinte nem elérhetõk a tankhadosztály a legtöbb ország számára ), új manpower rendszer....meg sok egyéb.
ha csak a bécsi döntésest akarod megváltoztatni az egy fokkal megvalósíthatóbb, de mások az event ID-k, ezért a triggereket is változtatni...stb...
(nem oly egyszerû)
TRP-ben a bécsi döntés eventjeit én csináltam (meg még pár másik magyar eventet)( bár lehet hogy azóta változtattak rajt - utolsó release-t nem néztem...(pedig elvileg még a developer teamben vagyok))
Mi is a problémád az eventekkel ???