Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a relation nem számít semmit.
Meg kell várni míg lejárnak ezek.
Yugok elvileg axis szimpatizánsok kb 40 augusztusáig. Engem a digók sokkal jobban zavarnak, hogy Stalinista kormánnyal +200as kapcsolatta, hogy a rákba üzenhet nekem hadat??
Amikor én játszottam SU-val, és hadat üzent nekem németo. akkor sokkal több katonája volt mint nekem, de az IC-k 50%-ából elkezdtem gyalogos hadosztályokat gyártani, és pillanatok alatt rendeztem a soraimat.
Ha már szépen behatoltál a területére, akkor kevesebb IC-je lesz mint neked, szóval a gyártás a te oldaladon áll, persze a sok kisebb állam zavar be. Mondjuk magyaroknak románoknak nincs nagy területe, azokat könnyen lehet annektálni.
Viszont Yugo mi a rákot keres az axisban? <#nemtudom>#nemtudom>
Hadatüzentem gernek, mikor franciák ellen indult, haladtam is mint kés a vajon, erre hirtelen belépett szövibe yugo, roma, magyar, olasz, finn, bulgár... Tököm ki van! Amint elesnek a franciák nekem végem van.
Ja, és ha SZU vagy akkor bízz bennem, NE háborúzz kínában 😊
20% infrastruktúra hegyekben...kínaiak mindenütt..fasza!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igazából a miniszteren függ minden, mert az a +5% is nagyon sokat számít az alaphoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De legalább jól el lehet vele szórakozni az unalmasabb órákban (GC36 elsõ éveiben például)
Párd dolog, amire rájöttem eddig:
-10 kémet lehet max küldeni egy országba
-minél több a kém, annál könyebb abba az aországba újabbakat küldeni
-minél több a kém, annál valószínûbb az akció sikeressége
-minél magasabb a relation, annál könnyebb kémeket küldeni
-saját országunkba is lehet kémeket küldeni, ez arra jó, hogy elhárításban vesznek részt, és lesz egy opció, hogy counter espionage, ami annyit tesz, hogy a saját kémeink az országunkban levádásznak kémeket, akiket felderítettek. Hasznos dolog nagyon, ha nem akarod, hogy orrba-szájba szívassanak. Pl 36ban kb 60 kém volt az országomban, mára már csak 10 kb 😄
És ami a hajókat illeti: finn hadosztályok mászkálnak kínában, ezek is japán maradványok vagy õk vitték oda? Nem tudtam ránézni a nevükre még. De megszívtam, mert elfoglaltam egész finnországot, de annektálni nem tudok, mert vannak VP-i a fülöp szigeteken és még sok más helyen...
emiatt vanna furcsa dolgok.
pl. Japánok néha partra szállnak leningrádban.
Olyan sosem volt, hogy pl. GER teljes iparból tankot gyártott volna stb.
Ez kizárná ezt.
A HOI1 tech tree-je nagyon jó volt, az nekem is jobban tetszett.
Az AI meg nagyon béna, ez ellen nem tudom mit lehetne tenni.
Bár igazából ez a játék multiban az igazi.
Én HoI álmaim :
- normálisabb gazdasági és manpower rendszer
- Visszahozni az Elõzõ rész Tech treejét, és moddolhatóságát (HOI2-ben sokkal több minden van belekódolva ez exe-be, HoI1 sokkal moddolhatóbb volt)
- és csnálnának valamit végre az AIvel hogy ne kelljen csalni (pl. végtelen hatótávolságú hajók...)
Nem csak IC.
Hanem mondjuk tankgyár, repülõgyár, fegyvergyár stb.
Valahogy úgy, mint a Victoriában.
Ott van Német, és Angol verzió is.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Márcsak egy jó kis grafikai pack kéne hozzá.
Átléptem 48-ba, de nincs se ballistic missile, se nuclear battleship/cruiser, se turbojet tactical bomber fejlesztési lehetõségem, ellenben V2-õm van, nuclear sub/cv-m is. Meg fogom még kapni idõvel a kimaradt secret weaponokat, vagy mivel már átléptem 48-ba, semmi új nem fog jönni ( észrevettem hogy már államokat se tudok felszabadítani )?
Igazából inkbb 1.5-ös patch nak nevezném (ráadásul bugos)
Bár örüljünk, már ki is jött az 1.1-es patch hozzá!!!!!!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez még kiegészítõnek is nagyon kevés!
Terveztem hogy megveszem, de ezért én nem adok ki pénzt.( inkább letöltöm )
Az Intelligence nagyon bejön, jobb lett az AI is, de remélem lesz benne egy 1945-ös, NEM III. vh.-s kezdési lehetõség is
Itt van egy link a DoomsDayhez
De én nem várom meg.
P2P powaaa!!<#smile>#smile>
May the force serve you well!