Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja nekem se...
Még nem próbáltam De az No Time Limit 1.2 biztos mûködik. (minden Hoi-nél mûködik).
Csak ne felejtsd el a scenario fájlban is átírni a végsõ dátumot utána.
Csak ne felejtsd el a scenario fájlban is átírni a végsõ dátumot utána.
skacok, a doomsday-hez nem tudtok manual lelõhelyet?
Nincs idõhöz kötve. Elvileg akármikor jöhet, csak nem tudom, hogy úgy jöhete, hogy már felszabadítottam koreát.
Naci spanyolokat is behoztam a tengelybe
ICram próbáld meg a többi kis ázsiai országot leverni vagy III.vh egybõl<#violent>#violent>
Nekem a koreai háború '46ban volt, gondolom 1 évvel késõbb nem lesz, bár ki tudja. Nézd meg az event fájlt, de szerintem fix idõhöz kötötték.
ICram próbáld meg a többi kis ázsiai országot leverni vagy III.vh egybõl<#violent>#violent>
Nekem a koreai háború '46ban volt, gondolom 1 évvel késõbb nem lesz, bár ki tudja. Nézd meg az event fájlt, de szerintem fix idõhöz kötötték.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Na 47ben vagyok. Európa szovjet kézen, de már szépen lassan puppetelem az országokat, mert elegem van a sok partizánból, és így a tech fejlõdés is gyorsabb, amire nagy szükség van, mivel szunak ritka szar kutatói vannak. Bedaráltam japánt is, már csak a kis szigetei vannak. Kínát is bezúztam (nehezebb volt, mint németeket 😛) aztán létrehoztam Mao Ce Tung komcsi kínát. Az összes terület az övé, kivéve Tibet Hong Kong és Makaó. Nem tudom mi lesz a következõ lépés... Koreát is felszabadítottam, kiváncsi vagyok, hogy lesz-e Koreai háború vagy sem.
a wanadoora csak azé lett felrakva mert én szóltam nekik hogy tegyék fel
Én még nem próbáltam a Sealiont.
De ha GER-nek nincs TP-je, akkor hogy száll partra?
ITA hajók, hogy jönnek ki Földközirõl, ha Gibraltár + Szuez UK kézen van?
De ha GER-nek nincs TP-je, akkor hogy száll partra?
ITA hajók, hogy jönnek ki Földközirõl, ha Gibraltár + Szuez UK kézen van?
Fent van Wanadoon.
Most rakták fel nemrég.
Most rakták fel nemrég.
a Wanadoon még mindig nincs fent a DoomsDay <#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2>
Egyszer kipróbáltam a Sealiont normal-normalon, és nagyon könnyû volt. 3x20 tengeralattjáróval, meg 2x4 naval bomberrel kiirtottam a royal navyt. Az egyetlen gond ott volt, hogy nem volt transportom ezért az olaszoktól kellett kunyiznom.
Arra figyeljetek, ha az olaszoktól kértek transportot mindig vegyétek vissza a seregeteket mielõtt partra száll, mert én is 3-ból egyszer felejtettem el.. és így London meg Dover olasz lett az összes többi német<#idiota>#idiota>
És így ugyebár nem volt brit megadás se. Amúgy tényleg röhejesen gyenge volt a védelmük.
Arra figyeljetek, ha az olaszoktól kértek transportot mindig vegyétek vissza a seregeteket mielõtt partra száll, mert én is 3-ból egyszer felejtettem el.. és így London meg Dover olasz lett az összes többi német<#idiota>#idiota>
És így ugyebár nem volt brit megadás se. Amúgy tényleg röhejesen gyenge volt a védelmük.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
persze amint leirtam megtámadtak az amerikaiak 😄, de normandia közelébe még soha nem láttam öket
azis igaz, pedig általában mikor néztem, csak pár garrison van angliában, de a flottájuk biztos megnehezíti a partraszállást
azis igaz, pedig általában mikor néztem, csak pár garrison van angliában, de a flottájuk biztos megnehezíti a partraszállást
Egyszerû a válasz:
Nem.
(nem kompatibilis a két játék. nem csak annyival több, hogy + pár év)
Nem.
(nem kompatibilis a két játék. nem csak annyival több, hogy + pár év)
hát a sima hoi-ben amikor magyarral voltam, emléxem hogy kellett küldenem a németeknek francia területre gyalogosokat, mert partraszálltak a szövik. Engem az idegesít, hogy önmagában általában mindig megveri az oroszokat, de egy szaros angliában nem tud partraszállni... érdekes 😄
A doomsday az olyan kieg hogy lehet 33-tól indulni, kifejleszteni az alap hoi cuccokat, aztán ha hidegháborúhoz jutok lesznek új fejlesztési lehetõségek? Szóval pl a mostani 1950-es betöltésemet meg tudom ott nyitni, és kapok új technológiákat?
amúgy nemtudom miért de a piratesbay nekem sehogysemnemmegy már nem a letöltés csak maga a keresés
csak arra gondoltam nem elég e valamit variálni a mappában vagy egy kis pár kbos cucot leszedni😄
Leszeded az angolt 😛
99% hogy nem lesz hozzá angolosítás, szóval hozzáláthatsz ha nem akarsz nagyon németes hangulatot 😄
99% hogy nem lesz hozzá angolosítás, szóval hozzáláthatsz ha nem akarsz nagyon németes hangulatot 😄
az
Vagy neked Német verzió van?
Magyaritásra gondolsz?
Szerintem még nics, és egy darabig valószínûleg nem is várható.
Szerintem még nics, és egy darabig valószínûleg nem is várható.
Nem elég angol ez már így is?
angolositasrol tudtok?
Nekem sikerült szovjetekkel megszallni egész európát az olaszokkal karöltve. Spanyolokat is kupánvágtam (beálltak még régebben az axisba) portugálok szintén, de õket nem tudom annexolnni makaó miatt. Fro nem kéne nekem igazából, és nem tudok vele mit csinálni. Franciák nem jelentkeznek érte, nekem meg csak púp a hátamon a partizánok miatt.
Légierõm meg hihetetlen tápos lett. Az összes gépnek már van 4 csillaga.
A másik ami nem tiszta, hogy 45ös kampányban a Ribbentrop által megszerzett területek is nemzetinek számítanak SOVnak, míg nekem nem nemzeti. 😞
Légierõm meg hihetetlen tápos lett. Az összes gépnek már van 4 csillaga.
A másik ami nem tiszta, hogy 45ös kampányban a Ribbentrop által megszerzett területek is nemzetinek számítanak SOVnak, míg nekem nem nemzeti. 😞
Ha az amcsik szállják meg franciaországot akkor lesz felszabadítás event, de ami fura, hogy a fõvárosok afrikában maradnak, belgiumnak és franciáknak is.
Ez történt velem most Doomsdayben:
Szovjetunióval felszabadítottam Kelet-Európát meg a finneket, '45-re már beállt az új világrend, nyugatot a szövetségesek szabadították fel. Fejlesztgettem és kémkedtem, de nagyon nem álltam rá a gyártásra, majd ha lesz III.vh, gondoltam. Addig is besegítettem Maonak és háborúztam nacionalista kínával, több-kevesebb sikerrel, '46-ra is még a hegyekben majmolunk, ami baj, hogy az amcsik annektálták mandzsúriát és jelentõs területek maradtak nekik a japán kapituláció után a nacionalista kínai területbõl is ( pedig nincsenek háborúban ). Létrejött a 2 korea is különösebb probléma nélkül, és egy szép napon BUMM! Koreai háború event, Észak hadat üzen délnek, kitör a III.vh..........3 frontos háború. Az imperialistáknak mind '45ös infantry-jai vannak, nekem '43 mert ahhoz, hogy egyáltalán a maradékot felnyomjam 41rõl, no meg a repülõk is valami 1100 IC, annyi pedig ugye nem áll rendelkezésemre. Tanúlság? Öld meg észak koreát, vagy ûzd ki a szövetségbõl vagy valami, ha szovjetekkel vagy, gondolom ez igaz délre, ha az usával mert így nagy szívás.
Ez történt velem most Doomsdayben:
Szovjetunióval felszabadítottam Kelet-Európát meg a finneket, '45-re már beállt az új világrend, nyugatot a szövetségesek szabadították fel. Fejlesztgettem és kémkedtem, de nagyon nem álltam rá a gyártásra, majd ha lesz III.vh, gondoltam. Addig is besegítettem Maonak és háborúztam nacionalista kínával, több-kevesebb sikerrel, '46-ra is még a hegyekben majmolunk, ami baj, hogy az amcsik annektálták mandzsúriát és jelentõs területek maradtak nekik a japán kapituláció után a nacionalista kínai területbõl is ( pedig nincsenek háborúban ). Létrejött a 2 korea is különösebb probléma nélkül, és egy szép napon BUMM! Koreai háború event, Észak hadat üzen délnek, kitör a III.vh..........3 frontos háború. Az imperialistáknak mind '45ös infantry-jai vannak, nekem '43 mert ahhoz, hogy egyáltalán a maradékot felnyomjam 41rõl, no meg a repülõk is valami 1100 IC, annyi pedig ugye nem áll rendelkezésemre. Tanúlság? Öld meg észak koreát, vagy ûzd ki a szövetségbõl vagy valami, ha szovjetekkel vagy, gondolom ez igaz délre, ha az usával mert így nagy szívás.
ha szovjettel vagy akkor szerintem nem fogod felszabaditani, event-el sem, nalam az orosz elfoglaltak a németeket ugyanigy megvolt az annex, aztan letrejottek a komcsi keleti allamok, de fra nem volt, aztan jott event is, hogy 'free western europe' vagy valami ilyesmi, de akkorsem tortent semmi, megmaradtak szovjet teruletnek a francia + holland + belga teruletek
énsem nemzeti területet akartam, a németektöl, egy eredetileg szovjet területet, baku-t ha jol emlekszem pont jo lett volna a török területeim mellé + van egy kevés olaj is ott 😊
ja meg miután németek annexolva lettek az eventtel franciák hogy kapják visszaterületeiket? Van erre valami event? Mert nekem nem kellenek a francia területek, és felszabadítani rajtuk ugye nem lehet senkit.
Azt tudom, hogy nemzeti területet nem lehet cserélni, de én egy szaros spanyol területet akartam volna cserélin olaszokkal, hogy végre puppetelhessem spanyolokat.
ezzel énis igy voltam ajánlottam mindent, techet, 5ezret minden nyersanyagbol penzbol suppliesbol szoval mindenbol, söt területeket is, ha jol emlekszem ki sem mozdult 0%-rol, igaz én nem "2 ics szar" teruletet akartam 😊 de attol fuggetlen el lehetett volna fogadni 😊
De rohadt idegesítõ, hogy már nem lehet területek venni a szövetségestõl. Ajánlok neki egy 2 ics szar területért mindenbõl 5ezret + techet is, erre 0%, hogy elfogadja... 😞
de akkor nem kapnam meg a területeket ha utana felszabaditom oket, egyebkent mar mind1 annektáltam spanyolo-t 😊
én 48 körül járok, csak az a baj, hogy németo már nincs, gyöztek a szovjetek, egész europat az oroszok szabaditottak fel, ellenük kevés vagyok, remélem nem támadnak meg, bö 200as bell-em van 😊 már csak egyiptomot, gibraltárt, ciprust kell elfoglalnom és a duce álma teljesul 😊
egyebkent erdekes az ai néha a doomsdayben, pl eddig 3x jutottam el 45-46ig és az amerikaiak sehol sincsenek, soha egyszersem szálltak partra, de még csak nemis jottek europa közelébe, pedig hadat uzentek németo-nak :/ nektek?
én 48 körül járok, csak az a baj, hogy németo már nincs, gyöztek a szovjetek, egész europat az oroszok szabaditottak fel, ellenük kevés vagyok, remélem nem támadnak meg, bö 200as bell-em van 😊 már csak egyiptomot, gibraltárt, ciprust kell elfoglalnom és a duce álma teljesul 😊
egyebkent erdekes az ai néha a doomsdayben, pl eddig 3x jutottam el 45-46ig és az amerikaiak sehol sincsenek, soha egyszersem szálltak partra, de még csak nemis jottek europa közelébe, pedig hadat uzentek németo-nak :/ nektek?
Az alapban volt air supply. A szállítógép fejlesztése aktiválja.
Tán ez a megoldás.
Tán ez a megoldás.
Nah most viszont valamit nem értek. Giblartárt már 1940-ben elfoglaltam, és a Suez is hamar olasz fenhatóság alá került. Most 1950-ben járok, és cyprus még angol kézen van. Ez nem is lenne baj, hiszen én nem szálltam meg, olasz se próbálgatta, de túl sok vizet nem zavar. Mégis az van, hogy van egy angol gyalogos hadosztály a szigeten, ami 1. Hogy került oda? 2. Ha odakerült, utánpótlást nem sûrûn kaphat mivel gyakorlatilag nem tud bejutni a földközi tengerre. Nah most akkor ez hogy van?
magyarral csak az a gond, hogy a végén már nem bírja a manpower a sok reinforcet, meg a tc-je is kevés. Volt olyan hogy mire kitört volna a német-orosz háború, addigra már 50 gyalogos hadosztályom volt oroszok ellen (persze simán lenyomott így is mert fejletlen voltam mint a fene, meg tankom 0 😄) yugokat, románokat, bolgárokat elfoglalni nem nehéz, ha már az elején ráállsz az infantry gyártásra folyamatosan. Szlovákiát viszont sosem tudtam idõben elfoglani, németek mindig elõbb állították fel tisot. Volt hogy pár napon múlott csak, és a legrosszabb hogy mivel hadban voltam a szlovákokkal, ezért a németek hadat üzentek nekem 😄 Há mondom ez király 😄 Meg asszem a szlovákok mellé a lengyelek beléptek ellenem. A legújabb peccsben már nem volt ilyen könnyû dolgom, ott a bolgárok meg románok idõ elõtt léptek be, így nem volt teljes balkán hódítás 😊
hát annektáld õket, aztán szabadítsd fel 😊
Amúgy király ez a no time limit patch. 1950-ben járok, és németekkel elfoglaltam spanyolt, angliát, íreket (puppet lett), oroszországot, a kisebb balti államokat meg puppetbe, aztán persia felé tovább, indiát, az arab félszigetet, most meg japánnal felosztottuk kínát. Erõ átcsoportosítások után elkezdem elfoglalni canadát, aztán az usát európa felõl. Nuclear CV-im, BB-im, CA, BC-im vannak, és new yorkra már küldtem nukeos icbm-et. Afrikában kéne még segítenem az olaszoknak, meg idegesít hogy csomó szar kis sziget is Victory Point, így nemtom nagy britanniát annektálni még. Kemény 1 IC-je maradt 😄 500-as land army-m van, 105 airforce, és 189 naval, ebbõl 25 CV. Amcsiknak sanszuk sincs, fõleg a 417 IC-jével az én 649-emhez képest. Egyedüli gond a TC baromi nagy igénybevétele, néha nem tudom mitõl függ, oroszok ellen felment 1800-ra is az igény, miközben meg india, és kína felé támadtam 1400 körül mozog ugyanannyi katona (azóta többen is vannak) szóval nem vágom mi alapján számolja hogy mennyi TC kell <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy király ez a no time limit patch. 1950-ben járok, és németekkel elfoglaltam spanyolt, angliát, íreket (puppet lett), oroszországot, a kisebb balti államokat meg puppetbe, aztán persia felé tovább, indiát, az arab félszigetet, most meg japánnal felosztottuk kínát. Erõ átcsoportosítások után elkezdem elfoglalni canadát, aztán az usát európa felõl. Nuclear CV-im, BB-im, CA, BC-im vannak, és new yorkra már küldtem nukeos icbm-et. Afrikában kéne még segítenem az olaszoknak, meg idegesít hogy csomó szar kis sziget is Victory Point, így nemtom nagy britanniát annektálni még. Kemény 1 IC-je maradt 😄 500-as land army-m van, 105 airforce, és 189 naval, ebbõl 25 CV. Amcsiknak sanszuk sincs, fõleg a 417 IC-jével az én 649-emhez képest. Egyedüli gond a TC baromi nagy igénybevétele, néha nem tudom mitõl függ, oroszok ellen felment 1800-ra is az igény, miközben meg india, és kína felé támadtam 1400 körül mozog ugyanannyi katona (azóta többen is vannak) szóval nem vágom mi alapján számolja hogy mennyi TC kell <#nemtudom>#nemtudom>
Tudtok vmi gyors torrentet? És tudnátok segiteni a torrentben? Mert régen nem torrenteztem. Most kezdeném. A Doomsday hány lemezes?
honnan mivel ha érdeklõdhetek ?
Na elkezdtem én is......hmm.......egy programmal internetrõl beszerezni a Doomsdayt<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
nekem még talán soha nem volt rá szükségem 😊 nem is szeretem az ai szöviket, ezért inkább nem szoktam belépni sehova, csak, ha nagyon muszály 😊
ehh 😄 mák
azis érdekes, hogy elfoglaltam spanyolo-t, de nekem csak a déli és a keleti part kellett volna + 3 észak afrikai terület + hogy puppet legyen, de nem voltak képesek elfogadni, pedig minden területüket elfoglaltam kivéve a gyarmatokat, ugyhogy annexolnom kellett oket 😊
azis érdekes, hogy elfoglaltam spanyolo-t, de nekem csak a déli és a keleti part kellett volna + 3 észak afrikai terület + hogy puppet legyen, de nem voltak képesek elfogadni, pedig minden területüket elfoglaltam kivéve a gyarmatokat, ugyhogy annexolnom kellett oket 😊
Végre valahára!! Most vettem csak észre, hogy végre kilehet rúgni a nemkivánatos szövikeg a szövetségbõl! 😄
Én magyarral a yugok ellen mentem, akiknek a függetlenségét németo, olaszország, meg még egy csomó ország garantálta. Az alapjátékban senki nem lépett be ellenem, utána szépen bolgárokat is meg románokat is elfoglaltam, aztán görögöket, törököket, szal elvoltam, még cv-t is gyártottam 😄
Viszont a legújabb peccsben, austria beszállt az én oldalamon, bolgárok szintén, románok meg ellenem, és ennyi. Sima ügy volt 😊
Viszont a legújabb peccsben, austria beszállt az én oldalamon, bolgárok szintén, románok meg ellenem, és ennyi. Sima ügy volt 😊
én ita-val támadtam meg bulgáriát, 2napra rá németország hadat üzent... vicc az egész, pedig ger nem garantálta bulgária függetlenségét és nemis volt benn az axisban 😞 mák, hogy számitottam rá, ugyhogy elötte elmentettem 😊 de akkoris k*rvara idegesitö