Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
<#nemtudom>én eddig mindig azt tapasztaltam, hogy németország simán végigment az oroszokon.
Basszus... Mindenki azt írta ide eddig hogy ha az AI irányítja Németországot, akkor tuti kikap a ruszkiktól. Ehhez képest én direkt erre készülve partraszálltam Brazíliával Portugáliában, már majdnem lenyomtam a spanyolokat, gondolván, hogy majd ha összeomlik Németo., én is leszakítok egy kis darabot az Észak-Francia területekbõl, ehhez képest keleten már az Urálon is túl vannak, délen pedig a Kaukázusnál, pedig már '45 eleje van. Angolszász partraszállás meg sehol. Egyébként az a szar ebben a játékban, hogy nagyon kötött diplomáciailag, hiába +200-as a viszonyom az USA-val meg a brittekkel, mégis 0% hogy bevegyenek a szövibe.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Én régen DC-rõl szedtem le a Victoriát, kb 3 hétig jött az 1 CD-s game...
Máshol nem láttam fent.
A secret tech-ek úgy mûködnek, hogy amint megvan hozzájuk az elõzetes technológiai ismeret (egérrel megállsz rajta akkor látod) akkor idõnként véletlenül belebotlanak a tudósaid a technológiába - errõl spéci üzenetet is kapsz. Ekkor válik elérhetõvé, lehet kutatni.

Szerintem azon nem kéne meglepõdni hogy Magyarországgal nem lehet lenyomni a SZU-t... <#vigyor2>

én megpróbáltam leszedni torrentspy-ról pár hónapja. kb 80%-ig lejött, de aztán megállt. Már lemondtam róla.
Amúgy tényleg nem a harcra koncentrál annyira.

Ha valaki Hoi2-vel akar játszani I.vh-ban, az szedje le az 1914 modot.
bár még koránt sincs kész. (én még nem próbáltam idõ hiányában
, de Hoi1-hez is volt(The Great War mod néven), és nagyon korrektre sikerültek a késöbbi változattai)

1914 mod a paradox forumon
torrentspyon nemtalálom

Sippie
melyikrõl? 😊
I.C.ram
torrentrõl szerintem.
nem h nem rossz hanem kurvajóó én összesen több napot játszottam vele és még mindig nem untam meg fõleg h jó kis modok vannak hozzá
most néztem rola képeket
nem rossz

de honnan lehet leszedni??

I.C.ram
Ja a Vicky jó játék nagyon állítólag. Az imperializmus korzsakában játszódik, és tényleg sokkal összetetteb, bár a harci része viszont, asszem egyszerûbb.
Jaja, Victoria, sokkal részletesebb modellt használ.
Én személyesen még nem sokat játszottam vele, de azt mondják jó játék.
Van társadalmi, nemzetiségi, vallási, szociális szimuláció, ipar is összetettebb ( nemcsak annyi van, hogy IC, hanem több fajta gyár) stb.
Kb. 100 évet ölel fel ( 1820-1918), naponta pereg az idõ.
HOI2 után ez lesz a következõ game, amit majd megnézek.
van ilyen ugy hivjak -victoria an empire under the sun
kiváncsi lennék milyen játékot lehetne kihozni egy ugyan ilyen felépitésû rendszerrel
csak az elsö világháboruban játszodna

Hát nem is mondtátok hogy a Szut szinte lehetetlen legyõzni Magyarországgal!!!1941.áprílis 10-én kitört a háború.Német hadüzenet a szunek és ehhez én is csatlakoztam ugyan is ha szu nyer a bábja lennék és ezt nem hagyhatom!Persze sok területet elfoglaltunk de már alig tudom kézben tartani a területeket a partizánok miatt szét kell osztani a seregem a frontvonal Kharkov környékén van!!!

I.C.ram
Puccsra az esély nagyon kicsi. Ha sikerül, akkor pontosan ugyanolyan lesz a cél országnak a politikai berendezkedése, mint a tiéd, tehát ugyanott lesznek a csuszkák. Ebbõl az következik, hogy könnyen szövetségbe lép veled, stb.
még lenne egy kérdésem

hogyan lehet sikeres puccsot létrehozni mert eddig sohasem sikerült
és mi lesz annak a következménye ha sikerül a puccs?

bakker akkor nem figyelhettem vagy nem ajánlotta fel
39 január elején vok

I.C.ram
Van erre event (Anschluss) 1938 március közepe felé, hogy felajánlja, hogy beolvaszthatod Ausztriát a birodalomba.
nemrég kezdtem el jáccani a játékkal és lenne pár kérdésem
németekkel vagyok és elöször mikor játszottam valahogy sikerült annektálni ausztriát ugy hogy nem támadtam meg
most meg sehogy sem tudom.akkor
valaki segitsen pls

I.C.ram
Erre körülbelül 2% esély van, szóval peched volt 😄
Agent087
ja és a németekkel ezt elfelejtettem

Agent087
doomsday-el kezdtem egy 1936-ot és 38-ba csehszlovákia valamiért a szövetségesem lett. miért? a területeket nem kaptam vagy majd fogok? ez kicsit furcsa

Agent087
ja igen köszi 😊

Van vaklami mód arra (tech vagy doctrine) amivel 3000km-nél több lehet a szállítóhajók hatótávolsága?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Thx.A secret weaponos rész hogy mûködik?Hogy tudok ott technológiát fejleszteni?Pl:mondjuk rakéta technológiát.

I.C.ram
ja és anti partisan duty parancost kell nekik adni.
I.C.ram
Hát a legjobb mód a kiiktatásukra a garrison + police brigád, ez a leghatásosabb a partizánok ellen.
I.C.ram
diplomáciai képernyõ: Liberate
Kösz.És mit kezdjek a partizánokkal meg lehet e egyáltalán véglegesen szabadulni tõlük?

sajat orszagodon nyomj egy "release nation" diplomáciai opciót... (asszem ez a neve)

Hogy kell bábállamot állítani?Sehol sem találom azt hogy "make pupet"

Köszi!Akkor hagyom a lengyeleket!

mármintha a pecsre gondoltál, nem a demora 😊

nekem is ez volt, DD reinstall és már szakít is...

Háttt... én is jobban ellennék... bár mostmár a CAS-okra nincs nagy szükségem (meg nem is nagyon tevékenykedhetnek az erõs allies légierõ miatt) 2x4 fighter meg 1x4 interceptor nagyon kevés lenne nálam. Igaz, mindez az én hülyeségem miatt, mivel nem tudok átkelni a csatornán legyalulni az angol reptereket 😞

Tegnap meg szétvetett az ideg, 3 óra játék után kiugrott a DD a desktopra. Mentés meg nincs, mert úgy behúzott a játék a csõbe, hogy minden pillanata izgis volt, ezért nem fecséreltem az idõt save-re. Igaz, ez volt az elsõ crashem DD-vel...

I.C.ram
én összesen leszoktam gyártani 1-2x 4 fightert, 4 naval bombert, 2x4 tacot, 2x4 cast, 4 interceptort. Ennyibõl szokott állni a légierõm, és el vagyok vele.
I.C.ram
Hiába foglalod el, mert van arra event, hogy az eredeti tulajnak adja, azaz vagy németeknek, vagy ruszkiknak.
Sippie
Nah... megvolt az elfoglalás 43-ra, NémetO bemondta a végítéletet. Viszont rosszat nyomtam, nem szabadott volna hagynom az új államok létrejöttét. Most ugyan van egy halom stalinista ország, és németország is erõs szövetséges, de legalább amiket elfoglaltam azok a puppetjeim lehettek volna.
Asszem visszatöltök egy állást, és inkább elfoglalom egész európát. Asszem sok lesz a partisan tevékenység 😄
De kénytelen vagyok kereskedelmi szerzõdést kötni Usával és a Szuval mert nincs elég nyersanyag!

Igazad van és csak néhány történelmi baki van.Amúgy engem a részletes akor élt személyek szereplése nyügözött le.Mint mondtam most magyarokkal játszok.Jól megy minden Hitler bácsi nekem adta egész Szlovákiát.Hamarosan kitör a háború a lengyelek ellen már felkészültem és elfoglalom Lengyelország egyrészét!

Sippie
én csak azt csináltam hogy serialban nyomtam 9-ig... és parellellben meg 10-et kb... az olyan 100 IC-t zabált fel, és kb 3-4 év alatt kész lett. De már régen volt, mikor láttam mennyire haszontalan, inkább földi egységeket gyártottam 😊
azért érdekelne mennyit csaltok h ilyen mennyiségû légierõt tudtatok létrehozni😄
Agent087
nemtom felrakni az 1.1 demot aztírja nincs fent a hoi2 doomsday tapasztalt már vki ilyet?:o

I.C.ram
De van ilyen event, csak asszem, ahhoz kell, hogy elsüjjön a német kapituláció event is.
Sippie
Nem lesz olyan felszabadul európa event? Létrejön NDK meg NSZK meg ilyenek? HOI2-ben egyszer láttam olyat asszem angolokkal voltam, és mikor az oroszok végigmasíroztak a németeken létrejött egy csomó ilyen ország.
Sippie
jah azt anno még nem figyeltem, de akkor biztos az volt a gond. Mondjuk nem értem, végülis ha mondjuk 50*12 vadász felszállna mondjuk 4*12 bombázó ellen, azért a valóságban nem sok maradt volna a bombázókból <#nemtudom>
Ha mondjuk az 50 csoportom úgy lenne elosztva hogy 12*4-es csapatok, és egyszerre küldöm fel õket, és mondjuk az angliai csatorna felett találkozik mind a 12 csoport és ellenség is, akkor is jár az a penalty? (igazság szerint az új peccs óta és a DD-ben nem nagyon gyártok már repülõt, ger-el volt hogy csináltam 28 cas-t azokat mozgattam egyszerre de ezt nem figyeltem)
"Egyébként ha már megvan berlin és annektálom németországot orosszal akkor befog jönni valami event"

Semmi különös, az élet megy tovább...

Elfért az, szép lassan gyûlt össze ennyi, és a teljes európai fronton plusz a japánoknál azért nem olyan sok az. Pláne nyugat európában, ahol néha vissza kellett vonni õket javitásra a területek jó légvédelme miatt.
Természetesen megfutamitásoknál használom õket, aolyankor a CAS-ok mennek ground attackra, a TAC-ok meg interdictionra. Gyakorlatilag ezekkel tángáltam el a németeket...