Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legkeletibb és legdélibb

Amúgy én nem is szoktam elfogadni Sztálin békéjét. Ha már addig eljutottam akkor befejezem. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

amugy lenne meg egy kerdesem hogy lehet ejtoernyosoket bevetni mert hiaba pakolom be oket a szallito gepbe nem tudom a celterulet felett kidobni oket am alap doomsday-t haszanlok
megkaptam a terkepen eleg jo futamodas vlagyivosztok nem oroszorszag legkeletibb csucskeben van? erre gondoltok?
odaig lehetetlen eljutni
pakolom ki a japokat az axisbol
illetve, ha a japók axis tag, akkor Szvedlovszk helyett, Vladivostok

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

spiczi91 köszi szépen a segitséget Leningrád Moszkva Sztálingrád Baku megvoltak csak Szverdlovszk nem volt meg még 1x köszi
Azt hiszem Szverdlovszkig kell elérni+Leningrád Sztálingrád Moszkva Baku.

Ekkor jön fel az event hogy Sztálin beszart.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

lenne nekem egy kerdesem meg kezdo vagyok a HOI 2-ben eddig a 3-mal jatszottam az lenne a kerdesem h hogy lehet legyozni oroszorszagot mert hiaba foglaltam el az europai reszet nem adja meg magat a 3-asba jot valami event s oroszorszag tul kerult az uralon tulra de itt nem es nem is tudok nagyon tovabb tamadni mert hosszuak az utanpotlasi vonalak es az egysegek pedig lassuak ( weine az ETA az az hogy mikor erkezik meg az egyseg a celjahoz ) pls help
Lenne még egy kérdésem: elindulok egy egységgel a szomszédos tartományba(saját, 100% infrastr) és az ETA(ez mi pontosan) szerint 3-4 napra rá fog megérkezni.
Amikor támadok, elfoglalom a területet de nincs bent csapatom, mert az is csak 2-3 nap múlva ér oda a szomszédból. MIért ilyen sok a menetidõ és egy támadásnál hogy lehet kiszámítani, hogy mikor ér be az egységem?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Mit csináltál, hogy a célpontod függetlenségét garantáló nagyhatalom nem lépett közbe?

megõszülsz mire elkészülnek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

norm/agressive,
+ becsalok az ellenségnek pár dolgot, hogy ne unjam halálra magam: +10% IC, +10% resource, ebbõl magamnak -10%, hogy igazán fájjon, kapnak még a kémkedésre, meg a diplomáciára, de igy is uncsi :-(

A kód az a cheat? Szerintem bazira semmi értelme használni, így szép ahogy van: problémákkal, amiket meg kell oldanim, nehézségekkel, amik leküzdéséhez hosszabb távú koncepció, tervek kellenek, stb.

Bár a diplomácia nekem még olyan szürke folt...

Olvastam valahol, hogy ha egy fejlesztést hamarabb készítesz el, mint az IRL volt (1940 helyett 1938 ban) akkor lesz valami büntetés? De mi?

MIért van az, ha a németekkel megtámadom az olaszokat, akkor a franciák nekem esnek? Holott olasz francia viszony elég szar.

Spanyolország necces lesz, elkezdtem minden hülyeséget fejleszteni, így a gyalogosok eléggé elavultak, azt még fejleszteni kell + elõször még Gibraltárt is be kell védeni, mert ha az elesik akkor...

nem rossz! 😮
Ennyi területbõl 78 IC. Csak nekem tûnik kevésnek...? 😄

Még tervbe van véve: Guatemala, Salvador, Haiti, Dominika, Kuba, Mexikó

Még tervbe van véve: Lengyelország, Vichy, Dánia, Svédország, Norvégia, Írország, Spanyolország, illetve majd ha a japók kiszorultak Irakból, akkor Szíria, Libanon, Törökország.

lássuk azt a fél világot, megnézném azt az argentin birodalmat 😄
Normal/normal

Nincs full ic takeover és kutatóegységátvétel és 1964ig nyomom.

A full ic takeovert hiányolom kicsit, az azért elég ciki hogy enyém a fél világ és 70 IC-m van...

Köszönöm a segítségeket!
Ha megkérdezhetném ki hogy játszik??, mármint kód segítségével, vagy anélkül, vagy isis. Tudum kicsit intim a kérdés:-DDDDDD
Annyivel azért én még kiegészíteném, hogy az infrastruktúra fejlettsége is beleszámít a szállítási kapacitásba.

Ejj basszus, na jól szétoffolom a jövõ hetet is.

Na szóval, azt úgy tudsz szerezni, ha plusz IC-t szerzel. Az IC-d számától függ a TC, 1 IC=1.5 TC. Csak közben próbáld ne növelni a haderõd. 😊

http://kepkezelo.com/images/gt7rn58lvgrhfhb8fz.jpg

😄DD

Üdv!
Mostanában kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Ahogy elkezdtem foglalgatni egy igen ciki helyzetbe kerültem. A szálítási kapacitásom több lett mint ami volt (415/178) :-DDD Ezt én hogy tudnám növelni esetleg?
Ez lassítja egyszerûen túl sok egység van a térképen, ami megfogja a gépet.

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy olyan 1945 körülre teljesen belassul a játék idõ számlálója, és lassabban is tudom tovább húzni a képernyõt más területekre, valamint minden nap 0 órakor megáll az idõ számlálás vagy 20-25 másodpercre. Már hatalmas hadseregem van meg sok területet foglaltam el, nem tudom, hogy ez lassítja a játék menetét, és van e erre valami megoldás?
Elõre is köszönöm
Elég égetõ problémám lenne. Kárpátaljával játszok(pogessor mod természetesen) és nem akar nõni a lakosságom. Hol kell belepiszkálni a mentésbe, hogy egy minimális, 0,01-es napi emelkedést elérjek? Mert ez így nem állapot😞
Egyáltalán nem piszkáltam bele a mentésbe. (Most se töltött be pedig volt rá fél órája, szóval szerintem bekakilt. Amúgy is észrevettem ,hogy mostanában lassabb az egész játék és szerintem nem a gép hibája. Lehet, hogy újratelepítem egyszer a játékot aztán talán megoldja.)
oldautosave-t próbáld, hátha az még bejön

nem piszkáltál bele rossz helyen a mentésbe?

Igen, ha az automatamentést próbálom visszatölteni akkor is. Akkor úgy nézem ezt megszívtam. Na mindegy most itt hagyom egy fél órát addig töltögessen, aztán ha úgy se megy akkor lemondok róla.
ha egy régebbit próbálsz visszatölteni akkor is? nekem olyan már volt hogy megpunnyadt egy mentés, igaz csak 2*, 2 év alatt
a progresst nem ismerem sajnos

Az Armageddon, de fent van rajta a progressor mód is.
melyik?

Sziasztok! Lenne egy problémám. Eddig nem nagyon játszogattam ezzel a játékkal, de az utóbbi pár napban nagyon megfogott, játszogattam-játszogattam, ma tölteném be a mentett állást, de mindig ugyanott megáll a töltés (hadjárat betöltése résznél). Nem ad ki hibaüzenetet, egyszerûen megáll. Hagytam, hogy töltögessen, de kb 5-10 perc után is ott van. Ez lehet, hogy a sok egység miatt van? Vagy valami más? Esetleg megoldás van rá? <#rinya>
ok, köszi !

Kölnbe bevonultál? Az a Rajna-vidék, ez üti ki a peace modifiert,a mint lentebb olvasható. Egyéb tippem nincs hogy miért van ilyen kevés IC-d. Navigálj egy egységet Kölnbe.

Itt is köszi a hasznos tanácsot, de rengeteg rawmat-om van.
A 4/95/140 bõl 4 az stimmel, hiszen ki is irja a gama. A 95 is, a kérdés továbbra is az, hogyan lehet növelni a termelõ, hadrafogható üzemek számát.
Volt olyan, hopgy a lázongási kedv 40% körül volt, ekkor megjelentek a partizániok, és ekkro értelemszerûen nem termeltek a gyárak.
Aztán amikor rendet tettem(helyõrség + a fogyasztási cikkeket kielégítettem), egyre több gyár kezdett termelni.
MOst azonban a partizánok sehol sincsenek, és mégis a 140 bõl 95 gyárpöfög úgy, hogy 4 "felesleges".

Köszi az okos tanácsot. Történész vagyok...😊

Ha akarod tudod követni, de akár át is írhatod, a döntés a tied 😊

Hello. most lehet hülyeséget fogok kérdezni, de nem igen ismerem ezt a játékot még. Most ebben az a lényeg h teljesen át lehet írni a történelmet??? Mert ha igen, akkor az be fog jönni... XD =P
Valaki egy kicsit segítsen! Alap játékra mit érdemes telepíteni? Már milyen pecseket? Köszi
I.C.ram
De van pedig. Amíg nem vonulsz be Köln-be, addig van.
exploit <#pardon1>

Az általában ennél jobban letolja. A simában a németeknek nincs, de ha nálad mégis van, akkor ezt viszonylag könnyen át lehet hidalni. Üzenj hadat Tibetnek. A történelmet nem borítja fel, mivel egy tökéletesen semleges országról van szó, nincs szövetségbe senkivel és nem is garantálja senki a függetlenségét. Az amcsikkal szoktam ezt csinálni, hogy amint hadat lehet üzenni valakinek, akkor declare war Tibet. 😄 Eddig bejött.

na, most a bab az ban :-)

AOD-bab már van

németországnak mióta van peace modiferje?vmi moddal játszhatsz😄

I.C.ram
vagy peace modifier. németországnak, franciáknak, usanak, UK-nak mind van, ha békében vannak.