Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 a jelenleg még fölösleges, úgymond parlagon lévõ IC, rakj be új egységet gyártásra, vagy rakd rá supplyra.
A 95 az összes felhasználható IC-d. A 140 pedig az alap IC számod. Annak a 95nek elvileg 180 körül kellene lennie, úgyhogy szerintem kifogytál rare materialból, vagy valamelyik nyersanyagból. Hacsak nem Very Hardon nyomod 😊.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Kémek: vicces is lenne, ha egy vezér kinyírására lenne 66% esélyed 😄
Ha az ARMA 1.2 van fent akkor érdemes, ha az 1.3, akkor ne nagyon próbálkozz, viszont a belsõ elhárítás miatt mindig próbáld a lehetõ legjobb szintet elérni.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A szerzõdés felmondás mé nem is érdekes, de valahogy ki kellene szedni a katonai szövetségbõl néhány államot😊 Kémekkel próbálkozni érdemes? Nekem szinte minden kémtevékenységre 0 esélyt ír.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Az lenne akérdésem, hogy mi a teendõ, ha a meglévõ IC-nek csak a felét hazsnálom? A népesség jól van, nincsenek partizánok sem, a fogyasztási cikkek is jó arányban keletkeznek....
Azt sem találtam még ki, hogy ha az IC 4/95/140, akkor az a 4 mitõl van.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Már nem azért, néha én is kérek nyersit ha szükség úgy hozza, de hogy az istókba lett ez ekkora '39re?😄 én 39re németországgal (!) még csak a szerzõdéses területeknél jártam meg Luxemburgnál....😄
hülye vagy 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Rég játszottam már, de most megjött hozzá nagyon a kedvem 😄
- Na honvédek, ez itt a Turán 12,5 hû de nehéz harckocsi
- jeeeee
- a rossz hír: mivel még a tehenek is harckocsit gyártanak az országban, ezért sem lõszer, sem élelem, sem üzemanyag utánpotlás sincs, ja a szolgálati helyük Argentina, ugye tudnak úszva tankot cipelni?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egységet, legyártása után lerakni csak a fõvárosoddal szárazföldi összeköttetésben lévõ, hivatalosan is uralmad alá hajtott (annex-ált) területekre lehet - a csak ellenõrzésed alatt tartott, de még hivatalosan másén nem lehet, még ha nem választja el tenger a fõvárosodtól, akkor sem!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Fején találtad a szöget, nem érintkezik velk, ezért nem tudod lerakni.
Miután összeér a két rész, majd letudod. Addig lerakod Európába és transzporthajóval átviszed.
Ezek az elfoglalt területeim, ahogy látszik, afrikában is van egy elég nagy terület, ami nem érintkezik az európai tartományokkal, mert ahhoz még le kell gyûrni egyiptomot.
Ez meg az a terület, ahova rakhatok le egységet. Látszik, hogy afrikába nem rakhatok le, pedig az is annexelt terület.
Például: elfoglaltam Argentínát a magyarokkal. Gyártok tankokat, de csak az európai területekre tehetem le õket, a tengeren túlon nem zöld a terület (tehát nem enged tankot deployolni).
"Van egy olyan gondom a játékkal, hogy az elfoglalt területekre nem tudok tankot letenni, hogyha a terület nem érintkezik legalább 1 ponton valamelyik eredeti területemmel."
???<#wilting>#wilting>
Van egy olyan gondom a játékkal, hogy az elfoglalt területekre nem tudok tankot letenni, hogyha a terület nem érintkezik legalább 1 ponton valamelyik eredeti területemmel. Így pl. a tengeren túlra nem tudok egységeket letenni, max. szállítóhajóval vihetek át párat, de ez így nagyon hosszadalmas lenne. Hogy lehet megoldani a problémát?
Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet beszerezni magyarítást a HoI2-hez? Ami a magyarítások.hu-n van az egy 2005-ben feltöltött BÉTA magyarítás, nem hiszem el hogy 5 éven keresztül nem volt elõrehaladás a témában.
Nézegettem pogessor magyarítással egybekötött modját, de fogalmam sincs hogyan kellene feltelepíteni, pedig feltelepítettem már néhány magyarítást életem során. A weboldalán mindenféle alapcsomagról ír, meg hogy a pcdome oldalán lévõ akármi is kell hozzá, semmi értelme az egésznek. Hogyan lehetne feltelepíteni?
Innen letölthetõ a legújabb V0.5-ös verzió: http://www.megaupload.com/?d=HQOV1TDM
Itt vannak képek a módról: http://www.europa-universalis.com/forum/showthread.php?t=344129
Ez pedig az énáltalam kreált eventcsomag a módhoz, enélkül nem mûködnek jól az eventek: http://www.megaupload.com/?d=C6B7HBW6
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Itt a végeredmény: a háborúnak 1936. december 17-én lett vége.
Azt hiszem a románokon egy kicsit gyengítek majd, hogy "izgibb" legyen. 😄
Van egy kis problémám: gondoltam, hogy csinálok egy kis "szláv háborút", azaz összeeresztem Bulgáriát, Romániát és Jugoszláviát. 😄 Korábban is csináltam már ilyet, csak most valami miatt úgy sikerült, hogy háború van, de csata nincs, errõl linkeltem egy képet:
Fogalmam sincs, hogy miért van ez, ilyet még nem láttam. :S
Ez az AOD nagyon tetszik, de lenne pár kérdésem vele kapcsolatban:
Mi ez a HoI 2-höz képest? ( HoI 2 1.3 )
a többit elfelejtettem😄 de ha eszembe jut beadom😊
Tud valaki mondani egy olyan patch-t Doomsday-hez, ami eltörli az idõhatárt, és minden ugyan úgy mûködik tovább? Amit kipróbáltam azzal az volt a baj, hogy nem tudtam a korlát átlépése után új államokat létrehozni.
Tehát akkor minden 2-3 provinciába egy õrség mp-vel,mert nekem még mindig próbálnak lázadni,meg a lengyelek is meg az angolok,valamiért senki nem szeret amikor elfoglalom az országát.😄
Szerintetek mikorra nyirok ki mindenkit?:-D
Sas: minden második proviniára gyalogság vagy õrség, MP brigáddal, el kellett volna fogadni, mert így kicsit drága mulatság :-)
Hoi2-vel játszok,de lenne egy problémám,németekkel vagyok és elfoglalom a franciákat simán kb.1-2 hónap alatt,de amint kivonulok annyira megnõ a lázadás veszély,hogy szinte minden tartományba kell helyõrség,ez pedig hatalmas manpower-t igényel,mit lehetne vele kezdeni?(a lázadás folyamatosan 30-60% van,ha csak nem viszek oda egy helyõrséget,de akkor is 5-10 % és hiába kapitulálnak,mert akkor elég magas.)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)