Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az mekkora hihetetlen hogy németek szállnak partra a Csendes-óceáni szigetvilágban 😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Kanada az enyém.
Egyesült Államok az enyém.
Alaszka az enyém(1 sziget kivételével, ami a legnyugatibb,legészakibb kissziget,nem jut eszembe a neve)
A csendes óceáni szigetvilágban felezek a Japánokkal, az övéké Guam,Midway,Wake Island és társai, én meg partraszálltam Pearl Harbourban, Johnson Isle-on,stb...egyedül Samoát nem érem el...
Mellesleg a Japánok hihetetlenek...1945 van, és még mindig azzal a szaros kínával baszakszik...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
De a hülye összevont szövetséges hadsereg a Hebridáknál már 80 hadosztálynyira duzzadt...komoly ellenfelem nincs a vizeken, 10-12 hajója maradt az USA-nak is, de azokat meg leköti hogy 20 hadosztállyal partra szálltam Bostonban...Bár itt az lett volna az eredeti terv hogy elõször Kanadát eszem meg, de a viszonylag nagy távolságok miatt rámentem az amerikaiakra, a keleti partot villámgyorsan le tudom rohanni, ráadásul ott vannak nekik az ilyen 14-16os gyáros régiók...
A franciáknak meg az angoloknak meg teljesen végük van...Igaz hogy Japán még 43ban is ott buzul a hülye kínaiakkal,ami röhejes,de számottevõ haderejük Indián kívül nincs nekik...Afrikát az olaszok szinte teljesen megeszik,az utolsó francia gyarmatok vergõdnek még😊
Viszont így a szovjetekkel nem tudtam mit kezdeni, de innen már szerintem nem is érdemes nekik esni...gondolom eddigre az orgjuk is lett vagy 50-60...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
# Maximum sizes of air-stacks
4
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Merre keressem? Köszi elõre is !
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
pl 41: 30-as UVII flotta 2-10 hajót sülyeszt el egy nap, 20-as hadihajó flotta (2 Bismarckkal) 15-30
egyszer én Stornoway-el jártam így, kivártam míg lesz atomom és voálá 😄
Az az igazság, h elkúrtam...1941ben járok a németekkel, enyém egész Nyugat-Eu Spanyolországostól,Gibraltárostól,Marrokóban is ott vagyok,minden szép és jó DE!
Angliát annak rendje és módja szerint pillanatok alatt megszálltam, de huzamosabb idõre valamiért szem elõl tévesztetem õket...az eredmény pedig az lett, hogy Skócia drága Hebridáinál elõször csak 10 usa-canada-ausztrália-dél-afrika-új-zéland-angol vegyeshadosztály érkezett, azt már sikerült feltornázniuk huszonvalamennyire... én is összekapartam 26-7 feles hadosztályt, de egyszerûen nem tudok velük mit kezdeni...rengeteg bombázókötelék támadja õket morálra, de meg se érzik hogy szórom rájuk a cuccot,ráadásul szárazföldön is több sikertelen támadásom volt, viszont nem támadnak...
Az ÖSSZES környezõ bázisként szolgáló szigetet elfoglaltam, és valamilyen úton-módon folyamatosan hozzák a hadosztályokat tengeren...Mivel fogalmam nem volt, hogy honnan a fenébõl jönnek, megnéztem 1 csítet, ami hozzáférést ad az összes országhoz...hát majdnem besz*rtam amikor megláttam, de az amerikai szállítóhajók 2500-as hatótávját totál figyelmen kívül hagyva, 12000(tizenkétezer)kilóról hordja a gép az utánpótlást...na ez mekkora bug...erre kérnék én valami ötletet...bár gondolom annak kéne lennie hogy kaparjak össze vagy 50-60 hadosztályt és adni nekik az ívet, de õk is gombamód nõnek számilag...
-idõjárás
-parancsnok
-terepviszonyok
-morál
-szervezettség
Ráadásul ha te támadsz akkor az ellenfél be van ásva, ami bónuszt ad nekik...
Nekem úgy rémlik hogy nem kell kifejleszteni, csak a deszantosokat, akiket beültetsz szállítógépbe, és utána támadásnál elvileg ott van h "airborne assault"
2 hol lehet kifejleszteni az ejtoernyos tamadast me sehol se kapom
Úgy csináltam, hogy 36-ban csak tengeralattjárókat gyártottam és leszartam a szárazföldi erõt. 😄 1 év alatt összejött vagy 90 tgaj. (3x30-as flotta.) Ezeket Wilhemsháfenbe tettem. Aztán gyalogosok gyártása meg pár páncélos 5/5-ös szériában 1937-ben. 😊 Közben meg ahogy az csapataim készültek vagy kb. 40-50 hadosztály adódott hozzá a seregemhez. Halmoztam az olajat és az ellátmányt dögivel. 😊 Utána 1938-ban az Anschluss megdobta a gazdaságomat kb. 40 IK-val. Aztán kaptam 20 osztrák hadosztályt akiket max. prioritással fejlesztettem 39'-re...Meg még kaptam 5 bombázó rajt. +Csaltam egy kicsit...Erõs lobbi meg ehhez hasonlók, hogy gyorsabban készüljenek el az egységek...38-ban vegyesen gyártottam száraz és vízi erõket. Ja meg 1936-tól minden egyes techslotot kihasználtam. De legjobban a tengeralattjárókat és a flottát meg az ipart fejlesztettem. 2 slot volt csak a sima szárazföldi erõkre...Aztán megkaptam a cseheket. 😊 Akiktõl megkaptam a területük + 1 újabb tech slot amit a szárazföldi erõ fejlesztésre tettem be. Aztán 39 szeptemberére kb. 180-200 hadosztállyal meg kb. 120-130 tengeralattjáróval és egyéb kis picsa hajókkal rendelkeztem. 😊 Keleten elpicsáztam a lengyeleket 1 hónap alatt. 😊 1939 Novemberében szartam az eventre a Norvégia megtámadására készülvén, mert hát volt transzportom vagy 9 db. Gyorsan 12 hadosztályt megindítottam Norvégia és Dánia ellen kb. 2 hónap alatt lettek lezúzva...-Ez alatt a maradék 60-70 hadosztály vonult felfele a benelux zsidó gyarmatok határára.-1940 Március: 3 hadtesttel (20-26 hd.) ledaráltam Hollandiát a könnyû drogok otthonát 2-3 hét alatt. 😄 Eztán hadat üzentem a Belgáknak is akiket 3-4 hét alatt szintén lepüföltem. 😊 A Német-Belga határon kemény 40 hadosztály "Mag hadseregcsoport" addig meg a Holland-Belgán meg 20-30 hadosztály sorakozott fel. 😊 Aztán ahogy egyszerre megérkeztek a csapatok gyorsan megindítottam egy elsöprõ rohamot a Belgák ellen.-Ez alatt 3 német tengeralattjáró flotilla elpicsázta a holland és belga flottát meg pár kis francia hajócskát...-Aztán 1940 Május: 2 és fél hónap alatt lezúztam Franciaország északi részét...Közben elkészült újabb 30 db. tgaj meg vagy 4x4 szériában gyártott gyalogos és tank hadosztály...Párizs eleste után Visi francot kikiáltottam. 😄 Ezután, hogy ne unatkozzak és extra haderõt szerezzek meg némi nyersikét meg némi seggnyalást megtámadtam a magyarokat, oláhokat, olaszokat meg a bolgárokat. 😊 Kb. 3-4 hónapig elvoltam velük...Aztán szépen felszabiztam õket bábállam gyanánt. 😊 Mondjuk kellett 1 év nekik amíg összekalapáltak vagy országonként 20 hadosztályt tehát a 4 állammal együtt kaptam 80 hadosztály egy év alatt. 😛 1941-43(44) között beinvitáltam a portugálokat meg a spanyolokat (köztársaságiakat, mert hát õk nyerték meg a polgárháborút...)+ Fegyverkeztem, erõdöket építettem a lengyel-szovjet határra. így is ide basztam el a haderõm negyedét 40 hadosztályt. 😊 Eztán miután a Jugokra is a körmére néztem 2 kis államocskát csináltam belõlük...Szerbiát meg Horvátországot. Szóval Közép-Európa németbarát kormányok által van igazgatva. 😊 Aztán mivel láttam kémjeim segítségével, hogy visi barátomnak van hadereje Észak-Afrikában meg a spanyoloknak és a portugáloknak is. Azt csinálták, hogy 43 és 44 között lezúzták Afrikát a portugálok, a visi franciák és a spanyolok. Mind e 3 államocska 1/3-ad arányban rendelkezik a niggerek kontinensén területtel. 😄 Az angolok egyedül a Szuezi csatornán túlon rendelkeztek területtel...+ Még 1 Fallschimjager hadosztállyal 2 hónap alatt ledaráltam Szardiniát, Korzikát és Máltát. 😊 Ja meg még a görögöket is bábbá kellett tennem, mert hadat üzentek és nem volt velük kedvem szarakodni...Aztán még 44 év végére 280 tengeralattjáró flottilával, 6 nagy anyahajóval és sok kicsi már egyéb hajókkal zúztam a tengert. 😊 Közben a buzi amcsik is hadatüzentek...Ja igen meg 1943 közepére gyors partra szálltam angliában is és kb. 60 hadosztállyal megzúztam a brit hadsereget. 😊 Churchil maszturbálás közben lett agyonlõve. 😄 De gaull meg kinyalta a német seggem. 😄 Eztán még az amik is hadat üzenetek...kb. idáig 10-szer próbáltak partra szállni kb. 20 hadosztályos seregük volt a legnagyobb partraszálló erejük...Eközben konvojokat is építettem (kb. 280 szállitóhajót) annak érdekében, hogy stabil maradjon az ellátmány szállítás a 2 kontinens méretû birodalmamnak belsõ területén. 😊 Egyelõre Izlandot próbálom meg kaparinteni és megpróbálok majd leszámolni a Közel-Keleti angol expediciós erõkkel. 😊