Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
MSN-em: [email protected]
Honlap: www.magyaronvedelem.hu
-------------------------------
Igazságot Magyarországnak!
Láttam haver Hoi platinumját, volt hozzá magyar és angol is, hát mondhatom a magyar az egy kalap ...
Missing string, hibák az eventekben stb.
Jó ez így ahogy van. Sõt még ígyse jó 😛
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
És szerintem már nem is lesz.
Bocsi...
Mingyá megnézem de szerintem az acceptall int-re nem hat...
Mikor meghalt Trockij lett a fõnök.
Pl. kezdve Stalin-al aki hadügyér is volt. Aztón Molotov, Vorosilov meg vagy még kettõ zsinórban.
Ezt csalással ki lehetne próbálni Horthyn. Van olyan csalás DDben hogy 100%esélye legyen a kémemnek?
Ha nem akkor még mindig ott gyalogol 2 japán milícia szibériában 😄
Most az lesz a taktikám hogy kinyírom sztálint utána pedig náci puccsal feloszlatom a szovjetuniót <#idiota>#idiota>
ott álsz a területen
aztán create natoin
és a sereged az ujj államé lesz
Németekkel vagyok, afrikában segítek az olaszoknak 37 hadosztállyal, de ugye a gagyi olaszok nem csinálnak semmit csak állnak a vichy határvonalon...na mindegy
Elfoglaltam Benghazit, ami ugye alapban olasz terület de brit megszállás alatt volt. Ahogy elfoglaltam pedig német megszállás alá került nem pedig felszabadult. Bevittem 4 CASt Sperrlével, mind a 4nek 100as xpje van, magyarán ezek a legkeményebbek voltak és ezzel simán hazavághattam volna a briteket. De az olaszok is odaértek benghaziba, erre meg "enemy in sight", benghazi visszakerül olasznak de mind a 4 CASom eltûnik!
Hogy az istenbe lehet valamit így elcseszni....nagyon remélem hogy az EU3 motorban már nem lesznek ilyen bajok. Egy ilyenen most könnyedén bukhatom egész afrikát.
Én ezeket történelmi gamére értettem, tehát USA nem lesz komcsi, nem dobja át haderejét SZU-ba stb. Mint ahogy a valóságban sem.
A történelmietlen, szabályozatlan gamével az a baj, hogy mivel Axis hátrányban van eleve, ezért nagyon elmehet az erõegyensúly Allies felé.
De épp ezért kell pl. USA belépését is szabályozni.
Mert még valójában USA sem kell: UK + FRA + SZU kiüti GER-t pikk-pakk.
Amikor GER megindul Nyugatra, SZU hátbakapja, 2 front Német game over.
És akkor 40-re eldõlt minden, mert ITA egyedül nem jó semmire.
Japán szintén elbukik egyedül.
Singleben persze USA, SZU, GER egyedül bedarálja a világot.
Multiban ez már nem megy.
És GER-nek egyedül meglehet 500+ IC-je 40-41-re, 300 div.
USA sem tud többet összehozni, ráadásul ott van neki még Japán is.
És ITA szintén 150-200 div.
Ha SZU-t kiütötte GER, akkor USA nem tud mit kezdeni Axissal.
Ja és ott van még puppet Kina, 150 IC-jével, kifogyhatatlan manpowerrel, egyedül Jap + Kina több egységgel rendelkezhet mint USA.