Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy nehezen kisírtam a német szövetséget, annak rendje és módja szerint le is gyaktuk a habsburgokat
osztrák területek nagyrésze az enyém, de nem tudom hogy lehet annektálni úgy hogy a németeknek is megmaradjon az általuk elfoglalt rész, nekem meg az amit én foglaltam el
csak béke ajánalat van, de akkor a németek részén újra alakul az osztrák állam, amit nem nagyon akarok
szóval hogy lehet ily módon annektálni, egyáltalán, hogy lehet annektálni? én nem találom sehol...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ami azt hiszem 2 GHz kb.
Mondjuk békében nincs gond, csak háborúban ha sok unit van, mindegyik mozog stb.
Pl. 44-es kampány már elég gáz: SZU-nak 550 div, Németnek 350, Angol, USA , Japán stb., ez már kicsit sok neki😊)
Nekem 2ghz cerka, igazi erõmû.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Max. speeden néha szaggat is.
HoI3 majd gondolom EU3 motorral lesz, Vicky2 elõtt vagy után.
Egész egyszerûen Paradoxék nem a magyar 128k-s adsl-hez tervezték a játékot, hanem a Nyugati, Skandináv stb. viszonyokhoz, ahol a jóval nagyobb sebességû net elérhetõ...
Amúgy lesz HOI3 is?
Mikor?
Már nagyon várom😊)
Szerintem meg csak pont multiban van értelme.
Singleben akárkivel vagy , mindig gyõzöl. AI olyan béna.Semmi kihívás nincs benne.
Japánnal megszállod USA-t, UK-vel elfoglalod Gibraltárt, Némettel megszállod Angliát stb.
Na ez az ami multiban nem mûködik😊)
Itt vannak igazi kihívások, itt már nem mûködik minden taktika.
Szaggatás: jó host kell és akkor nincs gond. 7 embernek már elég 512 kbit up, és szépen elmegy above normalon.
Persze multiban nem lehet faston pörgetni mint singleben, szóval sok idõ egy játék.
A HoI2 multival az a baj, hogy egyrészt szaggat és elcsúsznak az idõk (pl. a host 4 nappal elõrébb jár mint a kliens), könnyen lehet desync error ebbõl adódóan és egyszerûen marha sokáig tart.
Fejlesztésed azért lassú mert lehet idõ elõtt fejleszted a technológiát vagy csak egyszerûen sokáig tart. Az atombombát nem fogják napok alatt összedobni de mondjuk egy kisebb légvédelem fejlesztést a jó csapat igen.
Multi megy warezzal is, de nem egy élmény, majd ha lesz EU3 akkor.
egyszer megkérdeztem már hogy miböl áll😄
a kémkedés mivel növelhetõ? most egy gyengébb országgal szemben is alig 30-40% esély van a sikerre.
The Matrix has you...
1.A strat. bombázora rakom az atombombát, de nem tudom ledobni az ellenségre( a géppel se tudok repülni, meg se moccan.)
2.A multi csak az eredeti játékkal müködik? ( ha jó a warezes is akkor hogyan kell rajta játszani, nem a LAN-osra gondoltam?)
amugy arra a ranglistára gondoltam amit az f1 el lehet elöhizni
Ezt a leggyorsabban azzal lehet növelni, hogy gyarmatokat hozol létre, és a különbözõ mûvészeteket minél elöbb fedezed fel.
szoktam látni a hogy a nagyhatalmak pl 455 röl hirtelen pár mp alatt felugrikk 588 ra
na ezt hog a francba csinálja??
valami tippeket adjatok hogy én is tudjak ekkorákat ugrálni😄
Ez a legegyszerûbb módja hogy magyarozzál, de ha létre is jönnek forradalom után nem lesznek eseményeik.
A vici meg hát... igen... hajlamos rá, én azt utálom hogy beállítom hogy autosave... játszok minden feltûnés nélkül, kivág a francba, erre látom hogy egyszer sem mentett... Hát elmehet a halál faxára, akkor mi az istennek állítottam be, ha nem is megy?
Másfelöl... hogy voltál magyarokkal? 😄 Nem csak Austria van?
Ha lerakod õket már akkor is kell ellátmány, sõt asszem még akkor is ha a deploy poolban vannak. De nem olyan sok hogyha már letudtál gyártani egy akkora hadsereget ne tudd ellátni legfeljebb kereskedsz valakivel.
The Matrix has you...
100ból 90 esetben 39-ben háború lesz.
Parellel = minden egység felhasználja a maga ICjét és mind egyszerre lesz kész feltéve volt hozzá elég ICd
Serial = egymás után nyomja az egységeket így csak annyi IC mintha egyet gyártanál de egyszerre egy lesz kész aztán kezdik a következõt..
The Matrix has you...
- infrastruktúra fejlesztése az kutatással történik?
- azt azért jól tudom, hogy az egységek legyártásának ideje nagyban függ a rendelkezésre álló gyárak számával, ugye? mi mástól még?
- amikor beállítom, hogy milyen egységet gyártsunk, ott lehet két értéket állítani. az alsó paralell nevezetû, ami ha jól tudom párhuzamost jelent. a másikra nem emlékszem. melyiknek mi a lényege?
- a gép mennyire követi a történelmet? 39-ben mindenképpen kitör a háború?
The Matrix has you...
2. Optionsben belehet állítani, hogy ne counterek legyenek, hanem spriteok.
Gyárak építésének idejét az infrastruktúra fejlesztésével lehet csökkenteni, és ha free-market + hawk lobbyn van a politikai csuszka, azzal is sok idõt spórolsz.
Igen, ezek mellett még számít az is, hogy a skillje minél magasabb legyen.
nemrég vettem meg a gémet, a doomsday-al kiegészítettet. az elsõ résszel játszottam anno, annyira nem jött be, gondoltam hátha ez jobban tetszik majd. elsõ láma kérdésem: most már csak ilyen igénytelen ikonok jelzik a hadseregeket, azaz a gyalogos-páncélos illetve egyébb csapatokat? elég trén néz ki, az egyben mintha jobban lett volna megoldva ez. persze lehet, hogy csak emlékeim koptak meg. nem lehet valahogy állítani ezen, hogy kicsit könnyebb legyen megkülönböztetni a csapatokat?
olvastam pár hsz-t vissza, de lenne egy-két kérdésem:
- egy gyár felépítése mindig 1 évig fog tartani vagy azért lehet csökkenteni valahogy ennek az idejét?
- technológiai fejlesztésnél azt a "csapatot" érdemes választani, amelyiknek legtöbb ikonja keretezõdik be zölden, ugye?
The Matrix has you...
bocsánat a kellemetlenségekért 😊
De k*rvajó géped van istenem....