Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

várjatok, a Victoria: Revolutions. Ez egy kiegészíítõ??!! Mert frankón azthittem hogy rendes game
I.C.ram
de úgy mégtöbben vennék meg. Victoriának baromi jó gazdasági managment része van, viszont a HoI harci része jóval jobb.
Sippie
ha összegyúrnák az anyagilag nem érné meg nekik 😛
Így megveszed ezt is, meg a másikat is.
I.C.ram
Eu valahogy nekem nem jött be. Inkább a HoIt és a Victoriát kéne összegyúrni.
Muki100
Régi játék de megéri az árát szerintem. Így hogy jön a kieg. biztos. De körülnézel szerintem még a Hoi2 DD is 2k körül lehet, nem adják drágán az árut. Na majd az EU3ért azért gondolom elkérnek egy kis pénzt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

I.C.ram
Most nincs msnem. Amúgy meg itt a link, ahol megveheted: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7351
Nem tudok varrni😄 Szal van MSN-ed? Mert eléggé érdekel ez a játék
I.C.ram
Erre pl kitûnõ ellenpélda a Flatout 2 baromi jó kis játék, 1 hónapja jelent talán meg, és megjelenés óta ugyanannyiba, azaz 1990 forintba kerül. Na erre varrjál gombot.
Ja és a kb. 5 éves játékokat szokták 2 ezerért árulni...
Persze ez igaz, de akármennyire sem populáris, azért elszoktak legalább 6-7 ezret kérni. Amúgy van MSN-ed?
I.C.ram
Hát nem egy mai játék, és nem az a populárisabb fajta. Nem sokan veszik meg, csak a fanatikusok.

Nem minden szar, ami olcsó.
Dehogy, csak meglepõ hogy még képet se mutatnak. Amúgy mi a francért ilyen olcsó? Annyira gagyi a game?
I.C.ram
Menj már innen.
I.C.ram
gondoltad, hogy a paradox honlapjáról leszedhetted volna? 😄

amúgy a boltban kb 2ezer forint sincs.
ezt a Victoriát honnét tom letölteni? Mert a paradoxpláza honlapján még egy kép sincs a játékról
jaja
már megvolt bakker
fejlesztgetem az infrastrukturát
közben lázong a nép és ezért belsö területeimen voltak a katonák
erre durr kaptam egy háborut az orosztol

és kiléptem😄

a franciák meg az osztrákok levesek
legyapálta öket a szomszédos államok
olaszország meg sem alakult😄
sokan oztoznak olaszo területein svájciak osztrákok

ui: tesomnak továbbra is kell no time limit patch a hoi 2 höz😄

Sippie
akkor most szembe nézhetsz a franciákkal, oroszokkal, osztrákokkal, talán még a belgákkal is, valamint az olaszokkal majd késõbb, és angolokkal. 😄
na végre sikerült létrehozni az egységes németországot

Muki100
Ha történelmien akarsz menni ne fogadd el még. De le is van írva az eventben mi volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

én kezdtem most egy uj porosz kampányt
49 ben bejön az az event aminél

+50 preztiszt kapok
vagy
a másik amikor megalakul az északnémet szövetség

itt melyiket válasszam?????

Sippie
71 körül kell bejönnie a francia háborús eventnek. Ha nem provokálták ki, akkor menny neki te, és a lényeg hogy foglald el párizst minél hamarabb. (De csak 71 után!)
ok
de már elhagytam a porosz osztrák háborut
nem hozta be az event

szal most az lesz hogy leszámolok mindenkivel😄

Muki100
Ne támadd meg a többi kis németet mert azok a szövetségeseid. Megvered az osztrákokat a porosz-osztrák háborúban (eventtel jön). Békét kérsz, mindegy milyet csak kapjál rajta presztízst, mindegy mennyit csak jöjjön ki hogy te nyerted meg. Aztán a franciák majd beprovokálnak és mehetsz Párizsba nyaralni aztán jön a 3x hurrá a német birodalomért és megalakultál. De kelleni fog a sok kis német állam serege hogy valakin a franciák kiéljék magukat mert önmagukban a franciák sokkal erõsebbek. Persze megcsinálhatod hogy 800 000 emberrel elindulsz párizs felé, az is mûködni fog csak aztán lesed hogy mekkora war exhaustationod van meg elfogyott a nép.

jaj de bolond vok csak disolve aliance kell és már mehet is a támadás

na bakker
nemtok háborut kiprovokálni a többi német fejedelemmel😞

defensive pack be vagyok velük és igy sajna nem lehet támadni😞

I.C.ram
Ilyen részletesen nem is fogod tanulni szerintem, szóval, mindegy. 😛 Talán az olasz egyesítést tanítják kicsit részletesebben, de ott is csak annyi, hogy Szárd-királyság meg Garibaldi 😛

Vickyben nem tudom, hogy megy, mert még nem voltam soha poroszokkal.
jajo😄

még van kérdésem
sajnos még nem tanultam a 19 századot töriböl
és ezért nem nagyon értem ezt a német egység kialakulását

a játékban láttam ilyet hogy germany,north german federation meg south german federation

a játékban hogy valosul meg az egyesülés???

nekem olyan volt hogy bejött egy even hogy megalakul németo igaz lesz - valamennyi preztizsem de megalakitottam
létrejött németo meg az északnémet szövetség is
de a deéli nem

hogy jön létre a déli az is event vagy más???

és hogy egyesitem majd eventel vagy harcal kell???

Muki100
Azzal fejlesztesz 😄

a research pointokkal mit tok kezdeni???az csak gyülik vagy mi??

Muki100
Poroszok jók úgy ahogy vannak. Amiután németo. összeáll mondjuk kicsit szarabb a párt de nem vészes, jobb nem belepiszkálni.

lenne egy kérdésem
most kedvet kaptam egy porosz hadjárathoz

ti megváltoztattátok az államfelépitését tehát monarchiábol átmentetek másba??,

ui
tesomnak kell egy link a no time limit patchhez/hoi2/

elöre is kösz

minden játék amit a Paradox interactive csinál kilép játék közben vagy mentés után.én pl nemtudom bekebelezni Mexicot a hearts of iron 2 ben,mert mindig kilép
ami nagy kár mert az usa-nak sincs már sok hátra a keserû végig.glasgowtól vla-gyivosztokig,leningrádtól sidneyig,kanadától mexicóig német zászlót lenget a szél.azért az atombomba és a ballisztikus rakéta még itt is ütõs játékszerek.
new york,washington,denver,boston egy pillanat alatt tüntek el a térképrõl.no atom de azért király érzés ilyen fegyvereket birtokolni.
az szar
elhiszem milyen ideges lehettél
én a poroszokkal nem tok jáccani
egyedül a franciákkal sikerült tartósan elsönek lennni a ranglistán

még sokat kell gyakorolni
de ahogy a mondás tartja gyakorlat teszi a mestert😄

Muki100
És akkor megnyertem a franko-porosz háborút, minden német állam csatlakozott, megnyomtam az F1et hogy megnézzem mi az állás és a játék kilépett...<#bdead>

Muki100
Maxra felviszed a crime fightingot hónaponként csökkeni fognak.

a victoriában vannak olyanok területenként hogy maffia;immortal buisness stb...
azokra mi a megoldás ??
felvittem a crime fightingot de még mindig ugy van

tudnál adni egy linket ?
megköszönném

I.C.ram
Erre tudja valaki a választ?
Qwertino a no time limt patch nekem megvan.
a páncélkocsikat a hadosztályokhoz kell rendelni mint az ágyukat,légvédelmi ágyukat,utászokat.
hmmm ez kár a magyarokkal vagyok de igy a szüvetségeben vagyok igy nem tudom vissza állitani a nagy magyarországot amit szeretnék 😄 kááár 😞
a tengelyhatalmak közül nem lehet kilépni,fõleg a németeknek.õ az állandó tag.
én egyszer játszottam az olaszokkal,és nem léptem szövetségre a nácikkal hanem bekebeleztem a németeket.az angolok hívtak szövetségesnek a németek ellen.most a németekkel nyomom nemsokára elfoglalom az usa-t.az invázió elõtt azért megkínáltam 7 atombombával.a haton kirobbanó volt.
A tengeéyhatalombol hogyan lehet kilépni??? hogy ne legyek benne a szövetségben?
télleg azt honnan lehet leszedni? hogy akár 2100ig is lehessen játszani ?
a no time limit patchet honnan lehet leszedni???

A páncélkocsikat mértnem tudom lerakni?????,

hogy kell õket lerakni?
hali.köszi a segítséget.amúgy az oroszok lettek elõször bekebelezve.
bigapó
bakker, ez egy kurta jó oldal😊 kössz.

The Matrix has you...

Sippie
majd jól hátbatámadják <#eplus2>
Azokkal kiegyezett😊)