Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig Magyarország akkoriban fasiszta volt!Ha komcsi lenne az már tetszene?Vagy a mostani trendi szerint a liberális az már jó lene?

I.C.ram
Najó az már tényleg durva lenne, ha minden kis országnak meglennének a halálozási adatai.
Gömbös regnálása idején helytálló a dolog, mivel elkezdte kiépíteni az Olaszországban létezõ fasiszta intézmények magyar megfelelõit. Az viszont engem idegesít nagyon hogy csak nem akarja feldobni a talpát '36-ban, sõt...

I.C.ram
Beírod konzolba, hogy freedom, és árrébb tolod az a diktatúra csuszkát eggyel, és máris paternal authocrat 😊
Ja és egyébként ma megvettem a Victoriat, szal kíváncsi vagyok milyen lesz a game, jöhetnek a tippek,trükkök,sajtok!
Én egyikhez se csatlakoznék, próbálok kimaradni a háborúból és visszaszerezni a történelmi Magyarország területeit. És egyébként engem kurvára zavar, hogy a játék fasisztának állítja be Mo-t. Ennyi erõvel USA is lehetne kommunista...
Ajánlom a #3880-at 😛
Az utolsó mondatot nem én találtam ki, nálam sokkal tapasztaltabb emberek már jóval korábban erre a megállapításra jutottak 😊

hát ez elég komolyan hangzott
de ahogy érzed 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nem veszem komolyan de nem vagyok hajlandó még a játékban sem a vörösökhöz illetve a szövetségesekhez csatlakozni!Fõleg a szövetségesekhez nem!

I.C.ram
HSR szerintem a lehetõlegszarabb mod, ami valaha készült. Túl van lihegve az egész tele olyan hülyeségekkel, amikkel tlejesen játszhatatlanok a kisebb országok.
én meg a nácikhoz nem...
de ez csak egy játék, nem kell ilyen komolyan venni

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Szerintem nem rossz a DD!Az Eu2 viszont nagyon szar!

Vissza lehet szerezni a nagymagyarország területeit!Miért nem akarsz a tengelyhez csatlakozni?Én a vörösökhöz illetve a szövetségesekhez soha az életben nem csatlakoznék!

HSR meg Vicky ezek mik? honnan tudom letölteni õket? mert hallom hogy ezekt mondogatjátok de nem tudom mröl beszéltek! én csak a doomsday-el játszok.
Hát...szép nagy peccs lett volna, de ezen kér vitázni.
Kiegyezem döntetlenben 😊

Pluskast
Lehet de, hogy ezt az egésszet egy pecs formájában is ki lehetett volna adni az halál biztos.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez a rakás pénz, finoman szólva sántít.

Én 4000 Ft-ért töltöttem le tõlük. Ez nem sok, ha megnézed, hogy benne van az alap game-bõl minden + kieg cuccai.
Ha lehúzás/kopasztás, akkor ajánlom a Lucasarts termékeit - iskola példa...sajnos.

Muki100
Még egy patch kéne a doomsdayhez és akkor már egész jó. De a DD is két oldalú dolog. Még nem teljes, majd ha kijön a vicky kieg. akkor lesz érdekes, a converterrel.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pluskast
Egyébként meg tessék leszedni a HSR modot. Szerintem az a leg élethûbb mod.

Pluskast
Hát a dooms day szerintem kritikán aluli fos lett! Mindíg szerettem a paradox játékait mert igényesek és fordítanak rá idõt. Ha nem is a grafikára mert az sohasem eget rengetõ, de a játékmenetre a managmantre és a komplexitásra annál inkább. Viszont ez a DD..... Az egésszet ki lehetett volna hozni egy nagyobb pecs formájában. A paradox viszont kiadta ezt új termék néven és elkért egy rakat pénzt érte. Ami a szomorú a dologban, hogy rájuk ez az üzletploitika eddig nem volt jellemzõ...

I.C.ram
EU2 pedig egyszerûbb szerintem. Vicky a legösszetettebb, és szerintem a legjobb is az lenne, ha kicsit több lehetõség lenne benne.
Nem tudom miért olyan nagy probléma hogy a Felvidék visszaszerzéséhez szövetkezni kell a németekkel. A lehetõ leghamarabb ('37-'38-ban) csatlakozni kell a tengelyhez, hadat üzenni csehszlovákiának, és akár karba tett kézzel megvárhatjuk míg a kolbászzabálók elvégzik a piszkos munkát. Így bõven marad idõ kiugrani a nácikkal kötött szövetségbõl és mondjuk a szövetségesekhez állni, arról már nem is beszélve hogy egy rakat tervrajzzal ellátnak minket (bár nekem az olaszokkal játszott mostani játékban alig adnak 😞 ).
A nagyhatalmi politikában nincs helye az erkölcsöknek, és az ideológiáknak, aki nagyhatalmat akar csinálni az országból annak figyelembe kell ezt vennie.

Hello!
nem tudom ti hogy vagytok vele (kitünõ a játék meg mnden) de engem valahogy zavar hogy sok minden nem "úgy történik ahogy kéne" nálam mindig a baloldali spanyolország gyõz még sosem nyertek a nacionalisták meg a németek eddig nálam talán 1 kivételel mindig a németek gyõztek a Szovjetek ellen (argentinokkal voltam szóval nem szóltam be a háborúba) és ekkor beáll a semmit tevés mindkét oldalon.. afrikában nyertek az angolok de nem mennek olaszföldre míg az amcsik nem szállnak partra normandiában (1945 van)így egy kicsit uncsi és monoton lett a játék.. a játék meg szaggat a jó sok hadosztály miatt
ma jártam a tescoban és láttam hogy ott van az Eu2
gondoltam megveszem 2 ezer forint nem sok érte
aztán felraktam ma
aztán ejhaj de furcsa
nemrég jöttem rá a viktoria lényegeire
aztán most ez a rendszer
teljesen más
tök összezavartó

nemtom ti hogy vagytok vele

Azt hiszem 7% az esélye.
Nekem még sosem adta ide AI GER, de pl. én is többször láttam már, hogy AI HUN megkapta.
Muki100
Asszem 20 vagy 30 százalék esélye van hogy a németek azt választják, nem egyszer láttam már hogy megtörténik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Elég nehéz azt elérni hogy az egész Felvidéket visszaadják.
Muki100
Felvidéket hogy visszakapd amúgy is jó esélyed van amikor a németek feldarabolják csehszlovákiát.

Hát nekem sikerült nem belépni a tengelyhatalmakhoz, és lenyomni Romániát és Jugoszláviát. Csehszlovákiához nem merek hozzányúlni mert ahogy megtámadom õket, annak pillanatában hadat üzennek a németek. Szóval maximum akkor tudod elfoglalni a Felvidéket, amikor a szovjetek nyomulnak befelé 44-ben. Addigra jól megerõsíted magadat és király vagy.
Doomsday-ben magyarországgal ki mennyire jutott ??? meglehet azt csinálni hogy nem lépek be a németek szövetségébe? vissza leh állitani a régi nagy magyarországot?
Muki100
Star warsos RTS-ük nincs, csak felvágtak és befektettek kisebb fejlesztõcsoportokba és õk a kiadó. Mint a nagy köcsög EA csak õk kicsibe. A GalCiv2 meg Take Command meg ilyen ww2s hülyeségeket nem õk csinálják csak õk terjesztik európában vagy amerikában. A DD meg annyira nem volt hosszú project, látszik is az eredmény. De így hogy a Vicky kieggel összefûzik már egész jó, és nem halnak éhen míg az EU3at csinálják

I.C.ram
Mármint ez EU3mal.
I.C.ram
Ja csak közben csináltak egy rakás más játékot párhuzamosan. Pl most is párhuzamosan csinálták a DD-t, meg azt a Star Warsos RTSt is.
Muki100
Eddig sem úgy készültek hogy párhuzamosan, hanem volt egy EU2 és sorban csinálták EU2 enginere a játékokat és bevált, ezért valószínû, hogy nem fognak bele párhuzamosan.

I.C.ram
Paradox azért nem kicsit cég. Lazán csinálhatja párhuzamosan. Bár szerintem sem valószínû.
Muki100
Hát nyílván még nem csinálják mert most az EU3 van soron

Pluskast
Igen ez igaz. De én még nem láttam sehol, hogy beharangozták volna a vicky2-t. Bár persze ez nem jelenti azt, hogy nem csinálják, max csak én vagyok információhiányos.

Muki100
Az csak kieg nem vicky2. A vicky2 ha lesz EU3 engine-nel megy már.

Pluskast
Victorianak már most csinálják párhuzamosan az eu3-al.

Muki100
Lesz Eu3, valószínû azután megszavaztatják az emberekkel hogy CK2, HoI3 vagy Vicky2 jöjjön elõbb.

I.C.ram
2 éve talán.
amúgy a Victoria mikor jött ki? Mert látom ogy nem annyira old game
I.C.ram
Hát az jó lenne, de mindenképp több energiát kéne fektetni a management részébe, mert az elég könnyed volt. 😞 Hiányoltam benne, hogy nem lehetett fejleszteni a nyersanyagtermelést, mint a Vickyben, meg abszolút nem kell foglalkozni a lakossággal, max a dissentet kell nullán tartani.
I.C.ram
Majd csak jön a kieg.
Sippie
hát nem? gondolom EU3 motorra csinálnak HOI3-at is 😄
Sippie
van kieg? 😮
és nekem még nincs meg? 😮 hogyamacskarúgjameg, akkor be kell szereznem 😄
I.C.ram
lesz HoI3?
I.C.ram
Victoria: An Empire under the Sun ez maga a játék neve. A revolutions az kieg.
Sippie
az a helyzet, hogy a victoriát már tényleg csak a nagyon fanatikusok veszik szvsz, akik nem rettennek vissza egy kis igazi kihívástól, ahol nem 2 perc alatt épít sikeres gazdaságot. A HOI2 egyszerûen kezelhetõ mindenki számára, nem is nagy ördöngõsség sikerre vinni bármelyik nemzetet, és sikeres történelmi témát dolgoz fel. Tény hogy csinálhatnának egy keverék játékot, de szerintem nem a többi rovására. Én mondjuk szivesen játszanék a keverékkel, de ha kijön a HOI3 valszeg azt is tolni fogom 😊
Mert a paradoxplaza.com-on azt írja hogy augban jön ki