Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó mondatot nem én találtam ki, nálam sokkal tapasztaltabb emberek már jóval korábban erre a megállapításra jutottak 😊
de ahogy érzed 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
de ez csak egy játék, nem kell ilyen komolyan venni
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Kiegyezem döntetlenben 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én 4000 Ft-ért töltöttem le tõlük. Ez nem sok, ha megnézed, hogy benne van az alap game-bõl minden + kieg cuccai.
Ha lehúzás/kopasztás, akkor ajánlom a Lucasarts termékeit - iskola példa...sajnos.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A nagyhatalmi politikában nincs helye az erkölcsöknek, és az ideológiáknak, aki nagyhatalmat akar csinálni az országból annak figyelembe kell ezt vennie.
nem tudom ti hogy vagytok vele (kitünõ a játék meg mnden) de engem valahogy zavar hogy sok minden nem "úgy történik ahogy kéne" nálam mindig a baloldali spanyolország gyõz még sosem nyertek a nacionalisták meg a németek eddig nálam talán 1 kivételel mindig a németek gyõztek a Szovjetek ellen (argentinokkal voltam szóval nem szóltam be a háborúba) és ekkor beáll a semmit tevés mindkét oldalon.. afrikában nyertek az angolok de nem mennek olaszföldre míg az amcsik nem szállnak partra normandiában (1945 van)így egy kicsit uncsi és monoton lett a játék.. a játék meg szaggat a jó sok hadosztály miatt
gondoltam megveszem 2 ezer forint nem sok érte
aztán felraktam ma
aztán ejhaj de furcsa
nemrég jöttem rá a viktoria lényegeire
aztán most ez a rendszer
teljesen más
tök összezavartó
nemtom ti hogy vagytok vele
Nekem még sosem adta ide AI GER, de pl. én is többször láttam már, hogy AI HUN megkapta.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"