Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a hsz már ne legyen off, megkérdezném hogy mióta van fejlesztés alatt a FAQ?
ON
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
de akkr is kilépett
grrrrr
amugy nekem valami 2 verziofélét ad
van a 0.4 meg lite vagy mi
és én a 0.4 en mentem
ott melyiket válasszam???
a viktoria kilép 1847 jan 3 án
vip moddal poroszokkal
mért van ez????
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
aztán már 1848 at elhagytam meg 49 et is
és semmi lázadás
meg sem probáltak függetlenedni a magyarok
csak annyi volt hogy rengeteg rebellisem volt akik bandáztak az országban
volt egy régebbi játékom ott urugvayal voltam és ott a magyarok fellázadtak igaz nem nyerték meg de kaptak egy provinciát debrecent😄
vagy van event ere?
elöre is kösz a segitséget
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
és mit befolyásol???
A tarifát akkor kell magasra rakni ha nincs pénzed, de ha nem tudnak megvenni bizonyos cikkeket akkor boldogtalanok lesznek, és a gazdagok degradálódnak. Ha mondjuk kedvezményesen vannak az áruk akkor pedig a szegények is vehetnek luxuscikkeket amitõl mégjobban csökken a militancia. Nem tudom hogy ez befolyásolja e a lakosság növekedést de logikus lenne hogy igen.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kevés adó mit jelent %ban?
Craftsmen és clerk, de több craftsmen kell hogy legyen. És ha nincs beállítva akkor neked kell õket beadagolni
Szórjátok a tippeket nyugodtan, engem most lazán kilehet oktatni.
mert valamikor kiakad az aegerem😄
Tehát ha ez a war exhaustation magas, akkor a termelésem automatán csökken? Pedig nem is háborúztam még. 41-ben járok.
Nem csökkent a termelés? Vagy van kimerültség a háború miatt? Akkor csökkenhet. Meg a sok kölcsön is csökkenti. De bele kell fogni az iparosításba, Ausztriával még nem kísérleteztem de az elõbb a képen látszott a németekkel mi a max amit ki tudtam hozni (4225). Ausztria a sok lázadás és etnikum miatt keményebb dió de ha az osztrák többségû területeken fejleszted, meg a kiegyezés után magyaron akkor mennie kell, 2000-et simán eléred szerintem.
a vip mivel jobb mik vannak benne???
Az meg nem minden felszerelés odalett hanem valsz. a deploy poolodba került, feltéve hogy létrehoztad Vichy Franciaországot.