Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akarom mondani #4000
De ez a hsz már ne legyen off, megkérdezném hogy mióta van fejlesztés alatt a FAQ?

OFF.
ON

Jah és ezeket a modokat honnan tudom letölteni?

Srácok, ki csinálja a FAQot?

Pluskast
Asszem a lite verzió szar. De peccseld fel elötte az alap játékot a legújabbat rakd fel.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

most visszamentem 40 be és onnan jácottam
de akkr is kilépett
grrrrr

amugy nekem valami 2 verziofélét ad
van a 0.4 meg lite vagy mi

és én a 0.4 en mentem

ott melyiket válasszam???

vazz
a viktoria kilép 1847 jan 3 án
vip moddal poroszokkal
mért van ez????

pfff...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

matthias92
jó kódokat nem tudtok a Hearts of Iron 2-õhöz??? 😊 Kipróbálnám kóddal is 😊

Pluskast
Rakd fel a VIP modot akko9r garantáltan lesz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kezdtem egy kampányt az osztrákokkal
aztán már 1848 at elhagytam meg 49 et is
és semmi lázadás
meg sem probáltak függetlenedni a magyarok
csak annyi volt hogy rengeteg rebellisem volt akik bandáztak az országban
volt egy régebbi játékom ott urugvayal voltam és ott a magyarok fellázadtak igaz nem nyerték meg de kaptak egy provinciát debrecent😄

vagy van event ere?
elöre is kösz a segitséget

Nem, énis kerestem de sehol sincs, így megvettem. Csak 1999Ft, tehát lófasz. Ha azt akarod hogy házhoz szállítsák, akkor +1 kiló
matthias92
ezt a Victoriát lelehet valahonnan szedni?

matthias92
tudtátok hogy a Hearts of Iron 2-õben az elmetéseknél átlehet valahogy írni az idõt?

Apropó! Túl vagyok a '66-os osztrák-porosz háborún, megvertem a poroszokat, tehát a német egység folyamata nem kezdõdött meg. Elvileg ha az osztrákok nyernek, akkor õk vezetik a német egység megvalósulását. De semmi event nincsen rá. Tehetek valamit, hogy létrejöjjön a nagy német egység?
Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a pluarity mi???
és mit befolyásol???

Muki100
Hát az alap adó 33% körül van, én a németekkel a vége felé 25%on tartottam és még bõven volt bevételem, a militanciájuk pedig csökkent (volna ha a plurality nem lett volna 98%on).
A tarifát akkor kell magasra rakni ha nincs pénzed, de ha nem tudnak megvenni bizonyos cikkeket akkor boldogtalanok lesznek, és a gazdagok degradálódnak. Ha mondjuk kedvezményesen vannak az áruk akkor pedig a szegények is vehetnek luxuscikkeket amitõl mégjobban csökken a militancia. Nem tudom hogy ez befolyásolja e a lakosság növekedést de logikus lenne hogy igen.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

I.C.ram
Franciákkal kezdtem egyet, de havonta max 8ezerrel nõ a lakosság, ami szerintem lószar.
I.C.ram
Én azt olvastam, hogy a tarifát, azaz a védõvámokat érdemes minél magasabbra rakni.

Kevés adó mit jelent %ban?
Muki100
Munka, kevés adó, kedvezményes tarifa, egyszóval jó legyen az életszínvonal meg reformok stb.

Muki hogyan tudom leggyorsabban növelni a népességet?
Muki100
Mert nem mindenfélét kell konvertálni... -.-
Craftsmen és clerk, de több craftsmen kell hogy legyen. És ha nincs beállítva akkor neked kell õket beadagolni

Csináltam machine parts gyárat, de nem akar semmifajta ember odamenni dolgozni. Pedig már konvertáltam mindenfélét😞
I.C.ram
Hát max átcsábítani, de ez is csak akkor sikerül, ha abban a régióban, ahonnét átakarod hozni az embereket rosszak a körülmények. Pl nincs munkahely, vagy rossz az életszínvonal. Továbbá ahova akarod õket csábítani értelemszerûen ennek az ellentéte kell, hogy legyen.
Áttok telepíteni egyik régióból a másikba embereket?
Muki100
Csak akkor expandold a gyárakat ha tele vannak és még van szabad munkaerõ az államban. Vagy van pénzed a farmerekbõl munkásokat csinálni.

I.C.ram
Mindennel nõ, ami növeli a termelést. Illetve ha expandolod, attól még nem nõ, viszont ha embereket is raksz a kibõvített részbe, akkor igen.
Építek mint állat, most 94 az industrial power és 1854-ben járok, a krími háborúba bekapcsolódtam, bár nem az oroszok oldalán. Ha expand-elem a gyárakat, azzal is nõ az IP-m (Industrial Power)?

Szórjátok a tippeket nyugodtan, engem most lazán kilehet oktatni.
I.C.ram
OMMnek az 56 szerintem még mindig baromi kevés. Építs vasutat.
Igazatok volt, 50 ezren van a kölcsönöm, ahogy törlesztettem egy kicsit mindjárt visszaugrott 56-ra az industrial power és növekszik! az exhaustationom pedig 0.1%😊 Kezdem érteni a játékot, köszi a helpet
a kölcsön törlesztésénél nem lehet emelni hogy ne csak 100 at törlesszen hanem többet 1x re
mert valamikor kiakad az aegerem😄

Aha, köszi
Tehát ha ez a war exhaustation magas, akkor a termelésem automatán csökken? Pedig nem is háborúztam még. 41-ben járok.
I.C.ram
Kölcsönt magától veszi fel, ha elfogy a pénzed. A budget menüben tudod megnézni a LOAN résznél, hogy mennyit vettél fel.
Muki100
War exhaustation. Kölcsönt meg automatikusan veszel föl ha elfogyott a pénzed... ha nem elég stabil a gazdaság és elfogy a pénzed akkor 100-asával veszi a kölcsönöket.

Hogy csökken a termelés?? Milyen kimerültségrõl beszélsz? Kölcsönt tuti nem vettem föl, nem is tudom hogy kell.
I.C.ram
USA-val hogy lehet úgy ügyeskedni, hogy a full citizenshipes pártok kerüljenek hatalomra? Nálam mindig csak slaverysek vannak, pedig mindig a full citizenshipes párt eszméit pumpálom az emberekbe.
a vip mivel jobb mik vannak benne???

Muki100
64 meg 32 industrial power?<#wow1>
Nem csökkent a termelés? Vagy van kimerültség a háború miatt? Akkor csökkenhet. Meg a sok kölcsön is csökkenti. De bele kell fogni az iparosításba, Ausztriával még nem kísérleteztem de az elõbb a képen látszott a németekkel mi a max amit ki tudtam hozni (4225). Ausztria a sok lázadás és etnikum miatt keményebb dió de ha az osztrák többségû területeken fejleszted, meg a kiegyezés után magyaron akkor mennie kell, 2000-et simán eléred szerintem.

Muki, megint Ausztriával vagyok, elkezdtem fejleszteni a gyárakat, ill. 3-at sikerült építenem amíg el nem fogyott a machine parts, és pár év múlva az industrial powerem 64-rõl 32-re csökkent. Ez hogy lehetséges??
na
a vip mivel jobb mik vannak benne???

matthias92
azt gondoltam! 36-39-ig német és szövetségesei keze alá került Francia, Spanyolország, Dánia, Litvánia, Lettország, Észtország, Csehszlovákia, Ausztria, Svájc, Jugoszlávia, Bulgária, Albánia, Görögország. ÉS a szovjeteknek is benyomultam, aztán békét kértek <#hehe>én meg elfogadtam, tekintettel az egységeim kimerülésére... majdnem kimerültek <#levele>

Muki100
Szerintem nem neked valóak ezek a játékok. A Victoria pedig egy másik játék, amúgy...

matthias92
a Victoria az is hoi, vagy az mien???

matthias92
nem hoztam létre vichy franciaországot. Nem a set up vichy government in vichyre kattintottam, hanem a másikra. A setuposra kellett volna??? A divízióknál a piros csík mit jelent??? nálam a zöld ment el

épp Victoriáról beszélünk, ahol a játékidõ 1836-1920😊
Muki100
szokás szerint rossz a link de a lényeg www.terranova.dk

Muki100
innen vip
Az meg nem minden felszerelés odalett hanem valsz. a deploy poolodba került, feltéve hogy létrehoztad Vichy Franciaországot.

matthias92
nem tudtok olyan kódokat, mint az amikor a csehszlovákok az enyimek lesznek?

matthias92
ehh, de kezdõ vagyok! mien vip mód???