Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jelent meg a Victoria: Revolutions nem? Majd ha tudtok adni Download linket akkor megdobhatnátok 1-el 😄
Ez a jatáékban annyit tesz, hogy nem állíthatsz semmilyen szociális, orvosi, stb támogatást az embereknek, sõt még a maximális munkaidõt sem határozhatod meg.
Egyébként van olyan cheat, amivel hatalmas lakosságot lehet csinálni? 😄 Kínával tök jó volt, hogy soha nincs gond a munkaerõ-hiánnyal 😊
Laissez-Faire pedig ha jól tudom valami olyasmi hogy hagyja a gazdaságot a maga útján menni és csak akkor szól bele ha muszáj vagy valami ilyesmi. Mint a Kóka meg a nemlétezõ pannon puma.
11 mega aztán a 3 gigás netbõl marha sok
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ja még egy irányzatot mondjatok meg nekem hogy mi az: Laissez Faire ?
nepotism meg mikor az ismerõsöket vagy rokonokat elõnyös helyzetbe juttatsz, pedig egy másik ember sokkal jobban rászolgálna. Pl alkalmazni akar valaki valakit, akkor a nepotizmusban inkább a béna rokonát fogja felvenni, mint egy profi szakembert.
authoriatism: meg a központi hatalom, mikor egy bizonyos réteg vagy személy kezében osszpontosul minden hatalom.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
2. én úgy tudom h nincs is magyarország a victoriában😄
3. elvileg csak 81-tõl lehet kolonizálni
4. A leadershipet az a csuszka termeli ami a manpowerért is felel a defence mittom én mi😄...ez viszi el talán a legtöbb zsét....ez a kiképzésekért felel és az ország hadkészültségéért
5. meg 6
amúgy meg a hivatalos fórumban nézz körül, a keresõ ki van kapcsolva de úgyis aktív még az ötlet szerintem.
alapon vagy patch el??
Viszont az nem jó, ha túl sok szövetségesed van, kevés lesz a területed <#nevetes2>#nevetes2>
nem tudtok valami olyan kiegészítõt hogy a hoi 2 a jelenlegi térképviszonyoknál játszódik - szlovénia, szlovákia, bosznia meg ienek...???
Ja és kurvazsír, hogy ahány nagyhatalomnak ajánlom a defense alliance-t, mindegyik elfogadja! Így szövetségeseim: Poroszország, Oroszország, Franciaország, Hollandia, Spanyolország, Portugália. Végülis érthetõ, mert ebben az idõben (1855) mindenki az osztrákok ellen volt, és azt csak támogatták, hogy tovább bomoljon a birodalom.
indítasz egy kampányt ausztriával, majd manuálisan garantálod MO függetlenségét. Elmented, és mikor loadolsz, akkor a magyarokat választod ki.
én igazából csak a német szövetséget forszíroztam, s lám jól hátba döftek...
event beírással nem lehet 1836ban elõhozni a magyar függetlenséget?
de lejárt a német szövetségem és a kis mocskok az olaszokkal válvetve azonnal háborút indítottak (próbáltam az olaszokanak békét, 4-5 velence környéki területet adni mellé)
próbáltam újra betölteni, de mindig ugyan az
végülis elég tápos voltam, asszem 5. katonai erõben, gondoltam akkor elbohóckodunk
olasz fronton 1,5szörös túlerõben voltam és legyûrtek méghozzá elég könnyedén, mikor a német seregek is megérkeztek csehekhez akkor végleg elveszett minden reményem, persze ez nem volt elég, kaptam egy orosz hadüzenetet is
a legviccesebb, hogy ez azután történt miután betöltöttem a mentésemet normal nehézségre normal agresszivitással
azt hiszem ezek után feladom a magyarokat és inkább a monarchiával megyek...
nem nagyon értem én ezt a vickyt 😊
szerintem lehet elöbb is
én ugy emlékszem
söt biztos is
hát mikor a ruszkikkal voltam azokkal kapásbol kolonizáltam alaszkát
Az 1000 presztízs pedig könnyen összejön ha te vagy az elsõ aki az irányzatot kifejleszti a többiek kevesebbet kapnak. Meg ha mondjuk beindul a kolonizálás is gyors összejön a nagyhatalmaknak.
A másik hogy a poroszokkal vagyok, olyan 1850 környékén átalakultunk Németországgá, és ekkor alakult meg az Északnémet szövetség, jött az event, hogy legyen e satellite nation az északnémet szövi, de véletlen a másikra kattintottam, hogy ne legyen. Már 1890-et taposom, nem jött semmi event hogy egyesült volna az összes német állam. Elvileg már 1871-ben létre jött a Német Szövetségi Köztársaság.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#taps>#taps>