Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyér az érdeklõdés de azért tudatum : 1.2-es patch a Modern Day Scenario 2-höz máris elérhetõ innen :
mdshome
Nem tudod, hogy elvileg lehetséges-e létrehozni a nagy német egységet?
I.C.ram
diszlexiás vagy? 😄

Laissez Faire és nem Frei 😄

Iron Steamers és nem Streamers

Imperial Faction és nem Fraction 😄

Pártoknál kell megnézni, hogy mik az tulajdonságai, ezek nem irányzatok. A kormányon lévõ párt határozza meg, hogy milyen a gazdaságpolitika stb.

Gyarmatosításnál meg totál félreértetted! Nem a politikai pártnak kell lennie Imperialnak, hisz ez csak a tulajdonneve a pártnak, hanem van egy olyan kultúrális fejelsztés, hogy imperialis and nationalism. Ezt kb 1870-tõl lehet kutatni.

Talán nézd meg, hogy mi kell a telefongyárhoz. Nyilván nincs meg az egyik alapanyag, ami kell hozzá. Elötte kell venni vgay gyártani electric gearst vagy mi a fenét.
a navlra már megvan a probléma oka....tradicionális volt az akadémia és ba*****-ot fejleszteni a flottát
és miért nem tok telefon gyárat meg ilyen szarságokat csinálni?😞
haj és egyébként az imperialista faktorral vagyok és azzal ugyan úgy 25 life rate kell mint a nem tudom melyik szektorral voltam ezelõttivel😊
tudna vki olyan politikai irányzatot mondani amiben nem professzionális a hadsereg és a gazdasági politika sem lassiez frei....idegesít h nem szólhatok bele a gazdaságba viszont a professzionális hadsereg is gagyi...hja és mi a pöcsömért van h japán 1904-ben még csak vitorlásokat tud csinálni?.....nem akarja kifejleszteni az iron streamerst pedig az industrynál már ki van fejlesztve a stream power....
I.C.ram
Kikötõket lehet építeni, ha egy vízparti területre mész, és nyomsz egy naval baset.

Másik problémára meg csak az imperializmus ad megoldást. Ha azt kikutatod, akkor már csak 15%os életszinvalnak kell lenni a gyarmatosításhoz.
I.C.ram
Ami könnyû lehet, és kevésbé tengeri az USA. Vagy, ami csak szárazföldi, viszont kicsit nehezebb az Oroszország.
Igen ez vicces, meg pl a Ruhr vidéken 10%-os román lakosság😊
Tényleg jó lenne a nagy német egységet összehozni
el , és ingen az volt ugyrémlik

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

akkor sztem az a konzervativ unio
és a frankfurti assemblyt azt ugye elutasitottad?
nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ausztria is a része volt?
nekem jött egy egyesités 50 körül (válaszátsi lehetõség 0) mire elkezdett midnen és midnkei fellázadni + megtámadtak oroszok..., szal inkább hagytam

amerikaiakkal talán bár én velük nem szoktam lenni.

Viszont engem a porosz eventek érdekelnek egészen pontosan h azt irja van 1 féle mód az egyesítésre a Popular unification és ebben elvileg ausztria is benne foglaltatik csak az a baj h nem tudom a feltételeket hozzá. eddig sose sikerült
nah asszem a poroszok nekem még nagy falat igy eslõre 😊
valami viszonylag könnyû népre tipp? (victoria) ha lehet ne tul tengeri hatalamt mert hajózást már hoi-ban se birtam :/

poroszokkal az állandó revoltok ellen mit érdemes csinálni? + provincia szezéshez hogy lehet emgoldani hogy legyen közelebb kikötõm? (legközelebbi provinciára is azt irja hogy túl messze van a elgközelebbi kikõtõ meg hogy az éeltszinvonal ott 15 és 30 kéne hogy legyen, ezzel ugyszint nemtom mit kezdjek)

Muki100
Nálam volt egyszer Székesfehérvár 100 dél német, a Tiroli vidéken pedig minden provincia 60% magyar volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

egyébként felvidéken tényleg nincs 1 darab magyar se...dunántúl is elég ratyi meg a délvidék...de pl arad is 100% román...
Muki100
Igen és ha mindenáron nyerni akarsz elõbb leszereled az osztrák sereget mielõtt lemented.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hmm ez érdekes nálam osztrákoknál nem volt olasz háború
mármint játszok az osztrákokkal 36-tól aztán ha eljön 48 a forradalom akkor le mentem kilépek és be tudok velük jönni?
Muki100
100 prestige 75 industry és 50 vagy 25 military nem tudom pontosan. Ezek a revolutions értékei az alapban kisebbek voltak valamivel. Japán meg civilizálódik magától asszem.
Magyarokat be tudod tölteni a forradalom alatt, az hogy túl is éld már picit nehezebb.

Halljátok a victoriában h lehet az uncivil népbõl civilizáltat csinálni?...japánnal vagyok 1865ben.....egyébként ahhoz hogy a Magyar királysággal legyek pecs kell vagy egy event vagy hogy tudom meg csinálni?
majd megnézem de mondom pl a 81esben nekem 0 magyar él ott de a 1914esben meg szinte mindenhol magyar többség van a Magyar királyságon belül
I.C.ram
akkor nem értem. Nálam tuti volt vagy 30-40% magyar a felvidéken. De amúgy ezeket átlehet írni. Van egy külön fájl, amiben az etnikumok vannak, hogy melyik területen mennyi, és milyen etnikum él.
mert elõtte raktam fel
de revolutions után vagy elõtt?
1.3-1.4 vagy vmi iesmi
I.C.ram
patchet rakd fel mindenképp.
nálam majdnem mindegyik kampányban igy van kivéve a 14esben
I.C.ram
Most nem tudom megnézni, mert nincs fent a gépen, de próbáld az 1836os kampányt. Ja és a legújabb patch fent van?
80.7 százalék szlovák 18.6ukrán 0.7askenazi
I.C.ram
Hát nem tudom. 1836os kampányban még kb a 40%-a magyar.
nem néztem félre direkt leelenõriztem
hála istennek az én problémámat orvosolták, vannak új fajta hajók (battlecruiser, meg tovább fejlesztett dreadnought)

ezzel a warezessel csak za a baj, hogy az updatelni nem tudunk vele

😄DD
a paradoxfórumon megtalálható egyébként

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

I.C.ram
Valamit félrenéztél, mert laknak magyarok a Felvidéken bõven.

Bosnyák etnikum meg nincs a játékban. Ja és a bosnyákoknak azokat hívták, akik szerbek, de iszlám a vallásuk. Szóval azt csak vallási alapán lehet megkülönböztetni.
vagy lehet h felrakás elõtt peccselni is kell?<#vigyor2>
hmm érdekes ez a játék az etnikai csoportokat ügyesen kezeli pl képzeljétek el h boszniában 1 bosnyák se él 99 százalékig szerb lakta<#falbav> a másik meg pl felvidéken 1 azaz 1 magyar se él haha ezt is megoldották nemtudom másnál is ez a helyzet e mert a 81es kampányban nálam biztos ez
pedig 46 mega akár mgé valami rapidshare-re vagy hasonlora is felfér 😉 amugy nekem inkább az alapot bonyi msot beszerezni 😄

I.C.ram
Engem NE bombázzatok kérdésekkel, hogy honnan lehet leszedni...
I.C.ram
Kijött warezra is a Revolutions, aki tudja szedheti.
ugyhivják hogy victoria? 😄

Már pár hete kijött a HOI2 I.világháborús mod 0.2-es verziója. Próbáljátok ki, sokminden lett javítva.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

jó bár kicsit nehéz velünk lenni😄 konkrétan nem történik semmi és kb tizen valahány ICbõl kell megélned és az összes országot USA védi szal foglalni se nagyon lehet😄 de a warsaw nato kampányt még nem próbáltam de azért érdemes kipróbálni
és milyen ???
sikertült😊