Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mdshome
Laissez Faire és nem Frei 😄
Iron Steamers és nem Streamers
Imperial Faction és nem Fraction 😄
Pártoknál kell megnézni, hogy mik az tulajdonságai, ezek nem irányzatok. A kormányon lévõ párt határozza meg, hogy milyen a gazdaságpolitika stb.
Gyarmatosításnál meg totál félreértetted! Nem a politikai pártnak kell lennie Imperialnak, hisz ez csak a tulajdonneve a pártnak, hanem van egy olyan kultúrális fejelsztés, hogy imperialis and nationalism. Ezt kb 1870-tõl lehet kutatni.
Talán nézd meg, hogy mi kell a telefongyárhoz. Nyilván nincs meg az egyik alapanyag, ami kell hozzá. Elötte kell venni vgay gyártani electric gearst vagy mi a fenét.
Másik problémára meg csak az imperializmus ad megoldást. Ha azt kikutatod, akkor már csak 15%os életszinvalnak kell lenni a gyarmatosításhoz.
Tényleg jó lenne a nagy német egységet összehozni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Viszont engem a porosz eventek érdekelnek egészen pontosan h azt irja van 1 féle mód az egyesítésre a Popular unification és ebben elvileg ausztria is benne foglaltatik csak az a baj h nem tudom a feltételeket hozzá. eddig sose sikerült
valami viszonylag könnyû népre tipp? (victoria) ha lehet ne tul tengeri hatalamt mert hajózást már hoi-ban se birtam :/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Magyarokat be tudod tölteni a forradalom alatt, az hogy túl is éld már picit nehezebb.
ezzel a warezessel csak za a baj, hogy az updatelni nem tudunk vele
a paradoxfórumon megtalálható egyébként
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Bosnyák etnikum meg nincs a játékban. Ja és a bosnyákoknak azokat hívták, akik szerbek, de iszlám a vallásuk. Szóval azt csak vallási alapán lehet megkülönböztetni.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh