Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Csinálj több kapitalistát.
hogy a rákba van az h angliában lassiez fare van és gõzerõvel építik a vasútokat meg a gyárakat franciáknál is ugyanez van de semmit se csinálnak nemtom mit kéne csinálni
Honnan töltöd?
mégis mennyit?😄
ehhehehehh... a kieg minnyá megvan mácsak az alap kell :@

Muki100
wndn és torrenten is fent van már jó ideje
50 mega mindössze, simán lejön egy p2p hálózatról

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ez nem hoi topic? 😊

I.C.ram
Várni kell. Idõvel majd lesznek újra.
mi a teendõ akkor ha a vickyben nem lehet ujabb dolgokat fejleszteni?? eltûntek és még lenne jópár amit kéne
Ez egy teljesen más játék, de ugyanúgy a paradox fejlesztette. Amúgy a Victoria 1836-1920 között játszható, a kiegészítõvel (Revolutions) 1936-ig
Apropó vki nem tud egy címet, hogy honnan tudnám letölteni azt a francos kiegészítõt?
mi van?...ez nekem nem esett le😄
I.C.ram
Azért ilyeneket ne mondjál 😊 Napoleon birodalma sokkal nagyobb volt, mint a németeke valaha is 😄
angol-usa stratégiai bombázás...
matthias92
partizánok nincsenek :-)
amúyg Hearts of Iron 2

ez hoi-hoz kieg. vagy külön game?

ez a Vicky vagy mi ezt honnan tudom megszereznI?

Muki100
partizánokat irtasz?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

matthias92
20-30 IC csökkent :-(((( mit tudok vele csinálni?

matthias92
republikánus spanyolok jöttek segíteni franciaországnak :-(
és ezek ellen védtem :-)

matthias92
az a gondom hogy türelmetlen vagyok :-))) elõször franciákat aztán keleteuróát szoktam foglalni.
kicsit változott a rend... elfoglaltam egész keleteurópát (sõt még svájcot, és törökországot is) és az olaszok ellen vagyok hadba. Néhányszor nekem akart jönni Franciaország, de amiután péppé szedtem a gyártott egységeimmel õket, nem igazán próbálkoztak :-) leszedtem 15 egységüket, és amikor a spanyol polgárháború kitört, seregeimet (35 divízió) nem vontam el keletrõl, hanem a gyártottakkal eltorlaszoltam a németországba vezetõ utat, és állóháború alakult ki.
Viszont szeptember után rohamosan elkezdett csökkenni az IC-m, s míg év elején 15 divíziót is letudtam gyártani, év végén maximum 5-6 tudott egy idõben futni :-(

franciaország semmit nem csinál mint ahogy az elsõ vhban sem...mindig is egy beszari sunyi gerinctelen nemzet volt.Egyébként az elsõ vhban volt antant😊...és csak akkor támadnak rád miután megtámadtad lengyel o-t ha garantálták a függetlenésgüket....már hogyha nagy a reláció diferencia akkor a hatalmi egyensúly felbomlása miatt rád mehet(36-ról beszélek perpé)...de mondjuk ha a sima történelmi vonalon nem tudod megcsinálni a játékot, már ne is haragudj, de elég béna vagy😊
A szövetségesek annyira támadnak mint a történelemben => említésre sem méltó, némi bombázás ez minden.
Bevéded azt a 3 területet ami határos velük, és a maradék erõkkel - ami legalább 50-60 hadtest kéne legyen - simán lesöpröd a lengyeleket.
Át dobod a fõ erõt nyugatra és rossz esetben 5 hét alatt elfoglalod a csigazabálókat. Csak ne állj meg csatázni a bunkerekbe húzodott védelemmel.
Belgiumon át Párizsig, és onnan le vichy-ig. Közben a védtelen területeket behúzhatod gyorsmozgású gépesített egységekkel/harckocsikkal.

matthias92
franciaország és lengyelország(mert alapesetben ha hadatüzenek a lengyeleknek, akkor az antant is jön ellenem, aminek tagjai a franciák)

milyen 2 frontos háborút 39-ben?😄....lerohanod Lengyelországot aztán dániát,norvégiát, franciskákat a benelux államokkal angliát meg folyamatos blokáddal patthelyzetre kényszeríted majd jön a balkán aztán a szovjetúnió bezúzása és aztán az exit gém mert nincs hangulatod végig menni afrikán indián mert az hót unalom😄
matthias92
igen, de 39-ben rossz kétfrontos háborút víni :-)

Muki100
Arra gondoltál már hogy ne kezdj el háborúzni az elejétõl?

matthias92
sorry, mindig egységnek írom, de amúgy meg divízóra gondolok :-)

mien hadsereget ajánlotok? tankokat vagy gyalogosokat, vagy lovasokat(fél-motorizált)

matthias92
rájöttem valamire, amivel könnyebb elfoglalni az országokat! Békét kérek, és a feltételem a Forced Disarment, így eloszlik a serege, és lerohanom...
Újból kezdtem mindent inkább, és a franciákat Forced Disarmenteztem, Olaszországot behívtam a szövetségesemnek, lerohantam Lengyelországot, Szovjetunió hadatüzent Olaszországnak, békét kötöttem úgy a szovjetekkel hogy bábországom lettek, egyedül legyõztem a lengyeleket (25 divízióval), és a litvánokat (3 divízióval), de a lettek és észtek legyõzésére már szovjet segítség is kellett.
Felsorakoztam Románia határán, és május elsején lerohantam romániát 30 német és 50 szovjet egységgel.

matthias92
akkor kit hódítsak 36-ban? :-)

hm...már nem azért de mi a f****nak támadtad le a fél világot 36-ban?😄....nah mind1....egyébként ausztriát tényleg elég nagy baromság megtámadni
I.C.ram
Semmi értelme ledarálni az osztrákokat mert 38ban jön Ancshluss és ingyen megkapod + manpowert is kapsz, és ami a legfontosabb, hogy nemzeti területeid lesznek.
I.C.ram
Mo lakosságának a millitancy-ja nõtt leglaább 2-vel 😄
matthias92
(a második bekezdéstõl ez Hearts of iron 2 lenne <#ravasz1>

matthias92
meghallgattam a gyurcsányos szöveget, hát eláll tõle a lélegzetem... ÍGY viselkedik egy Miniszterelnök, akinek példát kéne statuállnia a polgártársai elõtt! Ráadásul hogy ilyen szép szavakkal illesse az országot.

Amikor az osztrákokat gyilkoltam, a magyarok hadatüzentek nekem (Németországgal vagyok), és ennek nem tudom mi értelme volt... Nem akarom magunkat bántani :-) ráadásul egy okos vezetõ az tudta volna hogy Magyarországnak nincsen esélye Németország ellen a második világháborúban, mikor az osztrákok romokban hevertek, és egész nyugateurópa(beleértve spanyolországot és portugáliát is, meg mindent ami lehetséges) az én kezemen volt :-)a lengyeleknek majd csak ezután megyek nekik. Az angolok megpróbáltak egy partraszállást dániánánál, még 38-ban, de kudarcot vallott, és 36-ban, amikor a franciák elleni háborúra koncentráltam elég sok egységgel támogatták is a franciákat, de persze mind1ik elbukott. Miért Dániában próbáltak meg partraszállni, miért 38-ban, és a magyarok miért üzentek nekem hadat? :-(

egyébként megy valaki valamikor tüntetni?
http://blacky.extra.hu/gyurcsany.mp3 (ez a teljes változat)
hja....mondjuk nekem pont nem robbant ki a 2.vh most a hoiban😄 megtámadta lengyelo-t de a britek baxtak hadat üzenni😄
http://dl.index.hu/dl/politika/belfold/oszod.mp3

I.C.ram
Hoiban tök jók voltak azo ka fix eventek. Mint pl 2. vh kirobbanása. Aminél lehetett még választani, hogy igen vagy nem. Nem azt mondom, hogy tök lineáris játékot akarok, hanem azt, hogy legyen lehetõség a történelem hû eseményekre is.
ezt is elkúrták😄😄😄😄😄😄
hát kb...elég nagy baromság ez így
I.C.ram
Ja igen. Szu nem is létezik, hanem Oroszo van helyette.

Mondjuk jobb lenne, ha a vickyben autómatizálva lenne pár event. Pl az 1. vh meg az a sok forradalom, ami utána végigsöpört európán. Mert ez így nagyon szar, hogy pont a legfontosabb dolgok nem történnek meg. Pl a 48as forradalom is csak akkor történik meg, ha Bpestet elfoglalják a lázadók... Nevetséges... mennyi erre az esély?
hát...mondjuk ha oroszországban nem jön létre a kommunista diktatúra nem hiszem h bejönnek rá az eventek😄
I.C.ram
Ja azt nem néztem meg, mert csak betöltöttem oszt ennyi. De gondolom igen.
és az eventek ugyanúgy jönnek DDben ?
I.C.ram
Kipróbáltam egy Vicky-DD konvertálást. Egész jól átkonvertálja. Bár kicsit táposak lesznek az országok, akik az élvonalban végeztek. Tehát nálam pl németeknek 360 ICjük van alapból. Meg a nyersanyaggal is gondok vannak néha, de amúgy nagyjából egész jó.
www.paradoxshop.com
Muki100
A plurality demokráciában jó nem demokráciában pedig rossz. Amúgy a consciousnessel van összefüggésben, ha magas az embereidnek akkor a plurality is nõni fog, ha csökkented a plurality is csökkenni fog.

Nem tudja valaki hogy honnan tudnám megrendelni a Doomsdayt?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

háát most azt se tudom meik a jobb ha több vagy ha kevesebb ugyanis volt eventes fejlesztés nationalism de azmeg felvitte nem le.De ha jól emléxek rá akkor volt 1 másik hasonlo az meg levitte de az még korábbi namármost nemtom mi a rák van a nép nem nagyon durván lázad de mégiscsak unom õket leverni