Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyárból van pár, az adó alacsony, talán az infrastruktúra az okozója.
Muki: Milyen legyen a fejlesztési irányzat?
Muki: Milyen legyen a fejlesztési irányzat?
amúgy nem lehet hogy azért nem jut el a cucc a lakossághoz mert 1xûen nem tudja megvenni?....mondjuk a magas traffic adó miatt ami lehet nem csak a vámot jelenti hanem mondjuk áfát is......sok ilyen volt a történelemben is h 1 állam tökig volt valamivel de nem adta el hanem halmozta és ezt úgy biztosította h magas adót rakott 1 cuccra
Szar a területükön az ipar. Nincs gyár, vagy rossz az infrastruktúra, stb. Vagy csak szimplán magas az adó.
Próbáld meg cserélni a fejlesztési irányzatot?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ICram, mi az oka annak, hogy a kapitalistáimnak fogy a pénze?
de valakiknél meg nem világit mert ott nem tud mit cserélni<#buck>#buck>
Az hogy világít a tech gomb, semmit nem jelent. Nekem is világít állandóan, mégha nincs is techje az országnak.
hidd el, hogy elõbb-útóbb jönnek majd a techek.
hidd el, hogy elõbb-útóbb jönnek majd a techek.
meg elõbb is irtam h ez nem lehetséges szituáció hanem valamiféle bug ugyanis kiválasztom negotiationt francikkal és ott a tech világit azaz kell ottlennie valaminek de nincs ott cserélendõ tech...
ez sem lehetséges ugyanis 1900 at irok lassan és alig van 20as szintem mindenbõl
Senki nem is mondott ilyet. Annyit mondtam, hogy venni akar, de azt írja, hogy nincs, miközben tele van a raktár vele.
eltûntek a cuccok és más ország se tud fejleszteni én errõl beszélek
de nem értitek... az a baj h nem TUDOM elkölteni ugyanis NINCSENEK FEJLESZTENDÕ technológiák...
nemtom ki irta de elõttem is hozzászólt valaki ehez és semmi köze a raktáron lévõ cuccnak ahoz amit a POP venni akar nincs összefüggés (én is érdeklõdtem e felõl de nem válaszoltatok...) mellesleg nagyon sok hozzászólás van amire a válasz kiszúrja itt a szemed itten
ha van 180ad simán adhatsz vehetsz technológiát más nagyhatalmaktól
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egykét fejelsztés évszámhoz van kötve. Várni kell...
Britekkel nem nehéz ennyit elérni, mert magas az írástudás, és sok clerks meg clergyman van.
de pl kisebb országokkal nehéz már sokat összeszedni.
Britekkel nem nehéz ennyit elérni, mert magas az írástudás, és sok clerks meg clergyman van.
de pl kisebb országokkal nehéz már sokat összeszedni.
nade geca mit csináljon az akinek van 180 research pointja???? ugyanis én ezt alkottam a brtiekkel ugyanis nem lehetett 1 ideig fejleszteni aztán ujra 1 kicsit tradelni nem tudok és most ujra nem lehet fejleszteni ez miafakk???
Ezt nem is tudtam, hogy a középréteg adja a sok research pointot. Ne hülyéskedj akkor Mo. lakosság 50%-át középosztályba rakom😄 Aztán zsír lesz vele is. Cool! Nagyon jól jött ez az info:d
Ez változó. Nem jöttem még rá a logikájára, mert USAnál, ha full citizenship van, akkor szép lassan beolvad minden kisebbség a Yankee meg a Dixie-be, de mindigi nkább az elsõdlegesbe, azaz a yankee-be. tehát bejön 1000 british, utána pár hónapra rá, már õk is yankeek lesznek. Viszont pár országnál nem így mûködik, szóval passz. Amúgy elvileg, ha residence, akkor a kisebbségek lelépnek.
Érdemes minden nyersanyag termelõ helyrõl elvonni a lakosságot a gyárak felé, és inkább importálni a nyersanyagokat, és exportálni az így drasztikusan megnövekedett ipari termékeket. Sokkal több pénz jön be. Én pl Argentínával olyat csináltam, hogy csak az aranybányáimban volt POP a többi helyen mind 0, és a lakosság nagyrésze craftsmen vagy clerks volt. Ebbõl az jött, hogy dõlt a pénz két okból is. A középréteg sokkal több pénzt keres, ezáltal többet is adózik jóval, másik részrõl pedig a legolcsóbban elõállítható ipari termék is 2-3xást éri a hozzászükséges nyersanyagok árának. Arról nem is beszélve, hogy a sok clerks meg úgy megdobta a research-öt, hogy nem gyõzöm elkölteni a pontokat 😊
Az életszínvonalas kérdésre én sem tudom a választ. Engem is idegesít, hogy nem tudom növelni. Nálam is jelentkezik az, hogy szarásig vagyok mondjuk likõrbõl, de nem jut el azokhoz, akiknek kéne, és pirossal jelzi, hogy kéne még nekik 0.2, pedig van raktáron 1000, és gyártanak is a gyáraim belõle rendesen.
Az életszínvonalas kérdésre én sem tudom a választ. Engem is idegesít, hogy nem tudom növelni. Nálam is jelentkezik az, hogy szarásig vagyok mondjuk likõrbõl, de nem jut el azokhoz, akiknek kéne, és pirossal jelzi, hogy kéne még nekik 0.2, pedig van raktáron 1000, és gyártanak is a gyáraim belõle rendesen.
ha pár hszt visszaolvastál volna, akkor erre is találtál volna már napokkal ezelött is választ, mert leírtam ezt is.
ki akarom szorítani erdélybõl a románokat:d....bár ez igen nehz mivel itt erdély kb 20%-a magyar csak😞
aha...és milyen eszközökkel lehet elérni azt (vagy trükökkel),hogy a kissebbség csökkenjen és mondjuk ahol a kissebbség van többségben ott a nemzeti etnikum szaporodjon és ne a kissebbség?
hogy csak tartózkodási joguk van az etnikumoknak, azt hiszem
a lim meg full citizenship már meg van mi de ez a residance mit jelent?
mot kissebbség politikáról kérdeznék...melyik a legjobb arra hogy elnyomjam/asszimiláljam a kissebséget és ne a nemzeti etnikum csökkenjen?....lim.citizen,full citizen stb
a gyár termelésnél a used amit az emberek használnak azt hiszem
hm...ennél érthetõbben nem tudom hogy lehet leírni:😄....Hogy lehet kapitalistákat csinálni?....mit nem lehet érteni ezen.....fel fogtam h nagy tõkések meg minden..csúcs...de mit basszak neki?...egyébként már tudom hogy kell😊
Avagy nagypolgárság, burzsoázia😊
Svédországnak (mostmár Skandinávia, mert 1864-ben kijött az uniós event Dániával) az a hátránya, hogy kevés embere van, ezért a burzsujok fölöslegesen építenek gyárakat, mert üresen maradnak, pedig ahol túltermelés van, onnan elvontam munkaerõt dehát ez nem elég. Most érek 1900-hoz, és nagyon jó, hogy kis számban jönnek a bevándorlók, tehát havonta olyan 35-40 ezerrel gyarapszik az ország népessége. Tehát most már szép lassan tudok minden gyárba legalább 1 munkáscsoportot rakni.
Viszont marad az örök kérdés: Hogyan tudom javítani az életszínvonalat?? Mert hiába van 100 furniture-öm, akkor is pirosan mutatja. Szóval nem értem. Jó a kiegészítõben, hogy piros pöttyel mutatja, hogy melyik anyagból van kevés a termeléshez, dehát az csak a gyáraknál van, az emberek igényére nem figyel sajna.
Svédországnak (mostmár Skandinávia, mert 1864-ben kijött az uniós event Dániával) az a hátránya, hogy kevés embere van, ezért a burzsujok fölöslegesen építenek gyárakat, mert üresen maradnak, pedig ahol túltermelés van, onnan elvontam munkaerõt dehát ez nem elég. Most érek 1900-hoz, és nagyon jó, hogy kis számban jönnek a bevándorlók, tehát havonta olyan 35-40 ezerrel gyarapszik az ország népessége. Tehát most már szép lassan tudok minden gyárba legalább 1 munkáscsoportot rakni.
Viszont marad az örök kérdés: Hogyan tudom javítani az életszínvonalat?? Mert hiába van 100 furniture-öm, akkor is pirosan mutatja. Szóval nem értem. Jó a kiegészítõben, hogy piros pöttyel mutatja, hogy melyik anyagból van kevés a termeléshez, dehát az csak a gyáraknál van, az emberek igényére nem figyel sajna.
nah erre nem gondoltam volna bazdmeg😄.....most kilettem segítve😄
és mert így izgibb^^
hujhuj mindenki....az a kérdésem lenne h mit csinálják több kapitalistám legyen?...Magyarországgal vagyok és a deák párt van hatalmon amihez ugye kapitalisták kellenének mert nem akarok beavatkozni az iparosításba mert lusta vagyok hozzá😄
Na, csak elkezdték, és szorgalmasan szórják a pénzt a gyárakra és a vasutakra, azokután pláne, hogy az egyik megyében egy 80 ezer fõs farmercsoportot átalakítottam kapitalistákká😊 Sztem zsír ez a laissez faire, mert nem nekem kell költekezni, ráadásul gyorsan megépítik a vasutakat, talán egy kicsit hátrány, hogy nem mindig a legszükségesebb gyárakat építik meg, de ezeknek annyi pénzük van hogy évente építenek 1 gyárat, szóval ez nem gond. A legjobb az interventionism sztem, mert ha van sok pénzed, akkor tudsz szociális reformokat végrehajtani.
Ja és nagyjából a kapitalizmus hogyan definiálható? Tudjam már pontosan micsodák ezek, hogyha annyi van belõlük az országomban!😊
Ja és nagyjából a kapitalizmus hogyan definiálható? Tudjam már pontosan micsodák ezek, hogyha annyi van belõlük az országomban!😊
ja az is fontos, hogy laiiessez faire vagy interventionalist legyen. De laissez fairben a legbuzgóbbak.
Milyen a gazdasági politikája a pártodnak?
svédekkel vagyok, levittem a gazdagok adóját, de nem akarnak semmit se építeni ezek a fránya kapitalisták, pedig 2-4 ezer zséjük van
konvertálnod kell elöbb clerk-é a POP-ot, majd utána kapitalistává, de vigyázz, mert kapitalistából már nem lehet semmi mást cisnálni, olyan mint az arisztokrata.
Na megvan a kiegészítõ, hogyan tudok kapitalistát csinálni?
:ASD:ASD: most néztem meg a save gamet és ott a németeknek 185 research pointja van :ASDASD:ASD:ASd
pfff bazz angolokkal összegyüjtöttem 130 research pointot (nem csaltam) és bazze nemtom elkölteni nem lehet fejleszteni és nem tudok cserélni se olaszokkal átmentem a save game be és náluk is volt kb 20 de õk legalább fejlesztettek vmit a másik meg a cserénél franciknál szines a tech cucc tehát elvileg tudnak oat cserélni de rámegyek és nincs ott semmi...
Tudsz adni címet esetleg? Mert 2 nagy torrentoldalon nem találtam sajna
nem változik semmi ha csökkentem az adójukat
The POP Goods Buying Algorithm ezt a részét nem teljesen értem
és tudnál picit segiteni értelmezni vmithttp://victoria.nsen.ch/wiki/index.php/POP_Spending_Habits
csökkentsd az adójukat akkor. Amúgy érdemes ott csinálni kapitalistákat, ahol már vannak gyárak, mert ott a gyárak is jobban termelnek, meg a kapitalistának is több pénze lesz.
igen csinmáltam de most meg nem építenek semmit azt irja h kb 80 lett a pénzük régebben még 1000 körül volt hmm ugye ottvannak azok a cuccok h everyday goods abbol asszem csak 60 százalék van de nem tudom h befolyasolom