Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, elég sokat játszottam mindkettõvel. Ugyanúgy le lehet játszani a csatákat a knights of honorban is talán még tágabb taktikai repertoárral. Persze grafikában Rome a nyerõ de egy hardcore stratégának az sokadlagos szempont 😊 Amúgy próbálkoztam megint a konvertált játékommal doomsdayben, de siralmas. Ezt elkúrták. Nem kicsit. Nagyon. De reménykedni lehet egy patchben 😛
hmm verte volna a rome-ot?😄
szerintem az is olyan játék amit a mûfajában ölég nehéz überelni
szerintem az is olyan játék amit a mûfajában ölég nehéz überelni
Bug az minden programban van de legtöbb esetben a kiadó által szûkreszabott határidõ miatt "szaporodnak el". A Fallout 1 és 2 is tele volt buggal mégis máig a kedvenc játékaim közé tartoznak. A paradoxra visszatérve... A Total War sorozat is hasonló mûfaj csak ott a harcon van a hangsúly. Mondjuk igaz, h igényesség dolgában nincsenek mindig a csúcson, a Two Crown hihetetlenül ratyi lett, sztem egy hétvége alatt dobták össze 😛 A Knights of Honor viszont verhette volna a Rome: Total War-t ha lett volna játékegyensúly, de azt egy jó patchel ki lehetne javítani. A Victoriával szintén ez a baj, de a crusader az tényleg baklövés mert 20-40 év után játszhatatlan lesz a milliónyi családtagtól, meg még ki tudja mitõl.
Hülyeséget írtam. Gamersgate a helyes. De a lényeg ugyanaz.
Tudom h a paradox oldalán nincs kint, de akik a kieget megvették a strategyfirst-en azok le tudtak tölteni vmi patchet, amit sajna dc-n sem találtam meg eddig, pedig kéne mert ha liberálisabb gazdaságpolitikával operálok akkor nagyon nem mind1 h tudnak -e építeni a kapitalistáim 😛
hm...reggel van még😄...
azért nem konvertálja át a tábornokokat mivel a játékban nincs mire😄....perzsiának sztem a játékban van max 5 tábornoka és annyi...de a nyersanyagot én se vágom miért nem lehetett átkonvertálni....simán meg lehetett volna csinálni...
Hát szerintem is eléggé bughalmaz lesz az eu 3 h most grafikát majmolták agyon....bár az event részleget az eu 2-ben már elég jól kidolgozták sztem és azt fogják átültetni kissebb nagyobb módosításokkal. De azért ez a 3d-s grafika nagyon nem kellett volna...akik eddig vették amúgy sem a grafika miatt vették. Most azt képzelik h vki a grafika miatt fogja venni?😄Aki a grafikára utazik az úgy is azt fogja nyûni ahol 3 gombot kell nyomni ölni agynélkül. Ezzel csak a régi játékosok egy részét ilyesztik el újakat viszont semmikép nem hoz.....a paradox minõséget meg ne fírtassuk....csak azért olyan faszásan jó mert talán ez az 1 cég van a mûfajban és ninics mihez viszonyítani....nem azt mondom h totál szar de vannak benne azért elég nagy hibák kivéve a hoi-t mert az talán a legtökéletesebb...az elõtt le a kalappal de pl a victoria vagy a crusader...
Én már 4 szer is végigjátszottam 36-ig: Németekkel, Magyarokkal, Perzsákkal és Austriával. Mint már írtam nincs értelme átkonverálni, mert úgy meg a HOI lesz játszhatatlan.
Fõleg úgy, hogy semmilyen eventet nem fog használni.
Területekrõl: ezt is írtam, hogy a HOI térkép és a Vicky térkép teljsen más, és ha a HOI-s terület egy része a Vickyben máshova tartozik teljesen véletlenszerûen adja ennek- vagy annak. (pl: Magyarország, de pl. Baku melletti területekj is (és még lehetne sorolni).
Az is full gáz, hogy teljesen semmit nem számít mennyi nyersanyaggal fejezed be a játékot Vickiben mert nem konvertálja (csak a pénzt, pl. 8M-val fejeztem be 15e-el kezdtem). A fejlseztõ csapatokat átdolgozták, de: ami full idegbaj volt az Perzsia - a Vickyben volt kb. 38 tábornokom meg 128 Leadership-em a konverálásnál: HOI: 2 (!!!) tábornok azt slussz. A KURVA ANNNYÁD PARADOX.
Fõleg úgy, hogy semmilyen eventet nem fog használni.
Területekrõl: ezt is írtam, hogy a HOI térkép és a Vicky térkép teljsen más, és ha a HOI-s terület egy része a Vickyben máshova tartozik teljesen véletlenszerûen adja ennek- vagy annak. (pl: Magyarország, de pl. Baku melletti területekj is (és még lehetne sorolni).
Az is full gáz, hogy teljesen semmit nem számít mennyi nyersanyaggal fejezed be a játékot Vickiben mert nem konvertálja (csak a pénzt, pl. 8M-val fejeztem be 15e-el kezdtem). A fejlseztõ csapatokat átdolgozták, de: ami full idegbaj volt az Perzsia - a Vickyben volt kb. 38 tábornokom meg 128 Leadership-em a konverálásnál: HOI: 2 (!!!) tábornok azt slussz. A KURVA ANNNYÁD PARADOX.
Még nincs kint.
Amúgy tudja vki h mi a legújíbb patch Revolutionshöz és honnan lehet egyszerûen leszedni?
Biztos csiszolgatnak rajta a végén. Annál azért igényesebbek szoktak lenni a Paradoxosok mintsem h kiadnák így.
A legújabb képeken már elég szép lett a 3D map is, az újítások a vallásban és kultúrában is jónak tûnnek ,azon kívül, hogy a magyarok nyugati-szlávok lesznek. Attól félek inkább, hogy a szokásosnál is több bug lesz benne meg hogy most még többet kell rajta a játékosoknak dolgozni hogy "valóban" történelmi játék legyen.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szerintem az EU3 elég nagy csalódás lesz. Grafika: ahelyett, hogy megcisnálták volna szebbre a 2d-s grafikát, csináltak egy ocsmány 3d-set.
hát én néztem pár képet az eu 3 ról hmmm.... nem valami csábító :S
gr
mért nem Victoria 2???
mért nem Victoria 2???
2007 Január 23. Europa Universalis III.!!!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Most nyomtam végig Magyarországgal. Igaz h fent van a patch ami elvileg kijavítja a kapitalistákkal kapcsolatos hibát (ti. megbolondul a luxusigényeik kielégítése és nem tudnak pénzt gyûjteni építkezésre) de az uccsó nemtom hány évtizedben nekem kellett gyárakat építenem mert sose gyûlt össze pénzük 0% gazdag adóval sem 😞 Hálátlan dögök. Exportáltam a mentést Doomsdaybe viszont Ausztria elszipkázta vmiért pár tartományomat (Pozsony, Zágráb, Kárpátalja) és gõzöm sincs miért, mivel nem is nemzeti tartományai, ráadásul alig élt ott német. Még vmi. A nagyobb (pár tízezer) munkanélküli populációk beleolvadnak szépen lassan a dolgozó népességbe?
de mondjuk japánnal vagy a németekkel még soha nem csináltam meg...németekkel 20 volt a max aztán meguntam
én mostanába végig nyomom mert mindig átkonvertálom hoiba mert kíváncsi vagyok h milyen eredmény jön ki😊....hoit viszont még sose vittem tovább 46-nál😄
Eddig énis csak Mo-val nyomtam végig, úgy 1930 fele mindig abbahagyom. De most azt tervezem hogy No-val Hitlert juttatom hatalomra, ami ugyebár csak 1933-ban történik meg.
hát ezaz sose érek a végére énse mert mire oda jutnék már megunom mondván úgyis mindjárt vége tehát nem folytatom😄
Én úgy szoktam, hogy elkezdem, játszom pár órat, aztán abbahagyom, aztán valamikor máskor folytatom, de a végére soha nem jutok el 😊 Eddig 1 kampányt nyomtam végig 1936ig. Argentínával.
jaja kéne pár fekát venni nekik akkor legalább õkis dolgoznának
XD
XD
ti mennyit jáccotok 1huzamban? én ha elkezdek 1 kampányt akkor legalább 3 óra kell hogy történnyen már valami izgi😄
😄
vegyél nekik cokit...nyami^^
aham értem köszi
Csak akkor mennek át más területekre, ha van pénzük is. Ha nincs, akkor az országból vándorolnak ki. Érdemes levinni az adókat kicsit, és munkanélküli segélyt bevezetni, és akkor nõni fog a pénzük is, és elõbb utóbb átmászkálnak.
hogy ösztönözzem a lakosságot h átvándoroljon más területekre?ha sokat splittelem õket és telítõdik a munkahely akkor nem megy át csak megmarad munkanélküli
hát ez a residence politika nekem nagyon nem jön be
Ha valakit érdekel a HOI2 vagy Doomsday multiban annak ajánlom figyelmébe a http://xsorbit25.com/users5/hoiplayers/index.php linket.
Itt kizárólag multis játékok szervezése stb. folyik.
Azt hiszem van HOI 1 és EU2 game is, de fõleg HOI2.
Angol nyelvû a fórum, de sok magyar játékos is van.<#smile>#smile>
Itt kizárólag multis játékok szervezése stb. folyik.
Azt hiszem van HOI 1 és EU2 game is, de fõleg HOI2.
Angol nyelvû a fórum, de sok magyar játékos is van.<#smile>#smile>
3 militatancy nem sok szerintem fõleg mert nekem -0,2 volt havonta tehát ripsz ropsz megbékélnek meg azokat a lázadókat hamar le lehet verni
pontosabban??
hol vannak az eventek teljes szövegei? Úgy értem, hogy nem csak a cím amit a config/event_text fájlban találok meg, hanem a teljes, az egész😄
Hát muszáj volt, mert csomó militancyt kaptam volna, ha nem teszem. Meg annyira nem nagy szám területek.
te amúgy létrehoztad a bábálamokat?
+ kapsz 500 presztizst. Én is pont most értem el nemrég, viszont szomorúan tapasztaltam, hogy törökország uncivilized lett, és gyakorlatilag használhatatlanul gyenge szövetséges.
relációt😄 konkrétan a nagyhatalmak gyûlölni fognak mint a szart😄😄
amúgy csak 1 szimplán megkapod a balkánt + mellé mint 1 csekélység satellite államod lesz törökország😄 konkrétan az ortotox területeket te fogod uralni kivéve görögországot
amúgy csak 1 szimplán megkapod a balkánt + mellé mint 1 csekélység satellite államod lesz törökország😄 konkrétan az ortotox területeket te fogod uralni kivéve görögországot
De egy próbát megér, én benne vagyok
már próbáltunk rendezni egyet...semmi nem lett belõle😄....amúgy meg nem annyira multi játék a victoria...inkább a hearts of iron vgay az eu2
Kéne rendezni egy multi játékot. Ki van benne?
hm...tényleg van ilyen event...és amúgy ettõl miért lesz neked jobb?...azon kívül h 1 rakás - relációt kapsz a nagyhatalmaktól
ha meghódítod az összes szláv államot/kulcs provinciákat akkor bejön ilyen event vagy mi?
huhuuuu én lettem a Tsar of all slavs 😄😄:😄D necces volt de sikerült
ez nem csalás....csak korrigálás...akkor lenne csalás ha az igazat ferdítenéd hamissá nem a hamist igazabbá😊....nem azt mondom h írd át totálisan hanem h korrigáld
kéne csinálni egy európai etnikumok modot mert elég szar alapból
nálam rendszeresen elõfordul hogy a játék elején az egyik nagyhatalom hadat üzen a másiknak és lerohanja utána ajánl neki nem valami tul elõnyös békét és elfogadja pl legutóbb anglia háborúzott oroszországgal és elnyert tõle talán 6-7 provinciát de hihetetlen utána mintha megbénultak volna az oroszok és 90 fele már csak egy féllábú óriás lett talán 12. az országok sorrendjében.