Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AI fileban átlehet írni, hogy németeket soha ne támadja meg, meg soha nem szövetkezzen ellenük, stb.
Áh, az nem lenne az igazi független Mo. Én szabad akaratot biztosítok nekik, igazából nem is akarom hogy szövetségesem legyen, csak ne forduljon ellenem és fejlõdjön szépen. Lehet hogy ez nektek fura játékmód, de most nem NO érdekei az elsõk hanem MO-é, amit egy erõs nagyhatalommal tudnék csak biztosítani nekik. Nem tom sztem így kurvajó játszani, hogy egy "kis" ország mögé áll talán a világ legerõsebb országa, és ha valaki gecizni mer vele akkor a nagyhatalom úgy megfingatja, hogy vért izzad az ellen😊
Bazzeg....Egy Kingdom of Hungary campaignt indítottam el, de nem a magyarokkal vagyok, hanem a németekkel, mert elhatároztam hogy ahogy NO az egyesülése után megerõsödik, úgy erõsödjön meg Magyarország is, ezt többnyire úgy próbálom elérni hogy mindig küldök nekik százezres nagyságú pénzösszegeket, ill. fejlesztéseket, és törekszem a szövetségre is.DE! Ezek az idióta magyarok (ja most leidiótáztam magunkat) nem velem, hanem a francikkal kötöttek szövit, és amikor kitört a francia-porosz háború, õk, ellenem voltak...Hát nem pofátlan egy cseppet sem...Kûdök nekik pénzt,fejlesztést,garantálom a függetlenségüket, állandóan +200-on van a relations erre megtámad...Poén hogy mihelyst egyesült NO, rá néhány héttel újra megtámadtak a francik, az 5 évre szóló békeszerzõdést megtörve, így vesztettek egy csomó presztízst. Itt tartok, és most folytatom
tisztelet a kivételnek
megszoktam hogyha egy hosszú hozzászólást írok akkor többnyire nem válaszol rá senki ha viszont sok kicsit akkor kénytelen kelletlen elolvassa a többség és igy kapok rá esetleg választ
jol elvagy magadba<#email>#email><#nevetes1>#nevetes1>
HUNForrest-Gump
najó már nemtudok semmit😄
és még 1 kérdés ez ugye függ a vallástól is nem?
de ez az egész csak full citizenshipnél képzelhetõek el nem? mert itt nekem residencenél nincs pénze a lengyeleknek pl
húúúú eszembe jutott 1 5let végülis a te 5leted de a lényege az h ugye a nem nemzeti lakosságnak nem adomk munkát és ezzel 1000 sével átmennek más helyekre de 1000 alatt asszimilálódnak ezért beolvad az akár 35000 lakosság is
te én ezt nem értem a craftsmenek nem hajlandóak vándorolni pedig 99 tartalék pénzük van a parasztok hajlandóak
ja kb. Én ezt csináltam, mikor francikkal voltam. Elzász-lotaringiában nem adtam munkát a németeknek, és szép lassan elkezdtek szivárogni a gyarmatokra, vagy más területekre, ahol szépen lassan asszimilálódtak.
hmm tehát azt tanácsolod hogy azokon a területeken ahol azt szeretném h ne menjenek szedjem ki az összes crafstmen-t ahol meg vinni akarom õket ott építsek gyárat nem?
nem jó ez mert az unassinged popok népessége csak nõ. lehet valamit rosszul csinálok
de végülis munkahely ott is van és a popokat csak én "assignálom" de akkor hogy mennek be más terül
etek rgojába?
etek rgojába?
Ha nincs munkájuk, viszont van pénzük, akkor nem vándorolnak ki. Ha nincs pénzük, akkor kivándorolnak.
de mi nem rakom be õket sehova he? akkor nem kivándorolnak
jaja megvan ki is próbálom
auto assing workers?
de ha ezt lehet gyárakba akkor lehet RGO k ba is ezt csinálni?
hol állitom be?
Nem igazán. De ha nem találnak munkát ott sem, akkor onnan is továbbállnak elõbb-útóbb, szóval csak idõ kérdése, hogy oda menjenek, ahova akarod. Azt is lehet csinálni, hogy beállítod, hogy de rakosgasd be a popokat a gyárakba, és csak simán nem rakd be õket sehova, amíg a jó helyen nem vannak.
tehát nem tudom befolyásolni azt hogy hova menjenek
Elég sok tényezõ van.
Elsõdlegesen általában a legnagyobb régióba vándorolnak, és azon belül is oda, ahol a legértékesebb nyersanyag van. Utána számít csak a life rating, meg a munkahely, stb.
Elsõdlegesen általában a legnagyobb régióba vándorolnak, és azon belül is oda, ahol a legértékesebb nyersanyag van. Utána számít csak a life rating, meg a munkahely, stb.
a #4958 hozzászólásomra tudja valaki a megoldást?
nem ezzel van a bajom...és sztem senkinek sem
Mi a bajod a fejlesztõcsapatokkal? Sztem azt kivételesen jól csinálták meg az átkonvertálásnál. Minél jelentõsebb az ipar, minél nagyobb egy adott gyár, és minél nagyobb az irástudók aránya (egyetemek) annál több és jobb fejlesztõcsapata van az adott országnak. Ez teljesen logikus.
Ember!
A HOI alapból 36-ban a történelmi valóságot próbálja megjeleníteni.
De elvárnám, hogy a Vikibõl konvertált alternatív történelem konverált alakban is alternatív legyen, vagyis ha Perzsiának van 30 tábornoka akkor konv. után is legyen. Hiszen az már nem az a Perzsia akinek 6 tartománya van, hanem az akinek 65!!!!
És a leadership: nyilvánvaló, hogy konvertálásnál úgy kellett volna figyelembe venni, hogy mennyi tábonoka legyen az országnak...
Amúgy semmibõl nem tartott volna ezt is úgy (szarul) megoldani mint a fejlesztõ-csapatokat, mert most Perzsiának nem 3 hanem 12 (!) van, többek között több 9-es...
A HOI alapból 36-ban a történelmi valóságot próbálja megjeleníteni.
De elvárnám, hogy a Vikibõl konvertált alternatív történelem konverált alakban is alternatív legyen, vagyis ha Perzsiának van 30 tábornoka akkor konv. után is legyen. Hiszen az már nem az a Perzsia akinek 6 tartománya van, hanem az akinek 65!!!!
És a leadership: nyilvánvaló, hogy konvertálásnál úgy kellett volna figyelembe venni, hogy mennyi tábonoka legyen az országnak...
Amúgy semmibõl nem tartott volna ezt is úgy (szarul) megoldani mint a fejlesztõ-csapatokat, mert most Perzsiának nem 3 hanem 12 (!) van, többek között több 9-es...
helyesírás
erõsséged
A jelek szerint nekem sem 😊
erõsséged
A jelek szerint nekem sem 😊
Baszki Brave, a helyeyírás nem az erõsságed 😛
de az is lehet h szar hajóra szálltak😊....nagyon ellehetett baszva a menetrend😄
csomó mazoista gyökér akik szketikus élet módot akarnak folytatni a hit köntösébe bulytatva mazoista vágyaikat.....más ötletem nincs😄
Elkezdtem egyet a hollandusokkal és már 1903-ban vagyok. 45 milliós népesség befigyel csak az a baj h a hülye bevándorlók elsöprõ része az indonéz gyarmataimra ment, köztük többszázezer craftsmen, holott 1 fia gyáram sincs az anyaországon kívül, és ami még nagyobb baj h sehogy sem gyûlik össze pénzük h elpályázhassanak azokba a tartományaimba ahol a gyárak vannak. Másnak is csinálta már ezt a játék?
a rome total war és a hoi meg rtsek^^
Csak részben van igazad. A HOI és a Vicky paradox módon<#vigyor0>#vigyor0> testvérjátékok....
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
másrészt a sok leadership nem tudom h ti hogy vagytok vele de sztem sose felesleg😄
ennyierõvel a victoriát a victoria topicban kéne dumálni...
1, a 136 leadership hót felesleges pláne perzsákkal.
2, ha utánanézel szerintem kiderül, hogy a Perzsáknak pontosan 2 darab tábornokuk volt akkoriban..
2, ha utánanézel szerintem kiderül, hogy a Perzsáknak pontosan 2 darab tábornokuk volt akkoriban..
Lehet, hogy a Medieval War topikban kellene próbálkozni.....<#mf2>#mf2>
már meg van
nem tudja valaki h mit kell átírni h minden néppel lehessek a rome:total warban?....végig csináltam a kampányt de akkor is csak korlátozott számban lehetek nemzetekkel pl nem lehetek makedónokkal vagy trákokkal
hmm én nem értem ezt vándorlást az államon belül mostmár ahogy mondtad csináltam nekik pénzt tehát a parasztank általában van már 90 pénze és valóban elkezdtek vándorolni csak a probléma hogy szinte csak westfalenbe mennek és ottis fõleg münsterbe de nemtudom miért a lengyel litván területeken rengeteg munkahely van mégis oda mennek pedig már telítõdött és ottis kialakult 1 munkanélküli réteg nem értem...
Közben már megoldottam 😊
Lezúztam a buzikat, viszont nem kaptam meg elzász-lotaringiát....
Lezúzsztam még az osztákokat is, és olaszoknak is segítettem az egyesítésben (kb 400ezer katonám bánta 😄), de sebaj, mert van manpowerem bõven. végre van délen is kikötöm, és felszabadítottam a magyarokat, ukránokat, horvátokat, és létrehoztam egy kis lengyel államot Krakkó nagyhercegség néven 😊
Lezúztam a buzikat, viszont nem kaptam meg elzász-lotaringiát....
Lezúzsztam még az osztákokat is, és olaszoknak is segítettem az egyesítésben (kb 400ezer katonám bánta 😄), de sebaj, mert van manpowerem bõven. végre van délen is kikötöm, és felszabadítottam a magyarokat, ukránokat, horvátokat, és létrehoztam egy kis lengyel államot Krakkó nagyhercegség néven 😊
Nem kell átírnod!! Miután lejárt a szerzõdésed, támadd meg a buzikat, foglald be Párizst és egyesülni fog! Nekem is volt ilyen hogy csak '78-ban egyesült No. Nem kell bepánikolni, az az event csak egy jelzés hogy mostantól tud egyesülni No.
Pontosan ez a Knights of Honor 😊 Csak a játékegyensúly szúrták el, de azt nagyon 😞
hm...meg mondjuk az is elég jó a total warban h 1 400 fõs település fellázad, és 3000 ezernyi totál elit katona terem a falucskában....biztosan titokban klónozták a fáraó testõrségét....
Tököm ki van!
Indítottam egy játékot poroszokkal, és végre jön a franko-porosz háború. Jön az event a spanyol örökösödési botránnyal, én meg nyomom, hogy márpedig német lesz a spanyol király, de nem történik utána semmi. Francik nem akarnak nekem hadatüzenni az evenntel. Kicsit körbenéztem, hogy vajon miért nem, hát azért nem, mert volt egy békekötési szerzõdésem velük, ami csak 74ben fog lejárni.. (gyarmati háború volt) Magyarul bebuktam az egész német egyesítést, és most kezdhetem átírni a dolgokat, hogy mégis legyen háború 😞
Indítottam egy játékot poroszokkal, és végre jön a franko-porosz háború. Jön az event a spanyol örökösödési botránnyal, én meg nyomom, hogy márpedig német lesz a spanyol király, de nem történik utána semmi. Francik nem akarnak nekem hadatüzenni az evenntel. Kicsit körbenéztem, hogy vajon miért nem, hát azért nem, mert volt egy békekötési szerzõdésem velük, ami csak 74ben fog lejárni.. (gyarmati háború volt) Magyarul bebuktam az egész német egyesítést, és most kezdhetem átírni a dolgokat, hogy mégis legyen háború 😞