Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a hoi2-höz vagy a dd-hez érdemes feltenni vmi modot?
Hogyan lehet átkerülni latin tech groupba?
februar elejen HOI2 DD multiban en is resztvennek, lehetne modos játék is pl CORE
az a gond hogy nekem csak alap HOI2 van de amúgy mennék

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Miért nem írod át úgy, hogy kezdés után 2 perccel kiírja, hogy nyertél? Több értelme volna.
Hearts of Iron 2 Doomsday multiba akar valaki játszani?Msn címem:[email protected] uncsimmal már ketten vagyunk.Szovjetunió az foglalt mert én lennék vele.

hát ha van hozzá elég nyersanyagod vagy tudsz hozzá szerezni...
matthias92
1gyár/1nap

matthias92
átírtam a gyárak gyártási idejét, és telinyomtam magyarországot gyárral, szerintetek megérte? 😄

szóval azt hogy hogyan kell egy hadosztályt a-ból b-be küldeni azt nem kell magyarázni😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

A játékkal kb. egy éve játszok de eddig csak single-ben toltam

Mennyit játszottál a játékkal h az alapoktól kell magyarázni?
A Victoria multiban nem igényelt túl sok magyarázatot, gondolom a HoI sem különbözik ebben a tekintetben.

Hát akkor ha ráértek valamikorra megbeszélhenénk. Bár mondom, nekem az alapoktól kéne elmagyarázni hogy mit s hogyan kell csinálni😄
Nekem fõleg hétfõ után lenne jó, akkor befejezem a vizsgáimat ha minden jól megy.

tolhatunk hoi2-t....az nem olyan ratyi mint a vicki😊...nem szállogat el...én már toltam párat végig multiban
Nekem van kedvem, de ha olyan a netkódja a játéknak, mint a Victoriának, akkor hamar el fog menni 😛

Ja meg még anny hogy soha nem multiztam HOI2vel és nem sok fogalmam van róla hogy hogyan is kéne nekikezdeni😄

Vagy esetleg tudnátok tippet adni hogy milyen fórumon találhatok játlkosokat?

Nincs kedve vkinek alap HOI2-vel multizni?

😄DDDDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BUÉK-Bolsevikok Utolsó Éve Következik
BUÉK-Budapest Újra Éhezni Kezd
BUÉK-Bosszúm UtolÉr, Köcsög

Melyikkel értetek leginkább egyet?
ja
BUÉK

jokor irom nem??

próbáljátok gamespyon😊.....bár fingom sincs h az támogatja e ezt vagy mennyire befolyásolja a szétkapcsolásokat....bár sztem ez a program hibája és nem a serveré
Kár h a netes játék a paradoxnak csak mellékes. Egy csomó kényelmi szolgáltatás nincs meg a valkyrieneten és a játékban ami egy élvezhetõ hálózatos játékhoz jól jönne.

Kár hogy nem nyomják többen a Vickyt, lehet hogy akkor ezek a problémák kilettek volna küszöbölve.
Ma este Lorgemmel és Mukival próbáltunk vmi játékfélét produkálni, azonban ez nem igazán sikerült a folyamatos szétkapcsolások miatt. Miután ezt meguntuk, én és Lorgem csatlakoztunk egy külföldi "csapathoz", így voltunk összesen kb. 8-an. Õk már sokkal tapasztaltabbak voltak nálunk, hisz október óta folyamatosan tolják a játékot, de még náluk is folyamatosan szétkapcsolt, nem tudni miért, de pl. megtudtuk azt, hogyha popot akarunk splitelni, akkor megkell állítani az idõt, különben ledob a szerverrõl. Ez már haladás😊 Azért én még reménykedem abban hogy összetudunk hozni vmikor egy izgalmas Victoriát😊
Ma lelett fújva az a program, amire mentem volna, szóval felõlem kezdhetünk korábban is, ha úgy óhajtjátok
Holnap 20:00-tól Victoria:Revolutions multiparty!

Aki jönni szeretne, az elõször is gyõzõdjön meg róla, hogy patchelve van a játék, ha ez megvan, akkor MSN-en keressen meg, ott megbeszéljük a továbbiakat!

Mégegyszer: MSN: [email protected]
te a grmos snipa vagy?😊
Na, akkor vegyen föl mindenki MSN-en, és beszéljük meg az idõpontot
Én is benne vagyok. Foltozott verzió lesz, ugye?

Én most jelentkezek

Dede
Muki100
Revolutions lesz vagy nem?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Na, újra Victoriáról volna szó😄
Szal mivel téli szünet van (tisztelet a kivételnek), ezért úgy gondoltam hogy játszhatnánk multiban. Brave-vel már kipróbáltuk régebben, és mûködik a dolog, a fagyás csak amiatt következett be, mert lassú volt a hostoló nete, tehát egy a hostolónak egy nagy sebességû nettel rendelkezõnek kell lennie, bár ez így van szinte minden multis játéknál. Szóval várjuk a jelentkezõket itt, és MSN-en!

MSN: [email protected]
Muki100
Nem idõtõl függ, hogy fejleszthetsz-e. Nézd meg jobban, lehet hogy pl. Artillery tech is kell hozzá (nem játszottam hsr-el)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

sziasztok,

1 kerdes:

doomsday hsr208 al!
40 marciusa van es meg mindig nem aktiv az infantry '39 !!!
pedig termeszetesen elotte levo megvan es mar blueprint is van hozza!

valakinek otlet?
Boldog meghitt meg minden ilyesmi karácsonyt kívánok minden kockának és nem kockának😊
Rendben, akkor átszokok én is.

Békés, boldog Karácsonyt mindenkinek!
Muki100
De igen, csak minden ami paradox ide szokott jönni mostanában.

Ez nem inkább EU2? :-)
Muki100
Végére értem a laza kis bizánci feléledéses játékomnak.
Hát úgy gondoltam, hogy belemoddolok majd pár fantasy eventet és leadert mert nagyon gyengének tûntek elõnézetbõl, de végül nem volt rá szükség.

A 2 román állam, Albánia, és Morea diploannektálva lett. A törökök, és a lovagrend és a többi történelmi terület amit Velencétõl és a Szafavidoktól és Malaccától(!) szedtem kevésbé békés terjeszkedés áldozatai lettek.
A magyarok, horvátok, és grúzok hûbéresek.
Az oroszok és a lengyelek egész végig a barátaim voltak, viszont a világ összes többi része nem szeretett, nyilván a sok területszerzés meg az ortodox vallás miatt.
Ezenkívül 9 CoT-ban van monopóliumom, gyarmatosítottam pár szigetet Ausztrália körül, meg az Indonéz szigetvilágból, valamint Massachussets államot <#idiota>
És egy érdekes következménye az aztékok lázadásának a spanyolok ellen az 1600-as évek közepén:

Az aztékok is tudják, hova kell átállni.
Land és Naval tech fel lettek nyomva 60-ig, Trade 8-on Infra pedig 7-en.
Az volt a baj igazából hogy az 1600-as éveket gyakorlatilag csak stabilizációra költöttem, de a végén átkerültem a Latin tech groupba.

köszi sikerült összerakni az egységeket😛
csak most meg villog a lépernyõ😊 nem olyan feltûnõ, de azért látni!!
feketén villaik, nem tom hogyan de nem naponként, hanem össze vissza😊
Nem tudok róla h vissza lehet küldeni, de a 2-ben úgysem lenne értelme, mivel ígyis-úgyis "eszik" az ellátmányt. A HoI-ban azt játszottam meg h poolban hagytam az egységeket, így nem került semmibe a fenntartásuk, és nem tûnt nagyobbnak a seregem a szomszédok elõtt, így nem fegyverkeztek annyira. Meg is szívták 😊

oroszoknál ugyszitén láttam már 9-es sqadront!!
a 14-es sqadront onnét vettem, hogy mittom én kikkel jáccotam, elmentettem, és betöltöttem újra a mentést csak a németekkel!!
láss csodát kesselring vezetése alatt 14 fighter volt 1 egységben😛
és is akarok ilyen egységeket tac-okkal😊
Muki100
DD-ben van kémkedés, nagyobb techtree, és 1953-ig tart. És van benne egy III.vh-s scenario.

Szia!

Várj, honnan gondolod hogy 14 gépbõl áll a flottája?
Azért mert 1 területet 14 gép bombáz, nem biztos hogy az 1 db "flotta".
Lehet 3-4 db 4-es kötelék bombáz ugyanott.

Egyébként max. 4 repcsit lehet 1 kötelékbe rakni, bár ezt át lehet írni a misc.txt-ben ha többet szeretnél😊)
Amúgy AI tényleg össze tud rakni többet is, én múltkor láttam 6-as magyar bombázó köteléket😄D
Csal a gép.<#wink>

Ha kiválasztasz 1 unitot és CTRL + jobb gomboz nyomsz valamelyik területre, akkor elöjön 1 ablak, ott ki lehet választani hogy strat. redeploy. Ez minden szárazföldi egységre mûködik.
Lehet hogy agyatlan kérdés, de mi a különbség a hoi2 és a hoi2 doomsday között?
halihó!
hoi2-vel kaocsolatben lenne 1 kérdésem!
hogy lehetséges az hogy agép össze tud állítani 14 repcsibõl álló flottát, én meg nem!
vagyis én nem tudom hogyan kell😊
meg még 1 kérdés hogy tudom a pool-ba visszaküldeni az egységet?? vagy ilyen nem létezik??
a strtegically redeploy-ról tudok ,de az csak a gaarisonnáll van:!!
elõre is kössz😛
Valszeg már az alapjáték vmelyik patch-ével is változott a helyzet, de nem biztos mert csak a kiegészítõben gyúrtam rá az RGO növelésre.