Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
A Victoria multiban nem igényelt túl sok magyarázatot, gondolom a HoI sem különbözik ebben a tekintetben.
Nekem fõleg hétfõ után lenne jó, akkor befejezem a vizsgáimat ha minden jól megy.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
BUÉK-Budapest Újra Éhezni Kezd
BUÉK-Bosszúm UtolÉr, Köcsög
Melyikkel értetek leginkább egyet?
BUÉK
jokor irom nem??
Aki jönni szeretne, az elõször is gyõzõdjön meg róla, hogy patchelve van a játék, ha ez megvan, akkor MSN-en keressen meg, ott megbeszéljük a továbbiakat!
Mégegyszer: MSN: [email protected]
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szal mivel téli szünet van (tisztelet a kivételnek), ezért úgy gondoltam hogy játszhatnánk multiban. Brave-vel már kipróbáltuk régebben, és mûködik a dolog, a fagyás csak amiatt következett be, mert lassú volt a hostoló nete, tehát egy a hostolónak egy nagy sebességû nettel rendelkezõnek kell lennie, bár ez így van szinte minden multis játéknál. Szóval várjuk a jelentkezõket itt, és MSN-en!
MSN: [email protected]
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
1 kerdes:
doomsday hsr208 al!
40 marciusa van es meg mindig nem aktiv az infantry '39 !!!
pedig termeszetesen elotte levo megvan es mar blueprint is van hozza!
valakinek otlet?
Békés, boldog Karácsonyt mindenkinek!
Hát úgy gondoltam, hogy belemoddolok majd pár fantasy eventet és leadert mert nagyon gyengének tûntek elõnézetbõl, de végül nem volt rá szükség.
A 2 román állam, Albánia, és Morea diploannektálva lett. A törökök, és a lovagrend és a többi történelmi terület amit Velencétõl és a Szafavidoktól és Malaccától(!) szedtem kevésbé békés terjeszkedés áldozatai lettek.
A magyarok, horvátok, és grúzok hûbéresek.
Az oroszok és a lengyelek egész végig a barátaim voltak, viszont a világ összes többi része nem szeretett, nyilván a sok területszerzés meg az ortodox vallás miatt.
Ezenkívül 9 CoT-ban van monopóliumom, gyarmatosítottam pár szigetet Ausztrália körül, meg az Indonéz szigetvilágból, valamint Massachussets államot <#idiota>#idiota>
És egy érdekes következménye az aztékok lázadásának a spanyolok ellen az 1600-as évek közepén:
Az aztékok is tudják, hova kell átállni.
Land és Naval tech fel lettek nyomva 60-ig, Trade 8-on Infra pedig 7-en.
Az volt a baj igazából hogy az 1600-as éveket gyakorlatilag csak stabilizációra költöttem, de a végén átkerültem a Latin tech groupba.
csak most meg villog a lépernyõ😊 nem olyan feltûnõ, de azért látni!!
feketén villaik, nem tom hogyan de nem naponként, hanem össze vissza😊
láss csodát kesselring vezetése alatt 14 fighter volt 1 egységben😛
és is akarok ilyen egységeket tac-okkal😊
Várj, honnan gondolod hogy 14 gépbõl áll a flottája?
Azért mert 1 területet 14 gép bombáz, nem biztos hogy az 1 db "flotta".
Lehet 3-4 db 4-es kötelék bombáz ugyanott.
Egyébként max. 4 repcsit lehet 1 kötelékbe rakni, bár ezt át lehet írni a misc.txt-ben ha többet szeretnél😊)
Amúgy AI tényleg össze tud rakni többet is, én múltkor láttam 6-as magyar bombázó köteléket😄D
Csal a gép.<#wink>#wink>
Ha kiválasztasz 1 unitot és CTRL + jobb gomboz nyomsz valamelyik területre, akkor elöjön 1 ablak, ott ki lehet választani hogy strat. redeploy. Ez minden szárazföldi egységre mûködik.
hoi2-vel kaocsolatben lenne 1 kérdésem!
hogy lehetséges az hogy agép össze tud állítani 14 repcsibõl álló flottát, én meg nem!
vagyis én nem tudom hogyan kell😊
meg még 1 kérdés hogy tudom a pool-ba visszaküldeni az egységet?? vagy ilyen nem létezik??
a strtegically redeploy-ról tudok ,de az csak a gaarisonnáll van:!!
elõre is kössz😛