Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mire a transportjaim átérnének oda tuti hogy megtámadja õket vagy egy nagyobb tengeri egység, vagy a légierõ. Egy kikötõt már elfoglalatam, de nem tom sokáig tartani 4 hadosztályal( ennyi maradt a 16-ból ami útnak indult). Az ejtõernyõsökkel is ugyan ez a helyzet
Más: ha anémetekkel vagyok és békét kötök pl. angolokkal akkor az összes szövetségessel (USA, FRanciao. st.) is békét kötök?
Nem lehet, hogy csak SPA divek voltak Afrikában nem saját területen (pl. szövetséges területen) és nem volt land connection semmilyen saját vagy szövetséges fõvároshoz? (pl. Törökön, Balkánon át) Mert ilyenkor az egyetlen lehetõség konvollyal ellátni, viszont mivel SPA-nak nincs területe Afrikában õ nem tud indítani, többieknek meg nincs csapata Afrikában így õk meg nem küldenek semmit... Csak egy tipp.
Mert konvolyt csak saját területre lehet indítani, szóval SPA nem tud más területre küldeni.(Ha saját területen állt, akkor meg lehet nem volt elég konvolya hozzá.)
Ha nem megy konvoly, akkor még segíthet a land connection, mert ilyenkor a szövetségesek/puppetek is el tudnak látni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
valószínûleg a gépemmel van a baj de akkor maradnom kell az elsõ résznél amihez már gyártottam egy félkész kiegészítést 😊
Steve76: én mindíg így csinálom, és addig hagyom a támogató attackot amíg az egységeim be nem vonulnak a területre. Így a frissen oda érkezõ ellenséget is le tudhuk gyõzni.
A támadásnál, úgy szoktátok, hogy 2-3 területrõl támadjátok al ellen egy területét, és csak annak van beállítva a támadás (attack) akit át akartok küldeni a sikeres csata esetén, a többi egység meg támogató tûzre (surrender attack)kell/szoktátok állítani ?
Nekem egy olyan oldal kellene, ahonnan modokat meg scenariokat lehet letölteni. Van lyen?
Milyen géped van?
Ezenkívûl fontos a terep is, Balkán elég ratyi. Ha télen támadsz (frozen) domb, folyó stb ezekre is nagy büntetést lehet összeszedni.
Harc közben ezekre figyelj. Nézd meg a csata képernyõjén hogy egyes egységeid milyen hatékonysággal támadnak, illetve a védõk mennyin védenek. Ha valamelyik dived alacsonyan harcol, ott rá fogsz jönni mi az oka.
41-ben 22 db Infantry '39-es megtámadtam a Yugókat, és pattantam, hogy csak na
Németekkel vagyok, az addig rendeben vagy hogy le tudom rohanni franciaországot, de tengeren nem tudok érvényesülni állandoan kikapok ha valamiféle akcioba belemegyek.hozza minden szövetséges a flottáját és az enyémet szépen legyakja.ez lenne az a nagy problémám.Amugy a victoriában a hajócsatákat nem nagyon vágom hogy ott megy melyik unit mire van speckozva/már ha van ilyen/
köszi elõre is
Annak az esélye, hogy pl.: egy Stalinista állam a demokrata USA-val szövetkezen alapból 0%, DE lehetséges. Csak is abban az esetben ha háborúban vagy te is és az USA is egy ugyanazon ellenféllel szemben vagy szövetséggel, és csak akkor léphetsz szövetségbe, ha az USA hív meg, egyébként így alapból max.5-8% esélyed van ha +200 viszonyban vagy vele.
Szovjetunió
Magyarország
Németország
37 december 13-ra elég kemény birodalmaink voltak =)
de volt olyan is hogy jugo-román-német.. tegnap kezdtük és fél évet haladtunk
valakinek van HoI2 1.3a (JLQC) patchja?
mert manapság multipartikat rendezünk én és a haverokközt egy hamachi nevû program segítségével...
vegyetek fel ha érdekel: [email protected]
Elõre köszönöm !!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
régebben irták nekem hogy hogyan sikerült lecsökkenteni a romáok számát magyarországon.és ott irta valaki,(most hirtelen nem jut eszembe hogy ki volt)hogy farmerrré konvertálta õket és ök meg kivándoroltak.
Na és csak akkor lehet a románokat konvertálni ha full citizenship van.És itt jön a probléma hogy nekem nincsen oylan pártom aminek ez lenne a programja.Hogyan lehet berakni uj pártokat vagy mit kell csinálni???
nemtudjátok hogyan lehet rendes szövetséget kötni?😄 mindenki visszautasitja..
Németekkel vagyok, az addig rendeben vagy hogy le tudom rohanni franciaországot, de tengeren nem tudok érvényesülni állandoan kikapok ha vaalmiféle akcioba belemegyek.hozza minden szövetséges a flottáját és az enyémet szépen legyakja.ez lenne az a nagy problémám.Amugy a victoriában a hajócsatákat nem nagyon vágo hogy ott hogy megy melyik unit mire van speckozva/már ha van ilyen/
köszi elõre is
A Toldi svéd licensz
Annektálásnál jobb olyan békét kötni, hogy legyen a bábországod. Ha megvan az ellen összes gyõzelmi pontja jó esély van rá. Többször meg kell próbálni. Annektálás után is fel lehet szabadítani, bábország lesz, de a hadserege az annektálásnál megsemmisül. A bábországokban nincs partizántevékenység, nem fogják le a szállítási kapacitást, gyorsabban átjut az országon az ellátmány, üzemanyag. A megszállt területek gyárainak csak töredéke dolgozik, a nyersanyagok kitermelése is elenyészõ. Úgyhogy célszerûbb bábországokat létrehozni.
Fanatikus vagyok.
Tapasztalatokat cserélnék.
A tengeri egységek nem fejlõdnek? (kivéve ATR)
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”