Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92

45ben látom úgy kezdünk hogy amcsi a-bomb moszkvára meg vmi másikra xD

matthias92
jeee
megvan, müxik
csak ez a rakoncátlan kislány D: meghajtóra mentette E: meghajtó helyett ^^

matthias92
na de olyan nekem nincs xD

Muki100
nem a .bint kell megnyitni hanem a .cuet

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A domsdayre gondolsz?
matthias92
na leszedtem ezt a köcsögláda dd-t, fél giga volt, egy szar bin filebe másolta be és erre mit látok? megnyitom és benne nincs semmi. Se démon túlsz, se alcohol nem ismeri fel. Na erre mondjatok vmi gyógyírt! Létszi *.*

I.C.ram
fogalmam sincs már. A hivatalos topikjában kell lennie install leírás.
Akkor megmondanád hogy hogyan kell telepíteni? Mert én letöltöm, felrakom és aztán az egész játék bekampecol.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

I.C.ram
amikor utoljára néztem, az volt vagy 1 éve, akkor még elég béta volt, de szerintem jó nagyon, mert iszonyat sok eventet írtak hozzá a srácok. Nem tudom, hogym ost milyen állapotban van.
matthias92
és szerinted jó?

I.C.ram
alternatív 2 vh-s. Ebben a projectben dolgoztam én is 😊
matthias92
ez milyen mod?

matthias92
szedem a DD-t 😊

Muki100
valójában de. Legegyszerûbb ha lemásolsz egy már létezõt, és átírod a megfelelõ számokat (hogy ne ütközzön másik már meglévõ eventtel)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

matthias92
eventet csinálni nem egy egyszerû dolog mi? :S

SirHiggins
Ezzel nem volt gond, teljesen friss egységek voltak, Brestbõl küldtem õket a Hollandiát elözönlõ németek ellen.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

SirHiggins
Francba, pedig jó lett volna megszórni a németeket a Csatorna felõl. pech

Ez azért van, mert vagy a hatótávolságuk szélén vannak, vagy le vannak harcolva, és amikor kiadod a parancsot, ott beállíthatod, hogy meddig folytassák a mûveletet. Na ha kezdetektõl fogva alacsonyabb értéken van, mint amit beálítottál, akkor visszavonul. Ugyan úgy, mint a repülõk, csak õk el sem kezdik a feladatot!
I.C.ram
Partot eleve asszem csak akkor bombáz, ha közben támadják földi egységek is azt a területet. Pl partraszállnak ,vagy másik környezõ területrõl támadják az egységeid.
SirHiggins
Szerintetek az mitõl van, hogy kiadom egy flottámnak, a part bombázását, erre visszamegy a támaszpontjára, bent marad, aztán jön az üzi, hogy feladat végrehajtva -de végig a tponton maradt.

nem ismerem ezt a modot. 😞

Nekem a HOI2 alap+doomsdy van felrakva, aztán Armageddon és bemásoltam még néhány fájlt...

Így v1.0 PJVZ a verzió...

Ha van kedvetek, szóljatok! 😊
matthias92
mi is szoktunk de nekünk Unit Speed mod van by Hun Merceinares által 😄 😄 😄 1 gyalogost 1 hónap alatt készítesz el kb.😊

Üdv!

Nincs kedve valakinek multizni? 😞

Jó lenne játszani... Egyik ismerõsömmel szoktunk, de õ most nem ér rá, ezért kérdem.... Várom a válaszokat!

Üdv!
Pluskast
Igen jó. Bár szerintem a legjobb mod a hoi2-höz a HSR.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

matthias92
ez ugye hoi2re jó? 😄

matthias92
Ez a mod HoI2re vagy DD-re van? mert a címben HoI2-re írja, de én csak DD-s MDS-rõl hallottam

matthias92
szingl pléjer
USA
elfoglaltam egséz amerikát, a szigetvilágot, rávetettem magamat japókra, megadták magukat meg minden, indokínában vagyok már és indonéz szigetvilág elfoglalására készülök, és lefagytam 2 hónappal az autósave után... ekkora mázlim iscsak nekem van 😄

matthias92
a szerver feladta mikor én voltam angollal, az egyik haver usávalés õ németországgal
alig jutott el a belga határig 😄

I.C.ram
Jól sejtem, hogy 3-an játszotok és mindhárman ugyanabba a frakcióba tartoztok? 😄 Izgalmas lesz biztos 😄
matthias92
'39 szeptember 1.

Német-Olasz-USA multiplayer
USA áttéve NS-be

Minden menetrend szerint, 40 januárjában Holland-Belga-Luxemburg haditerv megkezdõdik, nemsokára az USA és Olaszország megtámadja a szövetségeseket...
Egyiptomban olasz fölény, El Alameinben 6 olasz hadosztály száll partra, és beveszi Alexandriát rövid csaták után. Mindeközben 3 olasz hadosztály megpróbál benyomulni a mai Tunézia területére, ám kudarcot vallanak, a front megreked. Franciaország alsóbb részein az olasz sereg körül-belül 40 hadosztálya betört Franciaországba. Hamarosan olasz csapatok partraszálltak Tripoliban (Közel-kelet), majd a mai Izrael felé vették az útjukat, míg az Amerikai Egyesült Államok által puccsolt és szövetségbe hívott Szaud-Arábia lefoglalta az angol seregek egy részét. Késõbb NS Németország megtámadta és teljes befolyás alá vonta Magyarországot, majd hadüzent Jugoszláviának és olasz segítséggel nekikesett.
Jelenleg azon vagyok olaszokkal, hogy elfoglaljam a jugoszláv tengerpartot, eljussak Afrika nyugati partjaiig, megtisztítsam a Közel-Keletet és megtámadjam Görögországot. 😊 valószínûleg 41-42re már az egész világ szétlesz zúzva xD

Muki100
Hát Vichy eventtel jön létre, ha a németek megverik a franciákat. Az, hogy legyõzik-e õket már a harcmezõn dõl el.
Én már mindkettõre láttam példát. (német és orosz gyõzelem)

SirHiggins
Megpróbálom, de most felteszem a Total Realism Project-et kíváncsi vagyok jobb lesz-e.
Egyébként ha követem a történelmet, és létrejön Vichy, akkor a továbbiakban is megy minden a maga útján, pl. angolok-amerikaiak-szovjetek legyõzik a németeket?

Muki100
Északon készülj be a belga határon a jól védhetõ állásokba, folyók közé, erdõkbe stb, a Maginot-vonalba meg hagyjál néhányat és szerintem vissza lehet tartani a németeket. Szerintem bombázókkal ne is foglalkozz nagyon, csak vadászokat fejlessz, hogy a stukákat le tudd fogni mielött megpuhítják a csigazabálóidat.

SirHiggins
Boldog Karácsonyt mindenkinek elõszöris!
Aztán meg egy kérdésem lenne; franciákkal nyomulok, van összesen vagy 70hadosztályom, 5hadseregben a nyugati fronton, két páncélos hadtestem -mindegyikben 3 Somua S40, B1Bis dandárokkal +1 gépesített ho., ezenkívül a Déli fronton is van két hadseregem +a tartalék, szal összesen van vagy 100 hadosztályom+ repülõk Fr országban mindegyik egységet már improved szintre fejlesztettem. Ennek ellenére úgy gázolnak le a németek (és a szlovákok😊 ahogy nem szégyellnek. Most az van, hogy bármit csinálok követi a gamma a történelmet, vagy csak szimplán csal a gép?! Mert ez így baromi idegesítõ, hogy összerakom a legerõsebb (és leg fejlettebb) hadseregcsoportokat aztán menekíthetem át a maradék roncsokat É-Afrikába. (Jah, pikanbtériája a dolognak, hogy a digók meg szép sutyiban majdnem elfoglalták Algériát, de onnan kivertem õket.

Még hatékonyabb a dolog ha a helyõrségi egységeidhez csatolsz katonai rendõrséget is, õk elég jók elnyomásban 😊

Jeffjohnson
Sziasztok!
Egy kis gondom lenne a legutolsó tutoriallal ahol taiwant kell elfoglalni azon belül is az ejtöernyösök kidobásával szétszedem öket berakom a gépbe a gépnek megadom hogy airborne assault és miután a misszió lejár kiirja hogy befejezte viszont az ejtöernyösök még mindíg ben csücsülnek a gépbe mi lehet a gond?

Muki100
Egy-egy helyõrséget leraksz, õket beállítod anti-partizán küldetésre és ennyi...mikor a fél sztyeppén túlmentél már is beválik.

Hello!!!
Nekem az lenne a kerdesem h a partizanok ellen lehet tenni vmit h ne foglaljanak el mindent???Mar egy jo ideje jatszom es mindig tamadnak!!!
Leteszek egy csomo egyseget!!!De igy is vissza-vissza kell mennem!!!
Nem tudjatok mit tegyek???
A prodi ezen van: http://pogessor.freeweb.hu/
Egy kérdés!
Összezuttyantottam a Domsdayel a progit és elromlott a Doomsday.(uninstallni kellet)
Egyik haverom ugyanezt tapasztalta a sima Hoi2-nél.
Ez miért van?
tsipa
Mért van az, h a Victoria-ban megnyerem az 1. vh.-t, majd utána a HoI2-be átimportálva úgy kezd, h Reoccopotion of Cologne. Ez így naon fasza. <#gonosz1>

írd le amit nem tudsz és mi segítünk.
Magyar kézikönyv sztem nem nagyon van, én még nem láttam sehol sem.

a hoi2 vel játszom de nincs hozzá magyar nyelvü kézikönyvem csak angol
szeretnék egy leirást mert csak sejtem hogy mit kell csinálni -az acélszivet végig vittem de itt mások a szabályok
köszi kiboko
Muki100
A rakétás az a rakétakísérletek gyorsítja fel és ezenkívül semmi más. Az atomreaktor pedig kell, hogy atombombát gyártsanak.

A rakétakisérleti telep és az atomreaktor mire való?

Sippie
ezekhez mindegyikhez alapból jár konverter?

Amúgy lenne egy kérdésem a vickyvel kapcsolatban. Tud valaki olyan patchet, ami javítja az államok egyesítését, ha gép irányítja azokat?
Pl németország és olaszország egyesítése is megtörténjen. Mert nálam az valahogy sosem jött össze ha én egy 3. állammal voltam.
szerintem igy is nagyon jó játék

kár, pedig igazán igy tetszett volna a game... teljesen más elképzelésem volt a mostani állapot helyett. 😊

I.C.ram
Nincs... kell hozzá Victoria is. Amúgy az egész konvertálósdit nem ajánlom. Szétfog esni az egész játék.
ájj ez nem jó. EU3 csak 1820ig megy... akkor a Vicky-t meg kell szereznem 😞