Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Nekem a HOI2 alap+doomsdy van felrakva, aztán Armageddon és bemásoltam még néhány fájlt...
Így v1.0 PJVZ a verzió...
Ha van kedvetek, szóljatok! 😊
Nincs kedve valakinek multizni? 😞
Jó lenne játszani... Egyik ismerõsömmel szoktunk, de õ most nem ér rá, ezért kérdem.... Várom a válaszokat!
Üdv!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
USA
elfoglaltam egséz amerikát, a szigetvilágot, rávetettem magamat japókra, megadták magukat meg minden, indokínában vagyok már és indonéz szigetvilág elfoglalására készülök, és lefagytam 2 hónappal az autósave után... ekkora mázlim iscsak nekem van 😄
alig jutott el a belga határig 😄
Német-Olasz-USA multiplayer
USA áttéve NS-be
Minden menetrend szerint, 40 januárjában Holland-Belga-Luxemburg haditerv megkezdõdik, nemsokára az USA és Olaszország megtámadja a szövetségeseket...
Egyiptomban olasz fölény, El Alameinben 6 olasz hadosztály száll partra, és beveszi Alexandriát rövid csaták után. Mindeközben 3 olasz hadosztály megpróbál benyomulni a mai Tunézia területére, ám kudarcot vallanak, a front megreked. Franciaország alsóbb részein az olasz sereg körül-belül 40 hadosztálya betört Franciaországba. Hamarosan olasz csapatok partraszálltak Tripoliban (Közel-kelet), majd a mai Izrael felé vették az útjukat, míg az Amerikai Egyesült Államok által puccsolt és szövetségbe hívott Szaud-Arábia lefoglalta az angol seregek egy részét. Késõbb NS Németország megtámadta és teljes befolyás alá vonta Magyarországot, majd hadüzent Jugoszláviának és olasz segítséggel nekikesett.
Jelenleg azon vagyok olaszokkal, hogy elfoglaljam a jugoszláv tengerpartot, eljussak Afrika nyugati partjaiig, megtisztítsam a Közel-Keletet és megtámadjam Görögországot. 😊 valószínûleg 41-42re már az egész világ szétlesz zúzva xD
Én már mindkettõre láttam példát. (német és orosz gyõzelem)
Egyébként ha követem a történelmet, és létrejön Vichy, akkor a továbbiakban is megy minden a maga útján, pl. angolok-amerikaiak-szovjetek legyõzik a németeket?
Aztán meg egy kérdésem lenne; franciákkal nyomulok, van összesen vagy 70hadosztályom, 5hadseregben a nyugati fronton, két páncélos hadtestem -mindegyikben 3 Somua S40, B1Bis dandárokkal +1 gépesített ho., ezenkívül a Déli fronton is van két hadseregem +a tartalék, szal összesen van vagy 100 hadosztályom+ repülõk Fr országban mindegyik egységet már improved szintre fejlesztettem. Ennek ellenére úgy gázolnak le a németek (és a szlovákok😊 ahogy nem szégyellnek. Most az van, hogy bármit csinálok követi a gamma a történelmet, vagy csak szimplán csal a gép?! Mert ez így baromi idegesítõ, hogy összerakom a legerõsebb (és leg fejlettebb) hadseregcsoportokat aztán menekíthetem át a maradék roncsokat É-Afrikába. (Jah, pikanbtériája a dolognak, hogy a digók meg szép sutyiban majdnem elfoglalták Algériát, de onnan kivertem õket.
Egy kis gondom lenne a legutolsó tutoriallal ahol taiwant kell elfoglalni azon belül is az ejtöernyösök kidobásával szétszedem öket berakom a gépbe a gépnek megadom hogy airborne assault és miután a misszió lejár kiirja hogy befejezte viszont az ejtöernyösök még mindíg ben csücsülnek a gépbe mi lehet a gond?
Nekem az lenne a kerdesem h a partizanok ellen lehet tenni vmit h ne foglaljanak el mindent???Mar egy jo ideje jatszom es mindig tamadnak!!!
Leteszek egy csomo egyseget!!!De igy is vissza-vissza kell mennem!!!
Nem tudjatok mit tegyek???
Összezuttyantottam a Domsdayel a progit és elromlott a Doomsday.(uninstallni kellet)
Egyik haverom ugyanezt tapasztalta a sima Hoi2-nél.
Ez miért van?
Magyar kézikönyv sztem nem nagyon van, én még nem láttam sehol sem.
szeretnék egy leirást mert csak sejtem hogy mit kell csinálni -az acélszivet végig vittem de itt mások a szabályok
köszi kiboko
Amúgy lenne egy kérdésem a vickyvel kapcsolatban. Tud valaki olyan patchet, ami javítja az államok egyesítését, ha gép irányítja azokat?
Pl németország és olaszország egyesítése is megtörténjen. Mert nálam az valahogy sosem jött össze ha én egy 3. állammal voltam.