183
Film vágása, tömörítése, kiírása DVD-re.
  • sooters
    Itt mindent megtalálsz:
    http://szinkronweb.atw.hu/

• Sáry
  • Sáry
    Segítsen már valaki rajtam.
  • Sáry
    Feliratos avi-t szeretnék kiírni dvd-re tud valaki erre a célra valami jó és egyszerű programot előny ha magyar.
  • Extraboy
    hat ha csak aviba akarod rakni akkor en ugy csinalnam ,hogy vegas videoba egymas moge rakom a 2t aztan 'renderer as'. szerintem mukodhet, de sose probaltam. tobbiek tuti tudnak vmi gyorsabbb modot:)
  • kamisk8
    hogyan lehet ram-file-ból olyan filt csinálni amit a dvd is lejátszik?thx marry cristmas
  • purma
    hy! azt szeretném megkérdezni,h hogyan lehet azt megcsinálni,h nekem jó pár filmem 2 cd-n van meg és ezeket én össze szeretném rakni 1be! melyik progival lehet ezt megoldani?
  • geri15
    leszedtem elég érdekes progi.. elég kompakt, és képes azt 1,7 gigára megcsinálni amit a TMGEnc 4,7-re akart volna... na most jár 60%-nál a film, megnézzük milyen a minősége
    mindenesetre thx :)
  • geri15
    köszi megnézem :)
  • izb
    vso dvix to dvd
    progit szedd le
  • geri15
    rájöttem mi a hiba, de ezt sehogyan se lehet megoldani :||||
    azért nem lehet TMPGEnc-kel konvertálni, mert szinte semmilyen codec nincs fenn a windows szerint a gépen, és igaza van :S filmeket nem játszik le a gép, és ha feltennék egy codecpackot (All-in-One 6.28) akkor a lényeget kiskippeli :| pont a dvix és xvid fájlokat :S manuálisan meg mégse kéne berakni
  • geri15
    Ja igen még azt nem írtam, hogy ebből az AVI-ból egy DVD-t szeretnék csinálni, ha van más megoldás a TMPGEnc-esen kívül, akkor osszátok meg velem is pls :)
  • geri15
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom, talán itt tudtok segíteni nekem :)
    Arról van szó hogy van egy AVI-m, normál 700 megás, sztem DiVX-el, vagy talán XViD-del lehet tömörítve, lényeg hogy amikor betenném a TMPGEnc-nek MPEG-be konvertálásra, akkor azt írja hogy nem támogatott formátum :(

Valamilyen progival át kellene alakítanom? (pl VirtualDub?) Vagy szedjek le egy újabb verziót?
    Plz segítsetek, előre is köszi :)
  • pako00
    örök hálám kösz
  • izb
    ez egy iso lesz.
    Decrypter-rel ki tudod írni.
  • pako00
    hy RETAIL_DVDR-JOiNT ezt mivel lehet ki irni?
  • Extraboy
    Sziasztok, legyszi helpeljetek, muszaly lenne vmit tennem holnapig. Megvan a vejedre utok DVDbe, csak magyar es angol hangal + 2db magyar felirat, namost nekem angol szinkron + angol felirat kene. Leszedtem egy angol feliratot de SRTben es foggalmam sincs, hogy tudnam belevarazsolni, hogyha ujra kiirom, akkor majd az angol is ott legyen. Fontos lenne, elore is koszi a segitseget!
  • Mike
    DVD audio extractor
    figyelj arra, hogy a leszedett wav fileok 48k-sak
  • Mike
    na de miben segítsünk?
  • pako00
    sziasztok első dvd filmem lenne amit ki irnék de bizonytalan vagyok igy néz ki
    video_ts ifo mentési fájlja
    video_ts dvd film info
    video_ts dvd film 8kb
    vts_01_0 ifomentési fájlja 102kb vts_01_3dvd film1048574 kb
    vts_01_0 dvd film info 102kb vts_01_4dvd film 1048574 kb
    vts_01_0 dvd film 21656kb vts_01_5dvd film 119160 kb
    vts_01_1 dvd film 1048574kb
    vts_01_2 dvd film 1048574kb
    ha tudtok segiteni kösz
  • cicai
    Sziasztok!
    Meg tudná nekem valaki mondani azt, hogy milyen progival tudom leszedni a DVD filmről a hangot eredeti minőségben? A virtualDubMod nem jó nekem, mert darabolva tudja csak leszedni.
    Segítsetek köszi.
  • Szmore84
    sok mindentől függ.virtual dubbal.
    Bennydog fóruma
    itt megtalálod minden kérdésedre a választ
  • szala
    Sziasztok
    Mivel és hogyan lehet olyat megcsinálni, van egy filmem angol szinkronnal, ugyan ez a film megvan divx ben magyar szinkronnal, ebböl kiszedtem már .mp3 ban a szinkron audiot, szoval ki szeretném cserélni az angol szinkront magyarra.
    Köszi elöre is a segitséget
  • Ambro
    Nem teher, de élőszóban jobban szeretek beszélgetni és a SKYPE ingyenes program igen jó hangminőséggel. Amúgy-meg van saját fórumom is. Ott is tudok segíteni. Ja, és ráadásul nem is kérdeztél most semmit...
  • Mike
    nem ahsználtam ezt még soha
    szvsz ez a fórum is megteszi, ha nekeed nem teher
  • Ambro
    Nem lesz gázos, de az is igaz, hogy ha kicsit többet költesz, abból már egy jó minőségű asztali DVD-író is kijön. Azok meg azért szebben dolgoznak. És persze akkor van egy DVD-lejátszód is...:-)))

Érdemes itt is körülnézni néha. Egyébként én most abban a Philips DVDR75-öst ajánlom. Bocs, de most nincs sok időm írni, ha este felhívsz Skype elérésen, beszélgethetünk. Ja és az elérésem: ambroa
  • Mike
    ha ebből élnék, akkor egy G5-ös befigyelne, asszem :)
  • Mike
    mennyire lesz gázos a képmínőség? nem várok csodát egy 20-30k-s kütyütől, csak ne legyen nagyon gáz a kép
  • Ambro
    "tehát VHS kaziról mpeg2-be szeretnék digizni, illetve majd kiirni DVD-re némi vágás után
    ehhez elég pl. az ADS DVD Xpress-e, véleményed szerint?"

Igen, szerintem otthonra tökéletes választás. Ha ebből élsz, akkor viszont nem. Például a videó restaurációhoz már nem elégséges ez a forrás...
  • jihad
    Jó az.
  • Mike
    figy szerinted az olyan külső usb-s cuccok, amik mpeg2-be húzzák be pl. analógról a videót, emnnyire használhatóak, otthoni célra?

tehát VHS kaziról mpeg2-be szeretnék digizni, illetve majd kiirni DVD-re némi vágás után
    ehhez elég pl. az ADS DVD Xpress-e, véleményed szerint?
  • Mike
    hű, nem rossz cucc, te ebből élsz?
  • Ambro
    "te mivel capture-rölsz? mondjuk VHS-t"

Én
    ezt használom. Miért kérdezed?
  • Mike
    hű, végre valaki, aki konyít is ehhez?
    te mivel capture-rölsz?

mondjuk VHS-t

kártya videon in vagy küső usb-s doboz?
  • Ambro
    Ez egy vágószoftver. Egyébként ebben is van egy procoder (express) beépülve. Érdemes használni. Nagyon sokat tud és sziklastabil a működése. Nem csetlik-botlik mint például az ULEAD vagy az ADOBE e tárgyú szoftverei. Ha van kérdésed vele kapcsolatban akkor azt itt is felteheted.
  • Mike
    a Canopus procodert ismerem
    ez micsoda?
  • Ambro
    Mire jó? Hát az egyik egy vágószoftver, a másik meg egy DVD-szerkesztő. Bár nekem inkább most ez tetszik a legjobban.
  • Ambro
    "engem csak akkor érdekel 30 napos trial, ha találok hozzá sorozatszámot"

Aki keres az talál, de én nem bíztatlak erre. A 30 nap hosszú idő. Igazándiból az egy sokkal jobb opció, hogy havonta egyszer visszateszed a windows mentésedet és fölrakod azt a pár trial programot ami kell...
  • Mike
    és igazábol mire is jóez a Vegas?
  • Mike
    adj akkor rá időt, pls
    meg az a baj, hogy engem csak akkor érdekel 30 napos trial, ha találok hozzá sorozatszámot