183
Film vágása, tömörítése, kiírása DVD-re.
-
Ambro #63 Irgum-burgum, legyen! -
#62 nem volt időnk -
Ambro #61 Irgum-burgum, miért nem? -
#60 még nem -
Ambro #59 Nem próbáltátok ki? -
Ambro #58 És ezek is. Próbáljátok ki őket, érdemes! -
Ambro #57 -
Ambro #56 Full verzióban működik egy hónapig. -
Ambro #55 -
#54 nem rossz -
Ambro #53 Ezt ismeritek? Nekem nagyon tecccik! -
#52 valami DVD author programot
NeroVision vagy Ulead DVD Factory például -
izb #51 Googleee
Nem nem az a progi
-
izb #50 Ne azt válaszd,hanem a simát.
egyébként is tudod az általam leírt müdon -
#49 Azt meg tudnád mondani, hogy mi az a VR mód? A kamerán van egy ilyen beállítás a formázásnál. A leírásban az van, hogyha ezt választom akkor a gépen tudom szerkeszteni az anyagot, viszont nem biztos, hogy minden DVD olvasó le tudja játszani. -
Zealot #48 Az ugye nem ugyanaz mint a DVD2AVI ?? -
Zealot #47 Azt az avi2dvd -t honnan tudom letölteni? -
izb #46 A dvd lemezen található struktúra felépítése a shrink számára nem megfelelő.
Decrypterrel olvasd be a gépbe és ha ez megvan az Avi2DVD progival tömörítsd le a kívánt méretre majd írd ki lemezre. -
Zealot #45 Hi.
Nem tudom volt-e már a kérdésem, de nincs időm végigolvasni a hsz-eket, bocsi. Szóval egy 2 dvd-s lagzit kellene 1 dvd-re átcsinálnom. DVD Shrinkkel akartam volna, de azt írja ki, hogy Invalid DVD navigation structure. Szóval ez kilőve. Mit ajánlotok? A két dvd összesen 5125 MB. Szóval csak olyan 15%-al kellene összébbtömöríteni. -
#44 Köszi:). -
izb #43 program amivel nem csak simán bemáslod a cuccot mert úgy nem működik.
Értem én azt,hogy ha simán total commanderből másolod át a cuccost a vinyóra.
Ha felmész a weblapomra,akkor ott regisztráció után töltsd le ezt a programot:
dvd túlélőcsomag
benne van a decrypter és a shrink is.
Ha bármi kérdésed van szólj. -
#42 Köszi.
Én ebben nagyon kezdő vagyok:(. Addig stimm, hogy lezárom, de mi az a "dvddecrypter"? Én csak beraktam a lemezt a számítógépbe és lemásoltam.
"A mindkét progi annyira egyértelmü hogy nem igazán kell hozzá leírás." :)), remélem igazad lesz, bár amit leírtál, annak a felét sem értem:(. -
izb #41 Nekem is sony kamkorderem van csak a sorozatból a 92E.
Én úgy szoktam csinálni,hogy lezárom a camkorderen majd a lemezt dvddecrypterre beolvasom a gépbe.
Ha ez kész van akkor Shrinkel megvágom,ha kell max 90% ban tömörítem és ha ez megvan akkor tmpgenc dvd author-ba töltöm és csinálok hozzá menüt meg miegymást.
A mindkét progi annyira egyértelmü hogy nem igazán kell hozzá leírás. -
#40 DCR-DVD803E
A dvd shrink-hez ill. a tmpenc-hez van valahol leírás(esetleg magyar) a használatáról, beállítások? -
izb #39 dvd shrink tökéletesen arra hogy megvád és szerkezd a vob filéket
vagy a tmpenc is kircsi viszont nem freeware
Milyen sony kamcsid van?? -
#38 Végig nézve a topikot, érdekes megoldásokat olvastam. Azonban nem vagyok biztos benne, hogy ez nekem is jó lehet-e. Van egy DVD kamerám(Sony) és hozzá egy softver, ami sajnos nem tökéletes. A DVD lemezeken VOB formátum található, de a softvere nem tudja kezelni(amikor átalakítottam mpg-be, akkor tudta kezelni, de a minőség romlás miatt ez az út nem járható). Milyen programokkal tudnám a VOB formátumot szerkezteni? (Sony Vegas, Nero 6.xxxx, VirtualDUB) Ezek erre is jók? -
#37 szerintetek miben különbözik az ADS DVD Xpress és az ADS DVD 2.0?
mert szerintem tökugyanaz, de mégsem -
#36 felvevő progi, először ezt használjátok mer jó! az újabb, csak májkroszoftos kiadása már szar!!!!444 -
#35 Mér filmkészítés a címe a topiknak?:P
Mit rendeztek?:D -
#34 a virtualdub csak lineárisan tud szerkeszteni :(
szal egy kijelölt [mark] részletet kivágsz, és akkor azután folytatódik, de pl. össze vissza nem tudod helyezgetni a jeleneteket.
próbálj meg vmilyen "komolyabb" szoftvert ha ennyi nem elég. -
#33 Valaki elmagyarázná hogyan lehet VirtualDUBbal avi-t vágni?
NEm iagzán értem hogyan kell. -
#32 a VirtualDUB-al append avik és kész, persze csak ha azonos tömörítésűek, aztán meg direct Stream copy és meg yis 1 file-ba... -
#31 De ha már van sok kis fájl lementve, összesen 10 gigányi, akkor azokat miért nem lehet úgy összegyúrni, hogy ne rendereljen újra, hanem csak összefűzi őket? -
#30 Huhh, nem vágom pontosam akkor mi a baj. A renderelésnek pont az a lényege, hogy a sok kis fájlt egy naggyá gyúrja össze. -
#29 Jaja, azt tudom, de nekem az kéne, hogy a már kimentett 10 gigányi clip fájlokat geyesíteni, úgy ,hogy ne kelljen lerenderelni.
Mert így, hogy sok klip fájl van, gyakorlatilag lehetetlen más filmvágó progival megvágni. -
#28 Belemész a MediaPool-ba és berakod oda azokat a clipeket amiket leszedtél a kameráról. Ezeket felhúzod a felső részbe, ahol az idősáv van. Itt tudsz vágni, beszúrni stb...
Ha ez kész akkor rendeleled össze. -
#27 Ehhez talán valami olyan kártya kéne a gépbe, ami hardveresen tömörít.
Inkább egy vinyó szerintem. -
#26 Szia!
Sony Vegas nem tömörít (én legalábbis nem tudok róla). Az csak összerendereli a megvágott filmet.
Utána egy másik programmal kell DVD formátumot csinálni- ami azt jelenti, hogy mpg2-re tömöríti az avit dvd struktúrába. Az már rendesen felfog menni egy dvd lemezre.
Én erre a canonplus pro-t használom. Nem csak dvd-re hanem más formátukmokra is konvertál (svideo, divX...stb..) -
#25 Tudtam ,hogy ez lesz belőle... le se szarják a topikot, mert egyszerűen nem ebbe a témekörbe tartozik!!!
Légyszi rakjátok vissza a filmes topikba! -
#24 Visszakéne rakni a topikot oda, ahova nyitottam.
Ennek a témának semmi köze a hardwarehez... Moderátorok megint baromi okosak voltak.