Filmkészítés, tömörítés, DVD-R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEm iagzán értem hogyan kell.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mert így, hogy sok klip fájl van, gyakorlatilag lehetetlen más filmvágó progival megvágni.
Ha ez kész akkor rendeleled össze.
Inkább egy vinyó szerintem.
Sony Vegas nem tömörít (én legalábbis nem tudok róla). Az csak összerendereli a megvágott filmet.
Utána egy másik programmal kell DVD formátumot csinálni- ami azt jelenti, hogy mpg2-re tömöríti az avit dvd struktúrába. Az már rendesen felfog menni egy dvd lemezre.
Én erre a canonplus pro-t használom. Nem csak dvd-re hanem más formátukmokra is konvertál (svideo, divX...stb..)
Légyszi rakjátok vissza a filmes topikba!
Ennek a témának semmi köze a hardwarehez... Moderátorok megint baromi okosak voltak.
Ja és azokat a clip fájlokat nem lehet valahogy egyesíteni, mint a Movie Makerben a Combine? Elég idegesítõ, hogy elmentettem a cuccot 10 giga lett, és 200 kis clip fáljba mentette el.
*hihi ** *
Ha egy klikkes progi kell egy egész jó minõségû konverzióhoz akkor ezt használd. Jah, és a minõség mellett nagyon gyors.
Persze egy CCE-t használó progival még szebb lehetne az eredmény, de
ha avi a forrás akkor nem éri meg a többletidõ.
Ha már van ilyen topis megkérdem:
Van egy akármilyen .avi filmem, Ulead DVD MoveiFactory progival DVD formátumba átnyomom, hogy asztali divX et nem ismerõ lejátszón is menjen. De! Egy kb 800Mb os avi fileból így 6Gb lesz. Ez normális? Hát így nem fér ki egy DVD re, ami elég gáz. Nem lehetne vhogy csökkenteni a méretét hogy ráférjen egy DVD lemezre?
Elõre is köszi a válaszokat!
UI: az hogy NTSC vagy PAL -t válsztok az elején az lényeges?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Köszi, hogy táraktátok....... ehhh... DIREKT A FILM TOPIKBA nyitottam!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
de vcd van
egyebkent mivel/hogyan kotod ossze a DV kamerat a geppel?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
es nem is draga
ha meg jobb minoseget akarsz akkor Canopus procoder
illetve lehet kapni, olyan usb-s (2.0) dobozt, ami mpeg2-ben huzza be a filmet
ilyen sok van, kezdve a Pinnacle-tol az asd-ig (vagy ads?)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Remélem az alapverzió nem ilyen nagy.
Ide meg sokan járnak, akik végják ezt a divx tömörítést, és társaik, illetve akik sok filmet kiírtak.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az lenne a kérdésem, hogy miután kameráról (Mini DV) behoztam a filmet a gépbe, azután hogy tudom úgy tömöríteni, hogy a minõség ne nagyon romoljon.
Illetve, hogy melyik programmal érdemes ezeket a filmeket kiírni, úgy hogy sima DVD lejátszó is letudja játszani(TV-n).