183
Film vágása, tömörítése, kiírása DVD-re.
  • Zoli007
    DVDx
    GordianKnot
    A1
  • steweee
    mivel lehet aviba letömöríteni egy dvd-s filmet? már elfelejtettem a progi nevét
  • Mike
    végülis csak másfél hónap telt el, szegény...
  • Mike
    van pár DVD authoring program
    lásd google

de mondok párat

Nero Vision Express
    Ulead Movie/DVD Factory
  • painkiller25
    VALAKI!!!!
  • painkiller25
    és ha azzal csinálom akkor menüt hogy csinálok neki, mert gondolom egy 350-390 Mb filmet nem fog egy teljes DVD re konvertálni.
  • izb
    dvixtodvd
  • painkiller25
    Lécci help!!!!
  • painkiller25
    [email protected]
  • painkiller25
    Jah még valami!Mi az hogy capture-rölsz??
  • painkiller25
    Hy all!!Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen programot használjak akkor ha avi-s filmeket szeretnék dvd video-ba konvertálni.Sorazatokról lenne szó!eggyenként kb 350-390 MB ot foglalnak!De ez változó!Szal arra lennék kiváncsi hogy milyen program meg hogy!Lécci help!Mehet Privátban is ha valaki személyesen akar segíteni! THX:D
  • wesker24
    köszi szépen az információkat

akkor úgy látszik keresnem kell egy másik verziót !!! azt legalább könnyebb lesz szerkeszteni !!!!

Amihez a magyar felirat van megvan torrentbe csak rohadt kevés seeder van már hozzá !!!
  • dara
    Amennyiben DVD-ről van szó:

A DVD a feliratokat képfájlokban tárolja (2 bites BMP). Ezeket ki lehet nyerni pl SubRip-pel, de át kell állítanod, hogy ezt tegye. Ezután szerkesztheted kedved szerint. Visszarakni már érdekesebb, ehhez Scenarist, vagy Maestro kell, és újra be kell időzíteni. Esetleg kompatibilis formátumú szövegfile-ba kell ripelni, vagy konvertálni a ripelt szövegfile-t (SubRip esetén srt, ezt kell átkonvertálni).

Másik lehetőség: Itt is ki kell ripelni a feliratot szövegfile-ba, és azt átkonvertálni sup formátumúra (előtte ha akarod szerkesztheted). A hang és video sávokat demultiplexeled (erre tökéletes pl a SmartRipper). Aztán fogod az IfoEdit nevű programot, DVD Author menü. Ott megadod a video, hang és feliratsávot (video-ból csak egyet kezel, audio és felirat annyi lehet, amennyit a DVD Video szabvány enged). Megadod a kimenetet, aztán OK.

Viszont ha avire égetett feliratról van szó, akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, az a video sáv integráns része.
  • wesker24
    akkor az szar ügy !!!

szóval akkor nem is létezik olyan program amivel a beépitett feliratokat lehetne átirni bármilyen más nyelvre !!!!

akkor még elég sokat kell fejlödnie a multimédiának hogy ezt a problémát is orvosolni tudja !!!
  • izb
    ha a filmbe bele van égetve a felirat te azt nem szeded ki semmivel sem ezt elhiheted.
  • Shaman
    hát sztem,ha már eccer beépítették/beleintegrálták a feliratot a filmbe,te a büdös életben ki nem szeded onnan. De lehet,hogy tévedek :-p
  • wesker24
    egyszerübben olyan program kell amivel át tudom irni a beépitett francia feliratot magyarra !!!!
  • wesker24
    alaposabban belenéztem a filmbe és nem is kell a beépitett feliratot leszedni róla mert tökéletesen van idözitve a filmhez !!!

Olyan program meg csak van amivel át lehet szerkeszteni a francia feliratot úgy hogy leszedem a filmről a francia feliratot és azt átirom magyarra és az általam átirt feliratot visszarakom a filmbe a francia feliratot lecserélve !!!!

Magyar felirat van a filmhez csak azzal meg az a baj hogy igen csak késik a felirat a filmhez képest ezt meg időziteni kéne !!!

Ezekhez kéne valami feliratszerkesztő progi !!!!
    Melyik a legjobb és még könnyü is használni ???
  • izb
    nincs olyan progi.max levágod azt a részt ahol a francia szöveg megy.
  • wesker24
    nem tudsz olyan videoszerkesztő progit amelyik kiszedi a feliratokat a filmből !!!! mert leszedtem egy filmet de alapban benne van a francia felirat és ez eléggé zavaró !!!! Vagy nem tudsz adni egy olyan linket ahol olyan leirások vannak ami leirja hogy is kell ki szedni a feliratokat a filmből !!!
  • izb
    a hivatalos oldalról nyugodtan leszedheted,az nem vírusos.
    A nod azért ugat,mert a mostani bsplayerekben van valamiféle spy és a nodnak ez nem tetszik.Gyakorlatilag azért hogy használod a free változatot telepíteni akar a gépedre egy oloyan programot ami reklámokkal bombáz téged.
    Én e miatt sem használom a bsplayer eme verzióit csak a régebbi kiadást amiben még nincs ilyen...
  • Shaman
    hali

nem teljesen ebbe a topigba illik,de hirtelen nem találtam mást.
    Szal tudna valaki nekem egy olyan bspayer (lejátszóprogi) letöltő helyet adni,ahol nem vírusosan van meg?

gugli-n kerestem,s már a 4. helyről szedem,de a NOD-om mindig benyíg a végén,hogy Vírus: Win32/Adware.Savenow alkalmazás. A file ártalmas kódolást tartalmaz. Vagy ezzel nem kell foglalkoznom?
  • Banyapapa
    hja ölég gyors,de eddig csak koncert videknél volt ganyé (igaz az elég durván),filmeknél rajzfilmeknél nem.

Amugy a menü itt csak egy kép,és ennyi,meg a filmcimek (amiket beirsz,alapbol asszem a 001blablastbstb.avi lesz kiirva).

Amugy van egy mégjobb progi (csak a neve nem ugrik elég régen volt meg),ott menü plussz mini animáciok is mehettek a film cimek alatt,plussz még mp3at is be lehetett rakni a menübe.
    Az se volt egy tul bonyolult progi, csak beirja valaki a nevét... (asszem dvd movie factory a neve)
  • acsati
    akkor azzal a convertxtodvd-vel lehet ilyet csinálni? menüt is te csináltad?
  • izb
    elég gány a minősége a kimeneti formátumnak.
    viszont nagyon gyors...
  • Banyapapa
    Nekem a ConvertXtoDVD progi van meg,csak behajigáltam 20 (de talán több is volt) Miki egeres /donald kacsás filmet egymás után oszt gyia:)
    Volt menü,de be lehet állitani hogy dvd induláskor egyböl menjenek a filmek szép sorban,ne menü jöjjön be
  • acsati
    igen de nem egy avibol egy dvdt hanem több avibol egy dvd-t
  • Banyapapa
    AVIbol akarsz DVD késziteni?
  • izb
    simán
    tömörítésnél beállítod a kimeneti file nagyságát 800mb-ra
    Mondjuk érdekes minőségüek lehetnek azok a mozik
  • acsati
    Hellotok!
    látom elég kihalt már ez a topic azért felteszem kérdésemet:
    kaptam a napokban egy dvd-t amin volt 4-5 film, jo ez divx akkor gépen kell néznem... beraktam és azt látom hogy a dvd 1db AUDIO_TS-t és 1db VIDEO_TS-t tartalmaz mint egy dvd-s film. Beraktam asztali dvd lejátszoba (nem divXes) és inditotta. Volt menü kiválosztattam melyik filmet akarom nézni és néztem.
    A kérdés hogy én hogyan tudok ilyen dvd-t csinálni?
    Előre is köszönöm!
  • izb
    the filmmachine programot próbáld ki még.
    cce kell hozzá
  • Sáry
    más prg?
    a TSUNAMI MPEG DVD AUTHOR PRO szeretném még kipróbálni de nem találok hozzá cracket
  • izb
    úgy tudom 12 kevés neki.
    20 lenne az ideális.
  • Sáry
    most már 12 gb de így sem megy
  • Sáry
    1 particio, 40 gb és 9,85 szabad
  • izb
    hány particiod van a vinyodón?
    és mekkorák?Mennyi helyed van Gb ban?
  • Sáry
    nem jó így sem
    ezt írja:
    [22:03:08] AVI2DVD Started !
    [22:03:28] Type mode : Avi Input
    [22:03:28] Output : Dvd
    [22:03:28] Encoder Selected : FreeEnc
    [22:03:28] Start demuxing the AudioStream No.1 ...
    [22:04:37] Demuxing of the selected audio finished successfully ! [C:\csibe\narnia krónikái\CD1\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.mp3 60778819 Bytes]
    [22:04:40] Audio extracted renamed successfully ! [C:\csibe\narnia krónikái\CD1\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 60778819 Bytes]
    [22:04:40] Starts Mp3->Ac3 convertion ...
    [22:04:47] Ac3 generated successfully ! [C:\csibe\narnia krónikái\CD1\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3 -1 Bytes]
    [22:04:47] Job NOT Done. There are warnings ... Find at the log file the 0 byte generated file to focus where exactly the problem appears
    [22:04:47] All Jobs Done !!!
  • izb
    milyen videokodekre állítottad?
    FreeEnc-ra állítsd és menni fog....
    CCE egyes változatait nem szereti....
  • Sáry
    avi2dvd az megáll a készítés alatt. szinkrinweb se jó mert nekem felirattal van gondom.
    De azért kösz
  • izb
    avi2dvd