CSI:Miami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
startup failure.
script runtime error:handler not found in object
Kérdezzél nyugodtan én figyelek, és ha tudok segítek:))
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
köszi!
na ez az amit kértem konkrét tippet,pontosan ez volt a baj.
köszi szépen
Valaki segítsen, minden nyom megvan, válási papír is stb., már nem lehet csinálni semmit.
Startup failure!
Script runtime error: Index out of range
?????
Ide is irok hátha ezt valaki elöbb olvassa , ezt a hibát kapom a sima C.S.I.-nél rögtön az inditásnál!
Mitévõ legyek ?
nem a pénz miatt...
azért köszi
www.wanadoo.atw.hu én innen szedtem le, de mmár nem tom meik szekcióban van
A sorozatot nézve, kedvet kaptam a játékhoz. Meg tudnám vkitõl szerezni a játékot?
Köszi.
S.
Nekem is Help kéne, ha valaki betéved még ide
A Harmadik ügynél vagyok, mindent végigjártam, végignéztem, nem tok beszélni már senkivel, behivattam a csajt, az anyját, a hapekot a házból....ngedély kéne..hmhm.... és nem tok már mit vizsgálni
valamit biztos nem vettem észre
help!!!!!!!
Van valakinek játékmentése? Megrekedtem a 2. pályán, pedig a leirás szerint mindent megcsináltam, még sem enged tovább. Valószinüleg programhiba. Ha van valakinek legyen szives zavarjon át egy mailt. Thx.
masodsorban a jatek nem lett annyira jo, hogy magyarositast csinaljanak hozza, szerintem jobb ha eloveszel egy angol tankonyvet+szotarat
maximum vegigjatszassal szolgalhatunk, persze angol nyelven
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kérni szeretnék egyet, csalást hol lehet le tölteni?
Meg magyarosítást le szedni?
És ha lehet még ezen a héten
Köszönöm szépen
+a felbontást hol lehet beállítani mert csak 800*600-ban futa játék és nem találom hol kell 1024-re állítani...segítségeteket elõre is köszönöm.....
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
és hogy tudok location warranty-t szerezni? a fekvõ csajhoz?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Köszi
nem tud vki magyarítást a gammához???????
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
S.O.S. Elakadtam az elsõ pályán.
2 tanúval beszéltem. Van kardarabkám, húscafatom, mûanyagzacsim, kroki belsõbõl karkötõ és kártya. Hogyan tovább?
A kroki belsõvel még mit kell csinálni? Mert nem "viszi el" a hullaházból.
LÉGYSZI segítsen valaki.
Köszi.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
akkor van gáz ha már nem mond az se semmit :))
addig meg tedd azt amit mond
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Pedig van eccsomó bizonyítékom, a tanácsokban az van, hogy meg kell találnom minden bizonyítékot a garázsban, és ki kell hallgatnom rendesen a bírót és Ronni-t. Ezek sztem már megtörténtek, mivel megtalálttam a földön a mûanyag darabot, és Russ cuccát, kéne még onnan valami?