104
  • csibe70
    szia nem indul az 5-ik pálya hibát ír valami

startup failure.
    script runtime error:handler not found in object
  • csibe70
    már a negyediken vagyunk!
  • csibe70
    oké köszi, de azt hiszem most már sokkal jobban figyelünk minden kis részletre.néha azért van gondunk de tanulva hibáinkbol könnyen tuvább tudunk menni.azért köszi.
  • bogyoka
    Örülök, hogy segíthettem, nekem sem mondták meg csak már totál ideg voltam, újból kezdtem és mindig ott akadtam el, már gyanús volt:))

Kérdezzél nyugodtan én figyelek, és ha tudok segítek:))
  • csibe70
    igen a párom találta meg a helyes utat azota már a második pályán vagyunk .
    köszi!
    na ez az amit kértem konkrét tippet,pontosan ez volt a baj.
  • bogyoka
    nálam az volt a baj, hogy a garázsban lévő golf-felszerelésnél nem vettem el a lerajzolt Roni képét, csak a hajszálat raktam el. Elraktad a rajzot is?
  • csibe70
    sziasztok meg van már a megoldás az első pályára,mert már arra késztettem magam,hogy lépésröl lépésre csináltam végig a j.leírást de nem megy mindig ugyan ott akadok el.nem tudok a garázsba bejutni mármint nem találom a kezet stb.mindenki írogat valamit de azt senki nem írja hogy megnézted ezt vagy meg van ez ,vagy leszedted erröl a valamit vagy analizáltad ezt stb.,úgy gondolom ha a v.játszás szerint csináltam akkor meg van minden,de mégis baj van (lehet,hogy nem jó a game)úgyan is.kérdésem a következő van még valami amit nem találtam adjatok tippeket de konkrétat,mert azzal nem jutok semmire,hogy biztos hiányzik valami mert azt én is sejtem ,de mi???

köszi szépen
  • bogyoka
    Én is pont itt akadtam el, azt hittem a játékom nem jó.

Valaki segítsen, minden nyom megvan, válási papír is stb., már nem lehet csinálni semmit.
  • pattogó
    szasztok!!!! elakadtam help!!! ott tartok amiko a rendörségi szobában beszéltem Jessicaval és utánna kéne beszélni Ms. COLe-val de nem tok mit csináljak????? please!! :(
  • Goose
    hy nem tom olvassa e valaki még ezt a részt.De ha igen küldene egy angolositász hozzá vagy csak a szövegeket mert nekem francia.
  • beater
    Help! a 2. pályán amikor össze kéne rakni az üveget, ezt írja ki és kilép:
    Startup failure!
    Script runtime error: Index out of range

?????
  • zsolti001
    THX! már közebn megoldodott.
  • reménytelen
    Quicktime player kell neki. Töltsd le!
  • zsolti001

Ide is irok hátha ezt valaki elöbb olvassa , ezt a hibát kapom a sima C.S.I.-nél rögtön az inditásnál!
    Mitévő legyek ?
  • Piko888
    Srácok meg van a gém csak a binhez nincs meg a cue fájl. Segítsetek.
  • semsei
    na ezt nem akartam, mert abban kevésbé bízom
    nem a pénz miatt...
    azért köszi
  • Balázs 17
    Én csak fizetőst tok mondani

www.wanadoo.atw.hu én innen szedtem le, de mmár nem tom meik szekcióban van
  • semsei
    Szisztok!
    A sorozatot nézve, kedvet kaptam a játékhoz. Meg tudnám vkitől szerezni a játékot?
    Köszi.
    S.
  • Balázs 17
    ja amúgy nem tok kaptál e már mentést, ha nem akkor légyszi adj e-mail címet és én küldök (infodba nincs)
  • Balázs 17
    Bizta hogy megcsináltál mindent.Írd le hogy mi-hol-mi vannak...

Nekem is Help kéne, ha valaki betéved még ide

A Harmadik ügynél vagyok, mindent végigjártam, végignéztem, nem tok beszélni már senkivel, behivattam a csajt, az anyját, a hapekot a házból....ngedély kéne..hmhm.... és nem tok már mit vizsgálni

valamit biztos nem vettem észre

help!!!!!!!
  • Vizontolany
    Sziasztok!
    Van valakinek játékmentése? Megrekedtem a 2. pályán, pedig a leirás szerint mindent megcsináltam, még sem enged tovább. Valószinüleg programhiba. Ha van valakinek legyen szives zavarjon át egy mailt. Thx.
  • joe69
    csalast??beteg vagy ember, hogy akarnal ebben csalni elmondanad??

masodsorban a jatek nem lett annyira jo, hogy magyarositast csinaljanak hozza, szerintem jobb ha eloveszel egy angol tankonyvet+szotarat

maximum vegigjatszassal szolgalhatunk, persze angol nyelven
  • Kit--Kat
    jó a játék??? a sorozatot nagyon szeretem
  • laci béla
    Sziasztok

Kérni szeretnék egyet, csalást hol lehet le tölteni?

Meg magyarosítást le szedni?

És ha lehet még ezen a héten

Köszönöm szépen
  • Sendmailto
    +a barátnőm a 2.és 3.részt végigjátszotta....ha esetleg valaki elakad csak írjon....válaszolunk.........
  • Sendmailto
    sziasztok a csi-razor megvan valakinek?3 cds-install után a játékban fehér és fekete kockák tünnek fel állandóan esetleg valakinek valami tanácsa lenne,

+a felbontást hol lehet beállítani mert csak 800*600-ban futa játék és nem találom hol kell 1024-re állítani...segítségeteket előre is köszönöm.....
  • joe69
    valszeg valamit a laborban nem csinaltal meg, a vegigjatszas jo
  • neménvoltam
    na én is elakadtam, nem sikerült végigjátszással sem: átkutattam Landonék garázsát, mindent megtaláltam, voltam a boncolónál, beszéltem Russal, megvan az ujjlenyomat a törött ablaknál, a kéz, az olaj, Ronni-val mégsem tudok beszélni, mer nincs hozzá elég bizonyíték. mit tegyek?
  • Mighty
    Shift+egérkatt a linken és máris bejön.
  • joe69
    nem lehet linkelni, na mindegy, itt a cim:http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/csi_miami.txt
  • joe69
    itt egy walkthrough az elakadottaknak!

link
  • clio1616v
    a zöld plasztik darabokkal mit kell csinálni?
    és hogy tudok location warranty-t szerezni? a fekvő csajhoz?
  • Mighty
    Az evidence listaban ketszer kattintasz a karon. Ezutan meg a nagyitoval vegig kattintgatod.
  • szöszi25
    Még a homokos talajon vizsgáljam, vagy a laborban? A laborban nem tudtam. Ott hogy tudom? Bár a homokoson is próbáltam ott sem ment. Légyszi segíts.
    Köszi
  • fireball
    csáááááááh
    nem tud vki magyarítást a gammához???????
  • Mighty
    A kardarabkát vizsgáld meg közelebbről (nagyítóval). A kroki belső és általában az áldozatok mindig a boncasztalon maradnak. Még akkor is, ha minden bizonyítékot begyűjtöttél róla.
  • szöszi25
    Hello.
    S.O.S. Elakadtam az első pályán.
    2 tanúval beszéltem. Van kardarabkám, húscafatom, műanyagzacsim, kroki belsőből karkötő és kártya. Hogyan tovább?
    A kroki belsővel még mit kell csinálni? Mert nem "viszi el" a hullaházból.
    LÉGYSZI segítsen valaki.
    Köszi.
  • antijedi
    mi hiányzott? :)
  • Gyadi
    Ok, köszi, már sikerült...
  • antijedi
    ha valamire azt irja hogy ott még van nézz jobban körül akkor tényleg van ott és tényleg nézz jobban körül...
    akkor van gáz ha már nem mond az se semmit :))
    addig meg tedd azt amit mond