104
-
joe69 #64 a golf klubban a hidnal van egy, egy masik a csonakban -
PoPeY #63 3.-at hol találtad meg? -
#62 Amúgy mit kell kezdeni azzal a műanyag cuccal a Landon garázsban? Egy piros kereszt ikonja van a képnél, az mit jelent? -
#61 sajna nem, senkinek sem jár el a szája :(
Pedig van eccsomó bizonyítékom, a tanácsokban az van, hogy meg kell találnom minden bizonyítékot a garázsban, és ki kell hallgatnom rendesen a bírót és Ronni-t. Ezek sztem már megtörténtek, mivel megtalálttam a földön a műanyag darabot, és Russ cuccát, kéne még onnan valami? -
antijedi #60 még a garázshoz sincs meg, hmmmm, nem tudtátok még senkit behivni a kiscsajon kivül? -
#59 Jah, de ahhoz kéne a zengedély, vagy a garázshoz, vagy a hajóhoz...
-
antijedi #58 3 müanyag darabnak kéne lennie -
#57 Hja, valahol én is ott vagyok már teljesen kihallgattam a garázsban a nőt, megtaláltam a 2 müa. zacsit, meg egy ujjlenyomatot, Tim zsákján, ami a Fekvő nőé, de innentől kezdve nem tudok beszélni senkivel, és sztem más nyomot nem találok. -
PoPeY #56 Persze. Ott találtam valamit + zöld müa. darabot, amire a laborban azt mondták, hogy nem egyezik a másikkal. :( -
antijedi #55 ez tény :) -
joe69 #54 elozo reszekben meg sejtelmesebb volt a segitseg, mostmar azert eleg konkretan mondja hogy mi maradt ki -
antijedi #53 követted hogy merről jött az aligátor? (a vérszinező sprével) -
PoPeY #52 Sziasztok
Help-re lenne szükségem. Első pálya megvan a két zöld darab, stb A copfos kiscsajt kihalgatam. Tovább nem enged. Mit csináltam rosszúl? Mit nem vettem észre? Hajóra nem enged fel még..... -
#51 hi jo a game????mert akkor leszedem!!anyámmal szoktam nézni a Viasat3-on -
antijedi #50 most is el vagyok akadva második ügynél..., nem engedi a csajt kihalgatni pedig szerintem már minden megvan :) -
antijedi #49 a segitségre igy konkrétan nem emléxem, az elakadásokra már annál inkább :DD -
joe69 #48 ez az elozo reszekben sem volt maskepp:D -
antijedi #47 nm :) -
#46 Oh, really. Thx, eddig elkerülte a figyelmemet. -
antijedi #45 ahova bepakolta magát a strttmenüben ott van valami hardware detection vagy hasonlo, szerintem az ujra előhozza... -
#44 Hja, de az csak legelőször jött be :) Vagy cdről kéne indítani ? :) -
antijedi #43 a legelején feljött egy beállitás ablak asszem és ott :) -
#42 valszeg n00b vagyok, de hol lehet felbontást állítani? :D
Láma egy kérdés, de eddig nem sikerült megtalálni... -
antijedi #41 hm, elég gáz ez hogy csomo mindenről nem tud segitséget adni a társ..., mert igy még azt sem tom hol hagyok ki valamit... :P -
antijedi #40 és tényleg az volt, köszike :) -
joe69 #39 a ver maradt ki a csonakon, ott van a peremen!
azt nem kapod meg hint-ben, azert is tartom eleg valoszinunek a dolgot:) -
antijedi #38 müanyagok megvannak (stimm a kettő)
a két kézdarab is, most igy hirtelen nem emléxem a csonakos vérre lehet az kimaradt, minyá emgnézem -
joe69 #37 ja es korrekcio jogos! -
joe69 #36 -hasonlitsd ossze mindket kezdarab dns-t a csonakon talalt verrel
-hasonlitsd ossze a golf klubban talalt zold muanyagot a csonakon talalttal -
joe69 #35 -a csonakban ver es zold muanyag van -
antijedi #34 SPOILERVESZÉLY
--------------
ezek megvannak már ezek nélkül nem is ment volna asszem a kihalgatás
amugy a pallo alatt az nem vér hanem olaj ugyan az ami aláncfürésztokon és amit már nem tom hol találtunk
egyébb 5let? :( -
#33 nem, majd valamelyik moderátor, remélhetőleg... -
joe69 #32 -a pallok alatt van a kartya, meg ver is!
-a kroki helyen be kell szorni vert jelzo lottyel, hogy kideruljon honnan jott -
antijedi #31 van aki már tuljutott az első ügyön? mert az segithetne...
SPOILER:
megvan a 3 müanyag, a szőrrészletek, ujlenyomatok házkutatások mindkét hejre még a csónak is, a láncfürész az olaj a pallók alatt a betörés nyomai, a kéz a golftáskában, a házaspár kihalgatva lányuk ugyszintén 8a halott feleségét még neme engedi) kb ennyi, mit hagytam ki?
(logikusan amik ezekhez kellenek ugye már emgvannak, szal mi kell a feleséghez még?) ja és már beszéltem telefonon russ-al is... -
joe69 #30 a golf parkban is van egy muanyag cucc, a hidnal, ahol a maradvanyt talaltad -
#29 A krokis pályán elakadtam egy kicsit, már egyik csókával sem tudok beszélni, és sztem már bizonyítékok sincsenek, bár van 2 műanyag akármim, csak a mikroszkóppal, ha összehasonlítom, akkor azt mondja a ribi, hogy nem ugyanonnan van a kettő, namármost ha nem ugyanonnan van a 2 akkor megdőlt az elmélet :)
Leírva hülyén hangzik, de remélem érthető, pls help me somebody :) -
#28 Oksa köcce -
joe69 #27 nem maszkalos, fix kameraallasos, olyasmi mint a syberia -
#26 azt olvasta mde konkrétabban Mászkálós vagy ....... -
joe69 #25 #6