CSI:Miami

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elozo reszekben meg sejtelmesebb volt a segitseg, mostmar azert eleg konkretan mondja hogy mi maradt ki

követted hogy merrõl jött az aligátor? (a vérszinezõ sprével)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sziasztok

Help-re lenne szükségem. Elsõ pálya megvan a két zöld darab, stb A copfos kiscsajt kihalgatam. Tovább nem enged. Mit csináltam rosszúl? Mit nem vettem észre? Hajóra nem enged fel még.....
Morphin
hi jo a game????mert akkor leszedem!!anyámmal szoktam nézni a Viasat3-on

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

most is el vagyok akadva második ügynél..., nem engedi a csajt kihalgatni pedig szerintem már minden megvan 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a segitségre igy konkrétan nem emléxem, az elakadásokra már annál inkább 😄D

ez az elozo reszekben sem volt maskepp😄

nm 😊

Gyadi
Oh, really. Thx, eddig elkerülte a figyelmemet.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

ahova bepakolta magát a strttmenüben ott van valami hardware detection vagy hasonlo, szerintem az ujra elõhozza...

Gyadi
Hja, de az csak legelõször jött be 😊 Vagy cdrõl kéne indítani ? 😊

a legelején feljött egy beállitás ablak asszem és ott 😊

Gyadi
valszeg n00b vagyok, de hol lehet felbontást állítani? 😄
Láma egy kérdés, de eddig nem sikerült megtalálni...

hm, elég gáz ez hogy csomo mindenrõl nem tud segitséget adni a társ..., mert igy még azt sem tom hol hagyok ki valamit... 😛

és tényleg az volt, köszike 😊

a ver maradt ki a csonakon, ott van a peremen!
azt nem kapod meg hint-ben, azert is tartom eleg valoszinunek a dolgot😊

müanyagok megvannak (stimm a kettõ)
a két kézdarab is, most igy hirtelen nem emléxem a csonakos vérre lehet az kimaradt, minyá emgnézem

ja es korrekcio jogos!

-hasonlitsd ossze mindket kezdarab dns-t a csonakon talalt verrel
-hasonlitsd ossze a golf klubban talalt zold muanyagot a csonakon talalttal

-a csonakban ver es zold muanyag van

SPOILERVESZÉLY
--------------

ezek megvannak már ezek nélkül nem is ment volna asszem a kihalgatás
amugy a pallo alatt az nem vér hanem olaj ugyan az ami aláncfürésztokon és amit már nem tom hol találtunk

egyébb 5let? 😞

hykao
nem, majd valamelyik moderátor, remélhetõleg...
-a pallok alatt van a kartya, meg ver is!
-a kroki helyen be kell szorni vert jelzo lottyel, hogy kideruljon honnan jott

van aki már tuljutott az elsõ ügyön? mert az segithetne...
SPOILER:
megvan a 3 müanyag, a szõrrészletek, ujlenyomatok házkutatások mindkét hejre még a csónak is, a láncfürész az olaj a pallók alatt a betörés nyomai, a kéz a golftáskában, a házaspár kihalgatva lányuk ugyszintén 8a halott feleségét még neme engedi) kb ennyi, mit hagytam ki?
(logikusan amik ezekhez kellenek ugye már emgvannak, szal mi kell a feleséghez még?) ja és már beszéltem telefonon russ-al is...

a golf parkban is van egy muanyag cucc, a hidnal, ahol a maradvanyt talaltad

Gyadi
A krokis pályán elakadtam egy kicsit, már egyik csókával sem tudok beszélni, és sztem már bizonyítékok sincsenek, bár van 2 mûanyag akármim, csak a mikroszkóppal, ha összehasonlítom, akkor azt mondja a ribi, hogy nem ugyanonnan van a kettõ, namármost ha nem ugyanonnan van a 2 akkor megdõlt az elmélet 😊
Leírva hülyén hangzik, de remélem érthetõ, pls help me somebody 😊

Panjabi Mc
Oksa köcce

Rotary & Dypee production

nem maszkalos, fix kameraallasos, olyasmi mint a syberia

Panjabi Mc
azt olvasta mde konkrétabban Mászkálós vagy .......

Panjabi Mc
milyen jellegõ játék_?

ezzel nekem kene valamit csinalni?😄

az az elso palya, abban tudok segiteni!

marhajovolt szerintem az elsõ kettõ,ha lesz kis idöm,ezt a részt is kivégzem
Aktuális még az elakadás? Hol nem tudsz továbbmenni?
hykao
Banner:
hm nem oylan rossz a game... 😊
nekem sokkal jobban bejön mint a law and orderek 😊

MIT CSINALNAK AZ NFORCE-EK????
11/18/2004 CSI: Miami ELEGANCE ❤️ CDs>
egy normalis release-t ki sem raknak...isonews-on bezzeg kinn van

TDK
ez milyen játék?
innen le lehet tölteni
de pénzért 160Ft+áfa(40Ft)
akinek kell töltse le

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

ja es latszik is, ha mar ey kicsit gondolkodni kellene, akkor mar rohan is a forumba hogy mit kell csinalni<#nevetes2>

LezLee
Pedig a hl2-ben is kell gondolkodni, csak másképpen 😊)
latom errefele csak az oldoklos verfolyos szetlovom az agyat fps-ek mennek, gondolkozni senki sem szeret...ezert mondjak azt a gepezesre hogy butit, pedig ennek nem kellene igaznak lennie
na mindegy, az biztos hogy en osszessegeben tobbet fogok ezzel jatszani, mint a hl2-vel

nforce-on nincs kinn, de kijott warezban!!!
wanadoon, suprnova-n is fenn van, lehet alasztani a forrasok kozul!

Twinseen
valaki segítsen nem tudok tovább jutni a Later,Gator nevü pályán semmit sem tudok csináni

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

balintka
Mutasson valaki képeket!!!!

LezLee
Nekem az nem tetszett az elõzõ részben, hogy egy idõ után unalmas lett, és sokszor a feladatok egykaptafák voltak és legtöbbször pixelvadászat volt az egész. Szerintem nem olyan komplex és összetett, mint a sorozatbeli bûnügyek.
pont and click jatek, bunugyeket kell felderíteni, az elso resz a crime scene investigation, a masodik a csi:dark motives, aki szereti az ilyen jellegu jatekokat, annak kotelezo!

Wanax
télleg, mirõl szól a játék? erre azér kiváncsi lennék, mondja el már ha valaki jáccott vele. a sorozatot szoktam nézni, a Las Vegasosat meg a Miamisat is. szerintem nagyon jók, ezér vagyok kiváncsi hogy milyen a játék...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w