104
  • joe69
    a golf klubban a hidnal van egy, egy masik a csonakban
  • PoPeY
    3.-at hol találtad meg?
  • Gyadi
    Amúgy mit kell kezdeni azzal a műanyag cuccal a Landon garázsban? Egy piros kereszt ikonja van a képnél, az mit jelent?
  • Gyadi
    sajna nem, senkinek sem jár el a szája :(
    Pedig van eccsomó bizonyítékom, a tanácsokban az van, hogy meg kell találnom minden bizonyítékot a garázsban, és ki kell hallgatnom rendesen a bírót és Ronni-t. Ezek sztem már megtörténtek, mivel megtalálttam a földön a műanyag darabot, és Russ cuccát, kéne még onnan valami?
  • antijedi
    még a garázshoz sincs meg, hmmmm, nem tudtátok még senkit behivni a kiscsajon kivül?
  • Gyadi
    Jah, de ahhoz kéne a zengedély, vagy a garázshoz, vagy a hajóhoz...
  • antijedi
    3 müanyag darabnak kéne lennie
  • Gyadi
    Hja, valahol én is ott vagyok már teljesen kihallgattam a garázsban a nőt, megtaláltam a 2 müa. zacsit, meg egy ujjlenyomatot, Tim zsákján, ami a Fekvő nőé, de innentől kezdve nem tudok beszélni senkivel, és sztem más nyomot nem találok.
  • PoPeY
    Persze. Ott találtam valamit + zöld müa. darabot, amire a laborban azt mondták, hogy nem egyezik a másikkal. :(
  • antijedi
    ez tény :)
  • joe69
    elozo reszekben meg sejtelmesebb volt a segitseg, mostmar azert eleg konkretan mondja hogy mi maradt ki
  • antijedi
    követted hogy merről jött az aligátor? (a vérszinező sprével)
  • PoPeY
    Sziasztok

Help-re lenne szükségem. Első pálya megvan a két zöld darab, stb A copfos kiscsajt kihalgatam. Tovább nem enged. Mit csináltam rosszúl? Mit nem vettem észre? Hajóra nem enged fel még.....
  • Morphin
    hi jo a game????mert akkor leszedem!!anyámmal szoktam nézni a Viasat3-on
  • antijedi
    most is el vagyok akadva második ügynél..., nem engedi a csajt kihalgatni pedig szerintem már minden megvan :)
  • antijedi
    a segitségre igy konkrétan nem emléxem, az elakadásokra már annál inkább :DD
  • joe69
    ez az elozo reszekben sem volt maskepp:D
  • antijedi
    nm :)
  • Gyadi
    Oh, really. Thx, eddig elkerülte a figyelmemet.
  • antijedi
    ahova bepakolta magát a strttmenüben ott van valami hardware detection vagy hasonlo, szerintem az ujra előhozza...
  • Gyadi
    Hja, de az csak legelőször jött be :) Vagy cdről kéne indítani ? :)
  • antijedi
    a legelején feljött egy beállitás ablak asszem és ott :)
  • Gyadi
    valszeg n00b vagyok, de hol lehet felbontást állítani? :D
    Láma egy kérdés, de eddig nem sikerült megtalálni...
  • antijedi
    hm, elég gáz ez hogy csomo mindenről nem tud segitséget adni a társ..., mert igy még azt sem tom hol hagyok ki valamit... :P
  • antijedi
    és tényleg az volt, köszike :)
  • joe69
    a ver maradt ki a csonakon, ott van a peremen!
    azt nem kapod meg hint-ben, azert is tartom eleg valoszinunek a dolgot:)
  • antijedi
    müanyagok megvannak (stimm a kettő)
    a két kézdarab is, most igy hirtelen nem emléxem a csonakos vérre lehet az kimaradt, minyá emgnézem
  • joe69
    ja es korrekcio jogos!
  • joe69
    -hasonlitsd ossze mindket kezdarab dns-t a csonakon talalt verrel
    -hasonlitsd ossze a golf klubban talalt zold muanyagot a csonakon talalttal
  • joe69
    -a csonakban ver es zold muanyag van
  • antijedi
    SPOILERVESZÉLY
    --------------

ezek megvannak már ezek nélkül nem is ment volna asszem a kihalgatás
    amugy a pallo alatt az nem vér hanem olaj ugyan az ami aláncfürésztokon és amit már nem tom hol találtunk

egyébb 5let? :(
  • hykao #33
    nem, majd valamelyik moderátor, remélhetőleg...
  • joe69
    -a pallok alatt van a kartya, meg ver is!
    -a kroki helyen be kell szorni vert jelzo lottyel, hogy kideruljon honnan jott
  • antijedi
    van aki már tuljutott az első ügyön? mert az segithetne...
    SPOILER:
    megvan a 3 müanyag, a szőrrészletek, ujlenyomatok házkutatások mindkét hejre még a csónak is, a láncfürész az olaj a pallók alatt a betörés nyomai, a kéz a golftáskában, a házaspár kihalgatva lányuk ugyszintén 8a halott feleségét még neme engedi) kb ennyi, mit hagytam ki?
    (logikusan amik ezekhez kellenek ugye már emgvannak, szal mi kell a feleséghez még?) ja és már beszéltem telefonon russ-al is...
  • joe69
    a golf parkban is van egy muanyag cucc, a hidnal, ahol a maradvanyt talaltad
  • Gyadi
    A krokis pályán elakadtam egy kicsit, már egyik csókával sem tudok beszélni, és sztem már bizonyítékok sincsenek, bár van 2 műanyag akármim, csak a mikroszkóppal, ha összehasonlítom, akkor azt mondja a ribi, hogy nem ugyanonnan van a kettő, namármost ha nem ugyanonnan van a 2 akkor megdőlt az elmélet :)
    Leírva hülyén hangzik, de remélem érthető, pls help me somebody :)
  • Panjabi Mc
    Oksa köcce
  • joe69
    nem maszkalos, fix kameraallasos, olyasmi mint a syberia
  • Panjabi Mc
    azt olvasta mde konkrétabban Mászkálós vagy .......
  • joe69