963
vagy lány ,mire????
-
#641 :-) -
#640 Na léptem, jók voltatok ! -
#639 Jah persze, 3 oldalon át szövegel és ez kb. csak 5 mondat...mondatonként fordítunk, de azért nem rossz..eltökölünk vele jó pár óráig, majd memoriter, s belekezdünk valami másik baromságba...
De legalább érdekes, s nem a picsánkat rázzuk...
mint egyes hőgyemények a placákban.. -
#638 még -
#637 Nem vagyok amazon, az amazonoknak hiányzott a fél melle, hogy normálisan tudjanak az ijjal bánni..
Nos nekm (még) mindkettő megvan..
-
#636 Nohát, pedig az szép feladat ! -
#635 Nos ez nem küzdelem, én nem vagyok eelnfél, mert tény és való, hogy a pasiknak ez a fajta osztós duma, a szívatás jobban megy...
Nyugodtan...Engem nem zavar, és nem is bánt..
Az "uram" is szokott szívatni, úgyhogy hozzászoktam...
Egyébként ne kavarjunk be rómaiakkal..a suliban latinul tanulok, épp elég heti 3óra..itt ne is merüljön fel..most kell így is fordítani Cicero szónoklatait..böá... -
#634 Sosenem felesleges fiam ! Légy résen mindhalálig ! -
#633 franc, itt gyúrunk feleslegesen :D -
#632 Tedd amit tenend kell Judás ! Dzsízsz nem menekül a halandó római dárdák elől. :DDD -
#631 mindjárt írok két privátot -
#630 Ugyan, bár sosem ismernék be maguk előtt sem, de ezt szeretik, ez életük egyetlen értelme... :DDD -
#629 már alig várom a reakciójukat ! :D -
#628 SZívecske! A nők sosem voltak ellenfeleink. Ők szeretnék ezt így beállítani, de természetesen csak mosolyogni lehet ezen... :DDD -
#627 sztem várjuk meg míg be nem pillant a két amazon :D -
#626 EZ neked küzdelem ?!!! Bahh !!! :DDD -
#625 melletted vagyok, legyen fair küzdelem !
[dzson konnorkodik] -
#624 Ugye ! :DDD -
#623 ehh :D -
#622 Beszélni. -
#621 mit? -
#620 Máshogy nem is tudnánk ! -
#619 Tévedni női dolog... -
#618 Engedd,hogy próbálkozzunk!(ez a robotnak is élmény lehet):D -
#617 2en egy robot ellen ? semmi esélyetek.... -
#616 na beszéljünk nyitott lapokkal:D -
#615 Bizonyám ! -
#614 [brutálnagy]EH?[brutálnagy] -
#613 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:-) -
#612 Nemigazán... -
Akkor ezt megbeszéltük... -
#610 Jól látod ! -
#609 Pontosan ! -
#608 -
#607 ??? -
#606 Tudod te. -
#605 Pedig nem. -
#604 Kössz... -
#603 Mit nem? -
#602 Ebben igazat adok Membrah-nak.