Mire vágyik a NŐ ??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez elmenne szabad napra is, de olyannal nem rendelkezem sajnos <#confused>#confused>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Ez is valami...De én szabad napra,estére gondoltam...<#fogmosas>#fogmosas><#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
csend, nyugalom, nó munka <#nevetes1>#nevetes1>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Alap téma:1 nõ mire is vágyna?És ti mire vágynátok?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#confused>#confused><#law>#law>
Szóra sem érdemes <#wink>#wink>
A mai napom szar volt és kezdtem visszanyerni úm. az "életkedvem" talán ezért húzott fel hirtelen ez az egész.Pedig a Petyka néha idegesítõnek találja a nyugodságomat...köszi,hogy azért kiálltál mellettem.(legalább is úgy értelmeztem)<#duma>#duma><#pardon1>#pardon1><#fejvakaras>#fejvakaras>
Bocsi,nekem a 2lábam között biztosan van vágás.Nem tanítónéninek készültem,hanem dokinéninek.Sajnállak,hogy nem érted a viccet...A véleményét pedig mindenki elmondhatja meghallgatjuk,elolvassuk.Én a saját tapasztalatomat írtam le nem oktatási célzattal.Tanácsot adni könnyû,vagy bejön vagy nem.
😊 Na ja sokat le lehet szûrni az emberekrõl tetteik alapján, ami lehet történetesen hozzászólás is. Én is egyik topikban éppen most lettem "hülye", de hát kszar lenne ha mindenki okos lenne 😊)) akkor már nem lenne rájuk szükség. :]
Szvsz szavakkal elég nehéz kifejezni sok dolgot, ami által igazán meg lehetne ismerni a másikat.
Szvsz szavakkal elég nehéz kifejezni sok dolgot, ami által igazán meg lehetne ismerni a másikat.
A túlerő legyen veled!
Amondó vagyok, hogy az emberek véleményét, hozzászólásait olvasva, a stílusát látva sokkal pontosabb képet lehet alkotni róluk, mint egy párszavas adatlapot elolvasván. De ez nyilvánvaló.
... nem hagynak ki egy TÉK!et... 😊))
Meg vannak olyanok is, akik...
Vannak :o)
"Mi a garancia, hogy az én kitöltött adatlapom mögött valóban egy fiú rejtezik?" válaszom erre: Önmagad.
A garancia azért Önmagad, mert ha magadod adataid, van aki megbizonyosodik errõl, azt látja aki vagy. Az hogy ez számít -e, vagy sem mindegy.
A garancia azért Önmagad, mert ha magadod adataid, van aki megbizonyosodik errõl,
A túlerő legyen veled!
Tényleg nem mondta.
Csak azt, hogy "miért ilyen okos, aki nem vállalja magát?".
Csak azt, hogy "miért ilyen okos, aki nem vállalja magát?".
Szerintem nem mondta hogy kevésbé számít.
Egyébként is csak egy sima megjegyzés volt, nem kerítet túl nagy dolgot neki, viszont te harcolsz érte. Ezek szerint neked számít.
Egyébként is csak egy sima megjegyzés volt, nem kerítet túl nagy dolgot neki, viszont te harcolsz érte. Ezek szerint neked számít.
A túlerő legyen veled!
Akkor magyarázd le, pls.
Na ugye. Akkor miért számít Krisz véleménye kevésbé autentikusabbnak, mint egy olyan emberé, aki kitöltötte azt a pár adatot?
okosságnak, érett gondolkodás:
nézõpont kérdése mit hívunk, hívhatunk annak.
fizikai paramétereibõl:
-Az ember kora szerinted fizikai paraméter???
nézõpont kérdése mit hívunk, hívhatunk annak.
fizikai paramétereibõl:
-Az ember kora szerinted fizikai paraméter???
A túlerő legyen veled!
No problem! :o)
Miért? Semmi olyat nem írtam/tettem, ami minden kétséget kizáróan bizonyíthatná bárkinek is, hogy valóban pasi vagyok. Semmivel nem nyújt nagyobb garanciát az õszinteségre egy kitöltött adatlap, mint egy nem-kitöltött... itt, az interneten, ahol a monitor védelmében sokkal több mindent megenged, "eljátszik" az ember - mint azt a való életben tenné.
Mi a garancia, hogy az én kitöltött adatlapom mögött valóban egy fiú rejtezik?
Egyébként, ez a krisztike valaki lehet nem is lány😊))))) Nevet adhat magának mindenki amilyet csak akar. Ezért jó az internet. Arctalanul neki a másiknak😊)))))😄DDDDDDDD Na én léptem, nekem ennyi is elég😊)))))<#wave>#wave>
\"Never say never!\" W Churchill
Sry! Mi volt a kérdés, amire nem feleltem?
Nem általánosítottak mindent. Te általánosítasz mindent, amikor azt írod: "mindent". :-P
Mi köze az okosságnak és az érett gondolkodásnak ahhoz, ki mennyit vállal a fizikai paramétereibõl?
is-is!
Miért van az hogy egy támadásra tudsz válaszolni egy kérdésre meg nem?
Miért van az hogy egy támadásra tudsz válaszolni egy kérdésre meg nem?
A túlerő legyen veled!
Mint minden általánosítás. Ha meg ezt nem tennénk, akkor nem beszélgetés lenne itt, hanem weblog jellegû monológok sora.
Na pontosan errõl is beszélek. Aki legalább ennyit nem mer vállani önmagából, az miért ilyen okos?????.DDDDD Mert az észt azt osztják keményen eme jeles leányzók!😛PPPPPPPP
Ha nem csal az emlékezetem, a kedves tanárnénik yorészt saját magukról, a saját magánéletükrõl írtak. És ebbõl kiindulva...
LOL
:] az igazság ami igen igen szubjektív nagyon fájdalmas tud lenni!
Kár hogy nem mindenki írta adatlapjára a korát sac/kb 😉
:] az igazság ami igen igen szubjektív nagyon fájdalmas tud lenni!
Kár hogy nem mindenki írta adatlapjára a korát sac/kb 😉
A túlerő legyen veled!
Látod, itt is a nõk a legokosabbak. Ne írj, csak olvass! Jól fogsz szórakozni! Különösen a két tanárnénin!😛PPPPPPP Õk nagyon kenik az élet okosságait! Sokat megélt, mindent látott nõk. Csak azt felejtik el, hogy ahány ember annyi féle!😊)))) Ezérta hozzászólásomért majd én is ki leszek oktatva, de nem baj!😊))))
Ezért jó egy fórum, mert annyi féle ember megfordul benne, rajta, hogy csak kapkodom a fejem.
Ezért jó egy fórum, mert annyi féle ember megfordul benne, rajta, hogy csak kapkodom a fejem.
Namostakkó, akkónamost hadd kérdezzem meg, végigolvastad, átolvastad, beleolvastál az eddigi hozzászólásokba...? Mert az elmúlt, közel 500 post alatt bizony sok témát érintettünk, ami ide vág.
Ahhoz képest elég rendesen lehúztatok, és egyet értettetek mindenben, hogy érdemben ezek szerint értékelhetetlen a hozzászólásom.
A topik cím kérdése sokkal összetettebb, mint azt akár 3 négy mondattal ki lehessen beszélni.
Talán a legjobb az lett volna, ha azt írom: szvsz minden nõnek egyedi mire vágyik.
A topik cím kérdése sokkal összetettebb, mint azt akár 3 négy mondattal
Talán a legjobb az lett volna, ha azt írom: szvsz minden nõnek egyedi mire vágyik.
A túlerő legyen veled!
Ez így akkor is túl általános.
6 milliárdan élünk ezen a bolygón. Bármire lehet azt mondani, hogy "sokszor van".
Fejtsd ki a jelenséget, amire gondoltál. Akkor akár még meg is tudjuk érteni -pontosabban-, hogy mire gondoltál.
6 milliárdan élünk ezen a bolygón. Bármire lehet azt mondani, hogy "sokszor van".
Fejtsd ki a jelenséget, amire gondoltál. Akkor akár még meg is tudjuk érteni -pontosabban-, hogy mire gondoltál.
😊) tényleg csipkelõdõsek vagytok!
Azért mert valaki nem ért velem egyet az nem azt jelenti hogy ha megmondja a véleményét attól én már "helyre" vagyok téve.
Azért mert valaki nem ért velem egyet az nem azt jelenti hogy ha megmondja a véleményét attól én már "helyre" vagyok téve.
A túlerő legyen veled!
Egyébk sziasztok!
Tudom hogy nem mindig igaz: "sokszor van" ezt írtam, nem azt, hogy mindig! A különbséget pedig tudom a két szó között. A durcit pedig nem értem miért írtad...
Tudom hogy nem mindig igaz: "sokszor van" ezt írtam, nem azt, hogy mindig! A különbséget pedig tudom a két szó között. A durcit pedig nem értem miért írtad...
A túlerő legyen veled!