Mire vágyik a NŐ ??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Membrah
<#confused> <#vigyor3> <#whatever>
Akkor ezt megbeszéltük...<#nyes>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
Jól látod !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Pontosan !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

krisztike
<#confused>

Membrah
???

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
Tudod te.

Sir Quno Jedi
Pedig nem.

Membrah
Kössz...

Membrah
Mit nem?

krisztike
Ebben igazat adok Membrah-nak.

Sir Quno Jedi
Nem.

Membrah
Ez nem MINDIG igaz...
Tudják/tudjuk,csak kavarunk...
Én mondjuk elmondom mire vágyok, de elõfordul, hogy rosszul értelmezik..
Egyébként én már elmondtam, hogy általánosságban miire vágyik a nõ, de ha jobban meggondolom, mind a férfi, mind a nõ, mint ember lényeg, a hangulatuk befolyásolhatja õket..(kit mennyire ez más tészta...A nõket jobban vezérlik az ez érzelmeik...)
S ettõl függõen néha túlkapók v.unk, néha pedig csak azt szertenénk, hogy nyugi legyen és csak halk beszélgetés..
De sztem ez a pasikra is igaz valamennyire!

krisztike
<#nevetes2>

petroow
<#puszi>

krisztike
Jól van,akkor úgy látszik rosszul értelmeztem.

petroow
pedig nem...

krisztike
A válaszod alapján gondoltam.

petroow
mibõl gondolod hogy én ebben olyan bizti vagyok ? 😛

krisztike
Csal ne lennél benne ilyen biztos!😊Én eltudnám mondani mire vágyok...

petroow
lehet modnasz valamit 😊

de tök mind1 mivan nekik semmi sem jó 😉

uv
szerintem a nõk se tudják<#confused>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

petroow
énnemtom mire vágyik 1 nõ...

ez ciki ? <#zavart1>

:-DDDDDD

petroow
háj...😊

bld
Ha én azt tudnám..........

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Membrah
kicsim hozod a formád...
Neked való az értelmetlen hozzászólások topicja...
De azért jó, hogy írsz...;-)
Na de mondd meg te!
szted mire vágyik a nõ?(....vagy én...;-)....)

Membrah
Ákosnak írtam...De sebaj....:-))

krisztike
ugye nem árt meg neked?

bld
mikor hogy😊)))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

krisztike
mit?mikor?😊

bld
Rád?? mit?😊 LOL.....

krisztike
Rád...?miért?

petyka2
Rám...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Yol vagyok... bár egy kicsit fáradtan. Nem tudtam kialudni magam az utóbbi napokban.

Szerintem egyelõre ki lett tárgyalva a topic témája. Legalábbis sok yo ötlet, érdekes felvetés történt már. De majd biztos lesz még, ami újra feléleszti...

Membrah
No jó, de akkor se lehet követni, hogy akkor ki kinek is írt, s mirõl is..
Legaláb is inkább idõigényes...
És nem is olyan fontos...
De mindegy...
Egyébként hogysa?(hogy vagy?)
Még mindig nem szól senki hozzá a topic témájához?(én sem, ha ezt nézzük...;-)....)

Membrah
😮))))

A magáncsevej privátban zajlik. Szerintem.
Amit ide írnak, az public - kvázi bárki beleböföghet, ha épp úgy tartja kedve :o)

Membrah
Jól, csak sajna nem látok új és érdekes témákat, magán csevejbe meg nem akarok belefolyni...
De hát biztos lesz majd olyan is, amikor valaki olyan baromságot mond, hogy kell, hogy írjak valami revansot...;-)
Türelmes v.ok..;-)

krisztike
Szia!Hát ha visszanézel "izgalmas"dolgokról csevegtünk.Hogy vagy?

Membrah
Sziasztok!
Nnna mirõl maradtam le emberek?
Szia krisztike!

igy visszaolvasva a kommenteket telleg kezdek leepulni.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

kac kac. de, csak ott az asztal kac kac kac kac kac kac kac

azer nem vagyunk egy szinten mer akarhogy is probaltam nem sikerult felfogni hogy mi a jelentese a mondatnak amit irtal. de mosttmar ok. mar sikerult felebredni. 😊
nem az alt sulit sikerult befejezni tanitoneni.
seconde 6. mar itt tartok. 😊megint...

krisztike
Nagyon jó.

Nem is jelentkeztem. Én csak ajánlottam neki, mint lehetséges alternatívát az égetõ problémájára. 😊)

krisztike
De Ákos,nem gondoltam arra,hogy te ilyesmire jelentkezel😄😄<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#confused><#vigyor2><#vigyor5><#nevetes2>

Próbálkozz a pasikkal. Lehet, könnyebb dolgod lenne! 😄

krisztike
Talán jobb is?😄

Hatvanyalakban nem kell felirnom,de nem tartom szamon...nem vezetek statisztikat!

Ramadamammy rapidrandi

No te mennyi ilyen "több esettel" találkoztál?

Ki mit vallal be...esetek tobbsegenek kimutatasa alapjan<#confused>

Ramadamammy rapidrandi