963
vagy lány ,mire????
-
#201 Mire is vagyik ?
Mindig arra,amit nem tudtok megadni nekik. :P -
#200 -
BenceYCE #199 ...szerintem is... -
[b]Fuck ypu loal willy:) -
#197 A nő egy új LOÁL pólóra vágyik, ez már tudományosan bizonyított TÉNY !
KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !
METSÜKő meg LOÁL Willyt !
-
#196 egyepkent is mar mas leirta -
#195 ha lierom mire, bannolnak,
szal, hmmmm... nemtom :) -
#194 Ebben egyetértünk ez igy szokott lenni! -
#193 Így készülnek a leszbi kislányok.
Egyébként ha vmit tiltasz neki, annál inkább akarja, mert be akarja bizonyítani h. úgysem az van ahogy te mondod v. akarod. -
Cat #192 kell a nőnek? – internetes kutatás a szexuális együttlétek minőségéről
„A nők 56%-a hetente 2-3 alkalommal vágyik szexuális együttlétre, 19 százalékuk hetente egyszer élne nemi életet, és azt is inkább a hétvégén. A férfiasságot a nők 77%-a nem kizárólag az ágyban nyújtott teljesítménnyel méri és többségük (63%) nem köti feltétlenül az aktus meglétéhez az együttlét minőségét, mert véleményük szerint fontos, hogy egyébként örömet szerezzenek egymásnak” – derült ki Magyar Szexuális Medicina Munkacsoportnak és a Free Association kutatócégnek az Origo internetes portálon végzett legfrissebb on-line felméréséből.
A Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport és a Free Association kezdeményezésével készült internetes felmérés a magyar nők szexuális szokásait vizsgálva egy máig viszonylag elhanyagolt problémakörre irányította a figyelmet. A párkapcsolati válságok gyakorta lehetnek szexuális eredetűek, és bár a férfiakról köztudott, hogy mennyire nehezen dolgozzák fel a szexuális kudarcot, a nők kendőzetlen véleménye ma még kevéssé ismert. A Magyarországon legalább félmillió férfit érintő merevedési zavarral már számtalan megvilágításban foglalkoztak, de a legtöbb kutatás figyelmen kívül hagyta a nők érintettségét. Pedig a partnerek nem csupán elszenvedői az olyan szexuális problémáknak, mint pl. a merevedési zavar, de a gyógyulásban, kezelésben betöltött szerepük sem elhanyagolható. Az Origon végzett kutatás ezúttal a nők szemszögéből vette górcső alá szexuális kapcsolattal szemben támasztott követelményeket, a véleményüket a kudarcról, valamint a férfiasság mércéjét. Az eredményekből kiderült, miként viszonyulnak a nők érzelmileg a szexualitáshoz, illetve a párkapcsolatban rájuk háruló szerephez.
„MINŐSÉGI” SZERETKEZÉS A SZÁMOK TÜKRÉBEN
A szexuális zavart, azon belül is a merevedési zavart nem azonos módon éli meg a férfi és partnere. A hölgyek véleménye – a téma jellege miatt – sokkalta árnyaltabb. A közel 1000 válasz alapján feldolgozott eredmények szerint a nőknek mintegy fele (a férfiaknál lényegesen többen) a probléma közös megbeszélését akkor is fontosnak és célravezetőnek tartja, ha még nem tapasztalt ilyen problémát a partnerével. Az életkor haladtával kis mértékben növekszik azoknak az aránya, akik tabunak érzik a merevedési zavart, a férfiakhoz képest azonban ez még mindig alacsonyabb szám. A válaszadók 42%-a tapasztalt már merevedési zavart a partnerénél, és a korosodással nőtt a probléma előfordulásának gyakorisága. Ennek ellenére a hölgyek inkább pszichés okokra vezetik vissza a merevedési zavart és mindössze 8%-uk tulajdonítja szervi eredetűnek a problémát.
Ez azért is lényeges, mert a potenciazavar 80%-ban olyan szervi problémák tüneteként jelentkezik, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás vagy cukorbetegség, amelyek az erektilis diszfunkció korai kezelésével egy időben diagnosztizálhatók, és még idejében kezelhetők. Magyarországon egyre többen fordulnak szakemberhez, de jelenleg mindössze a férfiak tizede részesül kezelésben. Sokan szemérmességből, félelemből, vagy tájékozatlanságból olyan tabuként kezelik ezt a kérdést, amelyről azt hiszik, majd megoldódik magától. „Ilyenkor hasznos a partner támogatása, megértése, mert a nő sokat segíthet az első lépés megtételében. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően, ma már kezelhető problémáról van szó és a hazai gyakorlat, az andrológiai központok felkészültsége Európa-színvonalú körülményeket kínál az érintettek számára” – mondta el dr. Papp György andrológus professzor, a Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport magyarországi alapítója és elnöke. Ennek is köszönhetően derült ki a kutatásból, hogy korosztályra és merevedési panaszra való tekintet nélkül a nők többsége azonos módon gondolkodik: a mostaninál több közérthető tájékoztatás kellene a szexuális élet zavarairól, okairól, a lehetséges, megbízható kezelés módjairól. Akkor ugyanis a hölgyek az orvosi segítséget sajátos eszközeikkel is támogatnák.
A NŐK ÉTVÁGYA ÉS IGÉNYEI
Talán a férfiak számára megdöbbentő eredmény, hogy a válaszadók többsége még abban az esetben is elégedett az intim együttlétek minőségével, ha partnerénél merevedési zavar fordul elő. A férfiasságot a válaszadók 77%-a nem kizárólag az ágyban nyújtott teljesítménnyel méri, pedig ezt a férfiak biztos másként látják. Figyelemre méltó továbbá, hogy a nők 63%-a nem tartja a konkrét aktust elengedhetetlenek a „minőségi” szeretkezéshez, vagyis kielégítő számukra a szeretkezés aktus nélkül. Többségük heti rendszerességgel kívánja az együttléteket, a kutatásban részt vevők 56%-a jellemzően hetente 2–3 alkalommal vágyik szexuális együttlétre, 19 százalékuk hetente egyszer élne nemi életet, és azt is inkább a hétvégén.
AZ IDEÁLIS GYÓGYMÓD
A hölgyek többsége szerint a férfiasság nem csupán az „állóképességen” múlik. Bizonyos esetekben azonban már a nők is szükségét érzik külső segítség bevonásának. Ebben a helyzetben ideálisnak tartanának egy olyan megoldást, amely hosszú hatástartama miatt diszkrét és kötöttségek nélküli lehetőséget teremt a szexuális élet helyreállítására.
A válaszadók többsége (63%) ideális gyógymódként örömmel venné partnerénél a természetes nemi élet lehetőségét nyújtó terápiát. További elvárás ezzel kapcsolatban, hogy ne a terápia irányítsa a szexuális életüket, ne lehessen észrevenni, hogy a férfi annak segítségével érte el a merevedést. Ennek a módszernek az a lényege, hogy bármikor és gyorsan bekövetkezik a merevedés, méghozzá bizonyos időn belül akár több alkalommal is. A kitöltött kérdőívek tanúsága szerint leginkább üdvözlendő terápiaként az érintett hölgyek 57%-a, a nem érintettek 64%-a hosszú hatástartamú, akár 36 órán át hatékony terápiára voksolna. A megkérdezettek 36%-a pedig kizárólag e mostani kérdőívből értesült arról, hogy a merevedési zavarra egyáltalában létezik gyógymód. A terápia alappilléreként részükről a megértést, az együttérzést és a türelmet hangsúlyozzák, javasolják.
HÁTTÉRINFORMÁCIÓ
Az internetes felmérés további eredményei a kérdőív szerint
• A kutatás módszere
A 15–20 kérdésből (külön célozva azokat, akik tapasztaltak merevedési zavart a partnerüknél, valamint azokat, akik nem találkoztak ilyen problémával) álló adatfelvételre 2004. szeptember 13–október 13. között önkéntes alapon, nem reprezentatív mintavétellel került sor.
• Jellemző vélemények
A hölgyek többsége (77%) nem köti feltétlenül az aktus meglétéhez az együttlét minőségét. Többségüknek az a fontos, hogy egyébként örömet szerezzenek egymásnak, 14%-uk pedig nagyobb örömét leli az orális szexben. A válaszadók negyede ezzel szemben csak a konkrét aktussal érzi teljesnek az együttlétet.
• Ki kezdeményez az ágyban?
A válaszadók többségénél nincs meghatározva a kezdeményező szerep, a pillanat hangulatától függ az együttlét, és 53%-ban a hölgyek legalább annyira kezdeményezőnek tartják magukat, mint a partnerüket. A megkérdezettek 7%-a már egyáltalán nem él szexuális életet, ez az arány 20–29 éveseknél 4, a 50–59 éveseknél pedig 19%. Az életkor előrehaladtával a hölgyek kezdeményezőbbé válnak, és ez az arány a merevedési zavarban érintett párok esetében nő, amelynek hátterében vélhetően a férfi passzivitása is meghúzódhat.
• Ki milyen környezetet tart ideálisnak az intim együttlét ráhangolódásra?
Az intim együttlétre hangolódás ideális körülményeit vizsgálva szembetűnő a kötetlenség, a spontaneitás lehetőségének az igénye. Ezért is választanánk a hölgyek inkább az akár 36 órán át hatékony terápiát, amely lehetővé teszi számukra az előretervezés nélküli szexuális együttlétet.
A válaszadók többsége (60%) egy közösen eltöltött hosszú hétvégét tart ideálisnak a szexuális együttlétre, hiszen így bármikor alkalom adódhat a szeretkezésre. Ráhangolódás lehet egy jó beszélgetés, közös zenehallgatás (44%) vagy gyertyafényes vacsora (21%).
• A válaszadókról
A közel ezer befejezett és több, mint kétezer megkezdett kérdőív válaszadóinak 44%-a 20–29, 26%-a 30–39, 15%-a 40–49, 9%-az 50–59, 5%-a 15–19 éves, 2%-a 60 esztendő feletti. A többség (36%) Budapesten, 31% városban, 22% megyeszékhelyen, 12% falun lakik. A megkérdezettek 25%-a irodai alkalmazott, 15% tanuló, 10% középvezető, 9% önálló értelmiség, 5% háztartásbeli, 4% felsővezető. Házasságban 32, partnerével összeköltözve 20% él, nem együttlakó, ám komoly kapcsolatként jegyzett 30%, alkalmi kapcsolattal rendelkező 4%, 13% egyedülálló.
MAGYAR SZEXUÁLIS MEDICINA MUNKACSOPORT
A munkacsoport tavaly alakult a rendkívül sikeres, 1. magyarországi szexuális egészséghét néven bevezetett kampány után, és még abban az évben az Európai Szexuális Medicina Társaságának (ESSM) tagjává vált. A Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport életre hívásában jelentős szerepet játszott a nagy múltú Magyar Andrológiai Társaság, amely az európai andrológus társaságok alapításának a sorrendjében a harmadik.
A múlt évtizedben a magyar andrológiai hálózat sokat tett a merevedési zavar (erectilis dysfunctio) okainak felderítésében, kezelésében. A problémával ma Magyarországon rajtuk kívül a Magyar Urológus Társaság, a Magyar Idősödő Férfiak Társasága és a Magyar Andrológus Társaság foglalkozik.
A Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport törekvése a szexuális zavarok területén végzett kutatások támogatása, az érintettek folyamatos tájékoztatása és edukációja. A nemrég alakult szervezet tagjainak száma egyre nő és publikációik folyamatosan olvashatók a Magyar Andrológia című folyóiratban. -
BenceYCE #191 na ugye, hogy megint a mértékkel van a baj... nem volt hülye aki a 7 főbűnt kitalálta -
#190 műpunci is sokba kerül gondolom
[nemtudja csak gondolja] -
#189 aha de sajnos nem midegy hogy mennyi es mihez :( -
BenceYCE #188 fiúknak amput, lányoknak bevarr, mi vagyunk a posztinor... -
BenceYCE #187 sajnos a pénzre nem vezethető vissza, mert az mindenhez kell... -
#186 Kap egy rakat gumit. :D -
#185 belülről?^^ -
#184 és mi van ha csak fijad lesz???? -
#183 Mellesleg ezt a korszakot legtobben kinovik ugy 22 eves korukig. Bar lattam mar ilyen 27+ "kiscsajt" is. -
#182 Szolsz nekem, es ha nekem is lesz, akkor kozosen bezarjuk oket a pincebe :D -
#181 én voltam kiscsaj úgyhogy tudom...:)) fúú de kínlódás volt! és én azt vettem észre, hogy ettől egy szülő sem tudja megvédeni a lányát, ha akarja sem. nemtom mi lesz velem ha lesz lányom?!:D -
#180 Egyebkent: "minden kiscsaj (illetve a legtöbb!) belesik abba a hibába, hogy lépten nyomon belszeret minden épkézláb pasiba - ebből ki lehet jönni jól is meg rosszul is" ez annyira igaz, hogy ihaj. Pedig en nem is vagyok kiscsaj. :D -
#179 jacht es kastely nelkul ne is almodjon egy lany se arrol, hogy elveszem. :D -
#178 Olyan gáz! már sokan írták ezt és akkor már lehet ebben is valami.
viszont a pasik közt is vannak ilyenek, aki szóba sem állnak szegényebb lánnyal, legfeljebb egy szex erjéig!
szóval szerintem nem szabad általánosítani. nagyon sok olyan lány van akit nem a pénz motivál!!!! -
#177 Hello
tudom hogy nagyon roszul hangzik de:
penzre :((((( -legalabb is en ezt latom. :((((
vagy lehet hogy olyan kornyezeteben nezelodok ahol ez mar alap?
Egy ilyen lehetseges holgyem nekem is lett volna de sajnos otthonrol szerintem azt "sujkoltak" bele hogy a gyerekeinek biztos jovore van szukseg es ahhoz penz kell.......
hm -
#176 Itt aztán voltak velemények, mióta utoljára benéztem... :D
Látom a szex felé kanyarodott el mindenki, ami szerintem nem is olyan nagy probléma, mert választ ad a topikra. Csak nem tudom, akkor még min megy a vita... :D -
#175 Pff. Kiveteleznel a lanyoddal? O mar 17 evesen csinalhatja, a fiad meg csak 25? :D En 18-ig hagynam a lanyomon az erenyovet. :D -
#174 nem leszel népszerű anya,de még csak népszerű anyós se :-) -
#173 Bencém!
szósenincs arról, hogy egy életen át tartó szerelem létezik!!! ebben én sem hiszek, soha nem is hittem. az elején szerelem aztán, szeretet, kölcsönös megbecsülés, tisztelet...stb. de az elején, legalább pár évig ott az a szerelem, ha nem is lángol, hanem csak újra és újra fellángol...
sajnálom, hogy olyan szerncsétlenül alakult az a kapcsolatod azzal a lánnyal, de a hibáiért mindenki maga felelős. az ifjúkori botlásaimat én sem fogom egyik pasira sem, hanem csak magamat hibáztathatom, hogy nem vettem észre, hogy csak ki akart használni! ahoyg már írtam: minden kiscsaj (illetve a legtöbb!) belesik abba a hibába, hogy lépten nyomon belszeret minden épkézláb pasiba - ebből ki lehet jönni jól is meg rosszul is, de ezt mindenki maga dönti el.
ja, ha nekem lányom születik akkor 17 éves koráig - minimum - erényövet fog hordani, ha meg fijam, akkor 12 évesen levszem a micsidáját és csak 25 évesen kapja vissza.punktum!:))) -
#172 értem -
BenceYCE #171 Rózsám (bocs a személyeskedésért)!!
Szerintem a hosszú párkapcsolathoz vajmi kevés a szerelem. Az elkezdéséhez már nagyon is megfelel. De hogy valaki 20-30 évet szerelemben töltsön el, na akkora mázlija senkinek sincs!
Én mondom neked szeretet az ami összeköti az embereket. A szerelem "csak" egy betegség. A szerelem az idő múlásával ragaszkodó szeretetté alakul. Örökké senki se képes a másikról azt hinni, hogy tökéletes.
(főleg akkor kezd ám átalakulni mikor eljön az összeköltözés ideje...)
:D -
BenceYCE #170 Csernus bizonyosan sok érdemleges és megfontolandó választ tud adni az emberek szívügyi kérdéseire...
(bammeg míg én fogalmaztam ezt a szöveget addig 2 válasz is jött az előzőre.167-168 valahogy éreztem, hogy így fogtok rá reagálni)
Azért majd búslakodva nézem a még nem létező szerelmetes lányom tinikorát és nem fogom tudni eldönteni, hogy vajon örüljek neki, hogy szerelmes vagy inkább görbüljön lefelé a szám mert nem sok esélye van a mai tömegben kiszúrni egy valamirevaló EMBERT aki nem szüzetleníteni vagy csak párszor "megszerezni" akarja. Sajnos az élet azt a statisztikai adatot mondatja velem, hogy ez ebben a sorrendben fog bekövetkezni. De talán annak örülnék ha az utóbbi megtörténne vele. Még az előbbi árán is... Majd mexokom... -
BenceYCE #169 lehet elcsépelt már maga szó is, meg talán nem is tisztelik eléggé ha valaki szerelmes. Inkább kihasználják, de az is elég ha csak szimplán átcsúsznak az ember érzései felett.
Sajnos egy saját példával is tudok szolgálni. Engem egyetlen egyszer hagytak ott. Sz*r volt de túlesik rajta az ember. Viszont a többi partnerem mind én hagytam ott (csak semmi büszkeség), mert mind ellaposodott vagy rájöttünk, hogy nem is ez az amire vágyunk. Keresgélhetek a magyarázatok között de ahogy múlnak az évek, úgy lesz szebb és szebb a régmúlt élmény. Ma már belátom semmi baj sem volt egyik otthagyott partneremmel se csupán fiatalok voltunk és mondva csináltuk a bajokat, remélve a következő partner talán 100%os lesz. De olyan NINCS! (csak szerelmes ember) Én okultam mások és saját példáimból is.
Szóval a fent említett példa: Ott volt az az egy kapcsolatom amelyiket nagyon bánom. Nem azért mert vége lett. Nem azért mert megtörtént, mert bizony minden kapcsolatból tanul az ember és rengeteg szép élménnyel gazdagodik. Nem mert nem feküdtünk le egymással, bár a lány nagyon szerette volna (én is). És nem azért mert én nem voltam szerelmes belé. Egyszerűen szerelmes volt a lány. Olyannyira, hogy sosem mert megnyílni előttem. Kicsit élvezem ha egy lányt zavarba tudok ejteni (persze csak módjával) és Ő mindíg zavarba jött, de mégsem tudtam kiismerni. Olyan szerelmes volt hogy attól félt ha kiderül mi az amit elvár a másiktól vagy szeretne, mit nem szeretne, talán otthagyom azért mert nem egyezik a véleményünk. Szinte az összes volt barátnőm naivságból vesztette el a szüzességét (már amelyik nem tőlem). Olyan is volt amelyik azt tervezte, hogy az ominózus estén nekiadja a szüzességét, közben a fiú meg aznap akarta közölni vele: otthagyja. Azért volt akkora tajp*raszt a csávó hogy előbb megd*gta, aztán mondta el neki miközben öltözködött az eksön után. Hihetetlen. Szóval leégett volna a pofámról a bőr ha én veszem el a szüzességét a lánynak miközben ő halálosan szerelmes belém.
Otthagytam. De jobban fájt mint amikor engem hagytak ott. Sokkal. Miután szakítottunk, baráti körünk közös lévén még hallottam róla. Sokáig hajtott még rám végül fájdalmát "pótolta" egy másik sráccal. Sz*r érzés volt látni, hogy a srác kiköpött ikertestvérem lehetett volna. Belsőre persze más volt. Évekig jártak. De ahogy teltek-múltak az évek, a lánynak egyre jobban kinyílt a csipája. Ő lett az osztályban a legnagyobb szócső. Sajnos a legnagyobb p*csa is. Soxor sajnálom, hogy összejöttem vele azért mert ott kellett hagynom, de kihasználni sem akartam. De abban biztos vagyok, hogy azért nyílt így meg mert én azt mondtam neki, hogy nem lehet valakivel úgy járni és úgy szerelmes lenni belé, hogy azt sem tudod ki is ő valójában. Sajnos utánnam nem a megfelelő embernek nyílt meg. Aztán megindult lefelé a lejtőn. A kedves, aranyos, tisztaszívű lányból én csináltam közvetve sz*jhát. Azóta is sajnálom, hogy nem maradtam vele legalább addig amig lankad a szerelme és reálisabban kezdi látni a világot meg ami őt körbe veszi. De ugy érzem az is egyfajta kihasználtság lett volna.
Ezért vallom azt, hogy inkább ne húzzuk egymás idejét. Sz*r dolog a szerelem, de mégis ismerni kell. És talán ez a válasz a korábban elhangzott "sokat tűr a feleség" témára.
Ez az én egyik történetem... -
#168 ezeket légyszives hagyd ki a könyvből!!!
ennyire nem hiszel a szerelemben??? pedig egy lánynak hosszú távon kevés a jó szex -szerintem. vagy nem is tervezel hosszu távra???
sajnos mi lányok nagyon buták tudunk lenni fiatalon és nem igazán tudjuk megkülönböztetni a rendes pasikat a rendetlenektől. szerencsére én már kinőttem ebből! húdejó nekem!!!:DDD -
Aspyrin #167 keresd fel Csernust, majd segít -
BenceYCE #166 dehát a fiataloknak nem mondhatom: Ne légy szerelmes!
Azt is meg kell ismernie, az is az élet része. Nem is olyan rossz része, csak én félek a szerelemtől... -
BenceYCE #165 bizony van elrettentő példa bőven...
a baj csak az, hogy egy átlagos fiatal vagy azt gondolja, hogy vele ilyen soha nem történhetmeg, vagy annyira elrettentették már a "dolgoktól", hogy már túlbonyolítja a kapcsolatát. Vagy még rosszabb, nem veszi észre a rá leselkedő rosszat mert még nem tanulta meg, hogy száz formában is jelentkezhet. Bizony soxor bele lehet lépni ugyan abba a "kutyasz*rba" csak másfelé kell tereljék a figyelmünket mint előtte más tette.
Asszem a szerelemmel lehet a baj.
Szerintem...
Lassan kezdem azt is gyűlölni ha egy lány szerelmes belém. Én sajnos nehezen tudok az lenni. Nem volt még lány aki elvarázsoljon. De annak is megvan a magyarázata, hogy miért nem szeretem ha egy lány szerelmes belém. Meg akar felelni. Ennyi bőven elég ahhoz, hogy máris feltételezzem: nem önmagát adja!
Csak azt nem értem kinek akar hazudni? Nekem vagy saját magának? Minek húzzuk egymás idejét? Oly rövid az élet, ennyire nem lehet valaki önző...
Tehát én speciel jobb szeretem a realista, életrevaló lányokat. Na ebből van kevés pesten... -
Bhalage #164 lol micsoda sztori -
#163 -
#162 nahát attól kivagyok ha valaki ilyen dumákkal jön!!!
ismerek 1 csajt aki az első pasijához hozzáment, vele volt csak szexuális kapcsolata 10 évig aztán elváltak. az első pasival ágyba bújt akitől 1 kis kedvességet kapott(a pasi nős!) és azt mondta, hogy hát neki még életébe nem volt ilyen jó a szex... egyrészt nem tudom, hogy lehet ledszűrni tapasztalatot 2 pasiból, másrészt meg: jaaaaajjjjjjj!!!!!!