963
vagy lány ,mire????
  • petroow
    neme :)

épp képeeket írok ki pajtásoknak a multkori buliről !

küldtem át párat neked is :P
  • akos
    Milyen cd-t cimbi? Valami yo muzak...?
    Én most nyomtam ki egy csomót minidiscre... már ideje volt frissítani kicsit az utazások során hallgatott repertoárt :o)
  • petroow
    eh mostmnemmegy CD-t irok :)
  • akos
    Gyere anyucihoz...!
    :DD
  • petroow
    ahogy érzed :)
  • akos
    Valami yo nőhöz ;o)
    Vagy én lennék a yo nő? :-o :DDD
  • petroow
    hámozs mér kihez fussak ? ;)
  • akos
    Jaja... aztán meg kétségbeesetten rohansz hozzám, hogy panaszkodhass egy kicsit ;o)
  • petroow
    eeh !

nagyon is tudok komoly lenni ;)

igaz ritkán :P de ha kel akkó tudok...

ráadásul énvagyok az aki nem tuggya mire vágyik a nő innentől kezdve inkáb csak csenben figyelek és néha írok 1 smilet :)
  • krisztike
    Teljes mértékben egyetértek veled!
  • Sir Quno Jedi
    A visszafogottságról beszéltem volt, mind színekben, mind öltözködésben.
  • Sir Quno Jedi
    Öhm, a nagasszonyos göncöt hagyjuk, a bizniszwomen cuccz az nálam ez esetben nem a vállakozók gyöngyenénire vonatkozott, csak pl. a bankoknál, pénzintézeteknél elfogadott üzleti viseletre. Esetleg még bejöhet a stewardess és a valódi unifromisok is persze !
  • petyka2
    Vesszen a kosztüm!!!
  • petyka2
  • Rafaelo
    az acapulo akcio csoportban sok jó nő van nem????
  • Membrah
    Egyébként az a nő,aki mutogatja magát,még nem biztos,hogy kurvás,viszont számomra,ha férfi lennék,már varázsát vesztette volna..
    Egy nő legyen kicsit titokzatos,visszafogott....
  • Membrah
    ?????
    Nos hát valóban...
    Lehet hogy mind nőnek,mind férfinak vonzó az üzleti világbeli viselet...
    De gndold,meg hogy vajon mnnyire nőies egy karrierista nő...
    Na persze nem lehet általánosítani,hogy aki ilyen kis kosztünben jár,az már az...
    Sokan vesznek fel,ha az alkalom úgy kívánja...
    De vonzó-e lesz otthon egy olyan nő,aki nekd dirigál,mindig siet valahová,nem figyel eléggé rád,s mondjuk még a házatrtáshoz se konyít semmit sem?
    Én az összhangot szeretem..
    Nem kell,hogy ki legyen a feneke,vagy a mellem,de nem is fogok se apácaruhában,sem pedig nagyasszonyos göncben mászkálni..
    Szeretem a mérsékleteséget,de úgyis a hangulatom hozza,hogy egy adott nap éppen milyen ruhát öltök magamra...
  • krisztike
    Aha---milyen "uniformisra" gondoltál?
  • JackDaniels #423
    Sőőőt! Nagyon nem arra bukunk! Az értelmesebbje, legalábbis.:) Aki igen, az is ember, csak ne dicsekedjen vele!:)
  • Sir Quno Jedi
  • akos
    Ahogy mongya...!
  • Sir Quno Jedi
    Nosőigen !
  • Rafaelo
    nekem is bejön az uniform sex :Y
  • Sir Quno Jedi
    Az öltözködés is része (lehet). Lényeg, hogy nem (csak) a kurvás g-string bajnokokra bukunk, nem !
  • Sir Quno Jedi
    Vazeg ! Nem GA a lényeg, hanem az öltözködési stílus. Nekem a tipikus ügynök/bürokrata/visszafogott bizniszasszony öltözködés bejön nőknél, erre hoztam példának ! Finom anyagú zakó, nadrág, vagy midiszoknya, esetleg sima kosztüm, avagy nadrágkosztüm, 1xű fehér blúz, félmagas sarkú zárt cipő, 1xű mintamentes harisnya. Mindez elegáns sötét színekben, lehet fekete, kék, szürke, bézs, avagy barna, lényeg, hogy semleges, "szürke" szín, ami jól kiemeli egy nő valódi szépségét !
  • Rafaelo
    mét? idegen -e vagy???
  • petyka2
    Szasz!Mondjuk dzsilián enderzonért én legalább 2adnék...
  • Rafaelo
    mondjuk a sexel :)
  • akos
    Hö?
    Ez nekem egyre zavarosabb... :o)
    Asszem megyek matekot tanulni. (Broáf)
    Majd este jövök, azt' folytatjuk... valami más témával! :o)
  • petyka2
    Krisztike mondja:Úgy látszik máshogy értelmeztem a pénz-nők témát és te is-és az öltözködésből sikerült eljutnunk eddig.A petyka pedig düh rohamot kapott önmagam sztárolásától-hülye voltam...Most igyekszem majd kiengesztelni valahogy.
  • Rafaelo
    aranyos (nem tipikusan szép)de helyes nő :D
  • akos
    Yovan robot, Scully yo nő, egy percig sem vitatom. De a visszafogott elegancia nem csak ezt jelenti ám ;o)
  • Sir Quno Jedi
    Meg kell zabálni !
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • akos
    Hát őöö... Igen, igazad van ebben. Bár azon lehet filozófálni, hogy ki számít "normális embernek". Hozzátenném, hogy sokszor előfordul, hogy az új varázsa, pezsgése miatt adja fel az ember a régi, biztosat, az új bizonytalanért. Szerintem ez megszokott dolog.
    De tulajdonképpen hogy is került ez most képbe? Mert egy kicsit nem vagyok képben, hogy jött elő ez a téma... :o)
  • Sir Quno Jedi
    Túl sokat is.
  • krisztike
    Én sem arra gondoltam,hogy a segge-melle kilegyen...Arc számít óóó nekem állítólag csak f*** állító szemeim vannak...A biztost a normális ember nem adná fel a bizonytalanért-kivéve,ha újat és mást akar megismerni,de akkor sem szükséges.Mindent meg lehet beszélni vagy amiről nem tud más az nem fájhat.
  • akos
    Ugyan, mit tudsz erről, te droid...!
  • Sir Quno Jedi
    Nő kiskosztümben az igazi... :DDD Lásd Scully federal agent !