963
vagy lány ,mire????
  • akos
    Én a visszafogottan elegáns nőket szeretem :o) Nem kell, hogy ki legyen a segge-melle, ahhoz, hogy észrevegyem. Mint írtam korábban, az első úgyis az arca...

A biztos-bizonytalan dolgot kifejtenéd kérlek? Nem tudom, mire céloztál vele.
  • krisztike
    Jó a visszafogott elegancia,de egy nő szereti,ha észreveszik ,pl.hogy csinos.Tudod az a baj,hogy a pénz bizonyos téren megváltoztatja az em-ber gondolkodását(is).Ja és a Petyka olyan,min te-írtad-szeret kötekedni,és csak a véleményét írta le.Sőt,ha nem lenne nős naponta váltogatná a nőket.(A szája nagy.)A bibi csak az,hogy azt is meg lehet unni.-a biztos a bizonytalannal?-talán nyitott kapcsolat?Gondolkozz el ezen...
  • akos
    Jajjmá Petyka... próbáld már érteni, amit leírtam, ne csak azt keresd benne, amibe bele lehet kötni. Értsd yol! :o)
    Rengeteg mindent csinálnak, ha sok lóvém lenne - de az biztos, hogy aligha látszódna rajtam, a mindennapi megjelenésemen. Pont az alábbi helyzet elkerülése végett. Amúgy sem vagyok az a magamutogatós, villantós fajta. A visszafogott eleganciát szeretem. A hivalkodást nem.
  • petyka2
    Tisztázuk le:az erekció egy Andrássy vagy Teleki leszármazotnál is erekció.Imádom a"plázalátogató buxákat".Agyuk nem sok van,és ez yooo,-bizonyos téren-gondold csak el TE mit tennél ha rengeteg lóvéd lenne...?
  • akos
    Namost szerintem e kérdés körüljárása során koránt sem magadból/magunkból kéne kiindulni. Az ugyanis asszem mindenféle önfényezés nélkül kijelenthető, hogy ennek a topicnak a rendszeres látogatói nem épp a mai világ felületes, pénz-imádó, elbutított átlagemberei közé sorolhatók.
    A pénzes úriemberek alatt pedig én sem egy Andrássy vagy Teleki leszármazottat értettem, aki a pénze mellé kapott némi kultúrát is - azt illetően, hogy mire és hogyan költse. Sokkal inkább értettem a kopasz, bikanyakú, merdzsós tahókat, meg a nyálasf.szú huszonéveseket, akik apuci autójával és pénzével villantanak a plázalátogató buxáknak. Meglehet, hogy az aktív tudatukban (bah!) nincs benne, hogy a csajuk a "péndzükért" van velük, de azzal nagyon is tisztában vannak, hogy a csaj alighanem rövid úton megpattanna, ha a "péndzük" elfogyna.
    Szvsz.
  • DanielT
    Nemigazán értem ezt a 90-60-90 dolgot... Ki a fene szeme akad meg ezen? Arányos testalkat. Legyen 130-60-90! Na, azon megakad a szemem! :PP
  • krisztike
    Szia szivi...kicsi férjem én céltudatosan feneken rúgnálak,ha a lóvéd cicababára költenéd!Gondolod,hogy én otthon várnék vigyorogva rád?
  • petyka2
    Most igy reggel elovastam a tegnapi"termést",a következőre jutottam:A nőknek a pénz kell,a ferfiaknak friss punci...Ezt azért ti sem gondoljátok komolyan ugyi?Mert ugye induljak ki magamból:Nem lennék hülye eltartani 1 nőt"csak"a segge miatt,amikor ma már megtehetem,hogy eljárjak"éjszakai mulatóhelyekre"-mindennap más nőt kapnék/bérelnék/-ha kitartanék 1-et az összeg töredékéért...Én inkább ugy gondolom,hogy az ilyen"pénzes urak"meg vannak gyözödve a"szépségükröl"és hisznek a friss punci szerelmében,DE A NŐKNEK VAN TÖBB ESZÜK,JÓZANABBAK,CÉLTUDATOSABBAK...általában elérik amit akarnak.
  • akos
    Egzisztenciális biztonságot írtam, ami itt szó szerint értendő. A csajnak a hapsi pénze kell. A hapsinak pedig a csaj. Ennyire egyszerű a képlet. Nem dobja egyikük sem a másikat, amíg mindketten megkapják, amit akarnak. Nyilván csak ideig-óráig működik egy ilyen kapcsolat, de ezek az emberek alapvetően nem a finoman cizellált lelkivilágukról híresek. Nem örökre terveznek. Nagyobbrészt inkább csak a mának élnek.
  • krisztike
    Biztonságot?Bármikor dobhatják a nőt 1 fiatalabbért,másikért.Jó éjt!
  • akos
    Szerintem szó sincs itt a macsóságról, a butaságról, meg a pasikat elvakító szerelemről.
    Azok a hapsik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a csajaik leginkább a pénzük miatt vannak velük. Ez inkább kölcsönös kihasználás, mint bármi más. Ezért működik ennyire a dolog. Tömeges mértékben.
    Lényegében mindketten megkapják, amit akarnak. A hapsi kap egy yo nőt, aki egyébként szóba sem állna vele, a csaj meg egyfajta egzisztenciális biztonságot.
  • krisztike
    Én sem a-nem létező-görög istent szerettem meg benne sőt még a pénzét sem,de nem vagyok szerelmes sem belé.Tudod a szerelem elmúlik,de a zseretet a megszokás valószínűbb,hogy megmarad.Oppá,átmentem lelkizés- be...Egyet tanulj meg,mindig van minden kapcsolatban mély pont-zuhanás Tanácsot adni a legkönnyebb.
  • krisztike
    Aki hülye az is marad.Ha idős a hapsi boldog,hogy 1 fiatal punci van körülötte-mégha a nő hány is szex után,ha a srác is fiatal akkor úgy gondolja nincs ideje romantikázni-úm."adjunk neki,bele a közepébe" Ők gondolják magukról,hogy micsoda macsók.Szerintem az ilyen meg is érdemli...talán.Habár a boldogtalanságot senkinek nem kívánom.
  • Membrah

Hát kezd úgy tünni valóban,hogy "lehull minden lepel"...
    Anonim párfelvállalok egyesülete....;-)
    Nem baj!Jól van ez így...
    Szeretem,ha az emberek őszinték!
  • Membrah
    Szép dolog szerelem...
    Mi még 3hónapja vagyunk együtt,de én sem amiatt szerettem bele,mert gazdag...
    Adonisz-e?
    Nos nem tudok objektív lenni...
    Nekem ő a leghelyesebb,legvonzóbb és legsármosabb férfi az egész földkerekségen!
    S ő sem hiszem,hogy amiatt van velem,mert 90-60-90 lennék...
    Ami egyébként nem vagyok,de nem is akarok lenni...
  • Membrah
    Shja!
    Azokat a krapekokat,akik hagyják magukat nem tudom mi miatt sajnáljam jobban...
    Amiatt,mert olyan buta,hogy nem veszi észre a turpisságot,vagy amiatt,mert annyira szereti a nőt,hogy nem foglalkozik azzal,hogy a pénzén lóg, s nem rajta...

• Membrah
    Hát elég szomorú ránk, nőkre nézve, hogy vannak közöttünk ilyen cicababák, akik eltartatják magukat s nem az esze, fellépése, a lelke miatt szeretne bele(bár esetükben nem hiszem hogy az érzelem,a szeretet dominálna...max. a pénz szereteté...),hanem hogy milyen vaskos a buxája...mekkora a vagyona...
    Az ilyeneket csak sajnálni tudom...
  • JackDaniels #384
    Grat!
  • petyka2
    Holnap nyitok 1 topicot:Ki kinek a kicsodája?
  • krisztike
    Én is kicsit ideges lennék,ha egy adonisz flangálna mellettem,mert én se vagyok egy Pamela Anderson,/ugyan fiatalabb vagyok-szilikon nélküli/mert a túl jó hapsik körül forognak a nők...
  • Kolbasz
    Egyre gyakrabban kell rájönnöm, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy olyan lányt találtam, mint a mostani barátnőm. Az az érdekes, hogy más az érdeklődési köre, de mégis annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy akármiről el tudunk beszélgetni. Okos, használja a fejét, nincs elszállva, értékes gondolatai vannak, természetes, nem játsza meg magát, őszinte, szép és SZERET! És nem azért szeret, mert így meg úgy nézek ki, meg nem a pénzemért (ha megyünk valahova, nem hagyja, hogy mindent én fizessek), hanem magamért! Azt mondja, szereti, hogy nagyon őszinte vagyok, szereti, ahogy nevetek, szereti, hogy bolond vagyok, hogy meglepetéseket tudok okozni neki. Szóval most jó. Közel 5 hónapja.
  • akos
  • JackDaniels #379
    Na ezaz! Keresem azt a detektort, ami ilyenkor jelez!:)):DDDDD
  • JackDaniels #378
    Visszetérve ehhez a hozzászólásomhoz, sokkal több érték van egy átlagos külsejű, értelmes, normális lányban, akivel nem csak az aktuális szépészeti dolgokról, ill. hogy milyen "ruhát vettem" vagy "most döntöttem meg a szoláriumban szikkadás világrekordját" lehet beszélgetni, nem csak meghallgat, de meg is ért. Na ezanemmindegy, nekem legalábbis!:)
  • akos
    Mé sajnos? Ha te sem vágysz az olyan lányok után...?
    Van annyi szép, kiegyensúlyozott, nem haszonleső lány még az országban, hogy ihaj! Csak meg kéne őket találni... :o))
  • JackDaniels #376
    Sajnos, nagyon is az!
  • akos
    Hát igaz. Ez is egy tendencia...
  • JackDaniels #374
    Az nem nagy baj ha nem vagy Adonissssszzz!:) De én sem adok sokat a 90-60-90-re. Nézz meg egy dagadt hályas újgazdag gecit, mindegyik mellett egy ilyen kapaszkodik a pénztárcájába!! Mi ne is rajonjunk az ilyen"picsákért"
    Bocs, ha programot csinálnék, de hát én már csak ilyen szabadszájú vagyok!
  • JackDaniels #373
    Kapaszkodni én az egzisztenciámba szoktam, a barátnőmmel inkább mást csinálok.! Hadd ne soroljam, hogy miket, mert nincs annyi hely!:) [IMG]http://smilies.uw.hu/smilies/_colored/BlYe/yellow/yellow_wink.gif [/IMG]
  • JackDaniels #372
    Na valami ilyesmire gondoltam én is!:)
  • Membrah
    Tudom,hogy nem sértés volt,csak nem tudtam,mire írod!
    De köszi!
    Egyébként örülök,hogy szent a béke,s szimpatikus,hogy ilyen büszke vagy a férjedre!
    ez nagyon jó!
    Szia!
  • akos
    Számomra előnyt élvez az, ha okos, intelligens, talpraesett a lány. És nem baj, ha ehhez nem tartozik bomba alak. (Sőt... az utóbbi időben egyre kevésbé akad meg a tekintetem a 90-60-90 kategórián. Talán azért is, mert valahol kényelmetelnül érezném magam egy ilyen nő mellett, hiszen jómagam nem vagyok egy adonisz?)
  • krisztike
    Ez nem sértés volt,sokan nem tudják magukat ilyen igényesen kifejezni. Fel kll állnom a géptől,mert más nak is kellitthon.szia
  • Membrah
    Egyéne válogatja...
    Egyébként van aki inkább fenék-párti...
    De a férfiak zöme azért értékeli az intelligens és magabiztos,nőies nőket!
  • krisztike
    A Petyka erre azt kérdezné:sokkal fontosabb egy lányban?Minde hapsi szereti,ha van úm.miben kapaszkodnia,de azt mondják nézik az eszét,a kisugárzását(is).
  • Membrah
    Kultúrált?
  • Membrah
    Persze tudom,csak hát ha már krisztike is így felfedte a valóságot,hogy ki is a férje,gondoltam,hogy én is büszkélkedek a szerelmemmel...:-)
  • akos
    Csak hülyéskedtünk Peet-tel :o) Nem kell minket se mindig komolyan venni. (Pláne őt nem...) :-P :DDDD
  • krisztike
    Ez egy nagyon kultúrált válasz volt.
  • krisztike
    És akkor mi lesz...?