Mire vágyik a NŐ ??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
az mind egy emberben nem semmi igények 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Membrah
Ez mind szép és igaz,de ettõl még nem lesz a két fél boldog!
Tudni kell,hogy Õ mire képes,hogy Õ mit tud adni,s ahoz igazodni!
Te képes vagy mindig minen esetben kiismerni önmagad és Õt is?
Az emberi lélek és érzések szeszélyes(ek)!
szegény férfi nem hiszem,hogy mindig tudja követni, hogy mikor, milyen hangulatunk van...
Pont amiatt,hogy a nõk szentimentálisabbak, sa ezerszer több dolog tud rá hatni lelkileg, mint a férfiakra!
Tehát nem várható el,hogy mindig tudja,hogy milyen vagyok éppen akkor,azaz azt,(a te szavaiddal élve:-)...)hogy "ügyes" legyen!
Pláne,hogy neki is lehet rossz napja,õ is lehet nyûgös,tehát tudni kell lemondani is és nem elvárni,hogy tudja mindig mit akarunk!
Ráadásul,ha belegondolsz,õk nem igazán adják ki magukból,ami zavarja õket,vagy akát,ami tetszik nekik!
Egyrészt nincs rá igényük,másrészt nem "illene" hozzájuk(már ha az õ véleményüket nézzük)
Vagyis lehet,hogy nem tudsz róla,de neki is megvan aza dott problémája,csak te(vagyis inkábba nõ-általánosítva-) nem tudsz róla!
Példa erre,hogy monjuk te nyûgös vagy,vagy bánt valami,s szeretnél odabújni,s örülnél,ha bátyolgatna meg megölelne,de õ eltol magától,csöndes,vagy éppen dúl-fúl,és nem igazán kommunikatív...
Lehet,hogy azt hiszed,hogy õ milyen "bumkó",amiért nem figyel rád,de valójában megeshet,hogy a tudtodon kívûl történt vele valami,ami még bántja otthon is,meletted is õt!
Ettõl még szeret,s törõdik veled,ha teheti,de néha õt is leköti a saját élete...
Ezt el kell fogadni,s hagyni kell,hogy lejárja magát s ha nem akarja elmondani,amikor megkéed,akokor hagyni,hadd nyugodjon meg...Éreztesd vele,hogy mellette állsz,de ne akard se babusgatni,se vádolni,mert ezzel csak vitát szítasz!
Velem is elõfordult,hogy ezt elfelejtettem,s lett is belõle egy kisebb súrlódás,de amint újra letisztáztam magamba ezt a tényt,minden a helyes úton ment megint!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

LédA
Pampi azaz U1942, más topicokban vannak hozzászólásai, Õ a párom.

Persze nem azt mondom, hogy Õ tudja pontosan, de jól sejti a dolgokat. Szerintem minden Nõnek másra van szüksége, sõt ha magamból indulok ki mindennap másra van szükségem.

Néha csak..

haver, kell akivel tudok hülyéskedni
szeretõ, akivel jót lehet huncutkodni
barát, akivel meg lehet beszélni a dolgokat
társ, aki mellettem van és segít
férfi, aki mellett Nõnek érezhetem magam.

Az az "ügyes" (tudom ez rossz szó, de nem találok jobbat)pasi, aki érzi mikor mire van szükség, mikor melyik "szerepbe" bújjon bele.

A Nõ nem csillogó gyémántokra vágyik(annak is megvan a hely és az ideje), hanem egy szál virágra (ami akár a fû közül kitépett százszorszép)CSAK ÚGY. Nem szülinap, névnap, hanem csak úgy, SZERETETBÕL.

<#puszi>

\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"

Hja... :|

petroow
de nem az :Q

Membrah <#eljen>
Bár gyakoribb jelenség lenne az ilyen hozzáállás!

bld
Pampira?, mi az a pampi?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

LédA
Mire vágyik a Nõ?
Pampira. <#puszis>

\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"

Membrah
:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
Habos, hmmm....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Ágyra, nyugira és habos kakaóra vágyom 😊)

Az nem lehet.
Nekem is a barátnõm... <#crazya>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bld
Végig olvastam az utóbbi 90-100 hozzászólást frappánsan csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy Membrah a barátnõm😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Membrah
Shja,tudjátok még mi igazán kiábrándító némelyik kiscsajban?
Az,amikor olyan alakot választ,aki tele van keshhel,s megvesz neki mindent!
Aki hagyja,hogya barátja agyon költekezze magát miatta!
Genyóság!
Én nem bírom az ilyet...Neki is kell a pénz,s ha nekem van,akkor azt költöm,ha szükségem van valamire,nem tudnám elviselni,hogy a barátom vásárlogasson nekem!!!

Membrah
Tudod mi a még nagyobb szemétség?
Az,hogy akik a placákat üzemeltetik,azok kihasznáják az efféle emberek butaságát!
Erre építenek,s sajnos elég jövedelmezõ a válallkozásuk!

Mire vagyik a NO ??
jee ez a topik cime?? 😊

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

neked is felmegy a vernyomasod es szedulni keszdesz es hanyinger?? meg stb. mer akkor orulok hogy nem vagyok egyedul.
eddig egyszer ajultam el eletemben. az is egy plazaba volt. sztetek van osszefugges? 😊

a vasarlas mar csaladi program... es ez a szornyu hogy nem kirandulni megy a csalad a hetvegen, vagy muzeumba! hanem plazaba vesznek kajat.ok. az kell. de a tobbi az csak felesleges penzkoltes es agybutitas. sztem jelentosen hozzajarul ahhoz hogy az emberek a penzt geyenlove tegyek az ember ertekevel.

Membrah
Az õ dolguk,bár én sem értem miért olyan jó muri ez....

JackDaniels
Vásárolni sztem csak így lehet, nem pedigúgy, hogy a boltban találom ki, mit is akarok venni.😊 Az egy faxság😊
De vannak a falusi plazaturisták. Elindulok vásárolni pl. Cora-ba, jön szembe egy dzsoggingba öltözöttm 4tagú család. Kosár üres, sétálnak, nézelõdnek, isszak azt a szar mûanyag automastás kakót, 1kör, megint jönnek szembe, még mindig üres a kosár, 2kör ismét beléjük futok, már van 2 kefír és egy marscsoki a kosárban! Yeeeee!! Na ezektõl a parasztoktól ráz ki a hideg!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#mf1><#mf3><#falbav>

\"Never say never!\" W Churchill

Membrah
Lehet...
Bár szerintem ez a normális...
Nem hiszem,hogy idõzni kellene a vásárlással...
Rohadt gyorsan el lehet intézni...
Fõleg,ha elõtte átnézem és összeírom,hogy mit akarok venni!

Membrah
Valóban!
Egy óráig én sem bírom...

JackDaniels
1Óra??, Jól bírod😊

JackDaniels
Naja. Nõben elég ritka aki így gondolkodik mint te😊 <#taps> Vagy csak én ismerek keveset?

Membrah
A motivációra rengeteg ötletem van,de nem tudom mégse miért...?!

Membrah
Érdekes ötlet!
Egy vásárlásmániás nõ naplója...
Hmmm...

a birtoklási vágy

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nem epen a temaval kapcs. de en amikor bemegyek egy boltb akkor kb1 ora az amit kibirok. utana a szag, az az atmoszfera elkezd ingerelni es egyszeruen a semmitol ideges leszek.
nem tudtam soha megerteni hogy valakinek miert elmeny az ha bemegy egy boltba? felizgatja? vagy maga a vasarlas?
biztos van koze a penzhez. jo lenne a valaki aki szeret vasarolni, leirna a gondolatait. mit erez? mik azok amik bevillannak az agyaba?

Membrah
Bár ami igaz,az igaz,a nõk többsége borzasztóan sokat tud vackolni a vásárlással..
Nem tudom pontosan miért,mert én úgy látom annak az embernek,akinek munkahelye és lakása van,annak bõven van dolga,nem ér rá a félnapos vásárlásokra...(ami egyébként is hülyesség lenne)

Membrah
Hát valóban így van,de nem minden nõre igaz a vásárlási mánia...
A "titok" az,hogy a nõk eleve,már a ételvásárlásnál is jobban odafigyelnek mit vesznek...
Valamint szeretik a szép dolgokat,az esztétikát és ügyelnek is rá,bár én nõ létemre ezt felületességnek nevezem...
Én gyûlölök vásárolni,kiráz a hideg,ha sokáig ott kell tespedni egy pénztárnál olyannyira,hogy még a kisboltot is utálom..
A hipermarketeknél rohadt sok ember van,tömeg;a kisboltokban meg ismerik az mbert és a boltos néni leállna dumálni,amit megint nem szeretk,mert nem a barátom,nem a rokonom,s nem akarom megbántani,de ssemmi köe nincs hozzán,mégis kíváncsiskodik...
Rosszul vagyok,amikor a barátnõim órákig tökölnek azzal,hogy a piros szoknya,vagy a lila pulcsit vegye-e meg...
ÁÁáááááá!Idegtépõ...Általában nem is szoktam elkísérni õket!
Úgyhogy láthatjátok van arra is példa,amikor egy nõ nem szeret vásárolni(....sõt!....)!!!
Én csak akkor töltök max10-20perccel több idõt a vásárlásra,ha ajándékot veszek...
De már otthon eldöntöm,hogy mit és hol akarok venni,s mennyit szánok rá(reális keretek között),és meg is tudom valósítani!
Ha másnak veszek valamit,akkor max. plussz egy helyre benézek...
Kajánál pillanatok altt meglehet nézni,hogy meddig jó a termék,s ha már van egy listám,nem kell ott gondolkozni és vagy30 percet spórolok!
Ruha,kiegészítõ,stb.?
Valami megtettszik,felpróbálom,jó=megveszem,ha nem drága,ha rossz rám,vagy drága,elhalasztom a vásárlást máskorra...
Bõven van idõm,nem kínoz az hogy mindent egy nap alatt vegyek meg...
És "érdekes" módon mégsem meztelenül járok az utcán,s könnyen megtudom szerezni magamnak azt,ami tetszik...

[HUN]PAStheLoD
mostanában ez megy körbe körbe a neten ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nemcsakfeel
<#taps><#taps><#taps>
bocs : (elõször nem gondoltam volna hogy egy nõ ilyen jól le tudja írni a dolgokat, grat a meglátásaidhoz!)

*hihi ** *

JackDaniels
Az a nagy marha valóság, hogy ez így igaz!!Ééééérteed??!!<#ravasz1>

Membrah
Hát remélem tetszett!

Membrah
nnnna egyébként jó kérdés lehetne,hogy mire vágyik a férfi...
A topic címével kapcsolatban,leírok egy kis poént...
Nem rég kaptam meg e-mailben,s annak ellenére hogy nõ vagyok,és én pedig kifejezetten uuuuuúúúúútálok vásárolni,nagyon jót nevettem rajta!
Szal íme:
Különbség

Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a
férfi és nõi szexuális szükségletek. És soha nem értettem
meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat.
Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak
fejjel, a nõk viszont szívvel. És a végén, soha nem
értettem, hogy miért csökken a nõi szexuális vágy a nagy
"Igen!" kimondása után.

Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az
ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy
megölelj egy kicsit.
- MIII??? - mondtam - ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytõl fél minden férj a
bolygón:
- Te egyszerûen nem érted az én érzelmi igényeimet,
amelyekre szükségem van mint nõnek, hogy kielégítsem a te
férfi testi szükségleteidet.

A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak
azért amit az ágyban csinálok veled? Rájöttem, hogy nem lesz
semmi, elfordultam és elaludtam.

Következõ nap felhívtam a fõnököm és kivettem egy
szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk
ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol
egy fél emeletnyi nõi ruha üzlet volt. Körbe mentem vele,
amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni,
hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az
összeset. Cipõt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam
hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az
ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat. Mondhatom,
hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt,
hogy a csõd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz
amikor kérte a tenisz csuklópántot, még ha életben nem is
fogott tenisz ütõt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor
így válaszoltam:

- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási
izgalomtól. Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit
ezeket a ruhákat..... Te egyszerûen nem érted az én pénzügyi
gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem mint férfinak, hogy
kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nõnek.

És amikor rám nézett úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak
azokért ruhákért amiket veszek neked?

Szóval, ma este sem lesz szex...

Membrah
Miért is?

Membrah
Hát ez már fõleg rajtad múlik....:-)
De köszönöm,tényleg szerencsésnek mondhatom magam,hogy találtam egy olyan embert,akinél kívánni se lehetne jobbat!
(remélhetõleg õ is így van ezzel felém...<#wink>)

FtranX
Jó neked, hogy számodra megadatott egy ilyen kapcsolat. Egy kicsit irigyellek. Azt hiszem most már nekem is ideje egy ilyet felpíteni. 😊

petroow
hmm...

this is very súlyos !

Membrah
Erre nem tudok mit mindani...Köszönöm..(Hol a pirulós szmájli?)
Egyébként a témával kapcsolatban egy személyes dolog:
Én legalább elmondhatom magamról,hogy a szerelmem tudja,hogy én mire vágyok-szerintem...-és én is ennek megfelelõen adok neki annyit,amennyit csak lehet!
Szerintem mondtam már,de mégiscsak ez a legfontosabb:kölcsönösség,empátia!!
Egyébként a roma-kérdés más tészta...Rengeteg tévhit és pletyka kering,valamit rengeteg igazság is létezik...
DE!!!
Az emberek hajlamosak a beskatulyázni mindent és mindenkit,amit leht,mert azt hiszik ettõk könnyebb és érthetõbb a világ,pedig ez nem igaz!
Van ugyan fõbb jellemzõk,de minden ember más és más,és ezt felejtik el az "okosok"...!

FtranX
te nagyon filozofikus elme lehetsz! 😊

de van benne igazság.

FtranX
ezzel is abszolut egyet tudok érteni!
A szomszédban lakó családban az apa cigány. Rengeteget dolgozik, abszolut semmi baj nincs velük, sõt a házuk különbül néz ki, mint a legtöbb a környéken. Eszébe sem jutna senkinek "lerohadtcigányozni".

Membrah
Visszatérve az eredeti témához,nem az kérdés,hogy mire vágyik a NÕ,hanem,hogy férfi és nõ mit adhat egymásnak!
És a másik fél elfogadása,tudván azt,hogy az a másik felünk!!!

Membrah
Szerintem az a baj,hogy az emberek nem ismerik az aranyközéputat;nem értik meg a harmóniát,sem a világ lényegét!
Hiszek a keleti filozófiában,vagy legalábbis némelyik részében..
Szerintem létezik jin és jang.
A keleti filozófiában nemcsak a földi élet,hanem az egész univerzum léte dualisztikus elven alapszik!
Kezdet a véggel,a sötétség a világossággal áll szemben,de egymásból fakad!
A nappal az éj terméke, a fehért azért látjuk,mert létezik a fekete!
Az ellentétek összhangban vannak egymással,együtt alkotnak teljes egészet...
Hiszek ebben és kezdem így irányítani az életem!
A jót csak akkor értékeljük igazán,ha létezik és ismerjük a rosszat is!
Így van ez a megkülönböztetéssel is...
Ismerni kell a problémát,elismerni,hogy tudjuk mi a helyes!
Persze nem kifejezetten ez a legjobb példa,de szerintem ilyen a világ!

Membrah
A megkülönböztetés ma is ismert tény,de a legrosszabb ellenszer,ha hangoztatjuk a diszkriminációt,nem pedig megpróbáljuk bebizonyítani az ellenkezõjét!
Nekem abszolút nincs bajom se a cigányokkal/homokosokkal/szõkékkel,de ha a rájuk tukmált sablon illenk rájuk,s a bizonyítás helyett fûnek-fának panaszkodik,akkor nem is kell semmit hozzáfûznöm,már önmagában igazolás az adott sztereotípiára!!!

FtranX
így kéne hozzáállni mindenkinek! 😊
Sajnos azonban a többségnek, ha nem jön össze valami vagy nem úgy megy az élete, mint ahogy szeretné, akkor hajlamos -csak- másban keresni a hibát. ("kicsesztek velem", "diszkrimináltak, mert nõ/cigány/homokos/szõke/kicsi/stb vagyok")

FtranX
<#worship><#eljen>

Membrah
A feminizus mára közhely és divatcikk lett!
Régen a nõk csupán azért küzdöttek,hogy legyen szavazati joguk,és kicsit szabadabban,önálóbban élhessenek...
Mára pedig mindenben megjelenik:
karrierista üzletasszonyok,tomboló idegbajosok,klimaxos nyanyák tömkelege!
Ugyan már!
Ez nevetséges!
ha valaki mindig azzal foglalkozik,hogy mi miatt nem érte el ezt v. azt,ha mindig problémázik nem is halad elõre!
Nem siránkozni kell!
Ezért nem jutunk elõbbre,mert nyafogunk!
Dolgozni kell normálisan s akkor talán értékelnek...
s ha mégis vannak tényleges megkülönböztetések!
akkor az illetõ dög..jön meg!Ha ettõl õ boldogabb,akkor tessék!
Felesleges árral szemben haladni!

Membrah
Na ugye!!!<#smile>
Én szeretem az egyenlõséget,de utálom ha ezen folyik a vita...Felesleges és még ráadásul saját magát égeti az effajta hölgyemény!
Én nem félek a pasiktól,simán elhajtom õket a búsba,ha baj van velük,s tudok magamnak munkát szerezni,de nem érdekel az,hogy engem miért vettek,vagy nem vettek fel az adott munkára/szakra,estébére...
A lényeg,hogy elérjem a céljaimat,amik persze legyenek reálisak...
Kit érdekel,ha egy pasi kap elõléptetést,ha nem halok éhen,nyugisabb az életem,és nem nekem kell több embert felügyelni,vagy politizálni,vagy nem is tudom...
Az intelligens nõ tájékozott,talpraesett,de visszafogott,és nyugodt!

FtranX
"A feministák nem nõk,hanem hisztizõ kislányok..."

Hát ilyet még nem sok nõtõl hallottam! De ez jó jel. 😊

A feministák pont azok, akiktõl én a falra tudok mászni. Az ágyúval szúnyogra lövés tipikus esetei. Persze azzal egyetértek, hogy a nõknek legyenek egyenlõ esélyei (mert egy nõ miért ne lehetne olyan jó munkaerõ mint egy férfi?), de egy "Xena-t" nem tudnék feleségül venni, mert hiányozna belõle az, amit egy nõt belülrõl tesz NÕvé.